2010 Nisan Anneleri

mrb canımm teşekkür ederimmm iimm
sen nasılsınn
mart annelerine bakıyordummm cinsiyetler belli olmuşş
bişiler alma telaşındalar ne güzell yaaa
hayırlısıyla darısı başımıza

saol canım bende iyiyim şükürler olsun ne yapim aynı valla canım sıkılıyo yaa bir ara çalışsammı diye düşünüyordum evde zaman geçmiyo çünkü bakalım canım valla bizde öğrensek cinsiyetlerini ne güzel olur yaa ama ben 7 ayından sonra alıcam canım erken almayı düşünmüyorum hayırlısı artık bakalıma.s.

bende dün ikili test e gittim. çarşamba vericek sonucu. cinsiyeti söylemedi.1 ay sonra geldiğinde söylicem dedi

bende çalışmak istemiyorummm yaaaa
7. aydan sonrada ağırlaşıp alamassakk
hemm benn dayanamamkii

bende çalışmak istemiyorummm yaaaa
7. aydan sonrada ağırlaşıp alamassakk
hemm benn dayanamamkii

canım zaten biz şu anda bebek odası almayı düşünmüyoruz rabbim izin verirse park beşik falan birde şifonyer alırız diye düşündük onuda arada doktora giderken bakarız gerçi halası tutturdu ben alıcam beşiğini diye ama bakalım bir o zamana gelelim canım merak etme 7. ayda pek ağırlaşmıyomuşsunda 8. aydan sonra zorluk oluyomuş olsun canım ben eşime devrederim internetten bakarım ona aldırırım ne yapalım:lepi:

ya bugünde buraya kimse uğramadı sanırım herkes pazar gezmesinden yorgun düştü heraldekaydirigubbakcemile3

kimseciklerde kalmamis yada benmi gec geliyorumkaydirigubbakcemile5
valla kizlar güzel haberler adina cok sevindim
insallah bende bir carsamba günü gidip güzel haberler alsam diye dua ediyorum
allah hepimizin bebegini korusun insallah aminnnnnnn
öpüyorum hepinizi kizlar

günaydın kızlarr.... açılışı ben yapıyorum :)))

dün giremedim... iyi dualar ve dilekler için bende amiiiinnn diyorum...

bende bugün doktora gidicem... inşallah hayırlı haberlerle gelirim... ve inşallah bugün işim biter hastanede... :)))
devlet hast.çağırdı bugün dr. ordaymış... ultrason sırası veriliyo .. bakalım bugün içinde biticekmi, yarına mı sıra vericekler... dua edin bana nolur... hem bugün işim bitsin hast. inşallah... hemde inşallah hayırlı ve iyi haberler getiririm size...

günaydın güzel anneler. ulantılar bitti bel ağrısı başladı.
feci bel ağrılarıyla uyanıyorum sol bacağım kasılmış şekilde kalkıyorum önceden yoktu yatağım da değişmedi. aynı sıkıntıları çeken varmı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…