2010 Nisan Anneleri

çok haklısın hayatım aynısını doktorumda söyledi

:kedi:

canım bu arada senin bebişin cinsiyeti belli olmuş maşallah.bizlerde heyecan devam ediyor.doktor 14 kadar bekledimi yoksa 12. haftada söyledimi sen kendin görebildinmi.nasıl bir duygu hadi anlat bize.:kedi:

evet tatlm yanılma payı da var tabikii
12. hafta gittiğimde ısrar etmiştim doktora oda söyledi 14. haftada tekrar gidince kendisi söyledi bu sefer:) erkeğe benziyor diye
bana gösterdi ama ben anlayamadım tabiki canım çokk güzel bir duygu kızda olsa erkekte olsa farketmez tabi bebişimi gördükçe heyecanlanıyorum ve o masadan kalkmayı hiç istemiyorum
önceden hep kız kıyafetleri bakardım şimdide erkek kıyafetleri
bide benim karnım baya çıktı dışardan bakan direk kaç aylık diyor :)

ayy canım benimyaa inşallah
banada erkek ayı olacakmış gibi geliyor hayırlısı inşallah tabi gelin kızlarımızda olacak arada:)
bide son ultrason görüntüsüne göre bebişimin doğum tarihi 26 mart görünüyor ama değişir bence
tabi martta da doğsa ben yine burdayım yerimseniben

valla canım bende göbek falan yok.ama diyorumki heralde yayvan ben farkedemiyorum.çin takvimine görede kız çıktı ama Rabbim (c.c.) sağ salim ayıpsız amansız kucaklarımıza almayı nasip etsinde.gerisi teferruat.zaten ilk bebemiz.senin kaçıncı canım.

yok yok sen bizi bırakıp gitme canım bence bebiş seni şaşırtmıycak nisan da gelcek,hayırlısı tabi.....desene senin göbüşte çıkmış,ben zaten 63 kiloyla hamile kalan biri olarak rahat 4 aylık gösteriyorum,kalçalarımda geniş,yuvarlak karnım hemen seçliyor valla,soruyorlar hemen kaç aylık diye ,hatda üzerimde herkez fikir yürütüyo ekmek aldığım fırıncıdan tutda ,müşterilerime kadar herkez....bende ısrarla bebişimin cinsiyetini merak edip duruyorum....

olabilir canım çün takvimine göre benimkide kız ama uymadı galiba
bide daha erken ya yanılma payıda vardır tabiki
dediğin gibi sağ salim alalım kucaklarımıza da başka bişey istemem
benim ilk bebeğim hayatım
kısmetse ekimde de 1 yılımız dolacak biraz acele ettik galiba bebek için:)

ayy inşallah nisanda doğar canımya nedense çok istiyorum. zaten göbeğim vardı canım malum bende 65 le hamile kaldım ama o kadar belirginki dediğin gibi 4-5 aylık zannediliyor
inşallah hayırlısıyla sende öğrenirsin hayatım bide banada çevremde herkes erkek dedi hatta rüyalarında görenler bile oldu :)

bence acele değil canım yaş ilerledikçe hamilelik zorlaşıyor sabır azalıyor tahammül azalıyor yani herşey zorlaşıyor.hatta geçen dedilerki 30 u geçenler için kesin sezeryan diyorlarmış.zaten 9 ayda beklicez 1 yaş daha yaşlancaz.onuda düşünürsek bence zamanı.bende 26 yaşında evlendim malesef iş güç okul askerlik derken erteledik işte.artık herkez çocukları olmuyor diye düşünmeye başlamıştıki bombayı patlattık.

haklısın hayatım bide kısmetse 2. bebeğide istediğimiz için daha fazla beklemeyelim dedik zaten 28 yaşındayım
hatta biz askerliği dahi beklemedik çünkü eşimin ne zaman gideceği belli değil
çok iyi yapmışsınız sizdekaydirigubbakcemile5

canım hastane bize emekli sandığının karşılamadığını söyledi. jnazcım senın hastane baya uygunmuş. 3 lü test fiyatı bızde 65 liraymış.katlanıcaz artık meleklerimiz için artık sağlıklı olsunlarda opuyorumnanaktan

evet tatlım normalde de 12 tl veriyorum her gittiğimde
dediğin gibi önemli olan bebeklerimiz

ozaman ben evlilikte çok aceleci davranmışım bebekte baya beklemişim,bizim içinde geçen 3 yılın ardından kesin artık çocukları olmuyor diye konuşamlar başlamıştıki mevlam bir tane nasip etti,hamdolsun....eşimde çok istiyordu onun yaşı geçiyor sonuçta ,bende geçenlerde diyorum ki bebişimize bir kardeş daha yaparız bana delirmiş olmasın sen diyor,akannehir nese bir taneyi sağ salim büyütelim de çok gecikemeden kardeş de yaparız......

Kızlar merhabalarr önce sayfaları gezindim baktım sohbetlerinize

Ben de dr dan geliyorum tahlil sonuçlarımı almaya gidicem 3 de. 2 li test sonuçlarımı da Pzrtesi alıcam inşAllah.

ınşAllah herkes güzel haberlerle gelmiştir diyerek giriyorum siteye Rabbim sağlıkla kavuştursun cümlemizi bambaşka birşeymiş bi canın içinde can.

Kızlar maşAllah çook hareketli bi bebişim varmış inanamadım yerinde durmuyo

dr yakalayamadı kafa popo ölçüsü alana kadar çok zorlandı güldük epey

Sonra ense içinde epey zorladı durmadı da durmadı :)

MaşAllah Ya Rabbim sanki akvaryumun içinde yüzen bi balık bi sağda bi solda :))

angel cım maşallah bebişine canım benimkide tam tersi çok sakin:) annesine çekti galiba kuşum
inşallah test sonuçlarında güzel çıkar canım hayırlı haberlerini bekliyoruz

desene senin bebiş baya hareketli olacak,şimdi yerinde durmuyorsa valla bu gidişle yandın sen....inşlh canım hayırlı sonuçlar alırsın....

maşallah canım güzel haberler almana çok sevindim darısı tüm annelerimize.bu arada bebek hareketi dedinde bebek hareket ettikçe karnında ağrı hissediyormusun.ben karın ağrısı aceba bebek hareketlerine bağlımı diye merak ediyorum.benimkide 9 haftanın sonunda gittiğimde elleri ayakları oynuyordu o hareketi görmek ayrı bir heyecan hani bebek varda bide hareket edince varlığına insan daha çok inanıyor yada inancını tazeliyor katlıyor ne bilim işte.Allah (c.c.) cümlesine nasip etsin anneliği bu güzel duyguları ve bizimde işallah sağlıklı bebeklerimizi kucaklarımıza almamızı.

angel cım maşallah bebişine canım benimkide tam tersi çok sakin:) annesine çekti galiba kuşum
inşallah test sonuçlarında güzel çıkar canım hayırlı haberlerini bekliyoruz

Canımmm Allah razı olsun inşAllah iyi gelir sonuçlar

Oğluşumuz geliyomuşş jnazcım çok sevindim zemuszemus

İlk cinsiyet belli oldu sayen de rabbim sağlıkla kavuştursun inşAllah

Sabrsızlanıyorum ben de şimdiden acaba ne olucak diye hayırlısı inşAllah cümlemiz için :))

meraba güzel anneler ooo kaynatmışsınız baya ikili test sonuçlarını alan arkadaşaların gözü aydın rabbim bizede nasip eğler güzel sonuçlar almayı inşallah burda elektirikler yoktu yeni geldi giremedim o yüzden çok soğuk buralar valla bende bu arada dolaba kışlıkları yerleştirdim yazlıkları kaldırdım can sıkıntısı ne yapim

desene senin bebiş baya hareketli olacak,şimdi yerinde durmuyorsa valla bu gidişle yandın sen....inşlh canım hayırlı sonuçlar alırsın....

Ruzenin canım dr da öle ---heyy maşAllah çok aktif hareketli bi bebek olucak dedi

Teşekkür ederim canım cümlemiz hayırlı haberlerle gelelim hep inşAllah a.s.

canım bide senin 10 haftalıkmı öyle görünüyor alttaki resmin altında erken değilmi test için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…