- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
çok haklısın hayatım aynısını doktorumda söyledineyse bakalım herşey onlar için öyle değilmi.işallah sağlıklı olduklarını bilelimde gözümüze bişey görünmez.
ama kızlar bu testleride çok kafaya takmaya gerek olduğunu düşünmüyorum bir akrabamın çocuğu sakat mongol doğacaktı güya ama maşallah sıpa hem çok akıllı hem güzel.
Rabbim (c.c.) istemedikten sonra inanın bişey olmaz meleklerimize.sebebini yapalım ama çokta kafanıza takmayın bilimde doktorda bazen yanılabilir.
bu arada nisan anneleri maşallah çoğalmışlar.bide genç yaşta anne olanlara özeniyorum maşallah canlarım ne güzel cici anne olucaksınız.bende öyle ama niye bu kadar bekledimde diyorum bazen.
:kedi:
canım bu arada senin bebişin cinsiyeti belli olmuş maşallah.bizlerde heyecan devam ediyor.doktor 14 kadar bekledimi yoksa 12. haftada söyledimi sen kendin görebildinmi.nasıl bir duygu hadi anlat bize.:kedi:
valla nisan anneleri açılışı erkekle yaptı bakalım devamında ne olacak,ben acayip merak ediyorum acaba cinsiyeti ne olacak diye,oğluşumuz uğur getirir inşlh....içimden hep banada nisan ayı erkek bebişlerimizin ayı olucak gibi geliyor ama bakalım hayırlısı inşlh......
çok haklısın hayatım aynısını doktorumda söyledi
evet tatlm yanılma payı da var tabikii
12. hafta gittiğimde ısrar etmiştim doktora oda söyledi 14. haftada tekrar gidince kendisi söyledi bu sefer:) erkeğe benziyor diye
bana gösterdi ama ben anlayamadım tabiki canım çokk güzel bir duygu kızda olsa erkekte olsa farketmez tabi bebişimi gördükçe heyecanlanıyorum ve o masadan kalkmayı hiç istemiyorum
önceden hep kız kıyafetleri bakardım şimdide erkek kıyafetleri
bide benim karnım baya çıktı dışardan bakan direk kaç aylık diyor :)
ayy canım benimyaa inşallah
banada erkek ayı olacakmış gibi geliyor hayırlısı inşallah tabi gelin kızlarımızda olacak arada:)
bide son ultrason görüntüsüne göre bebişimin doğum tarihi 26 mart görünüyor ama değişir bence
tabi martta da doğsa ben yine burdayım yerimseniben
olabilir canım çün takvimine göre benimkide kız ama uymadı galibavalla canım bende göbek falan yok.ama diyorumki heralde yayvan ben farkedemiyorum.çin takvimine görede kız çıktı ama Rabbim (c.c.) sağ salim ayıpsız amansız kucaklarımıza almayı nasip etsinde.gerisi teferruat.zaten ilk bebemiz.senin kaçıncı canım.
yok yok sen bizi bırakıp gitme canım bence bebiş seni şaşırtmıycak nisan da gelcek,hayırlısı tabi.....desene senin göbüşte çıkmış,ben zaten 63 kiloyla hamile kalan biri olarak rahat 4 aylık gösteriyorum,kalçalarımda geniş,yuvarlak karnım hemen seçliyor valla,soruyorlar hemen kaç aylık diye ,hatda üzerimde herkez fikir yürütüyo ekmek aldığım fırıncıdan tutda ,müşterilerime kadar herkez....bende ısrarla bebişimin cinsiyetini merak edip duruyorum....
bence acele değil canım yaş ilerledikçe hamilelik zorlaşıyor sabır azalıyor tahammül azalıyor yani herşey zorlaşıyor.hatta geçen dedilerki 30 u geçenler için kesin sezeryan diyorlarmış.zaten 9 ayda beklicez 1 yaş daha yaşlancaz.onuda düşünürsek bence zamanı.bende 26 yaşında evlendim malesef iş güç okul askerlik derken erteledik işte.artık herkez çocukları olmuyor diye düşünmeye başlamıştıki bombayı patlattık.
kızlar bu test paralımı yaptırılıyor ben hastane karşılıyor diye düşünmüştüm.sigorta yada emekli sandığı karşılamıyormu.ben özel hastaneye gidiyorum.her gidişimde 10 tl alıyorlar fark olarak ama analiz masrafı alınmaz diye biliyorum.
canım hastane bize emekli sandığının karşılamadığını söyledi. jnazcım senın hastane baya uygunmuş. 3 lü test fiyatı bızde 65 liraymış.katlanıcaz artık meleklerimiz için artık sağlıklı olsunlarda opuyorumnanaktan
bence acele değil canım yaş ilerledikçe hamilelik zorlaşıyor sabır azalıyor tahammül azalıyor yani herşey zorlaşıyor.hatta geçen dedilerki 30 u geçenler için kesin sezeryan diyorlarmış.zaten 9 ayda beklicez 1 yaş daha yaşlancaz.onuda düşünürsek bence zamanı.bende 26 yaşında evlendim malesef iş güç okul askerlik derken erteledik işte.artık herkez çocukları olmuyor diye düşünmeye başlamıştıki bombayı patlattık.
Kızlar merhabalarr önce sayfaları gezindim baktım sohbetlerinize
Ben de dr dan geliyorum tahlil sonuçlarımı almaya gidicem 3 de. 2 li test sonuçlarımı da Pzrtesi alıcam inşAllah.
İnşAllah herkes güzel haberlerle gelmiştir diyerek giriyorum siteye Rabbim sağlıkla kavuştursun cümlemizi bambaşka birşeymiş bi canın içinde can.
Kızlar maşAllah çook hareketli bi bebişim varmış inanamadım yerinde durmuyo
dr yakalayamadı kafa popo ölçüsü alana kadar çok zorlandı güldük epey
Sonra ense içinde epey zorladı durmadı da durmadı :)
MaşAllah Ya Rabbim sanki akvaryumun içinde yüzen bi balık bi sağda bi solda :))
angel cım maşallah bebişine canım benimkide tam tersi çok sakin:) annesine çekti galiba kuşum
inşallah test sonuçlarında güzel çıkar canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
desene senin bebiş baya hareketli olacak,şimdi yerinde durmuyorsa valla bu gidişle yandın sen....inşlh canım hayırlı sonuçlar alırsın....
Canımmm Allah razı olsun inşAllah iyi gelir sonuçlar
Oğluşumuz geliyomuşş jnazcım çok sevindim zemuszemus
İlk cinsiyet belli oldu sayen de rabbim sağlıkla kavuştursun inşAllah
Sabrsızlanıyorum ben de şimdiden acaba ne olucak diye hayırlısı inşAllah cümlemiz için :))
canım bide senin 10 haftalıkmı öyle görünüyor alttaki resmin altında erken değilmi test için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?