2010 Nisan Anneleri

canım benim yaaa durmasın tabi kız öyle oturmak yok doğunca maşallah kuzuna canım internette okumuştum koç burcu olcakya bizim bebişler internette eğer hastanede devamlı ağlayan bir bebebk varsa bilinki koç bebeğidir diyordu bizimkiler yaramazmı olacak ne delikafadulden aman sağlıklı olsunlarda hareketli olsunlar canım benim:Saruboceq:
angel cım maşallah bebişine canım benimkide tam tersi çok sakin:) annesine çekti galiba kuşum
inşallah test sonuçlarında güzel çıkar canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
jnazcığım gözün aydın ooo sen cinsiyetini öğrenmişsin bile canım biz daha bu hafta gideceğiz ikili testine inşallah canım sen nerelere gidecen anam sakın bizi bırakıp mart annişlerine kayma bitanem sen bizim uğurumussun canım benim:1hug:

Ense kalınlığı 1,2 mm çıktı

Baş-popo ölçüsü ii dedi

Kan sonuçları haftaya p.tesi alıcam inşAllah çok iyi gelir

Zeyra canım çok teşekkür ederim Alah dan hep çok hareketli bir bebeğim olsu cin gibi olsun diye dua ederim inşAllah hepimizin gönlüne göre olur.

Bir de ben çok inanıyorum NİSAN ayı çok güzel bir ay Peygamberimizin doğduğu ay diye biliyorum

Kızar bi de bişey öğrendim Okumayı bilenler arapça bileyenler de türkçe den okuyabilirler

Bebiş erkekse LOKMAN SURESİ okumak güzel alim olurmuş

Bebiş kızsa NİSA SURESİ iffetli bir kadın olurmuş

benim bugün 11+1 doktor 1,5 hafta sonraya falan gel dedi ama ben az daha erken gideyim hatırlatayım bari doktora.

Canım aslında ne benim ki erken, ne de senin ki geç gibi normal sanırım

Çünkü 11-13 haftalar arasında ya daha doldurmadın yani.

kızlar selam nasıl gidiyor hamişlik benim bulantılar hala devam ediyor ama eskisi gibi sık deil doktorum en son rutin yapılan testleri istemişti kan idrar hepatit b şeker falan gibi bir sürü şey Allah'a şükür hiç bişi çıkmadı bi de ilk defa kan grubumu öğrendim 0 + miş sizdende bu testleri istedimi doktorunuz

Toksoplazma
Öncelikle anne adaylarının bu enfeksiyonu geçirip geçirmediklerini bilmelerinde fayda vardır. Bu amaçla gebeliğin planlandığı dönemde ya da gebeliğin en erken dönemlerinde kanda toksoplazma IgM ve IgG ölçümleri yapılır. IgG'si pozitif olanların (çok yüksek pozitiflik olmaması koşuluyla) daha önceden enfeksiyonu geçirdikleri kabul edilir. Bu anne adaylarındaki antikorlar yeni bir enfeksiyona karşı koruyucu olduklarından gebelikte enfeksiyon geçirme riskleri olmadığı kabul edilir.

Herkes için geçerli olan genel gıda hijyen kuralları anne adayları için daha önem kazanır. Etleri iyi pişirerek yemek, meyve ve sebzeleri iyi yıkamak önemlidir. Anne adaylarının kedilerle yakın temasta bulunmamaları önemlidir. Özellikle dışarıda dolaşma alışkanlığı olan ev kedilerinin dışkılarında toksoplazma olma olasılığı çok yükselir ve siz ne kadar temizliğinize önem verseniz de herhangi bir şekilde bu parazit yumurtaları size geçebilir.

maşallah canım test sonuclarında ıyı olur ınsallahzemuszemus

hoşgeldin canım
bende yaptırmıştım o testleri
canım benim çok teşekkürler
geliyor bakalım teyzesii
inşallah sizinkileride öğrenicez en kısa zamandaa
zeyracım hoşgeldin hayatım
benimde kışlıkları çıkarmam lazım
sağol zeyracım bu sefer daha net dedi doktor ama bakalım kısmettt
hiç bırakırmıyım sizi şekerim
çok sağol ayrıcaŞeniz
kızlar bişey sorucam aranızda toxoplazması IgG (+) çıkan varmı.

ben hiç dikkat etmemiştim testlere tatlım bakayım bi ara yaptırmışmıyım

zeyracım paylaşımın için sağol canım benim bu anlattıklarından haberim yoktuuu

canım benimde IgG 40 çıktı yani pozitif M negatif çıktı.doktor dediki iyi geçirmişsin tekrar enfekte olman imkansız dedi ama bende evham var galiba bebeğime geçermi diye endişeleniyorum.Rabbim (c.c.) korusun bebeişlerimizi.
bu arada zeyracım teşekkürler canım.

slm kızlar. eşim şehir dışında olduğu için teyzemlerdeydim bi süre. bi şey soracam, hapşırınca, ayağa kalkarken falan karın kısmıma kramp giriyo. normal midir acaba? sancı falan yok kramo giriyoo.. niyeki acaba?

geçmişi okudum kızlr 2li tarama testi için ben geçmi kaldım acaba dr hiç bir şey demedi haftaya gidicem randevum var ama merak ettim

canım sonucn negatif çıkmış ohh ne güzel bence rahat oll evham yapma allaha emanet ett bebişini

canım bende de ani kramplar oluyo hapşırınca yatakta dönmek isteyince çok kötü kramp ama geçiyo normalmiş diye duydumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…