canım benim yaaa durmasın tabi kız öyle oturmak yok doğunca maşallah kuzuna canım internette okumuştum koç burcu olcakya bizim bebişler internette eğer hastanede devamlı ağlayan bir bebebk varsa bilinki koç bebeğidir diyordu bizimkiler yaramazmı olacak ne delikafadulden aman sağlıklı olsunlarda hareketli olsunlar canım benim:Saruboceq:Kızlar merhabalarr önce sayfaları gezindim baktım sohbetlerinize
Ben de dr dan geliyorum tahlil sonuçlarımı almaya gidicem 3 de. 2 li test sonuçlarımı da Pzrtesi alıcam inşAllah.
İnşAllah herkes güzel haberlerle gelmiştir diyerek giriyorum siteye Rabbim sağlıkla kavuştursun cümlemizi bambaşka birşeymiş bi canın içinde can.
Kızlar maşAllah çook hareketli bi bebişim varmış inanamadım yerinde durmuyo
dr yakalayamadı kafa popo ölçüsü alana kadar çok zorlandı güldük epey
Sonra ense içinde epey zorladı durmadı da durmadı :)
MaşAllah Ya Rabbim sanki akvaryumun içinde yüzen bi balık bi sağda bi solda :))
jnazcığım gözün aydın ooo sen cinsiyetini öğrenmişsin bile canım biz daha bu hafta gideceğiz ikili testine inşallah canım sen nerelere gidecen anam sakın bizi bırakıp mart annişlerine kayma bitanem sen bizim uğurumussun canım benim:1hug:angel cım maşallah bebişine canım benimkide tam tersi çok sakin:) annesine çekti galiba kuşum
inşallah test sonuçlarında güzel çıkar canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
Canım 10+6 yani 11 bitiyo tam haftası sayılır dedi dr 11-13 hafta arasında yapılıyormuş
canım benim yaaa durmasın tabi kız öyle oturmak yok doğunca maşallah kuzuna canım internette okumuştum koç burcu olcakya bizim bebişler internette eğer hastanede devamlı ağlayan bir bebebk varsa bilinki koç bebeğidir diyordu bizimkiler yaramazmı olacak ne delikafadulden aman sağlıklı olsunlarda hareketli olsunlar canım benim:Saruboceq:
jnazcığım gözün aydın ooo sen cinsiyetini öğrenmişsin bile canım biz daha bu hafta gideceğiz ikili testine inşallah canım sen nerelere gidecen anam sakın bizi bırakıp mart annişlerine kayma bitanem sen bizim uğurumussun canım benim:1hug:
benim bugün 11+1 doktor 1,5 hafta sonraya falan gel dedi ama ben az daha erken gideyim hatırlatayım bari doktora.
kızlar ben çıkayım Tahlil sonuçlarımı almaya gidicem hoşçakalınnn...
kızlar bişey sorucam aranızda toxoplazması IgG (+) çıkan varmı.
Kızlar merhabalarr önce sayfaları gezindim baktım sohbetlerinize
Ben de dr dan geliyorum tahlil sonuçlarımı almaya gidicem 3 de. 2 li test sonuçlarımı da Pzrtesi alıcam inşAllah.
İnşAllah herkes güzel haberlerle gelmiştir diyerek giriyorum siteye Rabbim sağlıkla kavuştursun cümlemizi bambaşka birşeymiş bi canın içinde can.
Kızlar maşAllah çook hareketli bi bebişim varmış inanamadım yerinde durmuyo
dr yakalayamadı kafa popo ölçüsü alana kadar çok zorlandı güldük epey
Sonra ense içinde epey zorladı durmadı da durmadı :)
MaşAllah Ya Rabbim sanki akvaryumun içinde yüzen bi balık bi sağda bi solda :))
hoşgeldin canımkızlar selam nasıl gidiyor hamişlik benim bulantılar hala devam ediyor ama eskisi gibi sık deil doktorum en son rutin yapılan testleri istemişti kan idrar hepatit b şeker falan gibi bir sürü şey Allah'a şükür hiç bişi çıkmadı bi de ilk defa kan grubumu öğrendim 0 + miş sizdende bu testleri istedimi doktorunuz
canım benim çok teşekkürlerToksoplazma
Öncelikle anne adaylarının bu enfeksiyonu geçirip geçirmediklerini bilmelerinde fayda vardır. Bu amaçla gebeliğin planlandığı dönemde ya da gebeliğin en erken dönemlerinde kanda toksoplazma IgM ve IgG ölçümleri yapılır. IgG'si pozitif olanların (çok yüksek pozitiflik olmaması koşuluyla) daha önceden enfeksiyonu geçirdikleri kabul edilir. Bu anne adaylarındaki antikorlar yeni bir enfeksiyona karşı koruyucu olduklarından gebelikte enfeksiyon geçirme riskleri olmadığı kabul edilir.
Herkes için geçerli olan genel gıda hijyen kuralları anne adayları için daha önem kazanır. Etleri iyi pişirerek yemek, meyve ve sebzeleri iyi yıkamak önemlidir. Anne adaylarının kedilerle yakın temasta bulunmamaları önemlidir. Özellikle dışarıda dolaşma alışkanlığı olan ev kedilerinin dışkılarında toksoplazma olma olasılığı çok yükselir ve siz ne kadar temizliğinize önem verseniz de herhangi bir şekilde bu parazit yumurtaları size geçebilir.
geliyor bakalım teyzesiiCanımmm Allah razı olsun inşAllah iyi gelir sonuçlar
Oğluşumuz geliyomuşş jnazcım çok sevindim zemuszemus
İlk cinsiyet belli oldu sayen de rabbim sağlıkla kavuştursun inşAllah
Sabrsızlanıyorum ben de şimdiden acaba ne olucak diye hayırlısı inşAllah cümlemiz için :))
zeyracım hoşgeldin hayatımmeraba güzel anneler ooo kaynatmışsınız baya ikili test sonuçlarını alan arkadaşaların gözü aydın rabbim bizede nasip eğler güzel sonuçlar almayı inşallah burda elektirikler yoktu yeni geldi giremedim o yüzden çok soğuk buralar valla bende bu arada dolaba kışlıkları yerleştirdim yazlıkları kaldırdım can sıkıntısı ne yapim
sağol zeyracım bu sefer daha net dedi doktor ama bakalım kısmetttcanım benim yaaa durmasın tabi kız öyle oturmak yok doğunca maşallah kuzuna canım internette okumuştum koç burcu olcakya bizim bebişler internette eğer hastanede devamlı ağlayan bir bebebk varsa bilinki koç bebeğidir diyordu bizimkiler yaramazmı olacak ne delikafadulden aman sağlıklı olsunlarda hareketli olsunlar canım benim:Saruboceq:
jnazcığım gözün aydın ooo sen cinsiyetini öğrenmişsin bile canım biz daha bu hafta gideceğiz ikili testine inşallah canım sen nerelere gidecen anam sakın bizi bırakıp mart annişlerine kayma bitanem sen bizim uğurumussun canım benim:1hug:
zeyracım paylaşımın için sağol canım benim bu anlattıklarından haberim yoktuuu
canım benimde IgG 40 çıktı yani pozitif M negatif çıktı.doktor dediki iyi geçirmişsin tekrar enfekte olman imkansız dedi ama bende evham var galiba bebeğime geçermi diye endişeleniyorum.Rabbim (c.c.) korusun bebeişlerimizi.
bu arada zeyracım teşekkürler canım.
slm kızlar. eşim şehir dışında olduğu için teyzemlerdeydim bi süre. bi şey soracam, hapşırınca, ayağa kalkarken falan karın kısmıma kramp giriyo. normal midir acaba? sancı falan yok kramo giriyoo.. niyeki acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?