hoşgeldin canım
bende yaptırmıştım o testleri
işallah canım.test için geç kalmadın bence benimkide 10. haftada bir ay sonra gel demişti.acaba unuttumu diyorum ama yarın birgün arayıp sorarım ben olmazsa.doktorum 55 yaşlarında falan bir teyze annem gibi pek şeker.özel hastanede olunca cebini verdi.ne takılsa aklıma arıyorum.sende doktorunu ara hatırlat kendini akşama kadar kaç tane hastaları geliyor unutsalarda ben bazen hakveriyorum.
mesela sorduğumda benim doktorum dediki 5. haftada ilişki yasak değil dedi.biz 10 gün sonra falan dikkatli olmak şartıyla yaptık ama benim anında kanamam başladı.doktora gittim hemen.dediki sorsaydın bana yapma derdim ben sana.o gün bugündür tık yok bizde.yani önemli değil zaten bende çok cinsel istekte yok ama.eşimi düşünüyorum.
doktoruma biraz şaşırmıştım.ama çok hastası var demekki gözden kaçtım dedim suçlamadım doktor teyzemi.ama kendim herşeyi takip ediyorum.unutursa ben hatırlatırım diye.
ademir bende düşük riski için iğne vuruyom 5 günde bir vuruluyom sen kaç günde vuruluyon
benimkide aynı valla. son kontrolde düşük iğnesini bırakayım mı dedim. kanaman kesildimi diye sordu. ii de benim hiç kanamam olmamıştı ki. sonra geçen hafta eşimle ilişkiye girebilir miyim diye sordum gene kanamammın ne zamandır olmadığını sordu... cana yakın olmasa deiştircem valla.
canım ilişkiye dikkat.ben o kabusu unutamıyorum ya.resmen çok afedersiniz regly kanaması gibi oldu görür görmez bayıldım.eşim yatağa getiriken bidaha bayıldım.kabus gibiydi.şimdi aman dedim zaten eşimde aman dedi.buraktık biz o işleri mafoldumben
doktoruma bidaha sormadım ama ben hep korkarım bundan sonra.zaten 2-3 kişiden duydum 9 ay yasaklananlar var bu konuda.
bizim cinsel ilişki yasak ikiz gebelikte düşük riski daha fazla olduğu için 3aydır olmadı dr serbest etse dahi ben korkudan yapamam eşimde öyle
rica ederim bitanem bu test önemli bir test canım hamileliğin başında yapılıyo bitanemzeyracım paylaşımın için sağol canım benim bu anlattıklarından haberim yoktuuu
canım rabbim bebişlerimizi korusun bitanem geçirenler yani bağışıklıkkazananlar sende bu sonuçlara göre bağışıklık kazanmışsın yani atlaşmışsın rabbim korusun canımcanım benimde IgG 40 çıktı yani pozitif M negatif çıktı.doktor dediki iyi geçirmişsin tekrar enfekte olman imkansız dedi ama bende evham var galiba bebeğime geçermi diye endişeleniyorum.Rabbim (c.c.) korusun bebeişlerimizi.
bu arada zeyracım teşekkürler canım.
bizim cinsel ilişki yasak ikiz gebelikte düşük riski daha fazla olduğu için 3aydır olmadı dr serbest etse dahi ben korkudan yapamam eşimde öyle
slm kızlar. eşim şehir dışında olduğu için teyzemlerdeydim bi süre. bi şey soracam, hapşırınca, ayağa kalkarken falan karın kısmıma kramp giriyo. normal midir acaba? sancı falan yok kramo giriyoo.. niyeki acaba?
Merhaba kızlar.Maşallah topiğimiz coşmuş yinea.s.:sm_cool:
cinsiyetleri henüz belli değil canım ama ben alaha hep dua ettim allahım bana ikiz bebek ver diye dualarım kabul oldu 5yıllık evlyim yeni hamileyim ikizlerim olacağını duyduğumda ağlamamak için kendimi zor tutum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?