hoşgeldin yosuncummm baya kalabalığızz maşallahh
hoşgeldin canım benim a.s.
iyiki cinsel ilişki yasak ay hiç tahamulum yok hamilelikte soğukluk oluyo insanın hiç bir şey yapası gelmiyo
kızlar benim göbek çıkmaya başladı bu şekilde gidersem yarım dünya olurum bebişlerim sağlıklı olsun da varsın yarım dünya oluyım silzerde durum nedir göbüşler belli mi
kızlar merhabalar nasılsınız. haftasonu yoğundum nete hiç giremedim yie sohbet almış başını gitmiş geçmişi okumaya kalktım ama baktım başedemicem vazgeçtim. umarım çok şey kaçırmamışımdır. kaydirigubbakcemile3
haftasonu ev aradık ve bulduk ben bu hafta taşınıyorum kızlar aradığımız evi bulduk sonunda çok mutluyum kaydirigubbakcemile2
hadi hayırlısı canım aman dikkat et sakın ağır falan kaldırma bitanem benim güle güle oturursunuz inşallah canım yeni eve yeni bir bebiş haaakaydirigubbakcemile3
tarhancım hoşgeldin canım yeni evinde sağlıkla bebişinle güle güle otur bende ev arıyom bulamadım darısı bana olsun inşşşş
canım benim çok sağol benimkide net değil tabi ilk 12 haftalıkken yanılma payıyla birlikte erkeğe benziyor demişti 14. haftada daha kesin gibi dedi kısmet tabihoşbulduk canım bu arada hayırlı olsun oğluşun olacakmış:) bu arada daha önce sölemiştim burda ama yine söeyim doktor banada kız dedi ama değişebilir erken daha dedi:))
semacım çok sağol canım darısı başına inşallahh ne güzel ikizlerimiz geliyor değilmi ay inşallah bir kız bir erkek olurjnazcım bende tebrik ederim canım rabiim sağ salim oğluşunu kucağına almayı nasip etsinn burada ki bütün güzel anne adaylarınada sağ salim bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin aminnnnnnnnnnnnn
Merhaba kızlar.Maşallah topiğimiz coşmuş yinea.s.:sm_cool:
maşallah maşallah.Güzel sonuçlarını bekliyoruz canım.Kızlar merhabalarr önce sayfaları gezindim baktım sohbetlerinize
Ben de dr dan geliyorum tahlil sonuçlarımı almaya gidicem 3 de. 2 li test sonuçlarımı da Pzrtesi alıcam inşAllah.
İnşAllah herkes güzel haberlerle gelmiştir diyerek giriyorum siteye Rabbim sağlıkla kavuştursun cümlemizi bambaşka birşeymiş bi canın içinde can.
Kızlar maşAllah çook hareketli bi bebişim varmış inanamadım yerinde durmuyo
dr yakalayamadı kafa popo ölçüsü alana kadar çok zorlandı güldük epey
Sonra ense içinde epey zorladı durmadı da durmadı :)
MaşAllah Ya Rabbim sanki akvaryumun içinde yüzen bi balık bi sağda bi solda :))
kızlar benim göbek çıkmaya başladı bu şekilde gidersem yarım dünya olurum bebişlerim sağlıklı olsun da varsın yarım dünya oluyım silzerde durum nedir göbüşler belli mi
kızlar merhabalar nasılsınız. haftasonu yoğundum nete hiç giremedim yie sohbet almış başını gitmiş geçmişi okumaya kalktım ama baktım başedemicem vazgeçtim. umarım çok şey kaçırmamışımdır. kaydirigubbakcemile3
haftasonu ev aradık ve bulduk ben bu hafta taşınıyorum kızlar aradığımız evi bulduk sonunda çok mutluyum kaydirigubbakcemile2
Merhaba hoşgeldin.Gözün aydın canım.Darısı kendi evine olur inşallah.
selam herkeze bugün kaldırımdan kaydım kalçamın üstüne düştüm çok korktum bebişime bişe olcak die. şimdi eve geldim uzandım biraz.
teşekkür ederim canım kendi evime taşındığım günleri de görürüm inşallah kiracı olmak çok zor. kiracı nisan anneleri bebişlerimiz hayırlı gelirde inşallah ev sahibi oluruz hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?