2010 Nisan Anneleri

kızlar benim göbek çıkmaya başladı bu şekilde gidersem yarım dünya olurum bebişlerim sağlıklı olsun da varsın yarım dünya oluyım silzerde durum nedir göbüşler belli mi

kızlar merhabalar nasılsınız. haftasonu yoğundum nete hiç giremedim yie sohbet almış başını gitmiş geçmişi okumaya kalktım ama baktım başedemicem vazgeçtim. umarım çok şey kaçırmamışımdır. kaydirigubbakcemile3

haftasonu ev aradık ve bulduk ben bu hafta taşınıyorum kızlar aradığımız evi bulduk sonunda çok mutluyum kaydirigubbakcemile2

kızlar benim göbek çıkmaya başladı bu şekilde gidersem yarım dünya olurum bebişlerim sağlıklı olsun da varsın yarım dünya oluyım silzerde durum nedir göbüşler belli mi

evet canım benim sabah biraz daha az belli oluyo ama yemek yedikten sonra görme beni maşşallah zaten bu aydan sonra artık giderek daha çok belli olucak inşallah olsun benim bi sözüm vardı hamile kalimde 100 kilo olayım diye sonra veririz inşallah herşeyden önce sağlıklı olması canımcokacimcoook

tarhancım hoşgeldin canım yeni evinde sağlıkla bebişinle güle güle otur bende ev arıyom bulamadım darısı bana olsun inşşşş

hadi hayırlısı canım aman dikkat et sakın ağır falan kaldırma bitanem benim güle güle oturursunuz inşallah canım yeni eve yeni bir bebiş haaakaydirigubbakcemile3

bebeklerimiz sağlıklı olsunda gerisi sorun değil güzel hamişler ben şimdi çıkıyom kendinize ve bebeklerinize iyi bakın allaha emenet olunnn görüşürüz

bebeklerimiz sağlıklı olsunda gerisi sorun değil güzel hamişler ben şimdi çıkıyom kendinize ve bebeklerinize iyi bakın allaha emenet olunnn görüşürüz

hadi hayırlısı canım aman dikkat et sakın ağır falan kaldırma bitanem benim güle güle oturursunuz inşallah canım yeni eve yeni bir bebiş haaakaydirigubbakcemile3

zeyracım çok teşekkür ederim canım dikkat ederim zaten çok kalabalık olacağız annemler geliyor kayınvalidem var eşim var bana fazla iş düşmez. bebişimizle şimdiki evimize sığmayacağımız için taşınıyoruz herşey onun içinhihoyyythihoyyyt

tarhancım hoşgeldin canım yeni evinde sağlıkla bebişinle güle güle otur bende ev arıyom bulamadım darısı bana olsun inşşşş

semacım çok teşekkür ederim hoşbulduk:) daha güzeli sana kısmet olur inşallah canım opuyorumnanaktan

hoşbulduk canım bu arada hayırlı olsun oğluşun olacakmış:) bu arada daha önce sölemiştim burda ama yine söeyim doktor banada kız dedi ama değişebilir erken daha dedi:))
canım benim çok sağol benimkide net değil tabi ilk 12 haftalıkken yanılma payıyla birlikte erkeğe benziyor demişti 14. haftada daha kesin gibi dedi kısmet tabi
seninde hayırlı olsun şekerim
jnazcım bende tebrik ederim canım rabiim sağ salim oğluşunu kucağına almayı nasip etsinn burada ki bütün güzel anne adaylarınada sağ salim bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin aminnnnnnnnnnnnn
semacım çok sağol canım darısı başına inşallahh ne güzel ikizlerimiz geliyor değilmi ay inşallah bir kız bir erkek olur

Merhaba kızlar.Maşallah topiğimiz coşmuş yinea.s.:sm_cool:

hoşgeldin tatlım

kızlar ben çıkıyorum yarın işallah görüşmek üzere hepinizi öpüyorum.paylaşımlarınız için çok teşekkürler.sıcacık sohbetler oluyor ve rahatlıyoruz hepimiz.Allah (c.c.) emanet olun.iyi akşamlar.

maşallah maşallah.Güzel sonuçlarını bekliyoruz canım.

[

Seninkiler ikiz olunca karın biraz daha büyük olacak tabi.:teytey:

Merhaba hoşgeldin.Gözün aydın canım.Darısı kendi evine olur inşallah.

Hoşbuldum nazcim.İlk bebişimiz hayırlısıyla erkek geliyormuş.Sağlıklı olur inşallah.

selam herkeze bugün kaldırımdan kaydım kalçamın üstüne düştüm çok korktum bebişime bişe olcak die. şimdi eve geldim uzandım biraz.

Merhaba hoşgeldin.Gözün aydın canım.Darısı kendi evine olur inşallah.

teşekkür ederim canım kendi evime taşındığım günleri de görürüm inşallah kiracı olmak çok zor. kiracı nisan anneleri bebişlerimiz hayırlı gelirde inşallah ev sahibi oluruz hepimiz

selam herkeze bugün kaldırımdan kaydım kalçamın üstüne düştüm çok korktum bebişime bişe olcak die. şimdi eve geldim uzandım biraz.

a.s.canım.Hoşgeldin.Geçmiş olsun.Yinede bir doktorunu arayıp sor istersen?

teşekkür ederim canım kendi evime taşındığım günleri de görürüm inşallah kiracı olmak çok zor. kiracı nisan anneleri bebişlerimiz hayırlı gelirde inşallah ev sahibi oluruz hepimiz

İnşallah canım.Şükür benim küçükte olsa bir evim varda darısı büyüğüne inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…