2010 Nisan Anneleri

ewt canım ya çok çabuk yoruluyoruz,yorulunca ben acıkıyorum bide yemeğe saldırıyorum sonra...cokacimcoook

bende acıktım akşama ne yapsam diye düşünür oldum . balıktan beşinci haftamda tiksinmiştim. yüzünü bile görmek istemiyorum :sinifsinif: . tavuktanda tiksindim ama yemek zorunda oldugumu söylemişti doktor birinden birini . beyaz et sonuçta. acaba tavuğu sade bir şekilde haşlasam yiyebilirmiyim . bugün akşam onu deneyeceğim.
senin özel olarak yaptığın şeyler var mı canım . mesela ben ceviz ve badem yiyorum hergün . birde nefret ettiğim halde pekmez içiyorum kansızllık için.

kızlar meraba nasılsınız bakalım bende biraz dinlendim yaa çamaşır makinam bozulmuş sanırım sinir oldum su almıyo az az alıyo kuru kuru çeviriyo çamaşırları yaa acaba neden olmuş olabilir kızlar

slm canim ya bayagi büyümüs göbüsün gerci benimkide büyüdü ama cekip gönderemedim biraz aciklasana nasil yapicam :CüvCüv:

ImageShack® - Image Hosting adresine giriyorsun.Bir kutucuk çıkıyor yanında cancel ve browse tuşları var browse a basıyorsun resmin in oldugu yeri buluyorsun resmi buldugun yerde aç a basıyorsun o uzun kutucuğa yazılar çıkıyor altta start upload var ona basıyorsunbaşka bir sayfa çıkacak açılan sayfanın en alttaki kutucuktaki ''http//......''ile başlayan bölümdeki tüm yazıları kopyalayıp normal mesaj yazdıgımız yere(buradaki yere) yapıştır.Bu kadır canımcım.Yapamazsan yardım ederim sana genesengözlerimebaksanab

bende aynen pazara gittim balık kokusu boğdu beni ıyyy görmek dahi istemiyorum,tavukta nedense içim almıyo bir kımızı et yiyebiliyorum yada kıyma enazından,şimdiye kadar hiç ceviz filan yemedim zaten bademi sevmiyorum,kansızlık bende yoğun var (akdeniz anemisi) onun için yapabileceğim hiç bişi yok benim kan seviyem hep düşük,bende bol bol keçiboynuzu pekmezi tüketiyorum,kan üzümü yiyorum ,doktorum böbrek ve dalak yememi söledi kan için ama hayatda ağzıma sürmedim ıyyyy yememmm....

fıstıkım inşallah düzelirsin tez zamanda ama olacak okadar. bende her an ağlıorum eşimle kavga bile ediorum durup dururken çok hassaslaştım duygusal bünyem altüst anlıycan mafoldumben senağlama

canim benim o hassaslik hamileligin ilk günlerinden beri periyodunu yükselterek seyrediyor zaten kavga yok ama carta curta agliyorum cok hassas oldum dün bütün günüm aglamakla gecti esim degil ama basak birisi beni cok üzdü ve agladim agladim hep agladim ardindan mide sancisi cabasi
bebislerimiz hissediyormu acaba bizim moralimiz bozuk olunca yoksa daha erkenmi? ne bileyim hekes birsey söylüyor ya ??

zeyra en altta kücük kapak vardir onu ac fisi cek önce takibi sonra cevirerek ac orada bisey girmistir garanti

canım makinanın en altınımı açıcam orasında vidalar var canım eşim gelsinde ona yaptırırım olmazsa hiç böyle olmamıştı deterjan giriş yerlerini hep temizledim yine olmadı anlamadım calgonda kullanıyorum kireçlendi desen bu calgon olayı hep sahte o zamn eğer kireçlendiyse şaşarım:1no2:

canım sakın kendini üzme değmez bebişin tabiki hissediyo canım ne hissedersen bitanem boşver :sm_cool:

canim seninki degisik demmekki ben kendim bile acip temizliyorum garanti birsey kacti icine tikadi orayi ben en son perde dügmesi birkacta kücük para cikartmistim

canım kansızlık sorunu benımde başıma dert malesef. pekmezle idare ediyorum şimdilik. ama cevizi çoğu kişiden duydum. kardeşimde tıp öğrencisi oda söyliyor sürekli. beyin gelişimi için önemliymiş. günde 3 tane yeterli.

hımmm ......tavsiyeler daima işe yarar canım saol,bende ceviz alayım öyleyse bugün.....

Slm kızlar, bütün nisan anneleri iyimisiniz?
Kızlar bebek boyları, 11 hafta 4,1 cm
12 hafta 5,4 cm
13 hafta 7,4 cm diye geçiyor.
Boyu kısa olan arkadaşlar hiç dert etmeyin. Bir söz vardır: Bordur tavuk, her dem piliç diye. Kısa boylu olanlar kesinlikle yaşını göstermez yani.

Zeyracım su vermiyorsa genelde alt kapağa birşey kaçmıştır ama almıyorsa, bir musluk kapalı en basiti, iki borularda yada makinede kireçlenme var. Yada evin tesisatı eski ise küflenme bile yaşanabiliyor. En kötü aklıma gelen tamamen dijital makinede diğer makinede sistem hatası. Basit bir sorundur ins. Garantisi varsa hiç sorun değil zaten.

gene bi sessizlik çöktüüüü huuuu hanımlar,10 kişi burdayız ama sesimiz çıkmıyo......opuyorumnanaktan

kızlar yaa şirketteyim ve belim çok ağrıyor.nasıl yapacam ben yaaa ühü ühü ühhüü
İzin alıp dinleneceksin canım.zemuszemus

Geçmiş olsun canımm.

10 haftada bebek 3,5 cm di normalmi sizce
Normal benim bebişte 10 haftada 4 cm idi.

slmm kızlarrr bi pazara gittim geldim öldümm.....yoruldumm valla...
Kendini yormaaaaaalmaz:lmaz:

gene bi sessizlik çöktüüüü huuuu hanımlar,10 kişi burdayız ama sesimiz çıkmıyo......opuyorumnanaktan

Kızlar işyerinde olunca fazla yazamıyoruma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…