ewt canım ya çok çabuk yoruluyoruz,yorulunca ben acıkıyorum bide yemeğe saldırıyorum sonra...cokacimcoook
canım benimde 10. haftamda öyleydi . sıkıntı yapma.
sagol canim simdi ise 7 cm olmali imis yarin doktorda randevum var bakalim ne kadar olmus hayirlisi ile ama burda ikili test icin extra 200€ itsiyorlar bende yaptirmadim Allah a emanet artik analarimiz diyorum test mest olmadan dogurmuslar bizi bilmiyorum kendi avuntum ama 200€ da her test icin cok pahali ya almanya da saglik sitemi cükmüs durumda 3 lü test diyecek 2 hafta sonra oda 200€ vermem dedim ama bilmiyorum
slm elifelif bende almanyadayim suan 14 haftanin cikindeyim senden istedikleri neydi 200euro baya pahaliynmis yaCADIARZU
canım benimde 10. haftamda öyleydi . sıkıntı yapma.
sagol canim simdi ise 7 cm olmali imis yarin doktorda randevum var bakalim ne kadar olmus hayirlisi ile ama burda ikili test icin extra 200€ itsiyorlar bende yaptirmadim Allah a emanet artik analarimiz diyorum test mest olmadan dogurmuslar bizi bilmiyorum kendi avuntum ama 200€ da her test icin cok pahali ya almanya da saglik sitemi cükmüs durumda 3 lü test diyecek 2 hafta sonra oda 200€ vermem dedim ama bilmiyorum
inşallah hayırlı haberlerle gelirsin . bende 150 tl verdim . ikili test için. aklımda kalmasın diye. orada da baya pahalıymış .
slm elifelif bende almanyadayim suan 14 haftanin cikindeyim senden istedikleri neydi 200euro baya pahaliynmis yaCADIARZU
ikili test icin hayatim NT deniyor Almancasini yazayim nackentransparenzmessung acaba diyorum bunu bagli bulundugum krankenkasse yede sormalimiyim?
slm canim ya bayagi büyümüs göbüsün gerci benimkide büyüdü ama cekip gönderemedim biraz aciklasana nasil yapicam :CüvCüv:
bende acıktım akşama ne yapsam diye düşünür oldum . balıktan beşinci haftamda tiksinmiştim. yüzünü bile görmek istemiyorum :sinifsinif: . tavuktanda tiksindim ama yemek zorunda oldugumu söylemişti doktor birinden birini . beyaz et sonuçta. acaba tavuğu sade bir şekilde haşlasam yiyebilirmiyim . bugün akşam onu deneyeceğim.
senin özel olarak yaptığın şeyler var mı canım . mesela ben ceviz ve badem yiyorum hergün . birde nefret ettiğim halde pekmez içiyorum kansızllık için.
fıstıkım inşallah düzelirsin tez zamanda ama olacak okadar. bende her an ağlıorum eşimle kavga bile ediorum durup dururken çok hassaslaştım duygusal bünyem altüst anlıycan mafoldumben senağlama
zeyra en altta kücük kapak vardir onu ac fisi cek önce takibi sonra cevirerek ac orada bisey girmistir garanti
canim benim o hassaslik hamileligin ilk günlerinden beri periyodunu yükselterek seyrediyor zaten kavga yok ama carta curta agliyorum cok hassas oldum dün bütün günüm aglamakla gecti esim degil ama basak birisi beni cok üzdü ve agladim agladim hep agladim ardindan mide sancisi cabasi
bebislerimiz hissediyormu acaba bizim moralimiz bozuk olunca yoksa daha erkenmi? ne bileyim hekes birsey söylüyor ya ??
Amin canim sagol cümlemiz insallahinşallah hayırlı haberlerle gelirsin . bende 150 tl verdim . ikili test için. aklımda kalmasın diye. orada da baya pahalıymış .
dogru diyorsunda iste bazi insanlar insanim diye dolasanlardan sevgiyle kalin hanimlar ben cikmaliyim hepinisi seviyorumcanım sakın kendini üzme değmez bebişin tabiki hissediyo canım ne hissedersen bitanem boşver :sm_cool:
bende aynen pazara gittim balık kokusu boğdu beni ıyyy görmek dahi istemiyorum,tavukta nedense içim almıyo bir kımızı et yiyebiliyorum yada kıyma enazından,şimdiye kadar hiç ceviz filan yemedim zaten bademi sevmiyorum,kansızlık bende yoğun var (akdeniz anemisi) onun için yapabileceğim hiç bişi yok benim kan seviyem hep düşük,bende bol bol keçiboynuzu pekmezi tüketiyorum,kan üzümü yiyorum ,doktorum böbrek ve dalak yememi söledi kan için ama hayatda ağzıma sürmedim ıyyyy yememmm....
canım kansızlık sorunu benımde başıma dert malesef. pekmezle idare ediyorum şimdilik. ama cevizi çoğu kişiden duydum. kardeşimde tıp öğrencisi oda söyliyor sürekli. beyin gelişimi için önemliymiş. günde 3 tane yeterli.
İzin alıp dinleneceksin canım.zemuszemuskızlar yaa şirketteyim ve belim çok ağrıyor.nasıl yapacam ben yaaa ühü ühü ühhüü
Geçmiş olsun canımm.herkese selam hanimlar benim 3.ayim gecti 13.hafta icindeyim midem bulantilarim hala gecmedi hanimlar zaten midesi nane molla biriydim hala böyle cok kötüyüm yaaa ögür ögüt bazen midem parcalanacakl diyorum birde bogazim cok kuduruyor o kadar sacmasapan seyler yiyorum ki sonra yediklerimi düsününce yine midem bulaniyor
Normal benim bebişte 10 haftada 4 cm idi.10 haftada bebek 3,5 cm di normalmi sizce
Kendini yormaaaaaaslmm kızlarrr bi pazara gittim geldim öldümm.....yoruldumm valla...
gene bi sessizlik çöktüüüü huuuu hanımlar,10 kişi burdayız ama sesimiz çıkmıyo......opuyorumnanaktan
Slm kızlar, bütün nisan anneleri iyimisiniz?
./QUOTE]
A.S.HOSGELDİN CANIM.SEN NASILSIN?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?