2010 Nisan Anneleri

Ya kızlar ben 26sında gittiğimde doktor 4,22 cm dedi bebişime kısa mı ki boyu.11+4 ken
yok be tatlımm hiç belli olmaz bak benim 14 haftalık 8 cmken
zümminin 11 haftalık 8 cm miş olabilir böyle bir anda öyle büyüyorki bebişler
jnaz evet 11 haftalik gittigimde 8 cm di....ama benim korkum var...yani ilki de böyle cabucacik büyüdü erken geldi dünyaya...onun icin endiselenme ayse denizy....

yosun....hosbulduk caniml.....nasilsin iyimisin?
benimde erken gelecek gibi bi his var içimde hayatım bakalım hayırlısı artık

hoşgeldin canımmm

kızlar maşallah ne kadar kalabalık olduk keşke aynı evde olsaydık şimdi şöyle yanyana dururduk sıradan ne komik olurdu göbişler yana gelindce :CüvCüv::CüvCüv:

kızlarr belim ağırmaya başladı yine kalkayım pc başından
görüşmek üzereee hoşçakalın şimdilikk

samimiyet varda tatlım ben çok çekinirim
yoksa sağolsun aklına gelse getirirdi oda
hatta dün bağdan üzüm le taze ceviz toplamış onlardan getirdi bana zorla aldım
Canım yaa yakın olsam ben senin için kapılarını çalıp isterdim valla ben çekinmem:hulya:
kızlar maşallah ne kadar kalabalık olduk keşke aynı evde olsaydık şimdi şöyle yanyana dururduk sıradan ne komik olurdu göbişler yana gelindce :CüvCüv::CüvCüv:

sorma valla ne kadar güzel olurdu sen böle yazınca aklıma ikikedilidelinin rüyası geldi çok komikti yaasırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

jnaz esim insallah 9 aydan gec gelir diyor....:) yani bizimki böyle 10 aylik kalsin isityor anne karninda...bilmiyorum ama ilki böyle oldu ya...simdi buda böyle olcak diye korkiyorum....halbuki doktor hersey iyi dedi...merak etme dedi...ama iste ben böyleyim...bidaki doktora gittigimde erken dogum riski icin bisey yapabilirimi dye sorcam...duyduguma göre bazi yöntemler va.r...galiba bebis agirlasinca rahim daha tutamiyorumu....niye bilmiyorum...cünkü doktorlar kizimin niye erken geldigini anlayamadilar.

kızlarr belim ağırmaya başladı yine kalkayım pc başından
görüşmek üzereee hoşçakalın şimdilikk

bende biraz dinlenim canım benimde belim acayip ağrıdı yemekte yapmadım eve daha karnımda acıktı şöyle bişeyler yapim bari bende eve çok çabuk acıkıyorum artık ben yaa öptüm canım görüşürüz bende kaçtım zaten:1hug:

selam kızlar allah herkese hayırlı bir gün nasip etsin

evet canım bende bilityom onu anneyle kilo aldımı erkek olurmuş verdimi kız olurmuş oğlumda hiç aş erme olmamıştı ama bunda oluyo bazen geçe canım erik çekti valla yeşil erik sulu sul ekşi bide tuza batırıp yiyecen ama malesef bulamadık limonu tuzladım yedim nerden bulalım bu zamanda eriği

folik ten canım benimde öle oluyo çünkü bide yediklerimizden bazıları gaz yapıyo ondan da olurmuş
ya ben cips yemeyi çok seviyorum annemde kızıyo tuzlu tuzlu şeyleri yeme diye:)) nolur ki annem hamilelikte tuz vücutta şişlik yapar diye kızıyo onun haricinde bebek için bi zararı varmıdır acaba??
ben oğlumda çokmyemiştim hem patetes kızartması hemde büyük paket patetes cipsi kendimi tutamıyodum ama başka hiç bişeyi tuzlu yemiyodum hiç şişlik olmadı oğlumda gayet sağlıklı çok şükür

Akrilamid riski yüksek yiyecekler

• Yüksek sıcaklıkta (120C ve üstü) kızartılmış patates
• Patates cipsi
• Mısır gevreği ve diğer kahvaltılık gevrekler
• Bisküvi
• Kraker
• Hazır (granül) kahve
• Kavrulmuş fındık-fıstık
• Tost edilmiş ekmek

En yüksek oranda akrilamid patates kızartması ve patates cipsinde bulunuyor.[/QUOTE]
ben oğlumda çok yedim bu yazılanları ama hepsini de evde yaptım katkı maddesi olmadan büskivi kraker çok yemedim ama diğerlerinden çok yedim oğlum 4 yaşında şimdi kişisine göre değişiyo bence ama ben yedikten 5 dk sonra dışarı atıyodum tabii
kızınmı olcak kız ilk 3 ay mide bulantısı olmayanların kızı olurmuş bende öleyim yeni yeni dışarı atmaya başladım
Günaydın kızlar.
Ben bişi soracaktım sizlere.Göğüs uçlarınızın rengi değişti mi?Bende hiç değişiklik yok.Sadece büyüdü.Ama renk aynı.Hiç değişmedi
benim çok büyüdü ama biraz rengi koyulaştı

var var ben hihoyyyt . mandalina çekiyor canım sürekli. hatta eşim mersinden getirtti özel. istanbuldakiler çok acı ve tatsız :kedi:
bende gönderebilirim canım burası tam yeri çokta güzeller
geçen bende yedim çiğ köfte ama fala yiyemedim çok seviyom hemde çiğ et varya içinde
10 ekimde ikili testimiz var o zamana kadar bebişi görmeden nasıl sabredicem bilmiyorum..ikili testte bebiş ayrıntılı bişekilde gözüküyomu acaba?
zekasını ölçüyo sadece 2li testte kan tahlili ile yapıyolar
aaaaaaaaammmmmiiiiiinnnnnn
listemiz pek gerilerde kalmış güzeller
ekledim hemen:)
benide ekle tatalım kalbi pıt pıt atıyo yaz artık bide 11 haftalık
geçmiş olsun canım ben pek anlamam ama kafanı yorma herşey yoluna girecek inş

hoşgeldin canım. sağol şimdilik kayınvaldem gönderiyor sağolsun. düşünmen yeterli :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…