- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
yok be tatlımm hiç belli olmaz bak benim 14 haftalık 8 cmkenYa kızlar ben 26sında gittiğimde doktor 4,22 cm dedi bebişime kısa mı ki boyu.11+4 ken
benimde erken gelecek gibi bi his var içimde hayatım bakalım hayırlısı artıkjnaz evet 11 haftalik gittigimde 8 cm di....ama benim korkum var...yani ilki de böyle cabucacik büyüdü erken geldi dünyaya...onun icin endiselenme ayse denizy....
yosun....hosbulduk caniml.....nasilsin iyimisin?
slm kızlarr
slm kızlarr
benimkide 12+2 yken 5,3 tü. anne kısa baba kısa napsın çocuk:))
Canım yaa yakın olsam ben senin için kapılarını çalıp isterdim valla ben çekinmem:hulya:samimiyet varda tatlım ben çok çekinirim
yoksa sağolsun aklına gelse getirirdi oda
hatta dün bağdan üzüm le taze ceviz toplamış onlardan getirdi bana zorla aldım
kızlar maşallah ne kadar kalabalık olduk keşke aynı evde olsaydık şimdi şöyle yanyana dururduk sıradan ne komik olurdu göbişler yana gelindce :CüvCüv::CüvCüv:
Selam canım hoşgeldin....
a.s.hoşgeldin canım benim:1hug:
hoşbuldukk canlarrr
bende biraz baş ağrısı ve uymu hali dışında bi problemm yok
kızlarr belim ağırmaya başladı yine kalkayım pc başından
görüşmek üzereee hoşçakalın şimdilikk
kızlarr belim ağırmaya başladı yine kalkayım pc başından
görüşmek üzereee hoşçakalın şimdilikk
benimkide 12+2 yken 5,3 tü. anne kısa baba kısa napsın çocuk:))
Görüşürüz canım afiyet olsuncokacimcoookbende biraz dinlenim canım benimde belim acayip ağrıdı yemekte yapmadım eve daha karnımda acıktı şöyle bişeyler yapim bari bende eve çok çabuk acıkıyorum artık ben yaa öptüm canım görüşürüz bende kaçtım zaten:1hug:
evet canım bende bilityom onu anneyle kilo aldımı erkek olurmuş verdimi kız olurmuş oğlumda hiç aş erme olmamıştı ama bunda oluyo bazen geçe canım erik çekti valla yeşil erik sulu sul ekşi bide tuza batırıp yiyecen ama malesef bulamadık limonu tuzladım yedim nerden bulalım bu zamanda eriğikızlar geçende bir yerde okudum babalarda annelerle kilo alırmış onlarda sağlıklarına dikkat ederlermiş ne bilim bizim yaptığım dikkat ettiğiğmiz çoğu şeyleri onlarda yaşarmış yani kıyamam ben aşkıma yaa adam ramazanda beni sırf yemek yesin acıkmıştır diye hazırlayıp kaldırıyordu ben şimdi ona nasıl kıyarım gece kaldırıp ama aşerersem gerçekten kaldırırım o zamn
folik ten canım benimde öle oluyo çünkü bide yediklerimizden bazıları gaz yapıyo ondan da olurmuşmerhaba güzel hamişler....
bugün işlerim çok yoğundu çok şükür, hiç giremedim. Ama sizede maşallah sessizliği aşmışsınız. Nerden baksan 10 kusur sayfa olmuş okumadığım. Artık dönemicem burdan devam ederiz inşallah... Ya dr a gidecek olanlar akşam neden karnımızın daha çok büyüdüğünü sorabilir mi? Gün içinde gayet normal akşama davul gibi çıkıyor karnım:CüvCüv:
ben oğlumda çokmyemiştim hem patetes kızartması hemde büyük paket patetes cipsi kendimi tutamıyodum ama başka hiç bişeyi tuzlu yemiyodum hiç şişlik olmadı oğlumda gayet sağlıklı çok şükürya ben cips yemeyi çok seviyorum annemde kızıyo tuzlu tuzlu şeyleri yeme diye:)) nolur ki annem hamilelikte tuz vücutta şişlik yapar diye kızıyo onun haricinde bebek için bi zararı varmıdır acaba??
kızınmı olcak kız ilk 3 ay mide bulantısı olmayanların kızı olurmuş bende öleyim yeni yeni dışarı atmaya başladımkızlar 3 ay mide bulantısı çekmedim bana bu haftadan beri bişey oldu midem çok bulnıyo ve yatamıyorum yatak batıyo sanki bana belim çok ağrıyo 3 aydan sonra solda yatacakmışsın solumda yatıyorum bu sefer o bölgem karnımın çok acıyo:ecrin_bebek:
benim çok büyüdü ama biraz rengi koyulaştıGünaydın kızlar.
Ben bişi soracaktım sizlere.Göğüs uçlarınızın rengi değişti mi?Bende hiç değişiklik yok.Sadece büyüdü.Ama renk aynı.Hiç değişmedi
bende gönderebilirim canım burası tam yeri çokta güzellervar var ben hihoyyyt . mandalina çekiyor canım sürekli. hatta eşim mersinden getirtti özel. istanbuldakiler çok acı ve tatsız :kedi:
geçen bende yedim çiğ köfte ama fala yiyemedim çok seviyom hemde çiğ et varya içindeaaa nar hiç aklımın ucundan geçmedi,valla benim içim yandı turşudan gecen gece canım ev turşusu çekti eşimle kayınvalidemi komşuya yollatıp istettim valla onlar gelene kadarda camda bekledim çok tuaf bişeydi hayatda ekmek arası turşu yediğimi bilmem ama oluyor demekki,birde çiğköfte ve kumpir eşim artık yeter ben bıktım yemekte sen bıkmadın diyor yazık adamcağızda her akşam benimle yemek zorunda kalıyor yakında isyan bayraklarını çekecek garibim....
zekasını ölçüyo sadece 2li testte kan tahlili ile yapıyolar10 ekimde ikili testimiz var o zamana kadar bebişi görmeden nasıl sabredicem bilmiyorum..ikili testte bebiş ayrıntılı bişekilde gözüküyomu acaba?
aaaaaaaaammmmmiiiiiinnnnnnçokkk geçmiş olsun canım ya...dinlenmemişsinde ama,bışver çamaşırı yat bence bol bol terle ki hastalığı atasın.....aynı binada oturmak kavus canım yaaa tahammül edilir gibi değil valla,en kısa zamanda rabbim bizlere bir ev nasip etsin....
benide ekle tatalım kalbi pıt pıt atıyo yaz artık bide 11 haftalıklistemiz pek gerilerde kalmış güzeller
ekledim hemen:)
geçmiş olsun canım ben pek anlamam ama kafanı yorma herşey yoluna girecek inşKızlar şimdi doktorum aradı. İkili test sonucumda olasılık 1/310 çıkmış. Normalden yüksek dedi. 22 Ekimde üçlü tarama ve detaylı ultrasona çağırdı. Onlarda da sorun çıkarsa amniyosentez yapılcakmış. 30 yaşındayım. Moralim çok bozuk. Ankarada hiç kimsem yok dertleşcek. Nolur bana teselli verin. Doktor 150 bile çıkanlar oluyor, moralini bozma dedi.
benimkide 11+6 da 5,1 di. bizdede aynı sorun var canım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hihoyyythihoyyyt
kızlar yaa şirketteyim ve belim çok ağrıyor.nasıl yapacam ben yaaa ühü ühü ühhüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?