2010 Nisan Anneleri

slm güzel nisan anneleri Allah nasip ederse bende mart annesi olucam Rabbim sizin ve bebişlerinizin yardımcısı olsun sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallahopuyorumnanaktan

herkese selam hanimlar benim 3.ayim gecti 13.hafta icindeyim midem bulantilarim hala gecmedi hanimlar zaten midesi nane molla biriydim hala böyle cok kötüyüm yaaa ögür ögüt bazen midem parcalanacakl diyorum birde bogazim cok kuduruyor o kadar sacmasapan seyler yiyorum ki sonra yediklerimi düsününce yine midem bulaniyor

sagol fistikcik sen nasilsin tatlim ben hala ögürmekle mesgulum

fıstıkım inşallah düzelirsin tez zamanda ama olacak okadar. bende her an ağlıorum eşimle kavga bile ediorum durup dururken çok hassaslaştım duygusal bünyem altüst anlıycan mafoldumben senağlama

canım benimde 10. haftamda öyleydi . sıkıntı yapma.

hoşgeldin canım . dinlen biraz bebişi yorma annesi. ne kadar çabuk yoruluyoruz ya :hulya: eski atak halimi özledim hihoyyyt

ewt canım ya çok çabuk yoruluyoruz,yorulunca ben acıkıyorum bide yemeğe saldırıyorum sonra...cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…