2010 Nisan Anneleri

gene bi sessizlik çöktüüüü huuuu hanımlar,10 kişi burdayız ama sesimiz çıkmıyo......opuyorumnanaktan

benimde uykum geldi :umursamaz: . bişey yapasım gelmiyor içimden. oysa bu akşam yemekten sonra eşimle film izlemeyi planlıyordum . yine yalnız kalacak adam :kedi::kedi:

bende de falaket kansızlık var demir eksikliğide cabası keçiboynuzu pekmezi de içiyom kaynatıpta içiyom ama faydası yok kan ilaçlarıda çok içtim çaresi yok galiba

Kızlar, birşey soracaktım. Sanki buradaki birçok kişi ayda birden daha çok doktor kontrolüne gidiyor gibi.
Ben en son 8 haftalıkken gittim. 1 ay sonra ikili test için kontrole gel dedi. ıns pazartesi gitmeği düşünüyorum. Böyle 10, 11 haftalıkken boyunu bilenleri görünce acaba bende mi 1 ay beklemeden arada bir kere daha mı gitseydim diye düşünüyorum?
Normalde doktorlarınızın ne kadarda bir kontrole çağırıyor?

sezeryanla doğum yapma isteyen varmı benim ilk normaldi ama 3 gün sancı çektim artık dayanamıyorum bayılacam edim sonra doğuma aldılar sancım çoktu ama rahim ağzı açılmıyodu son anda allah yardım ettide 2 dikişle kurtuldum içimde bi korku var ne yapcam bilmiyom daha erken ama epidural nasıl acaba ii bi yöntemmi bel arısı yapıyomuş sonradan

Canım çok iyi araştır derim epiduralle ilgilide çok fazla riskten bahsediyorlar. Özellikle annede felçe kadar gidebilir deniliyor. Son iki yıldır çok fazla doğum yapan arkadaşım oldu epiduralden herkes çekindi. Tek bir kişi tanıyorum yaptıran çok rahat olduğunu söyledi ama oda böyle herşeye gözü kapalı atlayan, cesaretli bir bayandır.:hooray:

ben iki haftada bir gidiyordum canım . en son pazartesi gittim ikili test için. cuma sonucumu alıp göstereceğim doktoruma. eğer bir sorun olmazsa muayene etmez. test yaptırdıgında sonuçlara bakıyor sadece. bundan sonra ki muayenem bir ay sonraya. nasıl dayanacağım bilmiyorum çok uzun .:umursamaz::umursamaz:

ama dayanmak zorundayız çok sık ultrasonada girmek sanırım zararlı bebğim küçük diyemi acba beni 14 haftalık olsun sonra gel dedi 10 haftalıktı gittiğimde

slm kızlar benim doktorum 10 haftalıkken çağırmıştı beni 2 li test demedi hiç 16.haftada gel bir dahakine testler yapılacak dedi normal mi bu sizce çok değil mi arası

slm kızlar ben geldim ayy biraz ara veriyorum okumaktan yoruluyorum sonra cevap bile yazamadan uyuyorum :) ama şimdi burdayım.nasılsınız bakalım durumlar nasıl?

Tercih meselesi bence.Doktorlar istedikten sonra hemen sezeryan yapıyorlar.

slm kızlar benim doktorum 10 haftalıkken çağırmıştı beni 2 li test demedi hiç 16.haftada gel bir dahakine testler yapılacak dedi normal mi bu sizce çok değil mi arası

16. haftada direk 3'lü test yaptıracaktır heralde.

Canım benim bildiğim kadarıyla ikili test dediğimiz olayın diğer adı 11-14 hafta tarama testi. Yani 16 hafta çok geç gibi. Geç döllenme nedeniyle belki Satla bebeğin haftası tutmuyordur ama sen istersen bir daha sor. İkili test önemli bir test çünkü.

Kızlar herkese iyi günler, kendinize ve bebişlere iyi bakın.
Ben yemek yapacağım, bitanem aç kalmasın. cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…