gene bi sessizlik çöktüüüü huuuu hanımlar,10 kişi burdayız ama sesimiz çıkmıyo......opuyorumnanaktan
Slm kızlar, bütün nisan anneleri iyimisiniz?
./QUOTE]
A.S.HOSGELDİN CANIM.SEN NASILSIN?
Teşekkürler canım, çok şükür iyiyim.
Sonunda bana çok uzak olan (evimin önünde) sağlık ocağına kaydımı yaptırdım.
canım benim değişmedi eskidende vardı aynı:))nerde göbüşer kızlar yaa
Teşekkürler canım, çok şükür iyiyim.
Sonunda bana çok uzak olan (evimin önünde) sağlık ocağına kaydımı yaptırdım.
İyi etmissin.Ben yaptırmayan gebişlere kızıyorum:))
Kızlar, birşey soracaktım. Sanki buradaki birçok kişi ayda birden daha çok doktor kontrolüne gidiyor gibi.
Ben en son 8 haftalıkken gittim. 1 ay sonra ikili test için kontrole gel dedi. İns pazartesi gitmeği düşünüyorum. Böyle 10, 11 haftalıkken boyunu bilenleri görünce acaba bende mi 1 ay beklemeden arada bir kere daha mı gitseydim diye düşünüyorum?
Normalde doktorlarınızın ne kadarda bir kontrole çağırıyor?[/QUOTE
ilk gitiğimde 15 gün sonra çağırdı da şimdi 1 ay sonra gidecem yani17 ekimde gitme lazım daha ben boyunu kilosunu bile görmedim 10 haftalıktı gittiğimde ama 8 haftalık gibi görünüyor dedi 14 haftalık olunca bidaha göreyim dedi anlayacağın sadece kalp atışını gördün duyamadım bile
sezeryanla doğum yapma isteyen varmı benim ilk normaldi ama 3 gün sancı çektim artık dayanamıyorum bayılacam edim sonra doğuma aldılar sancım çoktu ama rahim ağzı açılmıyodu son anda allah yardım ettide 2 dikişle kurtuldum içimde bi korku var ne yapcam bilmiyom daha erken ama epidural nasıl acaba ii bi yöntemmi bel arısı yapıyomuş sonradan
Kızlar, birşey soracaktım. Sanki buradaki birçok kişi ayda birden daha çok doktor kontrolüne gidiyor gibi.
Ben en son 8 haftalıkken gittim. 1 ay sonra ikili test için kontrole gel dedi. İns pazartesi gitmeği düşünüyorum. Böyle 10, 11 haftalıkken boyunu bilenleri görünce acaba bende mi 1 ay beklemeden arada bir kere daha mı gitseydim diye düşünüyorum?
Normalde doktorlarınızın ne kadarda bir kontrole çağırıyor?
Tercih meselesi bence.Doktorlar istedikten sonra hemen sezeryan yapıyorlar.sezeryanla doğum yapma isteyen varmı benim ilk normaldi ama 3 gün sancı çektim artık dayanamıyorum bayılacam edim sonra doğuma aldılar sancım çoktu ama rahim ağzı açılmıyodu son anda allah yardım ettide 2 dikişle kurtuldum içimde bi korku var ne yapcam bilmiyom daha erken ama epidural nasıl acaba ii bi yöntemmi bel arısı yapıyomuş sonradan
slm kızlar benim doktorum 10 haftalıkken çağırmıştı beni 2 li test demedi hiç 16.haftada gel bir dahakine testler yapılacak dedi normal mi bu sizce çok değil mi arası
slm kızlar benim doktorum 10 haftalıkken çağırmıştı beni 2 li test demedi hiç 16.haftada gel bir dahakine testler yapılacak dedi normal mi bu sizce çok değil mi arası
slm kızlar ben geldim ayy biraz ara veriyorum okumaktan yoruluyorum sonra cevap bile yazamadan uyuyorum :) ama şimdi burdayım.nasılsınız bakalım durumlar nasıl?
bu arada ikili test 11-14. haftalar arası yapılmıyormu arkadaşlar?
Kızlar herkese iyi günler, kendinize ve bebişlere iyi bakın.
Ben yemek yapacağım, bitanem aç kalmasın. cokacimcoook
a.s.hosgeldin canım.Evet o tarihlerde yapılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?