ŞenizŞenizsositosositosaol güzelim... evet canım gereksizmiş.. ama o an böyle düşünemiyo ki insan... .. hmm hemen hemen aynı zamanda gitmiş olacağız.. opuyorumnanaktan
kızlarr ben şimdilik çıkıyorum... kızımı alıp gelicem... annem bende dönüşte turşu kurucaz zemuszemus ... sonragirebilirsemki inş. giricem akşam görüşürüz... opuyorumnanaktan
ayy yok kızlar olmadı çıldırıcam.....ben bu ticker işindede bir hafta uğraşmıştım...beceriksizim valla resmi çeksem onuda yüklemeyi beceremiyorum okadar yardım konusundada okudum yok olamadı gerildim valla kızıyorum kendime eee yuhh bana....
olmuşş olmuşşşş.Helallll.Maşallah docaman olmuş:)işte benn inşlh olmuştur....((
buda ikinci.......hangisinde daha net belli oluyo bilmiyorummm....
buda ikinci.......hangisinde daha net belli oluyo bilmiyorummm....
canım ben adanalıyım adanada yaşamıyorum.Bu arada rüyamda sen ve ymnsha bana gelmişsiniz.Size içli köfte yapıyordum:):sm_cool::sm_cool:ii çok şükür üzülmene hiç değmedi hemde
senle aynı memleketteyiz belki tanırsın mustafa güzelsoydu muayenehanesi atatürkcaddesindeydi şimdi üniversale gidiyorum dilek coşkuna sen hangi dr a gidiyon memnunmusun
tebrikler canım.bu arada kaç kilo aldın sen ? elbisenin renginden mi yoksa şeklinden mi yoksa bana mı karnın büyük geldi fisfisfis bilemiyorum canım ama göbişin çok şeker tam bir hamilesin yaniiopuyorumnanaktan
valla bende anlamadım canım nasıl bukadar büyüdü bugün babanemle pzardaydık komşumuz sordu ,babanem hemen 4 aylık dedi ben kızardım kaldım dedimki neden böle dedin,olsun kızım seninki baya gelişmiş nazar değer valla dedi,millet erken doğum yaptımı sancak doğurunca valla.....
valla pesss.... babaannen iyi sölemiş bencede. maşşallah ya çok şekerrrr... benimde büyüsün artık karnım yaaaa...
benim göbüşte senin gibi çıkmış ama benim eskidende vardı göbüş çok güzel yaa tuniğinde çok hoşmuş yakışmış allah nazardan esirgesin
Benim çıkmadı ki zaten hep var:)):teytey::teytey:saolasın yosuncum.valla benim karnım aldı başını gidiyo kiloda alınca şekil böle oldu.....gaz var diycem ama artık süt içmedğimden oda yok,halis mulis saf benim göbüşüm....sizlerinkinide bekliyorum meraktan çatlatmayın beni.
valla bende anlamadım canım nasıl bukadar büyüdü bugün babanemle pzardaydık komşumuz sordu ,babanem hemen 4 aylık dedi ben kızardım kaldım dedimki neden böle dedin,olsun kızım seninki baya gelişmiş nazar değer valla dedi,millet erken doğum yaptımı sancak doğurunca valla.....
Benim çıkmadı ki zaten hep var:)):teytey::teytey:
[babaannenede maşallahh yani zeki kadınmış:)
canım ben adanalıyım adanada yaşamıyorum.Bu arada rüyamda sen ve ymnsha bana gelmişsiniz.Size içli köfte yapıyordum:):sm_cool::sm_cool:
hımm ne güzel olurdu yaa adanada olsaydın gelirdim içli köfte yemeğe çok severim
saol canım ya rabbim hepimizi bebişleride nazardan sakınsın....ben foto işini öğrendim ya yeni aldığım cicileride eklerim hatda bebişimin ilk hediyeleri var onlarıda,ama sizdende bekliyorum,tek benimmi bukadar büyükkk kızlar ya.....
bebeğin cicileri tamam ama benim göbek olmaz eşim görse allah yandım valla çok kızar sinirlenir felaket kıskanç benimde aynı seningibi valla 80 kilo hmile kaldım hala aynıyım 170 boyum şişmandim hamiş kaldığımda
canım benim rengi baya koyulaştı göğüslerimde büyüktü iyice büyüdü ama çok sızlıyooo valla bakalım daha sonra nasıl olacakGünaydın kızlar.
Ben bişi soracaktım sizlere.Göğüs uçlarınızın rengi değişti mi?Bende hiç değişiklik yok.Sadece büyüdü.Ama renk aynı.Hiç değişmedi
canım maşallah benim doktorum ense kalınlığına baktı ikili test istemedi gerek yok dedigünaydın kızlar. ben ikili testimi pazartesi yaptırmıştım . ense kalınlığımız normal çıkmıştı. kan sonuçlarımız çıkmadı daha cuma sabahını bekliyoruz inşallah oda iyi çıkar :Saruboceq: . yalnız doktorum bana ikili testi yaptırmak istiyormusun diye sormuştu. isteğe bağlı sanırım her doktor yaptırmıyor.
ayyy benimde acayip portakal çekmişti zaten çok seviyom allahtan annem istanbula gitmiştide ordan getirdivar var ben hihoyyyt . mandalina çekiyor canım sürekli. hatta eşim mersinden getirtti özel. istanbuldakiler çok acı ve tatsız :kedi:
canım acıyı bilmemde çiğ et çok sakıncalı aklında bulunsunbende dün akşam çiğ köfte yedim ama çok acı. acaba bebeişlerimize zararlı olur mu ? birde uyku hali geçsede kocişlerimize zaman ayırsak . benimki öğretmen bu sene birinci sınıfları okutuyor akşama kadar bebeklerle uğraşıyorum diyor evdede bir bebek var diyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 . artık eski haline dönsen keşke diyor.
zemuszemus çok tatlı darısı bizim başımıza bizde böle cici olalım61 ile hamile kaldım.Hala 61 kg yım.İlk başta 2 kg verdim.Gene aldım.Yani gene 61
Bayağı var mı kızlar yaaa:CüvCüv:
canım yaa çok dikkat et hamilelikte dişler sorun oluyo benim hiç çürük yok ama dün fena acıdııı dikkat etmek lazımmerhaba kızlar
dün gece çok geç geldik eve sabahta sersem gibiydim eşim gittikten sonra uyuyayım dedim ama olmadı daha da başım ağrıdı
bide kötü bişey oldu kızlaryaa dolgu olan dişlerim vardı 3 tane yanyana dün birinin arka kısmı kırıldı çürümüş meğerse doktora gitmem lazım ama benim dişçimde istanbulda bugün burada bi göstereceğim
olmazsa yarın annemlerle dönerim orda yaptırırım komple
ama iş çıktı bana
sizler nasılsınız
ayşecim maşallah göbişine canım benimde çok belirgin
naptılar canım ya niye üzdüler seni hamile kadın üzülürmü yaaayosuncum çok sağol canım ama benim ayrıntılı bir tedavi olacak sanırım
made cim sende sağol canım
kızlar bende ne çekersem görümcelerim çekiyorum zaten
ama bayramda yaptıkları rezilliklerden sonra görüşmeme kararı aldım ve kesinlikle de uygulamayı düşünüyorum
hatta eşime de söyledim askere gitsin gelsin taşınacağız buradan diye
canım yaa benimde çok ağrıyo belim hatta belimdeki kemik resmen sızlıyooo ya resmen sızlıyoo bizde beli ağrıyanın oğlu olur derler ama bakalımya kızlar benim belim çok ağrıyo yaa varmı bel ağrısı çeken yatakta yatamıyorum solumda yatıyorum batıyo artık ağrıyla kalkıyorummafoldumben
ayyy canım yaa bende bayılıyorum hamileliklere dar şeyleri sevmiyorum ama geçen iki tane hamile elbisesi gördüm bayıldım diz altında ekose çok şekerler alim hemen resim çeker koyarım istersen sanada alır yollarımBende hamiş tuniği istiyorum ama nerede bulacam ki mersinde
of ya bu doktoırlara sibir oluyom niye tedirgin ediyolar benim doktor gerek bile görmedi artı kesinliği yok bu testlerin sakin ol ve üzülme olurmuuKızlar şimdi doktorum aradı. İkili test sonucumda olasılık 1/310 çıkmış. Normalden yüksek dedi. 22 Ekimde üçlü tarama ve detaylı ultrasona çağırdı. Onlarda da sorun çıkarsa amniyosentez yapılcakmış. 30 yaşındayım. Moralim çok bozuk. Ankarada hiç kimsem yok dertleşcek. Nolur bana teselli verin. Doktor 150 bile çıkanlar oluyor, moralini bozma dedi.
güzelim doktorum özellikle balık çok faydalı haftada iki kez muhakkak ye dedi yemeye çalış olmazmıbende acıktım akşama ne yapsam diye düşünür oldum . balıktan beşinci haftamda tiksinmiştim. yüzünü bile görmek istemiyorum :sinifsinif: . tavuktanda tiksindim ama yemek zorunda oldugumu söylemişti doktor birinden birini . beyaz et sonuçta. acaba tavuğu sade bir şekilde haşlasam yiyebilirmiyim . bugün akşam onu deneyeceğim.
senin özel olarak yaptığın şeyler var mı canım . mesela ben ceviz ve badem yiyorum hergün . birde nefret ettiğim halde pekmez içiyorum kansızllık için.
canım ben allah nasip ederse kesinlikle normal doğum istiyorum sezeryanın da zararı çok epiduralında felce kadar yolu var diyolar normal doğumda açılma kolay olsun diye sporu öneriyorlar bakalım hayırlısı tabisezeryanla doğum yapma isteyen varmı benim ilk normaldi ama 3 gün sancı çektim artık dayanamıyorum bayılacam edim sonra doğuma aldılar sancım çoktu ama rahim ağzı açılmıyodu son anda allah yardım ettide 2 dikişle kurtuldum içimde bi korku var ne yapcam bilmiyom daha erken ama epidural nasıl acaba ii bi yöntemmi bel arısı yapıyomuş sonradan
canım maşallah çok sevindim allahım hep böle hayırlı haberler almamızı nasip etsinkızlarrrrr ben geldimmm.... :dance:
tabiki doktordan öğlende geldim de eve yeni girebildim gezmekten :teytey:
veee sizin de dediğiniz gibi bişey yokmuş ultrason sonucumda...
doktorum görür görmez çok güzell.. herşey yolunda dedi... bebeğin gelişimi de güzel.. yerleşimi de rahim ağzına yakın değil de dibinde.. yani aşağıda taşıma gibi bi sorun da görünmüyo dedi.. alkisalkisalkis
allahıma binlerce kez şükürler olsun.. :Saruboceq: allah hepinizden razı olsun .. beni dün rahatlattınız.. .. rabbim hepimizin bebeklerine sağlık,sıhhat versin.. :Saruboceq:
hıı bi de doktorum 2 hafta sonra 12 ekimde gel dedi.. 2 li test ne zaman yapılıcak dediğimde o gün yapıcaz onları dedi.. son ultrason sonucuma göre o gün 12+1 olucam.. normal bi zaman değilmi ense kalınlığı ve 2li test için?
olmuş olmuş canım çok güzel valla ama baya çıkmış göbüşün aişte benn inşlh olmuştur....((
ay benim kocişte kıskanç bakalım daha bişey demedim ama ne diyeceğini merak ediyoooom:kedi:eşim yüzümü koymadığım sürece sorun çıkarmaz altı üstü göbüş,ben göbüşünü direk açıpta koyanlarıda gördüm valla okadarını yapmamın mümkünatı yok ama bu çok masumane bişi ya.....tabi herkezin tutumuna saygım sonsuz,eşim kızsa bende yapamazdım.....bazen yorumlara cevap yaparken oda yanımda oluyor,azönce diyoki evet bu elbise seni böle gösteriyo yarın başka bişi giy bukadar çıkmaz diye anlaıyşlı kocişim benim.....ama boyun uzunmuş canım ya kilonu kaldırır yani benim boyum 1.63 bide tombişim düşün....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?