2010 Nisan Anneleri

ŞenizŞenizsositososito

işte benn inşlh olmuştur....((
olmuşş olmuşşşş.Helallll.Maşallah docaman olmuş:)a.s.

buda ikinci.......hangisinde daha net belli oluyo bilmiyorummm....

tebrikler canım.bu arada kaç kilo aldın sen ? elbisenin renginden mi yoksa şeklinden mi yoksa bana mı karnın büyük geldi fisfisfis bilemiyorum canım ama göbişin çok şeker tam bir hamilesin yaniiopuyorumnanaktan

saolasın yosuncum.valla benim karnım aldı başını gidiyo kiloda alınca şekil böle oldu.....gaz var diycem ama artık süt içmedğimden oda yok,halis mulis saf benim göbüşüm....sizlerinkinide bekliyorum meraktan çatlatmayın beni.

canım ben adanalıyım adanada yaşamıyorum.Bu arada rüyamda sen ve ymnsha bana gelmişsiniz.Size içli köfte yapıyordum:):sm_cool::sm_cool:

tebrikler canım.bu arada kaç kilo aldın sen ? elbisenin renginden mi yoksa şeklinden mi yoksa bana mı karnın büyük geldi fisfisfis bilemiyorum canım ama göbişin çok şeker tam bir hamilesin yaniiopuyorumnanaktan

üç kilo adlım ama benim karnım zaten vardı canım,elbise kareli belki ondandır ama.....elbise göğüsten robalı duruyor oyuzden baya çıkıyo....zemuszemus

benim göbüşte senin gibi çıkmış ama benim eskidende vardı göbüş çok güzel yaa tuniğinde çok hoşmuş yakışmış allah nazardan esirgesin

valla pesss.... babaannen iyi sölemiş bencede. maşşallah ya çok şekerrrr... benimde büyüsün artık karnım yaaaa...

hehe:))) benim yapım çok müsait zaten kilo almaya ve genişlemeye halama çekmişim ben,annemi bir görseniz 1,5 metre boyunda ufak tefek bi kadın yaşına rağmen 36 beden okadarda doğum yapmış valla benden genç duruyo ona çekseydim ben doğurana kadar kimse bilmezdi hamiş olduğumu ama maalesef ben böle iri yarı bişeyim....

benim göbüşte senin gibi çıkmış ama benim eskidende vardı göbüş çok güzel yaa tuniğinde çok hoşmuş yakışmış allah nazardan esirgesin

saol canım ya rabbim hepimizi bebişleride nazardan sakınsın....ben foto işini öğrendim ya yeni aldığım cicileride eklerim hatda bebişimin ilk hediyeleri var onlarıda,ama sizdende bekliyorum,tek benimmi bukadar büyükkk kızlar ya.....

Benim çıkmadı ki zaten hep var:)):teytey::teytey:

[babaannenede maşallahh yani zeki kadınmış:)

bebeğin cicileri tamam ama benim göbek olmaz eşim görse allah yandım valla çok kızar sinirlenir felaket kıskanç benimde aynı seningibi valla 80 kilo hmile kaldım hala aynıyım 170 boyum şişmandim hamiş kaldığımda

eşim yüzümü koymadığım sürece sorun çıkarmaz altı üstü göbüş,ben göbüşünü direk açıpta koyanlarıda gördüm valla okadarını yapmamın mümkünatı yok ama bu çok masumane bişi ya.....tabi herkezin tutumuna saygım sonsuz,eşim kızsa bende yapamazdım.....bazen yorumlara cevap yaparken oda yanımda oluyor,azönce diyoki evet bu elbise seni böle gösteriyo yarın başka bişi giy bukadar çıkmaz diye anlaıyşlı kocişim benim.....ama boyun uzunmuş canım ya kilonu kaldırır yani benim boyum 1.63 bide tombişim düşün....

benim kocişimin haberi bile yok kaydolduğumdan zaten o geldiğinde hiç nete girmiyorum pc başında oldummu kızıyo benle ilgilen o yüzden hiç haberi olmadı gizlemiyorum ama haberi de olmadı hastayım diye zaten lgilenemiyom zavallı ile hem hastasın hemde pc desin diyo nasıl oluyo diyo aslında çok anlayışlıdır ama beni çok kıskanıyo seven kıskanır ne yapalım

neyse kızlar ben çıkıyom herkese ii akşamlar oğlişim acıkmış yemek hazırlıyacam ona yarın görüşürüz artık bebeklerinize de ii bakın

Günaydın kızlar.
Ben bişi soracaktım sizlere.Göğüs uçlarınızın rengi değişti mi?Bende hiç değişiklik yok.Sadece büyüdü.Ama renk aynı.Hiç değişmedi
canım benim rengi baya koyulaştı göğüslerimde büyüktü iyice büyüdü ama çok sızlıyooo valla bakalım daha sonra nasıl olacak
canım maşallah benim doktorum ense kalınlığına baktı ikili test istemedi gerek yok dedi
var var ben hihoyyyt . mandalina çekiyor canım sürekli. hatta eşim mersinden getirtti özel. istanbuldakiler çok acı ve tatsız :kedi:
ayyy benimde acayip portakal çekmişti zaten çok seviyom allahtan annem istanbula gitmiştide ordan getirdi
canım acıyı bilmemde çiğ et çok sakıncalı aklında bulunsun
61 ile hamile kaldım.Hala 61 kg yım.İlk başta 2 kg verdim.Gene aldım.Yani gene 61

Bayağı var mı kızlar yaaa:CüvCüv:
zemuszemus çok tatlı darısı bizim başımıza bizde böle cici olalım
canım yaa çok dikkat et hamilelikte dişler sorun oluyo benim hiç çürük yok ama dün fena acıdııı dikkat etmek lazım
naptılar canım ya niye üzdüler seni hamile kadın üzülürmü yaaa
ya kızlar benim belim çok ağrıyo yaa varmı bel ağrısı çeken yatakta yatamıyorum solumda yatıyorum batıyo artık ağrıyla kalkıyorummafoldumben
canım yaa benimde çok ağrıyo belim hatta belimdeki kemik resmen sızlıyooo ya resmen sızlıyoo bizde beli ağrıyanın oğlu olur derler ama bakalım
Bende hamiş tuniği istiyorum ama nerede bulacam ki mersinde
ayyy canım yaa bende bayılıyorum hamileliklere dar şeyleri sevmiyorum ama geçen iki tane hamile elbisesi gördüm bayıldım diz altında ekose çok şekerler alim hemen resim çeker koyarım istersen sanada alır yollarım
of ya bu doktoırlara sibir oluyom niye tedirgin ediyolar benim doktor gerek bile görmedi artı kesinliği yok bu testlerin sakin ol ve üzülme olurmuu
güzelim doktorum özellikle balık çok faydalı haftada iki kez muhakkak ye dedi yemeye çalış olmazmı
canım ben allah nasip ederse kesinlikle normal doğum istiyorum sezeryanın da zararı çok epiduralında felce kadar yolu var diyolar normal doğumda açılma kolay olsun diye sporu öneriyorlar bakalım hayırlısı tabi
canım maşallah çok sevindim allahım hep böle hayırlı haberler almamızı nasip etsin

işte benn inşlh olmuştur....((
olmuş olmuş canım çok güzel valla ama baya çıkmış göbüşün a
ay benim kocişte kıskanç bakalım daha bişey demedim ama ne diyeceğini merak ediyoooom:kedi:

ben geldim ruzenin... :)))

hemen senin göbiş resmine bakiim diyorum.. :))) eklemişsin sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…