2010 Nisan Anneleri

amanın sonunda burda yalnız değilmişim yaww,bakıyorum 8-9 kişi var ama kimseden ses soluk yokkk...çokk canım sıkılıyoo zaten.....:sinifsinif:

ayyy kızlar oku oku çatladım yazamıyorumda sürekli çalışıyorum malum ama özlüyorum sizi valla sobayı falan yaktım azcık dinlendim falan derken bu saati bulduk belim acayip sızlıyo kızlar ya bide başım ağrıyoo ama şikayet etmiyorum bebişim ii olsunda nasıl olsa geçecek hepsi kucağıma alıcam ve herşeyi unutucam allahım yeterki sağlıklı olmasını nasip etsin bebeklerimizin

ben geldim ruzenin... :)))

hemen senin göbiş resmine bakiim diyorum.. :))) eklemişsin sanırım...

yaa eklemeyi başardım sonunda canım,bak bakalım koca göbüşüme,çokmu büyük sencede ya belkide kıyafetden öle durmuştur dimiii kendimi rahatlatim biraz, bak acıktım yaaa çok yiyiyorum acaba,daha beter olmasam bari.....cokacimcoook

hoşgeldin canım,sobayı yakmışın valla bende akşamları çok üşüyorum nedense bahtaniyeye sarılıp oturuyorum,ayy sobayıda yakmışın şimdi bide kestane olcak üstünde nası güzel olurdu ama.......

Ya hamİle kıyafet, alanlar bunları 9 . Aya kadar gİyebİlİyo mu?

ewt canım rahatlıkla hemde zaten pantolonun içinde lastik var yani baya bir bayda koymuşlar genişliyo elbise yada tunik desen arkalarında bağcıkları var genişliyo bikaç parca bişeyle 9 ay geçebiliyo rahatlıkla......

baktım canım zemuszemus maşallah sana ve bebişine hıı bi de göbişine valla çok şeker durmuş bebeğim yaa.. ben de göbiş çıktı diyodum.. lafımı geri alıyorum hemen kaydirigubbakcemile3 seninki daha güzel duruyo.. benimki normal göbişmiş o zaman... kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama canım üzerindeki giysiden dekaynaklanıyo olabilir biraz... hemkareli bi kumaş hem de robadan olması daha büyük gösterebilir.. amaaannn bi de öyle olmasın.. artık biz hamişiz.. büyücek elbet göbişler.. kaydirigubbakcemile5 a.s.

bebeg83 doktordan güzel haberlerle döndün çok sevindim darısı başıma yarın bende gidicem

saol canım.. darısıbaşına güzelim... aklına hiç kötü bişey getirme sakın.. ben dün netteki bi yanlış anlamamdan dolayı ağlama krizleri fln.. sinirlerim boşaldı birdenn.. ama bak bugün allahıma şükür herşey yolundaymışş.. hattagelişimimiz 2 hafta öncesine göre çok iyi dedi dr... 2 hafta olmadan 2,5 cm. büyümüş bebeğim
sen deyarın iyi haberlerle dönüceksin emin ol.. allah yardımcınız olsun :Saruboceq: a.s.

kızlarr bu arada güzel haberlerim için sevinen arkadaşlaradesteklerinden dolayı minnettarım a.s.a.s. iyi ki varsınız a.s.:enbuyukkk:

Eşim kıyafet alaım diyo ama ben karnım iyice çıksın diye bekliyorum. zaten 82 kiloyum, kilo alırsam giyemem aldıklarımı diyorum. zaten evdeyim eşofmanla idare ediyorum.

Eşim kıyafet alaım diyo ama ben karnım iyice çıksın diye bekliyorum. zaten 82 kiloyum, kilo alırsam giyemem aldıklarımı diyorum. zaten evdeyim eşofmanla idare ediyorum.

sen bilirsin canım ama bence çok rahat edersin hamile kıyafetleriyle ben çok beyendim çok kullanışlı,istersen al sonuçta olduda bir yere gideceğin tutdu eşofmanla olmaz.....kilo aldınmı peki hiç yoksa hep mi bu kilodaydın canım....

80,8 ile başladım. zaten 90 üstü yasak. dr. senin içinde bebek içinde riskli dedi. ööle bulantı, tiksinti falanda olmadığı için çenemde durmuyooo.

aa ne güzel ademir sende bendensin ne bulantı ne tiksinti hiç bişey yok valla nerdeyse hamile olduğumdan şüphe etcem

sorma canım yaa feci üşüyommm sobanın tadıda bi başka zaten
bebeg83 doktordan güzel haberlerle döndün çok sevindim darısı başıma yarın bende gidicem

Ya hamİle kıyafet, alanlar bunları 9 . Aya kadar gİyebİlİyo mu?
giyilir heralde canım lastikliya
aynen canım yaa heveslennekte istemiyom ama almak lazım artık kıyafetler olmuyooo
alacam canım valla mecbur olmuyo bu kıyafetler ama önce maaş almam lazıım çook pahalııımafoldumben
ya bir ara böle bi sakinlik oluyo ben çıkıyorum sabaha kadar ortalık coşuyo valla,birazdan çıkarım çünkü acayip acıktım öğle yemeğindede çok yemedim zaten.....
valla ben yemeğimi yaptım oturdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…