- 30 Ocak 2009
- 1.221
- 574
- 323
- 41
aa ne güzel ademir sende bendensin ne bulantı ne tiksinti hiç bişey yok valla nerdeyse hamile olduğumdan şüphe etcem
80,8 ile başladım. zaten 90 üstü yasak. dr. senin içinde bebek içinde riskli dedi. ööle bulantı, tiksinti falanda olmadığı için çenemde durmuyooo.
kızlarrrrr ben geldimmm.... :dance:
tabiki doktordan öğlende geldim de eve yeni girebildim gezmekten :teytey:
veee sizin de dediğiniz gibi bişey yokmuş ultrason sonucumda...
doktorum görür görmez çok güzell.. herşey yolunda dedi... bebeğin gelişimi de güzel.. yerleşimi de rahim ağzına yakın değil de dibinde.. yani aşağıda taşıma gibi bi sorun da görünmüyo dedi.. alkisalkisalkis
allahıma binlerce kez şükürler olsun.. :Saruboceq: allah hepinizden razı olsun .. beni dün rahatlattınız.. .. rabbim hepimizin bebeklerine sağlık,sıhhat versin.. :Saruboceq:
hıı bi de doktorum 2 hafta sonra 12 ekimde gel dedi.. 2 li test ne zaman yapılıcak dediğimde o gün yapıcaz onları dedi.. son ultrason sonucuma göre o gün 12+1 olucam.. normal bi zaman değilmi ense kalınlığı ve 2li test için?
Kızlar, birşey soracaktım. Sanki buradaki birçok kişi ayda birden daha çok doktor kontrolüne gidiyor gibi.
Ben en son 8 haftalıkken gittim. 1 ay sonra ikili test için kontrole gel dedi. İns pazartesi gitmeği düşünüyorum. Böyle 10, 11 haftalıkken boyunu bilenleri görünce acaba bende mi 1 ay beklemeden arada bir kere daha mı gitseydim diye düşünüyorum?
Normalde doktorlarınızın ne kadarda bir kontrole çağırıyor?
iyi akşamlar kızlar ben çıkıyorum artık,siz akşama döktürün ben yarın okurum.....bakalım bu akşam bebişin hediyelerini çekersem yarında onları eklerim,öpüyorum hepinizi kendinize çok iyi bakın,bebişlerede tabi,Şeniz
hala muhabbete katılan yok kızlarr... canım sıkıldıı.. açık olanlar da geçmiş sayfalara takılıp kaldı galiba... ben de çıkıyım artık... yaprak dökümü nü izliyorum zaten acık uzanıp izliyim.. nasılsa kimse yok... yarın sabah görüşürüz... öpüyorum herlesiii opuyorumnanaktan
meraba canım ben geldim sorma canım belim kopuyo ağrıdan aniden misafir geldi bana akşam gittiler az önce hazırlıkla uğraş çay yap valla çok yoruldum bugün ben bacaklarıma vuruyo ağrım canım yarın doktora gideceğim canım dua et bana:Saruboceqpuyorumnanaktan
canım benim gözün aydın tekrar kıyamam sana bak demiştim sana dün bişey yotur tıbbi terimler zaten başlı başına bir stres doktorlarda tam türkçelerini söylemiyolar nedense neyse bebişimiz iyiymişya gerisi boş:dance:kızlarrrrr ben geldimmm.... :dance:
tabiki doktordan öğlende geldim de eve yeni girebildim gezmekten :teytey:
veee sizin de dediğiniz gibi bişey yokmuş ultrason sonucumda...
doktorum görür görmez çok güzell.. herşey yolunda dedi... bebeğin gelişimi de güzel.. yerleşimi de rahim ağzına yakın değil de dibinde.. yani aşağıda taşıma gibi bi sorun da görünmüyo dedi.. alkisalkisalkis
allahıma binlerce kez şükürler olsun.. :Saruboceq: allah hepinizden razı olsun .. beni dün rahatlattınız.. .. rabbim hepimizin bebeklerine sağlık,sıhhat versin.. :Saruboceq:
hıı bi de doktorum 2 hafta sonra 12 ekimde gel dedi.. 2 li test ne zaman yapılıcak dediğimde o gün yapıcaz onları dedi.. son ultrason sonucuma göre o gün 12+1 olucam.. normal bi zaman değilmi ense kalınlığı ve 2li test için?
ayyy maşşallah canım yaaa göbişin baya bir çıkmış az önce bana kayınvalidemin arkadaşları geldi meraklılar göbeğini açda bakalım diyolar hemen yelek giymiştim onlar merdivenden çıkarken meraklılar ya maşallah demek yok zaten sinir oldum:çok üzgünüm:işte benn inşlh olmuştur....((
hoşgeldin güzelim a.s. tam çıkıyodum artık :)) geçmiş olsun.. opuyorumnanaktan dikkat et sen yine de kendine.. fazla yorma kendini :hulya: biz hamileyiz artık :teytey:
etmem mi bebeğim yaa.. dualarım seninle...sende yarın doktor dönüşü bize hayırlı haberlerle dönüceksin. inşallah.. :Saruboceq: inanıyorum tüm kalbimle... dr. dönüşünü sabırsızlıkla beklicem opuyorumnanaktan rabbim yardımcınız olsun :Saruboceq::Saruboceq: :CüvCüv: :Saruboceq:
kızlar neden konuşmuyosunuzzz sıkıldımmmm zemuszemus
Elifelif bizim senle Sat tarihlerimiz aynı mı? 1 temmuz.
kalp kalbe karsi canim simdi bende onu faredip sana yazacaktim sen enden cok yasayacaksin dogum tarihi bana 08 nisan dendi senin ne zaman Allah in izni ile canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?