2010 Nisan Anneleri

80,8 ile başladım. zaten 90 üstü yasak. dr. senin içinde bebek içinde riskli dedi. ööle bulantı, tiksinti falanda olmadığı için çenemde durmuyooo.

bende tiksinti çok oldu ama yinede yedim,çenem durmuyo şimdide acıktım ne yiycemi bilmiyorum,eve gidip yemekte yapamam,bakcaz arrtık.......bende 10 yada 12 kilo iyi gibi diyorum çünkü alırım biliyorum...:CüvCüv:

gözün aydin canim ne mutlu:teytey:

iyi akşamlar kızlar ben çıkıyorum artık,siz akşama döktürün ben yarın okurum.....bakalım bu akşam bebişin hediyelerini çekersem yarında onları eklerim,öpüyorum hepinizi kendinize çok iyi bakın,bebişlerede tabi,Şeniz

Canım benimki 4 - 5 haftalıkken gittiğimde ertesi hafta tekrar çağırdı 9 haftalık olana kadar her hafta gittim , daha yeni 2 hafta sonra gelmemi istedi..

Benim bebeğiminde ilk eşyası çorapları , halam almış sağolsun birsürü ufacık..

elifçim.. saol canım.. opuyorumnanaktan inşallah hepimiz hep böylegüzel haberler alırız ...

ruzenin... iyi akşamlar canım.. resimlerini sabırsızlıkla bekliyoruz bebeğim... bende çekip koyucam ama benim bilg. accık eski..olmuyo bunda.. yüklenmiyo fln işte... annemlere gittiğimde kardeşime çektirip koyucam inş..

erkflz... canımm ben ilk testi yapıppozitifi görünce gittim dr.. kandan >1000.00 çıktı hatta... ama ultrasonda görünmemişti.. 2 hafta sonra çağırdı.. 20 mm. kese göründü.. 2 hafta sonra çağırdı 0,97 cm. bebek göründü.. sonra 2 hafta sonra çağırdı 3,5cm. bebeğimi gördüm zemuszemus veee yine 2 hafta sonra çağırdı.. bu kez ikili test ve ense kalınlığı için... anladığım kadarıyla benim doktorcum 2 haftaya takmış durumda... kaydirigubbakcemile3

ama adam napsın progestanı 4-5 aya kadar devam edicez dedi.. 10 günde bir bitiyo kutum.. başka çarem yok sanırım.. yada ayda bir gel dicek ve ben eczaneden alıcam.. aman bebişlerimiz iyi olsun da :)))

kızlarrrr accık geziniyim dedim kimseler kalmamış... baksanıza 1 saat olmuş ben yazalıı.. daha kimse bişey yazmamış...

hala muhabbete katılan yok kızlarr... canım sıkıldıı.. açık olanlar da geçmiş sayfalara takılıp kaldı galiba... ben de çıkıyım artık... yaprak dökümü nü izliyorum zaten acık uzanıp izliyim.. nasılsa kimse yok... yarın sabah görüşürüz... öpüyorum herlesiii opuyorumnanaktan

meraba canım ben geldim sorma canım belim kopuyo ağrıdan aniden misafir geldi bana akşam gittiler az önce hazırlıkla uğraş çay yap valla çok yoruldum bugün ben bacaklarıma vuruyo ağrım canım yarın doktora gideceğim canım dua et bana:Saruboceqpuyorumnanaktan

Ruzenin, göbüş ne güzel belli olmuş. Ama göbek karnın yapısına göre erken veya geç çıkabiliyormuş.
Bazı insanların iç karnı geniş olurmuş onların göbekleri çok daha geç çıkarmış.
Vallahi hep teyzelerime ve kızları benzemek için dua ediyorum ama sanki ben biraz çok yiyorum. Teyze kızım 7 aylıkken sanki göbeği 4 aylık gibiydi neredeyse yoktu. Ve çocukları hep normal kilolarda doğdu.kaydirigubbakcemile2

AttaQue, canım ben hiç progestoranda kullanmadım. Demekki her doktordan doktora, bebişin durumuna göre değişiyor. Sizler böyle yazdıkça bende nasıl merak ediyorum bebişimi?

hoşgeldin güzelim a.s. tam çıkıyodum artık :)) geçmiş olsun.. opuyorumnanaktan dikkat et sen yine de kendine.. fazla yorma kendini :hulya: biz hamileyiz artık :teytey:

etmem mi bebeğim yaa.. dualarım seninle...sende yarın doktor dönüşü bize hayırlı haberlerle dönüceksin. inşallah.. :Saruboceq: inanıyorum tüm kalbimle... dr. dönüşünü sabırsızlıkla beklicem opuyorumnanaktan rabbim yardımcınız olsun :Saruboceq: :Saruboceq: :CüvCüv: :Saruboceq:

canım benim gözün aydın tekrar kıyamam sana bak demiştim sana dün bişey yotur tıbbi terimler zaten başlı başına bir stres doktorlarda tam türkçelerini söylemiyolar nedense neyse bebişimiz iyiymişya gerisi boş:dance:
işte benn inşlh olmuştur....((
ayyy maşşallah canım yaaa göbişin baya bir çıkmış az önce bana kayınvalidemin arkadaşları geldi meraklılar göbeğini açda bakalım diyolar hemen yelek giymiştim onlar merdivenden çıkarken meraklılar ya maşallah demek yok zaten sinir oldum:çok üzgünüm:

inşallah teyzesi inşallah canım benim hepimiz kuzucukları sağlıklı olsun yeter gerisi gelir zaten:CüvCüv::CüvCüv::Saruboceq::Saruboceq:

neyse canım bende biraz dinleneyim gideyim çok ayakta kaldım bugün az uzanayım bebişimde yorulduki ağrı belimden çıkıyo nerdeyse canım benim kocaman öpüyorum seni opuyorumnanaktan

amiin canımm :Saruboceq: kuzucuklar iyi olsun da biz herşeye katlanırız ...

opuyorumnanaktan bende çook öpüyorum canımm...

bende çıkıyorum artık... kocişim de geldi bu arada... çay istiyoo.. accık ona da ilgi gösteriyiim.. adamcağız akşamki halime çok üzülmüştü zatenn.. bi de grip bana da bulaştırıyo sanırım :sinifsinif: accık ilgileniyiim de keyfi yerine gelsin :kedi:

iyi geceler herkese...

kalp kalbe karsi canim simdi bende onu faredip sana yazacaktim sen enden cok yasayacaksin dogum tarihi bana 08 nisan dendi senin ne zaman Allah in izni ile canim

Doktorum en geç 8 Nisan dedi aynı şekilde. Allahım sorunsuz bir şekilde ins bebişlerimize kavuşturur.
Benim bebişim en son ultrason sonuçlarında Sattan 4 gün arkada geliyordu. Şimdi nasıl bilmiyorum. Pazartesi ins 2'li testte gideceğim orada bakalım nasıl çıkacak. Sen 2'li testi yaptırdın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…