2010 Nisan Anneleri

kızlar ya canım çok sıkılıyo ben hiç bi şey yiyemiyorum ve vicdan azabı duyuyorum canım ın bir şeyler istemesi için önerileriniz var mı

sena cım ilk 3 ay bebek annenin yediklerinden beslenmiyormuş diye okumuştum
ama kendi sağlığın için bişeyler yemeğe çalışsan
yoğurt, peynir domates ekmek falan yesen en azından

kızlar bu arada ben yarın istanbula gideceğim annemlere
cuma günüde marmara ünv. hastanesine gideceğiz annemin içi rahat etmemiş randevu almış
birde ordaki doktora görüneceğim inşallah kendi doktorum 1 ay sonra gel demişti hem içimde rahat etmiş olur

evet öyleymiş ama çok halsiz kalıyorum baş ağısıda başlıyo haliyle ya inanmazsın belki ama her ne düşünsem direkt midem bulanıyo bi kraker var o bırakmaz inş beni bakalım cmt dr a gidicem anlatıcam durumu o ne tavsiye edecek ama eminim "zorlamalısın kendini " diyecek. ya zorluyacam şimdi iyice nefret edip bi daha hiç yiyemem diye korkuyorummafoldumben

benim en korktuğum şey kusma dır zaten çok şükür ben de de yok inş da olmaz

benimde kusmamyok kızlar
ama midem bi garip yemek yiyince çok rahatsız oluyorum
felaket şişkinlik oluyor doktora sordum normal dedi ama herhangi bir ilaçta vermediki
bakalım cuma günü tekrar sorarım artık çünkü sıkıntıdan ağlamaya başlıyorum hemen

kızlar yemek yiyemiyorsanız meyve yemeye çalışın. vitamin olarak hem zengin hemde besleyicidir.bende yemek konusunda çok iştahsızım ama armut , kivi ve şeftali gibi meyveleri yiyebiliyorum.

acaba bu ıstahsızlık nezamana kadar devam edıcek ondan sonrada şişincede iştahımız kesılsın ısterız hehehekaydirigubbakcemile3

kızlar benim ultrason resmimde kese içinde iki çizgi görünüyor ama doktor bişi demedi bende evde bakınca gördüm ultrasonda bakarken görmemiştim doktor üç farklı açıdan çekmiş ultrasonu üçündede var acaba ikiz olabilirmi yoksa sizinkide öylemi :uhm:kaydirigubbakcemile5

benim 5+5 ken cekilmiş hali noktadan biraz daha büyükler ondan cizgi diyorum yani sendede iki tanemi çizgi yada nokta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…