2010 Nisan Anneleri

günaydınnn
oruç tutacakmısınızzz
ben çokk fenayımm yaaa
midemm bulanıyorr halsizimm
uykum var öğleden sonra gelmesem mi işe

naz canım endişe edecek bi şey yok bence. kan rengi olmadığı sürece tehlikeli olmadığını okumuştum ama sen yine de dinlen

bende tutmayı çok istiyorum ama midem çok bulanıyo bastırmak için ara ara kraker felan yiyom ama yarın deniycem inş sorun olmaz dr um tutabilirsin demişti

ben tutmıcam kıslar 8 saatte bı ılac alıyorum bebegımı ac bırakmak ıstemıyorum sonucda daha yenı gelısıyor

Süt içemeyen kızlar bende pek sevmiyorum ama günlük sütler ile markalar arasında fark var mutlaka değiştire değiştire deneyin biri hoşunuza gidecektir. Ben mesela pnr ı hiç sevmiyorum ama içm in tadı hoşuma gidiyor.

bende sut hıc ıcemıyorum hergun ayran ıcmeye ozen gosterıyorum ama nesquık ıyı fıkır alıcam bugun baslıcam sutle

kıslar sadece iççamasarıma gelmıs şuan yok cok sukur

Canım geçmiş olsun bende de iki defa pembe akıntı oldu, Eskiler normal diyor kaç doğum yapana sorduysam öyle dedi. Hatta düşük rüski yapan bir kuzenime doktor sadece istirahat vermiş. ilaç falan vermemiş. BEn bıraktım ilacı sadece folik asit
Bol miktarda folik asit içeren gıdalar:
Ispanak,kavun,portakal suyu,enginar,pancar,brokoli,bamya,kurubaklagiller...

Son düzenleme:
benımde sabah kalktıgımda sadece camasırıma gelmıs 1 2 damla suan yok cok sukur çok korktum ama ALLAHIM KORUSUN BEBEKLERIMIZI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…