2010 Nisan Anneleri

merhaba arkadaşlarr
bizde geldik
bugün hiç yataktan çıkasım gelmedi ne zor muş hamile olmak ama çok şükür bugünlerimize
benim midem hiç iyi değil kızlarya çok şükür bulantım yok ama yanma var helede geceleri boğazıma kadar geliyor nerdeyse

hanzade cim rabbim yardımcınız olsun canım inşallah bugünleride atlatacağız hayırlısıyla

canım benimm kalbini ferah tut lütfen inşallahh sağsalim alacaksın bebişini kucağına neler duyuyoruz burda o kadar çok kanaması olan ama sağlıkla doğum yapan insanlar var

senindemi öyle yaa benmde öyle aşam olunca herşey başlıo
malesef hacercim resmen akşam olsun istemiyorum
aynen cnm gündüz gayet iyi hissediyorum çok şükür uyku dışında ama akşam oldumu başlıyor midem şişmeye ve ağrımaya çok rahatsız oluyorum bende akşamları
demekki sadece bana ait bi özellik değilmiş bende tedirgin oluyordum canımyaa
ayy canım bende aynı dertten muzdaribim evlendiğimde 56 kiloydum 10 ay önce ama öyle bir kilo aldımki 64 le hamile kaldım almayada devam ediyorum
canım valla ben cok guzel götürüyorumm :))

afiyet olsun şekerimm

bekliyoruz senacım. pazartesiden beri progestan ve yatak istirahatine devam
yatmaktan heryerim ağrıdı. ama bebeğimiz için herşeye değer :)

bak şimdi beni de korkuttun kalp atışları alındıktan sonra düşük tehlikesi azalır diye duymuştum biz daha kalp atışını bile alamadık :uhm:

bak şimdi beni de korkuttun kalp atışları alındıktan sonra düşük tehlikesi azalır diye duymuştum biz daha kalp atışını bile alamadık :uhm:

bak şimdi güzelim durup dururken neden içine korku düşürüyorsun
kalbini ferah tut ve stres yapma
zamanı gelince duyacaksın zaten kalp atışlarını 6 haftadan sonra duyuluyor diye biliyorum ben 7. haftada duymuştum

senacım endişelenicek bişey yoktur. benimki dikkat etmemekten kaynaklandı tahmin ediyorum.işim çok hareketli bende pek rahat durmuyorum. ilk haftalarımda hiç dikkat etmedim. büyük olasılıkla onlan kaynaklandı. sonuç olarak ilk üç ay çok önemli dikkat etmek gerekiyor. yani ben dikkat etmememin ceremesini çekiyorum.sonuçta hamilelik bu dikkat etmedikten sonra 7. hafta değil 7. ayda bile düşük tehlikesi yaşanabiliyor. kafana takma sakın bunları hep o sesi duyacağın zamanı düşün.hep güzel şeyler düşün ve ona güzel şeyler söyle o seni hissediyor sakın unutma...

haklısınız aslında ama elimde değil annemin kızıyım çok evhamlıyım bir de şunu unutmamak lazım ki kısmetten öte yol gitmez inş rabbim güzel günler yazmıştır hepimize minişlerimizle açıkcası ben ilk öğrendiğim günden beri dikkat etmeye özen göstermeye çalışıyorum işim de masa başında zaten sağolsun eşimde evde hiç yormuyo allah a emanet artık

Herkese selamlar,
Arkadaslar 4 gundur hicbisi yiyemedim. Su bile icemedim. Icim disima cikti, kafami kaldiramadim. Cok fena oldu bu bulanti isi. En son dun gece tuvalette hafif bir bayginlik gecirmisim. Zaten basdonmelerim de var. Esim koltuga yatirdi beni bir panik. Neyse sadece uyumak istiyorum dedim. Saat sabahin 5 inde uyandim. Bir arkadasin yazisini hatirliyordum, bulanti icin buzlu kola. Yavasca mutfga indim, dolaptan kolayi ve krakerimi alip yataga dondum. Yudum yudum yavasca bitirdim. Ama inanin biraz olsun gozum acildi. Biliyorum zararli ama dayanamadim artik. Kraker bile yedim. 52 kiloydum gecen hafta bu sabah 49 um.

Hala bulantim var biraz ama allahtan kusma yok. Noolcak boyle bilmiyorum. Cok moral bozucu... ((((((((( Bakiyorum topikteki hemen herkes ayni durumda. (((

Kizlar bisi sorcam kafama takildi. Ben bugun 6+3 um bu durumda hafta hafta bebegin gelisimi ile ilgili yazilari okurken 6.ci haftayi mi yoksa 7.ci haftayi mi okumam lazim? Sonuc olarak 6 hafta tamamlanmis oldugu icin 7.ci hafta da miyim??? of yaa, beynim de durdu Yardim lutfen

vienacım Allah kolaylık versin sana canım inşallah geçer bir an önce
hafta hafta gebeliğe gelince bir site var ona üye olunca gün gün yazıyor nasıl gelişme gösterdiğini
özelden verebilirim ismini

jnaz sen gene şanslısın anacım istediğinde dinlen istediğinde kalk ben çalışıyorum yolum da uzun. Sırf bu yuzden progestanı bile bıraktım içip te yatmak lazım çok fena oluyorum. dinlenemiyorum ki Rabbim bebeğimi korusun

arkadaşlar merhaba illaki benim sorunum önceki sayfalarda vardır ama çok yoğun çalıştığım için hepsine bakamıyorum. göbeğimin altına doğru ara ara ağrılar giriyor 5+2 yim şuanda 7 yada 8 haftamda gitmek istiyorum ultrasona ne dersiniz şimdimi gitmeliyim

eger agrılar şiddetliyse git bi görün bence inşallah herşey yolundadır ama için rahat eder ilk aylar co k önemli dikkat etmen gerek cetvel içinde siteler var o cetvellerin yanında yazar isimleri oraya gir yönlendiriyorlar zaten seni

canım ağrılar normal rahim büyüyo ama için gitmek içini rahatlatacaksa git tabi

canım benim evet şu anda öyleyim ama eylülde yine başlayacağım çalışmaya
rabbim koruyordur zaten bebişini tatlım endişelenme
canım son derece normal arkadaşlar da demiş zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…