2010 Nisan Anneleri

bende 6+5 de gıdıcem doktor banada bırsey demedı ben eve gelınce farkettım o noktayı ıhsallah bebişimizdir ben tup bebekle kaldım sen

rabia cım ikizmi bilmiyorum ama benim ultrason görüntümde de bebişimin yanında bir yuvarlak şekil daha vardı bende şaşırmıştım yolk sacıymış sen de o olabilirmi
ben resmini koyayım bebişimin istersen bi bak
http://img195.imageshack.us/img195/7007/bebi2.jpg

kızlar yaaa, akşam olunca üzerime bir halsizlik çöküyo anlatamam. kıpırdamak istemiyorum yerimden uyuşuyorum ama huzursuz bacak sendromu gibi bişey oluyo. bacaklarım sanki şişiyo, uyuşuyo ve yanıyo...
canım bişey yapmak istemiyo... su harici hiç birşey istemiyorum...
dışarı çıkmak istemiyorum, kimseyle görüşmek istemiyorum...
sadece yatmak istiyorum...
noluyo böyle yaaa...cıvıl cıvıl ben gittim yerime uyuşuk biri geldi...
ayrıca midem boğazım bi acayip...
ama bunların hiç biri gündüz olmuyo...nedense gece
...:1no2::CüvCüv::a015:

yerimseniben
jnaz maşallah canım minik mercimeğine:)
sağol çiçekçimm mercimeğim büyüyor teyzesii:)
inşallah sizin gibi sağlıkla kucağımıza almakta kısmet olur
masallah canım bebişine
benımde kesenın ıcınde mınık bır nokta var
sağol nazcım ama hafta olarak benim bebiş seninkinden daha büyük ondan olabiliryerimseniben

tatu cum aynı beni ifade etmişsin sanki
yerimden kalkmak istemiyorum evden çıkmak istemiyorum
ama bi yandan da içim sıkılıyor
hamilelik böyle bişey sanırım

jnaz seninki 0,94cm yani 9,4mm Maaşallah bebişine. Yanlış mı anladım saçı görünüyormuş o kadar küçük bebekte saç olur mu ya?

Hepinize günaydın kızlar,
Kahvaltıda ne yediniz bakayım? Ben zeytinli açma ve peynir birazdan da süt içeyim bari...
Allahtan bebişlerimiz daha kanımızla besleniyor oruç tutarken içimiz rahat olacak.
Bedenimiz kaldırabilirse tabi :)

günaydın şekerler nerelerdesiniz nasılsınınz bakalım ben hayata döndüm bugün dün akşama kadar yattım dinlendim ayrıca hepinize desteklerinden dolayı çokkkkk teşekkür ediyorum a.s.a.s.
ben daha kahvaltı yapmadım sadece süt içtim inşallah birazdan bişeyler atıştırcam

ne güzel yaaa süt içtim diyosunuz ya özeniyorum size ben süt ve süt ürünlerinden iğreniyorum böle gidecek diye de çok korkuyorum kuru kuruya bi simit yedim sadece

senacım ben de sütü hiç sevmem ama içmek zorundayız.. kızlar ısıtıyormusunuz sütü yoksa dolaptan aldıgınız gibi mi iciyorsunuz, ben ılık sute iyice tahammul edemem, soguk iciyorum o yuzden..

ne güzel yaaa süt içtim diyosunuz ya özeniyorum size ben süt ve süt ürünlerinden iğreniyorum böle gidecek diye de çok korkuyorum kuru kuruya bi simit yedim sadece

canım ben ve süt hayatta yapacağın en son şey süt içmekti diye düşünüyordum yoğurt yemem peynir yemem süt içmezdim ama hamile olduğumu öğrenince sütü içmeliyim dedim ve zorlada olsa içiyorum çok az ısıtıyorum ve içine nesguik var ya toz ondan koyuyorum ve bir yudumda nefes almadan içiyorum sende deneyebilirsin

kıslar çok kotuyum yaa acayıp kasık agrılarım var bıde sarı acık kahvelı akıntılar geldı kotu bırsey mı çok kotuyum
ne olur cvp

Günaydın kızlarrrrr.Naz eger crinone jel kullanıyorsan olabilir.İstirahat et bide dr ara canım.İnş bişeyin yoktur.Kasık ve bel ağrısı bende baştan beri var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…