2010 Nisan Anneleri

o zaman hayatim daha 3 hafta ile ile 5 hafta arasinda dah bekleyecekmiyim yaaa daha ben bebgime bir sey alamadim bile cinsiyetini ögreneyim öyle alayim diyorum hep bakalim hayirlisi
gerci annemler Türkiye de habire alip duruyorlar ama ben daha o cesareti kendimde bulamadim yaa offf bekle bekle Allah in izni ile kavusmak nasipo olsunda hem ilk bebk diyorum cinsiyeti o kadar cok önemli degil desemde gönlüm hep kiza kayiyor

arkadaşlar merhaba

bende 10+3 hamileyim aranıza alırsanız sevinirim

hosgeldin canim aramizaa.s.
güzel paylasimlar diliyorum

hala kıpırtı hisseden yok mu? Çocuk içimde yüzüyor ben hiç hissetiyorum yaa

canim ancak 20 haftasina dogru kipirdamasini hisedersin
o daha cok kücük hisedemesinki
gerci seni cok iyi anliyorum ilk olunca insan herseyin hemencecik olmasini istiyor
gerci bende su an öyleyim ama azcik daha beklememiz gerekiyor
su an sadece seyirme gibi bisey hisedersin okadarcik
insallah o günlerde gelir bizde ilk kipirdamasini hisettik diye birbirimizle paylasiriz
ayrica sanirim oglun olacakmis bu ne hiz cabuk ögrenmisin
hayirli olsun canim

hoşgeldin canım bende öyle duymuştum evet ilk doğumu yapanlar daha erken hissedebiliyormuş bebişlerinin hareketlerini :CüvCüv::lepi:

ben kiz istiyorum ama yaaa:çok üzgünüm:

off off aynen valla o şikayetlerin hepsini ben taşıyorum,bebişler bizi uyuşuk yaptılar,valla bende pire gibiiydim herşeye yeterdim ama şimdi kendime hayrım yok,en çokta yemek işi ile evin dandini halleri beni sıkıyor,evden çok sıkılmaya başladım duvarlar üstüme üstüme geliyor sanki,herseyden bi sıkıntı duyma başladı,ne olcek bu bizim haller acep???

bende patates haslaması çok tüketiyorum. bide canım ateşte pişirilmiş istio evde değil. kalktım bahşede odun topladım yaktım ateşi içine at patates işte öle istiyorum hep zahmetli ama napim istio can.

Kızlar geçen ay yengemi kaybetmiştik beyin kanamasından... Bu pazar 40 mevlüdü var ben yarın sabahtan gideceğim 3-4 gün kadar orda kalacağım.. Fazla giremem kendinize çok iyi bakın ve bebişlerinizede... Şimdi çıkıyorum ewe yemek yapmam lazım eşim ewde kalacak çünkü hoşçakalın allaha emanet oluna.s.

HOŞGELDİN canımmmmopuyorumnanaktan

sevdalinka07 hoşgeldin durumun nasıl bulantıların felan azalma varmı.

hosgeldin canim aramizaa.s.
güzel paylasimlar diliyorum

HOŞBULDUK kızlar çok sevdim bu sayfayı ..paylaşımlar süpper

Bende sadece ben böyleyimdir sanıyordum ben birazcık tembelimdirde kaydirigubbakcemile3
evde yemek yapasım gelmiyo dışarda yiyesim gelmiyo .. ev gezmesi yemeklerini iyi yiyorum ama ramazanda çok güzelde hep birileri çağırdı...ama şimdi malesef zorda olsa evde yapmaya çalışıyorum:)))
herşey bebeklerimiz için...

ben kiz istiyorum ama yaaa:çok üzgünüm:

canım benim bende öleydim eskiden beri kız çocukları için ölüp biterdim o elbiselerine tokalarına falan dua ederdim hep kızım olması için.ama hamile olduğumu duyduğumdan beri çocuğumun sağlıklı olması derdine düştüm cinsiyet önemli değil dedim.sende hayırlısını dile önce sonrasında allah kalbine göre verir zaten canım:ecrin_bebekpuyorumnanaktan

ben yemek konusunda şanslı olanlardanım. Yanımızda çalışan bayan var. Bütün yemeklerimi o yapıyor. nerdeyse hiç yemek yapmıyorum:))) Canım ne istese o gün o pişiyor. Bir gün sebze bir gün et, tavuk vs. ınşallah bebişime yarıyordur:))

bende patates haslaması çok tüketiyorum. bide canım ateşte pişirilmiş istio evde değil. kalktım bahşede odun topladım yaktım ateşi içine at patates işte öle istiyorum hep zahmetli ama napim istio can.

bol patates tüketmek anne için süt yaparmış özellikle bi tarif var annem çok uygulamış küp küp kesilmiş patatesli,sebzeli bulgur pilavı bunu yermiş hergün muhakkak bir tavak sütü çok olmuş,hemde erkek kardeşim maşaallah tam 4 kilo doğmuştu kemik yapısı çok sağlamdı altı aylıkken koltuğa oturturmuş annem öle diyo,senin dediğin şekilde bende kumpir olarak alıyorum dışardan çok temiz yapan bir yer buldum iki üç akşmda bir yiyiyorum....

başın sağolsun canım...sende kendine iyi bak..hadi sana kolay gelsin

canım rabbim rahmet eğlesin bitanem nur içinde yatsın inşallah kendini fazla yorma canım bende 2 ay önce amcamı kaybettim zor şey ölüm gerçekten rabbim mekanlarını cennet eğlesin inşallah :Saruboceq: kolay gelsin gider ayak kocişinede yemek yaparmış kıyamam yaacokacimcoookcokacimcoook:gitme:

Cocuk ve bebegim hakkimda ilk sözüm o olur zaten hayirlisi ile saglikli imanli olsun diye ama yine tabiki her annenin ilk bebeginde gönlünde yatan var

MERHABA taze anneler.. ben de mayıs annesiyim. zeyra tam sana yazıyodum yuvaya dönmüşsün.. HADı HAYIRLI SONUÇLAR ALIRSIN ıNŞALLAH. BıZE DE YAZ AMA 2Lı TESTıN NASIL OLDUĞUNU VE NASIL GEÇTıĞıNı. TECRÜBEMıZ OLSUN...

canım bugün doktora gidince kumpir yiyecem bak canım çekti şu gazi caddesinde birde gezerim kocişle ohh seninde memleketi çeksinde canın tez gel buralarakaydirigubbakcemile3

TABİİ TATLIM HERKES NE ZAMAN İSTERSE BUYURSUN. BENDE BAŞKA TOPİKLERİ OKUYUP OKUYUP ÇIKIYOM VALLA delikafadulden

tamam canım benim yazarım bitanem ne demek inşallah güzel haberlerle döneyimde canım :Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…