,
ELıFCıM BENCE EN UYGUN ZAMAN ŞıMDı, HEMEN, GEÇ BıLE KALDI :lepi:
AMA DOKTORLARA GÖRE 4,5 - 5 AYLIKKEN UYGUN. RıSKE GıRMEK ıSTEMıYORLAR ONLARDA HAKLI. BEN DOKTORUMA BıR TAHMıNıNıZ YOKMU DEDıM GÜLDÜ ZATEN 2 SEÇENEK VAR TAHMıN %50 TUTAR HERKES TAHMıN YAPAR DEDı HAKLI SANIRIMsırnaşık şey
arkadaşlar merhaba
bende 10+3 hamileyim aranıza alırsanız sevinirim
hala kıpırtı hisseden yok mu? Çocuk içimde yüzüyor ben hiç hissetiyorum yaa
arkadaşlar merhaba bende geldim.nisan annelerinden erkek bebek müjdesi duymaya başladık.nisan ayı erkek ayı tezi tutacak sanırım benimde 2 hafta sonra belli olcak kısmetse.çok merak ediyorum ama yüzüme bakan herkez erkek diyor bende erkek hissediyorum.hayırlısı olsun artık.
arkadaşlar merhaba bende geldim.nisan annelerinden erkek bebek müjdesi duymaya başladık.nisan ayı erkek ayı tezi tutacak sanırım benimde 2 hafta sonra belli olcak kısmetse.çok merak ediyorum ama yüzüme bakan herkez erkek diyor bende erkek hissediyorum.hayırlısı olsun artık.
yaaa benimde yemek yapasım gelmiyo dışardanda yemek istemiyorum bebişin sağlığı için ne olacak bu uyuşukluğum bilemiyorum önceden hem okula gider hem ders çalışır hem temizlik yapar hem yemek hem bulaşık hem gezme:kedi: ama şimdi tık yok evden çıkasım bile gelmiyo:1no2:
aynen canım ya aslında yaparım ama canım hiççç kalkıpta yemekle uğraşmak istemiyo,yoksa tiksindiğimden falan değil,bu ara aslında sebze hiç yemedim yapmam gerek,salata falan en azından ,ama tuafım ben canımın çektiği bi çiğköfte bi kumpir yakında patates ağacı çıkcak içimde.....
hoşgeldin canım bende öyle duymuştum evet ilk doğumu yapanlar daha erken hissedebiliyormuş bebişlerinin hareketlerini :CüvCüv::lepi:
HOŞGELDİN canımmmmopuyorumnanaktan
sevdalinka07 hoşgeldin durumun nasıl bulantıların felan azalma varmı.
hosgeldin canim aramizaa.s.
güzel paylasimlar diliyorum
yaaa benimde yemek yapasım gelmiyo dışardanda yemek istemiyorum bebişin sağlığı için ne olacak bu uyuşukluğum bilemiyorum önceden hem okula gider hem ders çalışır hem temizlik yapar hem yemek hem bulaşık hem gezme:kedi: ama şimdi tık yok evden çıkasım bile gelmiyo:1no2:
ben kiz istiyorum ama yaaa:çok üzgünüm:
bende patates haslaması çok tüketiyorum. bide canım ateşte pişirilmiş istio evde değil. kalktım bahşede odun topladım yaktım ateşi içine at patates işte öle istiyorum hep zahmetli ama napim istio can.
Kızlar geçen ay yengemi kaybetmiştik beyin kanamasından... Bu pazar 40 mevlüdü var ben yarın sabahtan gideceğim 3-4 gün kadar orda kalacağım.. Fazla giremem kendinize çok iyi bakın ve bebişlerinizede... Şimdi çıkıyorum ewe yemek yapmam lazım eşim ewde kalacak çünkü hoşçakalın allaha emanet oluna.s.
Kızlar geçen ay yengemi kaybetmiştik beyin kanamasından... Bu pazar 40 mevlüdü var ben yarın sabahtan gideceğim 3-4 gün kadar orda kalacağım.. Fazla giremem kendinize çok iyi bakın ve bebişlerinizede... Şimdi çıkıyorum ewe yemek yapmam lazım eşim ewde kalacak çünkü hoşçakalın allaha emanet oluna.s.
canım benim bende öleydim eskiden beri kız çocukları için ölüp biterdim o elbiselerine tokalarına falan dua ederdim hep kızım olması için.ama hamile olduğumu duyduğumdan beri çocuğumun sağlıklı olması derdine düştüm cinsiyet önemli değil dedim.sende hayırlısını dile önce sonrasında allah kalbine göre verir zaten canım:ecrin_bebekpuyorumnanaktan
bol patates tüketmek anne için süt yaparmış özellikle bi tarif var annem çok uygulamış küp küp kesilmiş patatesli,sebzeli bulgur pilavı bunu yermiş hergün muhakkak bir tavak sütü çok olmuş,hemde erkek kardeşim maşaallah tam 4 kilo doğmuştu kemik yapısı çok sağlamdı altı aylıkken koltuğa oturturmuş annem öle diyo,senin dediğin şekilde bende kumpir olarak alıyorum dışardan çok temiz yapan bir yer buldum iki üç akşmda bir yiyiyorum....
canım tamam herzaman zaten veremezsin her yazılana ama bak ne diyorsun fırsat buldukca yazıyormuşsun ama bazı arkadaşlar var neyse boşver sadece bakıyo sanırım o kadar hiç olmazsa slm verseler o açıdan canım bak sen ne güzel cvb yazıyosun işin olmayınca neyse canım zaten herkes kendi bilir tatlım boşver katılmak isteyen herzaman buyursun gelsin dimi amaa.s
MERHABA taze anneler.. ben de mayıs annesiyim. zeyra tam sana yazıyodum yuvaya dönmüşsün.. HADİ HAYIRLI SONUÇLAR ALIRSIN İNŞALLAH. BİZE DE YAZ AMA 2Lİ TESTİN NASIL OLDUĞUNU VE NASIL GEÇTİĞİNİ. TECRÜBEMİZ OLSUN...
TABİİ TATLIM HERKES NE ZAMAN İSTERSE BUYURSUN. BENDE BAŞKA TOPİKLERİ OKUYUP OKUYUP ÇIKIYOM VALLA delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?