canım bugün doktora gidince kumpir yiyecem bak canım çekti şu gazi caddesinde birde gezerim kocişle ohh seninde memleketi çeksinde canın tez gel buralarakaydirigubbakcemile3
ben köyde oturduğum için fazla gezinemiyorum biyere gitmeye kalksam otobüs çekilmio o yüzden hep kendim yapıorum. hamileliğimin ilk aylarıda salata domates ekmiştim hep kendim yetiştirip yedim inşallah yaramıştır bebişe.bol patates tüketmek anne için süt yaparmış özellikle bi tarif var annem çok uygulamış küp küp kesilmiş patatesli,sebzeli bulgur pilavı bunu yermiş hergün muhakkak bir tavak sütü çok olmuş,hemde erkek kardeşim maşaallah tam 4 kilo doğmuştu kemik yapısı çok sağlamdı altı aylıkken koltuğa oturturmuş annem öle diyo,senin dediğin şekilde bende kumpir olarak alıyorum dışardan çok temiz yapan bir yer buldum iki üç akşmda bir yiyiyorum....
tekrardan merhaba arkadaşlar. baş ağrım biraz geçti sayılır . bende acıktım ama canım hiçbirşey çekmiyor cokacimcoook bebeğimi beslemek istiyorum ama ben ya mafoldumben
ben köyde oturduğum için fazla gezinemiyorum biyere gitmeye kalksam otobüs çekilmio o yüzden hep kendim yapıorum. hamileliğimin ilk aylarıda salata domates ekmiştim hep kendim yetiştirip yedim inşallah yaramıştır bebişe.
hoşgeldin canım benima.s.
tekrardan merhaba arkadaşlar. baş ağrım biraz geçti sayılır . bende acıktım ama canım hiçbirşey çekmiyor cokacimcoook bebeğimi beslemek istiyorum ama ben ya mafoldumben
hoşbulduk canım a.s. . şimdi okudum doktora gidiyormuşsun bugün. ne güzel meleğini görecekin demek. inşallah güzel haberlerle gelirsin bize opuyorumnanaktan
valla mecbur bişiler yemek zorundayız canım,ben çnceye nazaran daha çabuk acıkır oldum günde 4- 5 öğün yiyiyorum,yemek üstüne muhakkak bir meyva,başağrında geçmiş canım ya inşlh bidaha gelmez....
merhabalar kızlar ben de epeydir burdayım yazılanları anca bitirebildim ve de üstüme alındığım çok şey oldu tabii. fakat ne zaman gelsem slm veriyordum ya zeyra ya da yosun cevap veriyodu biçok kişi birbiriyle konuşuyordu.eğer birinin ismine bişey sorarsam cevap veriyordu bende o dönemlerde kırılıyordum.ve bi müddet sadece okuyucu olarak kalmayı tercih etmiştim.bugün malum konu açılmışken de yazayım da dertlerimi dökeyim dedim
merhabalar kızlar ben de epeydir burdayım yazılanları anca bitirebildim ve de üstüme alındığım çok şey oldu tabii. fakat ne zaman gelsem slm veriyordum ya zeyra ya da yosun cevap veriyodu biçok kişi birbiriyle konuşuyordu.eğer birinin ismine bişey sorarsam cevap veriyordu bende o dönemlerde kırılıyordum.ve bi müddet sadece okuyucu olarak kalmayı tercih etmiştim.bugün malum konu açılmışken de yazayım da dertlerimi dökeyim dedim
benimde canım bişeler istio kimi zaman ama çoğunu yapamıom çalıştığım için akşam eve gidince de artık onu canım istemio.ne tuhaf ya şu hamilelik bebeklerimiz şimdiden hükmediyor bizler yapıyoruz allaha şükürler olsun ki onlara sahibiz.
kızlar harkese merhabalar.nasılsınız bugün.ancak bitirebildim sayfaları ne çok yazmışsınız öyle........
zeyracım bugün bebişini görceksin ne güzel........geçerken beni de al bende göreyim bebeğimi...fitil kullanmayı bıraktın dimi........hangisini kullanmıştın sen*bana doktor devam diyor.ne yapcam bilmiyorum.12. haftaya gircen 3-4 güne kadar.....
günaydercim sana katılıyorum.başta bende böyle düşünüyordum ama muhabbete sık katılınca öyle olmadığını gördüm canım benim.bazen yazdıklarımız arada kalabiliyo ondan da kaynaklanıyo olabilir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?