2010 Nisan Anneleri

canım bugün doktora gidince kumpir yiyecem bak canım çekti şu gazi caddesinde birde gezerim kocişle ohh seninde memleketi çeksinde canın tez gel buralarakaydirigubbakcemile3

hehe benim yerimede ye valla bende son dün yedim hatda eşimle paylaşmadım bana anca yetiyo ne yediğimi anlamıyorum diye,ancak yaza canım oarala gelmem için,şimddi benim valla sandalyeden kalkmaya mecalim yok,üşengeç uyuşuk mızmız bi çocuğum olcakmış öle diyolar,ama ben napim halim yok valla:))))))

ben köyde oturduğum için fazla gezinemiyorum biyere gitmeye kalksam otobüs çekilmio o yüzden hep kendim yapıorum. hamileliğimin ilk aylarıda salata domates ekmiştim hep kendim yetiştirip yedim inşallah yaramıştır bebişe.

tekrardan merhaba arkadaşlar. baş ağrım biraz geçti sayılır . bende acıktım ama canım hiçbirşey çekmiyor cokacimcoook bebeğimi beslemek istiyorum ama ben ya mafoldumben

maşallah topiğimize

tam 18 kişi online... :hooray:

tabi arada misafirler de var ama sayısı az sanırım... ama kızlarr ya bi sürü kişi giriyo da neden muhabbet 3-4 kişi arasında dönüyoo...

neyse ben okuldan geldim.. canım yolda cacık çekti.. hamde acayiippp :kedi: gidip yapiim önce.. sonra geliip kaynattıklarınıza bi göz gezdiriyimm... geride kalıyom soonra muhabbeti kaçırmiyiim demi ama... öptüm hepinizi.. opuyorumnanaktan

tekrardan merhaba arkadaşlar. baş ağrım biraz geçti sayılır . bende acıktım ama canım hiçbirşey çekmiyor cokacimcoook bebeğimi beslemek istiyorum ama ben ya mafoldumben

hoşgeldin canım benima.s.

aman olsun senin yediklerinde organik valla süpper biz burda öle tazecik bulamıyoruz,yaramazmı bebişe sağlıklı besleniyosun işte daha ne olsun....

valla mecbur bişiler yemek zorundayız canım,ben çnceye nazaran daha çabuk acıkır oldum günde 4- 5 öğün yiyiyorum,yemek üstüne muhakkak bir meyva,başağrında geçmiş canım ya inşlh bidaha gelmez....

hoşbulduk canım a.s. . şimdi okudum doktora gidiyormuşsun bugün. ne güzel meleğini görecekin demek . inşallah güzel haberlerle gelirsin bize opuyorumnanaktan

inşallah canım benim amin:Saruboceq:

merhabalar kızlar ben de epeydir burdayım yazılanları anca bitirebildim ve de üstüme alındığım çok şey oldu tabii. fakat ne zaman gelsem slm veriyordum ya zeyra ya da yosun cevap veriyodu biçok kişi birbiriyle konuşuyordu.eğer birinin ismine bişey sorarsam cevap veriyordu bende o dönemlerde kırılıyordum.ve bi müddet sadece okuyucu olarak kalmayı tercih etmiştim.bugün malum konu açılmışken de yazayım da dertlerimi dökeyim dedim

ayrıca yeni gelenler hoşgeldiniz , bebeğinin cinsiyetini öğrenenler gözünüz aydın rabbim kucağınıza almayıda naip etsin hasta olanlar çok geçmiş olsun, doktora gidecek olanlar inş güzel haberlerinizi bekliyoruz, ev de yemek iş vs yapacak olanalara da kolay gelsin diyorum.

benimde canım bişeler istio kimi zaman ama çoğunu yapamıom çalıştığım için akşam eve gidince de artık onu canım istemio.ne tuhaf ya şu hamilelik bebeklerimiz şimdiden hükmediyor bizler yapıyoruz allaha şükürler olsun ki onlara sahibiz.

Kızlar internette gezindim de ultrasonda erkek ve kız bebişlere baktım.Erkeği ben bile rahat anlıyorum ama kızı seçemiyorum yaa.Karışık biras.

Şimdi biraz zorla çorba içtim canım. yanınada mandalina tabi. zemuszemus . akşam anneme gideceğim güzel yemeklerini özledim orda yerim inşallah opuyorumnanaktan

hoşgeldin canım . bu benimde başıma geliyor arasıra yazılanların hepsine cevap verilmiyor , veremiyoruz. ben genelde selam vermeye çalışıyorum ama malum iş yerideyim sürekli zamanım olmuyor :hulya:

kızlar harkese merhabalar.nasılsınız bugün.ancak bitirebildim sayfaları ne çok yazmışsınız öyle........
zeyracım bugün bebişini görceksin ne güzel........geçerken beni de al bende göreyim bebeğimi...fitil kullanmayı bıraktın dimi........hangisini kullanmıştın sen*bana doktor devam diyor.ne yapcam bilmiyorum.12. haftaya gircen 3-4 güne kadar.....
günaydercim sana katılıyorum.başta bende böyle düşünüyordum ama muhabbete sık katılınca öyle olmadığını gördüm canım benim.bazen yazdıklarımız arada kalabiliyo ondan da kaynaklanıyo olabilir canım

meraba canım hoşgelmişen bitanem bana dua et doktorla karşı karşıya gelmem 2 saat kaldı adamın ağzına düşüyom nerdeyse her kelimesini daktilo gibi beynime yazıyorum inşallah güzel şeyler söyler gerçi sadece ölçümlerini yapar kan testinide yarın veririm hastanede büyük ihtimalle birde süpriz yapıp cinsiyetide söylerse :lepi:

hoşgeldin canım . bu benimde başıma geliyor arasıra yazılanların hepsine cevap verilmiyor , veremiyoruz. ben genelde selam vermeye çalışıyorum ama malum iş yerideyim sürekli zamanım olmuyor :hulya:[/QUOTE]

sağol canım hoşbulduk.evet maalesef oluyor işte.

iş yerinde yemek zor oluyo...sürekli fast food geliyooo
evden getiriyom onuda yiyesim gelmiyooo..
of ffffffff öğlenleri yani gündüzleri hep meyve ile geçiyooo ögünlerim:

canı çalışınca zor valla.yakınında kimse yok mu rica edebileceğin.benim dün akşam canım ıspanaklı börek çekti.inanırmısın gece 10 da pişti de yedim.iyi göbek yapıcağım bu gidişle : )

tamam canım sen hazır ol ben evden çıkarken sana haber veririm beraber ne güzel olurdu haa levent beyde sizi tüpcüler geldinizmi derdi artıkkaydirigubbakcemile3 evet canım nedense doktora gideli daha 2 hafta olmasına rağmen yeni gideceğim gibiyim çok sevindirik oluyorum bebişimi orda görünce gözlerim dolu dolu izliyorum o masaya kaç defa onun hasretiyle yatmıştım geçende ilk gittiğimizde şaşırdım ben varya ben bacaklarımı çatala koyuyordum ordaki yardımcısı dediki ilk karından baksın eğer görünmezse alttan bakar dedi ne bilim alışkanlık snırım hani tedavide sürekli alttan bakıldıya şimdi alıştım karnımı seviyorum zaten doktor içeri gelene kadar :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…