meraba canım hoşgelmişen bitanem bana dua et doktorla karşı karşıya gelmem 2 saat kaldı adamın ağzına düşüyom nerdeyse her kelimesini daktilo gibi beynime yazıyorum inşallah güzel şeyler söyler gerçi sadece ölçümlerini yapar kan testinide yarın veririm hastanede büyük ihtimalle birde süpriz yapıp cinsiyetide söylerse :lepi:
sağol canım hoşbulduk.evet maalesef oluyor işte.
bende geldim kızlar nasılsınız? Ne güzel cinsiyeti belli olanlar olmuş, maşşallah darısı başımıza Allah'ım sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallahh...
Bu arada kızlar 20. haftada anlarsınız diyorsunuz kıpırtılarını, fakat sanki ben çok hafif bişeyler hissediyorumm yaaa :)
bende geldim kızlar nasılsınız? Ne güzel cinsiyeti belli olanlar olmuş, maşşallah darısı başımıza Allah'ım sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallahh...
Bu arada kızlar 20. haftada anlarsınız diyorsunuz kıpırtılarını, fakat sanki ben çok hafif bişeyler hissediyorumm yaaa :)
tamam canım sen hazır ol ben evden çıkarken sana haber veririm beraber ne güzel olurdu haa levent beyde sizi tüpcüler geldinizmi derdi artıkkaydirigubbakcemile3 evet canım nedense doktora gideli daha 2 hafta olmasına rağmen yeni gideceğim gibiyim çok sevindirik oluyorum bebişimi orda görünce gözlerim dolu dolu izliyorum o masaya kaç defa onun hasretiyle yatmıştım geçende ilk gittiğimizde şaşırdım ben varya ben bacaklarımı çatala koyuyordum ordaki yardımcısı dediki ilk karından baksın eğer görünmezse alttan bakar dedi ne bilim alışkanlık snırım hani tedavide sürekli alttan bakıldıya şimdi alıştım karnımı seviyorum zaten doktor içeri gelene kadar :gitme:
selamınaleyküm kızlar bende geldim nihayet dün izinliydim doktora gittim
bebekimin gelişimi zekası herbişiysi çok şükür normalmiş çok mutlu oldum.
ama devlet hastanesi olduğu için cinsiyet sölemek yasakmış duydunuzmu hiç böle bişi
bende şüpelendim aca bellide sölemedimi 1 ay sonra 3 lü test var ondan sonra özele gidip öğreneceğim
inş aranızda öğrenen varmı
selamınaleyküm kızlar bende geldim nihayet dün izinliydim doktora gittim
bebekimin gelişimi zekası herbişiysi çok şükür normalmiş çok mutlu oldum.
ama devlet hastanesi olduğu için cinsiyet sölemek yasakmış duydunuzmu hiç böle bişi
bende şüpelendim aca bellide sölemedimi 1 ay sonra 3 lü test var ondan sonra özele gidip öğreneceğim
inş aranızda öğrenen varmı
merhabalar kızlar ben de epeydir burdayım yazılanları anca bitirebildim ve de üstüme alındığım çok şey oldu tabii. fakat ne zaman gelsem slm veriyordum ya zeyra ya da yosun cevap veriyodu biçok kişi birbiriyle konuşuyordu.eğer birinin ismine bişey sorarsam cevap veriyordu bende o dönemlerde kırılıyordum.ve bi müddet sadece okuyucu olarak kalmayı tercih etmiştim.bugün malum konu açılmışken de yazayım da dertlerimi dökeyim dedim
çoğumuz folbiol kullanıyoruz da 4-5 aylık olana kadar progestan kullanmak zorunda olan sadece ben varım galiba akannehir
Kızlar geçen ay yengemi kaybetmiştik beyin kanamasından... Bu pazar 40 mevlüdü var ben yarın sabahtan gideceğim 3-4 gün kadar orda kalacağım.. Fazla giremem kendinize çok iyi bakın ve bebişlerinizede... Şimdi çıkıyorum ewe yemek yapmam lazım eşim ewde kalacak çünkü hoşçakalın allaha emanet oluna.s.
canım rabbim rahmet eğlesin bitanem nur içinde yatsın inşallah kendini fazla yorma canım bende 2 ay önce amcamı kaybettim zor şey ölüm gerçekten rabbim mekanlarını cennet eğlesin inşallah :Saruboceq: kolay gelsin gider ayak kocişinede yemek yaparmış kıyamam yaacokacimcoookcokacimcoook:gitme:
bende de kızlar 2 3 gündür kasık ağrısı oluyo sizdede oluyomu arada
hoş geldinn canımmm a.s.
nerelerdesinn sennnnn :mymeka:
ben seni merak ettimmmm :senağlama
sen le bis hemen hemen aynıyıs 11 haftalıkk
yani nee hareketlerinimi hissediyosun :uhm:fisfisfis
karnın gurulduyor olmasınnn :dilcikar::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?