2010 Nisan Anneleri

hoşbulduk canım.inş canım dualarım sen ve aynı konumda olan herkes için. güzel haberlerinizi bekliyoruz bitanem.allah yardımcın olsun:Saruboceq:

bende geldim kızlar nasılsınız? Ne güzel cinsiyeti belli olanlar olmuş, maşşallah darısı başımıza Allah'ım sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallahh...

Bu arada kızlar 20. haftada anlarsınız diyorsunuz kıpırtılarını, fakat sanki ben çok hafif bişeyler hissediyorumm yaaa :)

sağol canım hoşbulduk.evet maalesef oluyor işte.[/QUOTE]

sen çalışıyormusun canım ?

bu arada budebecim ben jelimi keseli 2 hafta oluyo yani 10. haftada bıraktırdı bana doktorum ankaradaki doktorum bırak dedi onu arıyoruz her levent beyden sonra bilgi veriyoz ona oda kullanma demişti bende kestim sadece folbiol kullanıyorum şu anda

hoş geldinn canımmm a.s.
nerelerdesinn sennnnn :mymeka:
ben seni merak ettimmmm :senağlama
sen le bis hemen hemen aynıyıs 11 haftalıkk
yani nee hareketlerinimi hissediyosun :uhm:fisfisfis
karnın gurulduyor olmasınnn :dilcikar::roflol::roflol::roflol:

hoşgeldin canım,ben iyiym teşekkürler evet darısı başımıza .aminnnn
kıpırtılar için yorumum yok ben hissetmiyorum bişi

kızlar bu arada ben de haftabşı doktora gitmiştim heyecandan ölecektim nerdeyse ilk defa hareket ettiğini gördük bebişimizin elini kolunu sallıyordu gözlerim doldu valla çok değişik bir duygu.folbiolü kestik elevite başladık.normal sağlıklı dedi doktor ayrıca cinsiyete daha 1-1.5 ay var daha dedi ve de ikili test olayını da bana bıraktı.

aynen canım ya..insan hep aynı şeylerimi yaşar bende öyleydim.tam 1.5 yıl o iğrenç yere yattım .her defasında iğreniyorum bu taraftan,ben ne zaman o tarafa yatcam diyodum.Allah razı olsun doktorumdan çok motive etti beni.tamam al bende görem bebeğimi....çok özlüyo insan ya.saatlerce kalabilirim orada.acaba eve de alsak mı : )

selamınaleyküm kızlar bende geldim nihayet dün izinliydim doktora gittim
bebekimin gelişimi zekası herbişiysi çok şükür normalmiş çok mutlu oldum.
ama devlet hastanesi olduğu için cinsiyet sölemek yasakmış duydunuzmu hiç böle bişi
bende şüpelendim aca bellide sölemedimi 1 ay sonra 3 lü test var ondan sonra özele gidip öğreneceğim
inş aranızda öğrenen varmı

bende de kızlar 2 3 gündür kasık ağrısı oluyo sizdede oluyomu arada

evet canımm devlet hastanelerinde söylemiyorlar
çünkü kanunen yasak

canım gözün aydın öncelikle bitanem şükürler olsun güzel sonucunu almışsın bende duymuştum devlet hastanesinde cinsiyet söylenmiyomuş diye hastaneye kan vermeye gidince özelinde öğrenmiş herkes canım opuyorumnanaktan

çoğumuz folbiol kullanıyoruz da 4-5 aylık olana kadar progestan kullanmak zorunda olan sadece ben varım galiba akannehir

hosgeldin canim bu kirilganlik hamilelikten olsa gerek ama benim pc hep acik ama hep basinda duramiyorki insan eminim sizde öylesinizdir bence soru sormak istediginiz kisiye özel mesaj atmak

çoğumuz folbiol kullanıyoruz da 4-5 aylık olana kadar progestan kullanmak zorunda olan sadece ben varım galiba akannehir

folbiol ne canim ben folik asiti bile biraktim 2,5 aylik iken bunlar türkiye deki ilaclar sanirim am benim doktor sadece folik asiti verdi zaten onuda hamile kalmadan 7-8 ay öncesinden baslamistim

ben kızımın cinsiyetini önce özelde öğrenmiştim ama devlet hast. dee de sordum söylemişlerdi.. ama tabi 7 yıl geçti aradan .. şimdi öyle bir uygulama geldiyse bilemem... duymamıştım hiç..

neyse kızlar ben yavaş yavaş hazırlanayım anca bu uyuşuklukla çıkarım evden 3 te kociş gelecek evden çıkmamız lazım anca orda oluruz inşallah güzel haberlerle dönerim buraya hepinizi kocaman öptüm annişler

öncelikle basiniz sagolsun kizlar ikinizinde
allah sabrini versin insallah nur icinde yatsinlar

bende de kızlar 2 3 gündür kasık ağrısı oluyo sizdede oluyomu arada

evet canim kasik agrisi bendede var
ayrica güzel haberlerle dönmeni sabirsizlikla bekliyorum
sen nerde kaliyorsun ya diger yaziyo ama türk doktorlarindan bahsediyon karistim biraz kusura bakma opuyorumnanaktan

hoş buldum canım.
sorma başıma gelenleri.
Bayramda serum yedim.
Bayram bitiminde eşim motor kazası geçirdi
Sonra ay sonu olduğu için iş yerinde kapanış yoğunluğu derken bu güne gelebildim...

Allah'a çok şükür ki şimdi yolunda herşey. Bakalım haftaya 2.li test için bizde gideceğiz, bebeğimde sağlıklıdır inşallah :Saruboceq:

merak etseydin özelden mesaj atardın cicim hıh :gitme:
yawru, karın guruldamasını anlayabiliyorum ama yaaa ne bilim hissediyomuşum gibi geliyo, ama çok çok hafifff ... Hayırlısı :CüvCüv:

Gunayder hoş buldum teşekkür ederim :) ne güzel sende bebiişinin kıpırtılarını görmüşsün bende en son gittiğimde hem kollarını hem bacaklarını oynatmıştı yawrum benim yaa... Allah oları ve bizi ve herkesi korusun inşallah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…