2010 Nisan Anneleri

bana da istanbuldaki doktorum 12.haftada kes demişti ama bora bey kesme diyor.bende o ne zamana kadar kullan derse öyle yapıcam heralde.ben 1.5 yıl folik asit kullandım o yüzden şimdi kullanmıyorum.2 hafta sonra bakalım vitamin vercekmi bakalım*

a.s hoşgeldin canım.çok şükür bebişin normalmiş.
bu arada ben de sana birşey sorayım barii devlet hastanesinde 2li test ücretsiz mi ücretliyse ne kadar biraz bilgilendirirmisin beni?

folbiol ne canim ben folik asiti bile biraktim 2,5 aylik iken bunlar türkiye deki ilaclar sanirim am benim doktor sadece folik asiti verdi zaten onuda hamile kalmadan 7-8 ay öncesinden baslamistim

folbiolde folik asit canım banada doktorum kullan dedi bakalım ne zamana kadar demir takviyesi içina.s

ya nisan ayi gercekten erkek ayimi ya???
gerci fark etmez bir oglum var icimde yine bir oglum olacagi hissi var
bakalim allahin izniyle bir ögrenelimde cinsiyetini bakacaz nekadar dogruymus

bende de kızlar 2 3 gündür kasık ağrısı oluyo sizdede oluyomu arada

evet canim bendede oldu internetden arastirdim normalmis 11.haftadan sonrasi sebebini yaziyordu ama simdi unuttum rahim ile ilgili birsey ama tam hatirlamiyorum.kalbini ferah tut hamileligin getirdikleri bu sancilar

folbiol ne canim ben folik asiti bile biraktim 2,5 aylik iken bunlar türkiye deki ilaclar sanirim am benim doktor sadece folik asiti verdi zaten onuda hamile kalmadan 7-8 ay öncesinden baslamistim

folbiol de folik asit içeren bi ilaç zaten canım... ben hamile kaldığımda başladım.. daha bırak demedi bana.. ama biz zaten daha yeni 2,5 aylık olduk... belki bu kutudan sonra bıraktırır :))

hosgeldin canim bu kirilganlik hamilelikten olsa gerek ama benim pc hep acik ama hep basinda duramiyorki insan eminim sizde öylesinizdir bence soru sormak istediginiz kisiye özel mesaj atmak

slm kızlar bugün bende pek depresifim.okuyorum hiç yazmak falan istemiyorum.yoruldum galiba.hafiften midemde bulanıyor gibi.haftaya doktora gitcem bana vitamini iç dicek eleviti.ben içemicem onu yine.bunu düşünmek beni çok yoruyor.ilaç içemiyorum napıcam ben ya eritip denedik.anında çıkarttım.mafoldumben

hosgeldin canim bu kirilganlik hamilelikten olsa gerek ama benim pc hep acik ama hep basinda duramiyorki insan eminim sizde öylesinizdir bence soru sormak istediginiz kisiye özel mesaj atmak

sağol canım haklı olabilirsin hamileliktendir:CüvCüv: evet genelde açık olduğund sürekli başında olmuyorum .
ama ben okadar acemi yada beceriksizmki henüz bebek takvimim yok çoklu alıntıyı beceremedim ve de özel mesaj nerden atılıyo onu bile bilmiyorum:kedi:

bende ağrı falan olmuyo ya kendimi inanılmaz ii hissediyorum.. doktorum çok şanslı olduğumu söledi bazen hamile olduğumu unutuyorum okdar rahat geçiyor yani bu aylarım..

canım aslına bakrsan levent bey bana kullan dedi jeli 12. haftaya kadar yani bugüne kadar ama ben ankaradaki doktorumla sürekli irtibat halindyiz sonuçları bazen ona fakslıyoruz oda kessin kullanmasın demişti eşime bencede 12 . hafta duydum ben canım hep en son ama sen ne zaman gideceksin doktoruna bir sor yine canım çünkü rabbim göstermesin düşük riski 12. haftadan sonra azalıyo diye biliyorum ben bitanem:uhm:

hoşgeldin canım, bende bu sabah içtim eleviti ama berbattı yaa nasıl içicem ben onu diye düşünür oldum valla önerisi olan arkadaş var mı ki acaba?

hoşgeldin canım . benimde midem iyi değil bugün :hulya: buarada elevit ile benimde aynı sorunlarım vardı çok pis kokulu bir ilaç içtiğim anda çıkarıyordum ama buaralar yemekten hemen sonra içiyorum. çıkarmaöaya başladım inşallah böyle devam eder. ama hala kokusu beni öldürüyor .

cinsiyet icin sen ne zaman gideceksin doktora canim

canim almanyada nasil bilmiyorum ama
ben avusturyadayim ve oglumdada 5 ayindan önce kesin biseyi diyemeyiz demisti
ama oglum göstermedi 7 aylik hamileydim ögrendigimde
bakalim bi 6 hafta sonra doktor randevum var belki ozaman belli olur

Zeyra benim sorumu yine es gectin kizzzzzzzkaydirigubbakcemile5
nerde yasiyon sen diyom ???
cevap yaz cikmadan yoksa meraktan catlarim

a.s hoşgeldin canım.çok şükür bebişin normalmiş.
bu arada ben de sana birşey sorayım barii devlet hastanesinde 2li test ücretsiz mi ücretliyse ne kadar biraz bilgilendirirmisin beni?

zeyram teşekkürederim canım sağol çok şükür miniğim iyi bende gideceğim özele
3lü testden sonra inş

GÜNAYDER canım ben hiç para ödemedim ssk ücretsiz bakıyor sadece bugün ilaç
alırken muayene çıkdı oda geçen seferden kalan.
ücretini bilmiyorum ama güvencesi olmayanlarada ücretsiz diye bir yazı okudum
hastanede bi kayıt gerekiyormuş okadar

geçmiş olsunna.s. canımmm sana ve eşine

neyse şimdi herşey yolundaymışş şükürler olsunn
kıyamam sana :1hug:
belli geçmişi okumamışsın bende acilde serumlar
yedimm bayramdan sonraa mafoldumben
3 gündür kendimdeyim ve işe geliyorumm
biliyomusunmafoldumben hemen sitem etme olarmı senağlama
bazen benim de sağ tarafımda özellikle seğirme gibi bişiler oluyor
öyle bişi mi dediğin şeyy zuzu fisfisfis

üç dört gündür benimde var kasık ağrım ve karın ağrım normal sanırım kızlar.

arkadaşlar merhaba

bende 10+3 hamileyim aranıza alırsanız sevinirim

hoşgeldin canım aramıza... a.s. yeni gördüm iletini... seninle aynı günlerimiz... benim sat 10 temmuz ama geç döllenme o yüzden geriden geliyoruzz... senin sat ne zamandı canım ?

kız giresun mu ordumu desem bilemiyorum iki şehrin arasında küçük bir ilçede yaşıyorum iki ilede yarım saat var aramda canım pardon görmemişim ama ben yazmıştım daha öncede sanırım canım hiç es geçermiyim bu arada hem üstümü giyiyorum hem msj yazıyorum hehehekaydirigubbakcemile3

budebe hazır ol canım az sonra çıkıyorumkaydirigubbakcemile3

neyse kızlar ben kaçar muck muck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…