bu arada budebecim ben jelimi keseli 2 hafta oluyo yani 10. haftada bıraktırdı bana doktorum ankaradaki doktorum bırak dedi onu arıyoruz her levent beyden sonra bilgi veriyoz ona oda kullanma demişti bende kestim sadece folbiol kullanıyorum şu anda
selamınaleyküm kızlar bende geldim nihayet dün izinliydim doktora gittim
bebekimin gelişimi zekası herbişiysi çok şükür normalmiş çok mutlu oldum.
ama devlet hastanesi olduğu için cinsiyet sölemek yasakmış duydunuzmu hiç böle bişi
bende şüpelendim aca bellide sölemedimi 1 ay sonra 3 lü test var ondan sonra özele gidip öğreneceğim
inş aranızda öğrenen varmı
folbiol ne canim ben folik asiti bile biraktim 2,5 aylik iken bunlar türkiye deki ilaclar sanirim am benim doktor sadece folik asiti verdi zaten onuda hamile kalmadan 7-8 ay öncesinden baslamistim
bende de kızlar 2 3 gündür kasık ağrısı oluyo sizdede oluyomu arada
folbiol ne canim ben folik asiti bile biraktim 2,5 aylik iken bunlar türkiye deki ilaclar sanirim am benim doktor sadece folik asiti verdi zaten onuda hamile kalmadan 7-8 ay öncesinden baslamistim
hosgeldin canim bu kirilganlik hamilelikten olsa gerek ama benim pc hep acik ama hep basinda duramiyorki insan eminim sizde öylesinizdir bence soru sormak istediginiz kisiye özel mesaj atmak
ya nisan ayi gercekten erkek ayimi ya???
gerci fark etmez bir oglum var icimde yine bir oglum olacagi hissi var
bakalim allahin izniyle bir ögrenelimde cinsiyetini bakacaz nekadar dogruymus
hosgeldin canim bu kirilganlik hamilelikten olsa gerek ama benim pc hep acik ama hep basinda duramiyorki insan eminim sizde öylesinizdir bence soru sormak istediginiz kisiye özel mesaj atmak
bana da istanbuldaki doktorum 12.haftada kes demişti ama bora bey kesme diyor.bende o ne zamana kadar kullan derse öyle yapıcam heralde.ben 1.5 yıl folik asit kullandım o yüzden şimdi kullanmıyorum.2 hafta sonra bakalım vitamin vercekmi bakalım*
slm kızlar bugün bende pek depresifim.okuyorum hiç yazmak falan istemiyorum.yoruldum galiba.hafiften midemde bulanıyor gibi.haftaya doktora gitcem bana vitamini iç dicek eleviti.ben içemicem onu yine.bunu düşünmek beni çok yoruyor.ilaç içemiyorum napıcam ben ya eritip denedik.anında çıkarttım.mafoldumben
slm kızlar bugün bende pek depresifim.okuyorum hiç yazmak falan istemiyorum.yoruldum galiba.hafiften midemde bulanıyor gibi.haftaya doktora gitcem bana vitamini iç dicek eleviti.ben içemicem onu yine.bunu düşünmek beni çok yoruyor.ilaç içemiyorum napıcam ben ya eritip denedik.anında çıkarttım.mafoldumben
bende de kızlar 2 3 gündür kasık ağrısı oluyo sizdede oluyomu arada
cinsiyet icin sen ne zaman gideceksin doktora canim
a.s hoşgeldin canım.çok şükür bebişin normalmiş.
bu arada ben de sana birşey sorayım barii devlet hastanesinde 2li test ücretsiz mi ücretliyse ne kadar biraz bilgilendirirmisin beni?
hoş buldum canım.
sorma başıma gelenleri.
Bayramda serum yedim.
Bayram bitiminde eşim motor kazası geçirdi
Sonra ay sonu olduğu için iş yerinde kapanış yoğunluğu derken bu güne gelebildim...
Allah'a çok şükür ki şimdi yolunda herşey. Bakalım haftaya 2.li test için bizde gideceğiz, bebeğimde sağlıklıdır inşallah :Saruboceq:
merak etseydin özelden mesaj atardın cicim hıh :gitme:
yawru, karın guruldamasını anlayabiliyorum ama yaaa ne bilim hissediyomuşum gibi geliyo, ama çok çok hafifff ... Hayırlısı :CüvCüv:
Gunayder hoş buldum teşekkür ederim :) ne güzel sende bebiişinin kıpırtılarını görmüşsün bende en son gittiğimde hem kollarını hem bacaklarını oynatmıştı yawrum benim yaa... Allah oları ve bizi ve herkesi korusun inşallah :Saruboceq:
arkadaşlar merhaba
bende 10+3 hamileyim aranıza alırsanız sevinirim
canim almanyada nasil bilmiyorum ama
ben avusturyadayim ve oglumdada 5 ayindan önce kesin biseyi diyemeyiz demisti
ama oglum göstermedi 7 aylik hamileydim ögrendigimde
bakalim bi 6 hafta sonra doktor randevum var belki ozaman belli olur
Zeyra benim sorumu yine es gectin kizzzzzzzkaydirigubbakcemile5
nerde yasiyon sen diyom ???
cevap yaz cikmadan yoksa meraktan catlarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?