boyum 1.70 kilom 67 hamiş kaldım şimdi vallah korkuyom tartılmaya.
ama kilo ALDIĞIMI hissediyorum hemde baya bii.
Kızlar canım ne çekti tahmin edin?Kumpirrrrrrr.
Kocişe söyliyeceğim.çok fena çooooookk
ahh ahh ahhh bu kumpir işini ben açtım başımıza valla,inşlh bulurda yersiniz kızlar,yoksa kendimi suçlu hissetcem,aklıma ben emii burası yemek topiğimi aklına geleni ne sölüyon be kızım ......benneyaptımkibenneyaptımki
BOYDAN DOLAYI ZAYIFSINDIR AMA KİLO SINIRINDAN GEÇTİN ŞEKERİM HOŞGELDİN SINIFA KİLOLARI 2'ŞER 2'ŞER ALIRSAN SENLE İYİ GEÇİNİRİZ CİCİM hihoyyythihoyyytnaniknaniknaniknanik:jeyyar:
yaa sorma kim bu kumpiri attı ortaya be canıımm.
formda da kumpir tarifi gördüm.koca da yok evde şehirdışında.
allam yaa, eee benimde çekti nolcek şincik.mafoldumben
Hep beraber hamişler üzerine yürüyelim olur biter.kaydirigubbakcemile3arabaya yakıt alıp yıkatmış. elinde de çikolata? adama anlatamıyorum bayramdan çıktık evin sağından solundan çikolata fışkırıyo. o hala elinde çikolata geliyo kapıya...
ayol istediğimden haberi yok. maili görmemişmiş. yalan valla. eşim bankacı onlara sürekli mail geldiği için her dakika bakıyolar maillerine. benimki, benden gelen mailleri okumuyo gene boş bi şey yazıyodur diye. daha önce de terzide taciz ettiler aradım adamı, cevap vermedi acelesi yoktur diye, acile kaldırıldım akşam öğrendi gene açmadı telefonu yanında müşterisi varmış. en son da arabayla girdim bi kamyonun altına aradım adamı açmıyoo. neymiş deaha 5 dakika önce konuşmuşuz acil ne olabilirmiş. Allah seni inandırsın adam kaza yaptığımada inanmadı. trafik polisiyle konuştu da ööle çıktı geldi yanıma. Ha ben bu adamı neredn buldum? Valla BİLMİYOM. Dünyada 10 milyar erkek var bana bu düştü...
Enişte yetenek yükü sanırm:))kaydirigubbakcemile3ne doğumu ayol, çocuğu ilkokula yazdırırken gelse yatıp kalkıp şükredecem. Ama adamda şeytan tüyü var, yapıyo bi numara affettiriyo kendini...
a.s.canım hoşgeldin.Bana bi hosgeldin bile diyen olmadımafoldumbenslm kızlarr ben geldim sayfaları anca okuyabildim
ewet sizlere güzel haberlerim var bugün doktordaydım ve herşey çok iyi miniğimi gördüm ellerini yüzünü ayaklarını ayy süperdi yaaa ense kalınlığımız ölçüldü o da gayet iyi çıktı ikili testi doktor bizim isteğimize bıraktı bizde yaptırdık sonucu bir hafta sonra alıcaz bu arada cinsiyetini sordum kıza benziyor dedi zemuszemus
Ya kumpir kumpir benimde canım istedi bakın.Özgeee bunun sebebi sensin çözümünüde bul çabuk:))ruzenin ademir saolun canlarr
hiç aklımda yokken benim aklımada kumpiri
düşürdünüz anacımmm x
şu tombalaklar topikinde bana da yer varmıı
Ben tombalak sınıfının öğretmeniyim canım.Kilomu sormayın o devlet sırrı.Eşim bile bilmezkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3valla ben 82 kiloyum. sınıf başkanı bile olurum...
Hoşgeldin canımopuyorumnanaktanselam kızlar bende geldim
Başka bişey çekse şaşardım bu kadar kumpir muhabbeti sonunda:))Kızlar canım ne çekti tahmin edin?Kumpirrrrrrr.
Kocişe söyliyeceğim.çok fena çooooookk
yaa sorma kim bu kumpiri attı ortaya be canıımm.
formda da kumpir tarifi gördüm.koca da yok evde şehirdışında.
allam yaa, eee benimde çekti nolcek şincik.mafoldumben
ya millet ben bugün bi halt ettim gittim internetten normal doğum videolarını seyrettim. aha da şimdi kafam allak bullak. benim neyime araştırmacı hamilelik. adam gibi git doğur gel.
ben sezeryan olacam mecburii ilki öyleydi çünkülüm.
ilkinde de 67 kiloda hamile kaldım.87 doğum yaptım.:mymeka:alkisalkisalkis
1 yıl sonra 70 e düştüm.sonrasındada sıkı bir rejim ve 65 oldum.süperdim ama heee.
sonra baya bi 65 kaldım.bu yıl tatile gittik koçişle herşey dahil olduğundan ye babam ye olduk gene 67.herşey dahilin içinde bebekte varmış onuda aldık geldik.delikafaduldendelikafadulden
ankarada nerdeysen alayım bi koşu sana a.o.ç den
etimesgut cnm ahh canım benüüm teşekkür ederim artıkın yarını beklicem.
yada bir yer var arayım bakiimm varmı kumpir varsa edeyim sipariş.
size bişey söllimmi ben hiç kumpir yemedim nasıl yapılır bilmiyrum da netten şimdi baktım da patetsli ketçap mayonez bezelye felan onun gibi bişeymi yaa
görüşürüz canım.mucuksssssssssssa.s.şekerler ben çıkıyorum anneme gidicem fazla yazmayın sonra okuması zor oluyor yarın görüşürüz kendinize ve bebişlere dikkat
canım ne güzel işte hamilesin belli oluyoo benimde azcık büyüdü ama kimse farketmiyoişte göbüşüm kızlar ben taktım valla,bakın burdada hamiş kıyafeti yok genemi çok büyük,ben azman bi hamile mi oluyorum yoksa....zemuszemus
ay evet yaa öle olurmuş iç karna göre olurmuş benim bi komşu var 8. ayı yeni belli oluyoooo karnı 6 7 ayında dümdüzdühayatım demekki senin iç karnın çok dar. boşver ne güzel işte çokta yakışmış. darısı bana hihoyyythihoyyythihoyyyt
valla o yemeler başımıza iş açacak şişip kalcaaz:gitme:napcan hamiş kıyafeti giycen azcık gerilcen oldu bitti,ozaman olur heralde:)))) benimki farkediliyo heryerde ağzıma bişi tıkıyolar sen hamilesin ye ye diyolar valla işimiz zor....
açalım kızlar açalım bende varım tombalaklar içinde:kedi:ayy canım yaa,benim okadar kilom yok ama bu gidişle olacağım kesin,doğuma kaç kilo ile gircem merak ediyorum,bak aynadanda çok rahat çekiliyo söyliyim,bi dene istersen,ben ikinciyi kendim çektim....olsun bizde senle tombalak anneler topiği açarız ....:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
ya yüz kilo olmayalım noluuuurrr gerçi ben çok çalışıyom çok ayakta kalıyom ama niye bu kadar kilo alıyom anlamadımtamam ozamamn sen mi açarsın benmi yapalım valla,kilo sınırıda 65 iyi fikir,bakalım doğuma kadar hep birlikte 100 kilo olurmuyuz,aaa ben çok sevdim bu topiği çok keyifli valla,şişko şişko dertleşiriz,sonrada tombalaklar zayıflarız....:lepi::lepi::lepi:
ben isim konusunda hep çok ii oldumda bakalım şimdi nasıl olacakehehehhehehe ruzenin ve ilke_nur kızlar üzgünüm ama orda rumuzunuz neyse o. kimse hatırlamaz isimleri. oraya bakıpta hatırlıyoz anca. ben şahsen arkamı döndüğüm anda unuturum kim özgeydi kim sedaydı ben tuğbamıydım kaydirigubbakcemile3
ayyy canım hayırlı olsun ne mutlu sana bak bi mucizeye tanıklık ediyorsun hem kızında oluyomuş harikaslm kızlarr ben geldim sayfaları anca okuyabildim
ewet sizlere güzel haberlerim var bugün doktordaydım ve herşey çok iyi miniğimi gördüm ellerini yüzünü ayaklarını ayy süperdi yaaa ense kalınlığımız ölçüldü o da gayet iyi çıktı ikili testi doktor bizim isteğimize bıraktı bizde yaptırdık sonucu bir hafta sonra alıcaz bu arada cinsiyetini sordum kıza benziyor dedi zemuszemus
bende adayım şimdilik 70 ama bakalım sonumuz ne olacakvalla ben 82 kiloyum. sınıf başkanı bile olurum...
canım herşey yolunda gidecek nolur korkma dua et olurmuKızlar yarın sabah 10 da doktora gidecegim.Dua edin.Bakalım cinsiyetini gösterecek mi?Ense kalınlığı normal mi?Boyu uzamış mı?Şimdiden heyecanlandımopuyorumnanaktan
harikasın yaaa herşey dahil haaaaben sezeryan olacam mecburii ilki öyleydi çünkülüm.
ilkinde de 67 kiloda hamile kaldım.87 doğum yaptım.:mymeka:alkisalkisalkis
1 yıl sonra 70 e düştüm.sonrasındada sıkı bir rejim ve 65 oldum.süperdim ama heee.
sonra baya bi 65 kaldım.bu yıl tatile gittik koçişle herşey dahil olduğundan ye babam ye olduk gene 67.herşey dahilin içinde bebekte varmış onuda aldık geldik.delikafaduldendelikafadulden
canım hiç korkma valla ben allah izin verirse kesinlikle normal doğum istiyom zor olsada o ana tanık olmak istiyorum artı bittiği anda sende rahatlıyon sonrası daha fena diğerlerinde ben sezeryan izledim daha fena oldum yüreğini ikleme sakın tamammıya millet ben bugün bi halt ettim gittim internetten normal doğum videolarını seyrettim. aha da şimdi kafam allak bullak. benim neyime araştırmacı hamilelik. adam gibi git doğur gel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?