2010 Nisan Anneleri

boyum 1.70 kilom 67 hamiş kaldım şimdi vallah korkuyom tartılmaya.
ama kilo ALDIĞIMI hissediyorum hemde baya bii.

BOYDAN DOLAYI ZAYIFSINDIR AMA KİLO SINIRINDAN GEÇTİN ŞEKERİM HOŞGELDİN SINIFA KİLOLARI 2'ŞER 2'ŞER ALIRSAN SENLE İYİ GEÇİNİRİZ CİCİM hihoyyythihoyyytnaniknaniknaniknanik:jeyyar:

Ay iyiki söylüyorsun canım benimcokacimcoook nam nam nam.Valla hiç affetmem.Canım çekiyor ya.Yemek yiyorum ya şükür ona da kaydirigubbakcemile2

arabaya yakıt alıp yıkatmış. elinde de çikolata? adama anlatamıyorum bayramdan çıktık evin sağından solundan çikolata fışkırıyo. o hala elinde çikolata geliyo kapıya...
Hep beraber hamişler üzerine yürüyelim olur biter.kaydirigubbakcemile3

[

ne doğumu ayol, çocuğu ilkokula yazdırırken gelse yatıp kalkıp şükredecem. Ama adamda şeytan tüyü var, yapıyo bi numara affettiriyo kendini...
Enişte yetenek yükü sanırm:))kaydirigubbakcemile3

a.s.canım hoşgeldin.Bana bi hosgeldin bile diyen olmadımafoldumben
ruzenin ademir saolun canlarr
hiç aklımda yokken benim aklımada kumpiri
düşürdünüz anacımmm x
şu tombalaklar topikinde bana da yer varmıı
Ya kumpir kumpir benimde canım istedi bakın.Özgeee bunun sebebi sensin çözümünüde bul çabuk:))

valla ben 82 kiloyum. sınıf başkanı bile olurum...
Ben tombalak sınıfının öğretmeniyim canım.Kilomu sormayın o devlet sırrı.Eşim bile bilmezkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

selam kızlar bende geldim
Hoşgeldin canımopuyorumnanaktan

Kızlar canım ne çekti tahmin edin?Kumpirrrrrrr.
Kocişe söyliyeceğim.çok fena çooooookk
Başka bişey çekse şaşardım bu kadar kumpir muhabbeti sonunda:))

ya millet ben bugün bi halt ettim gittim internetten normal doğum videolarını seyrettim. aha da şimdi kafam allak bullak. benim neyime araştırmacı hamilelik. adam gibi git doğur gel.

olsun canım izledinde çok etkilenme canım,herkezin doğumu farklı oluyo ben annemin doğumuna girmiştim 16 yaşımdaydım,ya olamaz böle bi güzellik,kardeşimi kucağıma aldım annemi unuttum harika bişi hiçç kafan karışmasın,bir mucizeye ortak oluyorsun,onun hayalini kur bebişini düşün rahatla....

:roflol::roflol::roflol::roflol: HERŞEY DAHİLİN İÇİNDE BEBEK VARMIŞ DEMEK HANGİ OTELDİ ORASI SÖLEDE ONA GÖRE GİDELİM

kumpir olyını başınıza açtığım için çok üzgünüm kızlar kendimi hiççç affetmiycem,inşlh tek temennim bulupta yersiniz......buda bana ders olsun bida yemek ismi vermek yok...mafoldumben:sinifsinif:

size bişey söllimmi ben hiç kumpir yemedim nasıl yapılır bilmiyrum da netten şimdi baktım da patetsli ketçap mayonez bezelye felan onun gibi bişeymi yaa

size bişey söllimmi ben hiç kumpir yemedim nasıl yapılır bilmiyrum da netten şimdi baktım da patetsli ketçap mayonez bezelye felan onun gibi bişeymi yaa

böle narrr gibi közde pişmiş patates içinde ne ararsan var isteğe göre.....ama dehşet bişi....yaaaa anlatmıycam artık anlatmıycam biri beni durdursun kızlarrr,ağzıma acı biber sürün benim.....klava:

şekerler ben çıkıyorum anneme gidicem fazla yazmayın sonra okuması zor oluyor yarın görüşürüz kendinize ve bebişlere dikkat

işte göbüşüm kızlar ben taktım valla,bakın burdada hamiş kıyafeti yok genemi çok büyük,ben azman bi hamile mi oluyorum yoksa....zemuszemus
canım ne güzel işte hamilesin belli oluyoo benimde azcık büyüdü ama kimse farketmiyo
hayatım demekki senin iç karnın çok dar. boşver ne güzel işte çokta yakışmış. darısı bana hihoyyythihoyyythihoyyyt
ay evet yaa öle olurmuş iç karna göre olurmuş benim bi komşu var 8. ayı yeni belli oluyoooo karnı 6 7 ayında dümdüzdü
napcan hamiş kıyafeti giycen azcık gerilcen oldu bitti,ozaman olur heralde:)))) benimki farkediliyo heryerde ağzıma bişi tıkıyolar sen hamilesin ye ye diyolar valla işimiz zor....
valla o yemeler başımıza iş açacak şişip kalcaaz:gitme:
açalım kızlar açalım bende varım tombalaklar içinde:kedi:
ya yüz kilo olmayalım noluuuurrr gerçi ben çok çalışıyom çok ayakta kalıyom ama niye bu kadar kilo alıyom anlamadım
ben isim konusunda hep çok ii oldumda bakalım şimdi nasıl olacak
ayyy canım hayırlı olsun ne mutlu sana bak bi mucizeye tanıklık ediyorsun hem kızında oluyomuş harika
valla ben 82 kiloyum. sınıf başkanı bile olurum...
bende adayım şimdilik 70 ama bakalım sonumuz ne olacak
Kızlar yarın sabah 10 da doktora gidecegim.Dua edin.Bakalım cinsiyetini gösterecek mi?Ense kalınlığı normal mi?Boyu uzamış mı?Şimdiden heyecanlandımopuyorumnanaktan
canım herşey yolunda gidecek nolur korkma dua et olurmu
harikasın yaaa herşey dahil haaaa
ya millet ben bugün bi halt ettim gittim internetten normal doğum videolarını seyrettim. aha da şimdi kafam allak bullak. benim neyime araştırmacı hamilelik. adam gibi git doğur gel.
canım hiç korkma valla ben allah izin verirse kesinlikle normal doğum istiyom zor olsada o ana tanık olmak istiyorum artı bittiği anda sende rahatlıyon sonrası daha fena diğerlerinde ben sezeryan izledim daha fena oldum yüreğini ikleme sakın tamammı

canlarım yaa az yazın okuldan geliyyooom oku oku bitmiyo yeni bittide aklımda kalanlara cevap yazdım.. bu arada ev işi konusunu konuşmuşsunuz ben her işimi kendim yapıyom valla çok oturma yanlısı değilim o lüksümde yok zaten hafta içi okulda hafta sonu dersanede çalışıyorum hep ayaktayım ev işide yapıyorum doktor yat dediğinde bile yaptım hem doktorumda hareketli ol çok oturma uyuma şişersin sonra doğumun zor olur kasların yumuşasın diyo yolda okulda doğuracam diye korkuyomm allahım kolaylık versin tabi herkese, zaten allahım izin verirse son ana kadar bi sorun çıkmazsa normal doğum yapmayı düşünüyorum. cinsiyet konusundada hep kız hissettik ama şimdi erkek gibi hissediyom çok garip annem erkek olsun isriyo belki ondandır biz iki kız kardeşiz erkek yok belki ondan erkek istiyo hayırlısı önce sağlıklı olsun tabi ama kızım olursa yandı şebek olacak elimdekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…