kızlar bende çıkayım zaten konuşmuyomuz bideaşk olsun hepinize hastayım dedim kimse bi geçmiş olsun demedi :sinifsinif::çok üzgünüm:
benim bugün terminim var belki diyorum bir umut 13 .haftadayim söyler yada iki hafta sonraya randevu alirsam o zaman israr edrsem söyler artik bebisime birseyler almak istiyorum kendimi zor tutuyorum ya
bende aranıza yeni katılıyorum..rabbim tamamına erdirirse inşallah bende nisan annesi olucam..ben 11 haftayı geçiriyorum..ne gibi değişiklikler olduğunu paylaşmak isterim.. bu haftada kasık ağrısı yaşayan varmı yada oldumu
elifelif canım benim bebiş 12+2 haftalık :)
sonunda kumpir yapan bir yer buldum ve sipariş ettim geldi yiyorum şincik
İnşallah allah kısmet ederse nisan 2010 bende anne olacam. Doktor kıymetli dedi bebğe o yuzden biraz dikkat ediyoruz. Tirioid problemim var birde prolaktin eşimde de varıkoasl bunlara rağmen hemen hamile kaldıgım için bebek kıymetli oldu. İnşallah darısı herkezin başına ..
canlarım yaa az yazın okuldan geliyyooom oku oku bitmiyo yeni bittide aklımda kalanlara cevap yazdım.. bu arada ev işi konusunu konuşmuşsunuz ben her işimi kendim yapıyom valla çok oturma yanlısı değilim o lüksümde yok zaten hafta içi okulda hafta sonu dersanede çalışıyorum hep ayaktayım ev işide yapıyorum doktor yat dediğinde bile yaptım hem doktorumda hareketli ol çok oturma uyuma şişersin sonra doğumun zor olur kasların yumuşasın diyo yolda okulda doğuracam diye korkuyomm allahım kolaylık versin tabi herkese, zaten allahım izin verirse son ana kadar bi sorun çıkmazsa normal doğum yapmayı düşünüyorum. cinsiyet konusundada hep kız hissettik ama şimdi erkek gibi hissediyom çok garip annem erkek olsun isriyo belki ondandır biz iki kız kardeşiz erkek yok belki ondan erkek istiyo hayırlısı önce sağlıklı olsun tabi ama kızım olursa yandı şebek olacak elimdekaydirigubbakcemile3
kızlar bende çıkayım zaten konuşmuyomuz bideaşk olsun hepinize hastayım dedim kimse bi geçmiş olsun demedi :sinifsinif::çok üzgünüm:
geçmiş olsun canımmmmopuyorumnanaktankızlar bende çıkayım zaten konuşmuyomuz bideaşk olsun hepinize hastayım dedim kimse bi geçmiş olsun demedi :sinifsinif::çok üzgünüm:
afiyet bal şeker olsuna.s.sonunda kumpir yapan bir yer buldum ve sipariş ettim geldi yiyorum şincik
aminnnnnn.hoşgeldin canımmm.İnşallah allah kısmet ederse nisan 2010 bende anne olacam. Doktor kıymetli dedi bebğe o yuzden biraz dikkat ediyoruz. Tirioid problemim var birde prolaktin eşimde de varıkoasl bunlara rağmen hemen hamile kaldıgım için bebek kıymetli oldu. İnşallah darısı herkezin başına ..
ayy cnm çok geçmiş olsun bitanem.
kumpir fırında kabuklarıyla pişmiş kocaman bir patates onun içini açarlar içine tereyağ,kaşar basarlar bi güzel karıştırırlar sonrada içine istediğin salata çeşitlerinden koyarlar.italyan salatası,rus salatası,mısır,turşu,sosis,zeytin gibi.en üstünede ketçap mayonez sıktılarmı allahhh yanınada cococola ama maalesef şimdi yok içmiyorum artıın.
canımm alllahım seni ve bebeğini korusun inşallah herşey yolunda giderİnşallah allah kısmet ederse nisan 2010 bende anne olacam. Doktor kıymetli dedi bebğe o yuzden biraz dikkat ediyoruz. Tirioid problemim var birde prolaktin eşimde de varıkoasl bunlara rağmen hemen hamile kaldıgım için bebek kıymetli oldu. İnşallah darısı herkezin başına ..
valla kız gelirse benimde oda yandı bana bi yoldaş olur hemde şebeğim olur valla,aklımdan gecen hep kız ama hayırlısı tabi herseyin....:CüvCüv:
aynen öle buketcim valla,içimden geçeni hiç saklamadım Allah ta biliyo niye yalan söyliyim,ben hep kız bebek delisi oldum,ama diycen şimdi ya oğlun olursa,oyyy oyy oda paşam olur valla,insanın kendi kuzusu ne olursa olsun bitane oluyo.....çatlıycam ama ya biranönce öğrensek nolurduuuu.....
valla canım biz bukadar anlattık ,ismini söledik ortalık toz duman oldu,şimdi tarifte verdik tamam valla nisan anneleri olarak kumpirci olcaz,canı çekenler bi yerlerden bulabilse hiç sorun değil ben bulamayanlar için üzülüyorum......ama ne güzel anlatmışşın valla ben eşime bugünde gidip yiyelim desem adam beni eve kadar kovalar sanırım..artık şansımı yarın deniyim....:kedi::kedi::kedi:
ohhh pişirdim kocamın yemeğini geldim. sırada ütü var. açcam tv yi geçcem karşısına yapcam dağğğ gibi ütümü
hoşçakal canım.ay kızlar sabah beri bi yetişemedim size şişdim valla gelen giden offff akşam oldu nihayet
1 saat sonra çıkacağım bende inş ama neye yarar bu saatten sonra eve gidipnapıcamki
öfffffff bi yanım işden çık diyor bi yanım sabret valla şaşdım kaldım napıcamı zaten yeterince
evde kalıcam ama daha da dayanamıyorum sanki ne bilim işde hadi ben kaçar kendinize ve
bebeklerinize iyi bakın öpdüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?