2010 Nisan Anneleri

inşlh kısmet olursa normal doğum istiyorum canım,hiç bi korkulcak tarafı yok,tabi doktorum sezeryan gerekiyo demezse,inşlh normal olur,o anı mucizeyi yaşamak istiyorum,heranın tadını çıkararak hatda eşimde yanımda olsun çok istiyorum,tabi önce öle bi hastane bulmak lazım:))))

Maşallah sevsin teyzesi.öpsüna.s.İlk kız yazgülümün canım.Seninki ikinci:)Rabbim size bağışlasın miniğiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayy negüzel ikinci kızımızda geldi ve eşitlik sağlandı yazgülünde kız olabilir demiş doktor,süpperrrr çok sevindim iyi haberlerine zeyracım,kuzucukta iyiyse çok şükür daha ne istenirki mevlamdan.....bizim yerimizede öp bebişi....:1hug:

Maşallah sevsin teyzesi.öpsüna.s.İlk kız yazgülümün canım.Seninki ikinci:)Rabbim size bağışlasın miniğiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

saolun canlarım benim gerçi farketmez demiştik eşimle hep ama gönlümüzdede kız vardı hep eşim daha çok kız istiyodu ohhh ben kaçırmışım yaz gülünün haberini desenize şu an o zaman 2 kızımız 2 oğluşumuzmu oldu ohh hadi bakalım berabere nisan ayı bence erkek ayı derler hep ama rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın bilhassa çocuk için tedavi olan arkadaşalrımıza inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

canim cok sevindim adina allah sag saglim kucagina aldigin günleride göstersin

Aminnnnn canım aminnn.Tedaviyle uğraşana Allah yardım etsin,çok zor.

maşallah maşallah yerim ben onu teyzesinin kuzusu.hemide kız ay çok seviyom ben kız çocuklarını yaa.boyuda maşallah güzel.hadi gözün aydın canım sen sıkıntıyı atlattın sıra bizlerde

canim cok sevindim adina allah sag saglim kucagina aldigin günleride göstersin

amincanım benim cümlemizin rabbim kucağımıza almayı nasip eğlesin inşallah bu arada kendimede kot takım baktım pek beğenmedim artık orduya gidince bakarım hem biraz daha göbiş büyür ona göre alırız artık:CüvCüv:

ben gene acıktım.....eve gitmem bir saati bulur,birde yemek yapıcam daha,kolay bişi seçtim,sölesemde hepiniz yaparsanız zaten tahmini bile zor değil....ama nese ekmeğin ucunu kemirim bari......

çok doğru dedin canım.Allahım inşallah tedavide olanlara da bu mutluluğu nasip etsin.............

maşallah maşallah yerim ben onu teyzesinin kuzusu.hemide kız ay çok seviyom ben kız çocuklarını yaa.boyuda maşallah güzel.hadi gözün aydın canım sen sıkıntıyı atlattın sıra bizlerde

canım rabbime şükürler olsun bende hep kız çocuklarına özentim vardı ne bilim tokasıydı elbisesiydi lcw da kız bebişler için o kadar güzel şeyler varki anlatamam canım almadım ama alamyacamda 7. ayda alıcağım inşallah biraz sabrettcem nasıl olcaksa bakalım inşallah canım herkes güzel haberlerle döner ve inşallah gönlünden geçen kız bebeğini rabbim haberini almayı nasip eğlesin canım sen cumartesimi gideceksin bu arada levent beye şaşırdım eşim sordu şimdi cinsiyeti bellimi diye o da dur bi bakalım dedi ölçümü yaptıktan sonra baktı baktı kız muhtemel dedi eşimde yüzde 60 kız o zaman dedi o da yüde 99 yanılmam ama 4 hafta sonra tekrar gelin dedi o zamn daha detaylı ultrasyon yaparız dedi inşallah canım sağlıklı olsunda ben baştan beri diyorum önemli olan sağlıklı olması o kadar cinsiyet en son planda:ecrin_bebek:

nese kızlar bu akşamlıkta bu kadar beni özleyin anacım bayyyy.........öpüyorum hepinizi yarına görüşmek üzreeee......Şeniz

ben gene acıktım.....eve gitmem bir saati bulur,birde yemek yapıcam daha,kolay bişi seçtim,sölesemde hepiniz yaparsanız zaten tahmini bile zor değil....ama nese ekmeğin ucunu kemirim bari......

canım benim yaa bende dedim doktora ben devamlı yiyorum oda fazla ekmek yeme sık sık yiyeceksin tabi dedi bu arada kızlar 59 olmuşum tartıldım iyi dedi yani 1 kilo almışım nereye gittiyse yediklerim anlamadım:uhm:

kızlar bende kocamla tartıştım sinirett, beni.bana doktor yemek yapmayı yasaklamış sadece yat demiş adam tezgahın üzerinde ben yemek yaparken yer açmaya üşeniyor ya.yemek yemedim onun yüzünden.bebeğimde üzdüm sinirim bozuldu.adam benden özür dileyeceğine gitti anasını aradı hastaneden geldi anası......tamam onu da arasında benim gönlümü alsın önce.ben kolay kolay hamile kalmadım

Zeyracığım benim kızım 34 haftalık doğdu.Yavrumun beşiği bile yoktu.Ben toparlanıncaya kadar kanepede yattı.Çokta geç kalma eşya cicilerini alma konusunda.16 haftadan sonra ufak ufak alınmalı.

canım erkekleri anlamak bir hayat sürüyü sanırım bizi kızdırırlar iki dakika geçemden ben ne yaptım derler boşver azsonra gelir senin dizinin dibine meraketme bitanem erkek milletini çözmek için çok uğraşmak lazım ben zaten hormonlardan bir ara adamcağıza takmıştım o da ne yapsın tamam tamam dedi vay yandık dedi 9 ay böyle olcakmı diyodu hormonlardan aslında canım adamlar bize kıyamıyo aslına bakarsak:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…