Kızlar görüşmek üzere ben uzanayım midem kötü yanıyora.s. hepinizi.
vişne suyunu ben de düşündüm de içemiyom midemi çok yakıyo ekşi olan herşey. sırf o yüzden limon canım istiyo yiyemiyom resmen mideme bi kütle inmiş gibi ağrı yapıyo
duyduk duymadık demeyin 2010 tombalak nisan anneleri topiğini açıcaz. kilosu 65 in altında olanlar yaklaşmasın valla fena yaparız lülülülülülü
aşkolsun size.... bizde şişicez bizde o kilolara gelicez bi kaç ayımız kaldı sabredin:CüvCüv:
Tombalaklık bize ait canım:))))))))))))))
canım ne bilim yosuncuğum korkuyorum hep uğursuzluk derlerya ondan sanırım beşiği falan beğendik aslına sorarsan ama benim büyük görümcem o alıcam dedi hediye beşiğini canım kıyafette fazla almayı düşünmüyorum gerekli şeyleri alıcağız sadece çünkü etrafımız çok geniş hediye çok gelir biliyorum bebişler aydan aya çabuk büyür derler ya o yüzden canım eee bizim bebişler yaz bebişi olacak inşallah en güzel zamanlarda sıcaklarda gezdireceğiz onları bol bol elbise alırım artık bebişime (kızıma) söylerken bile çok duygulanıyorum yaa ağlıyorum şimdi rabbime şükürler olsun:Saruboceq::Saruboceq::hulya::hulya:
ne olacak yiyenimizin adı
selam kızlar
amincanım benim cümlemizin rabbim kucağımıza almayı nasip eğlesin inşallah bu arada kendimede kot takım baktım pek beğenmedim artık orduya gidince bakarım hem biraz daha göbiş büyür ona göre alırız artık:CüvCüv:
cnm hayırlı olsun kızın olacakmış.
senin bulantıların,kusmaların oluyormuydu cnm.
iştahın ne durumda.neden soruyorum kızın olacak yaa hani derler kızı olacak olanın bulantısı çok olurmuş,çok kusarmış,iştahı hiiiç olmazmış diye ondan sordum.acaba doğrumudur.
aşkolsun size.... bizde şişicez bizde o kilolara gelicez bi kaç ayımız kaldı sabredin:CüvCüv:
Neva düşünüyorum :)
http://img208.imageshack.us/img208/2214/img0037q.jpg
Buda benim göbüş. ama yükleyemedim galiba... bu deneme olsun:))
kutlarım canımm opuyorumnanaktan rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq: topiğimizin ilk kızı hoşgeldin.. hihoyyytslm kızlarr ben geldim sayfaları anca okuyabildim
ewet sizlere güzel haberlerim var bugün doktordaydım ve herşey çok iyi miniğimi gördüm ellerini yüzünü ayaklarını ayy süperdi yaaa ense kalınlığımız ölçüldü o da gayet iyi çıktı ikili testi doktor bizim isteğimize bıraktı bizde yaptırdık sonucu bir hafta sonra alıcaz bu arada cinsiyetini sordum kıza benziyor dedi zemuszemus
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3valla bayıldım canım.. karnıma ağrılar girdii... alah yardımcın olsunn :Saruboceq:kaydirigubbakcemile3 ayy ama ne dicmm benim kocişte şeytan tüylüü... kızdırır 2 dk. sonra ne der ne yapar gönlümü alır zemuszemusbebek konusunda benden hevesli. daha 15 günüm var randevuma ama herifim İSTERSEN gidelim bi gör deyip duruyoooo. doktoru sıkıştırıyo ultrason sırasında, bu ne? şu ne? dur tam görmedim. 1,7 cm lik şeyin neyini görcekse...
kaydirigubbakcemile3 yardımcın da geldii canımmm.. 79.3 düm en sonn hihoyyytkaydirigubbakcemile3valla ben 82 kiloyum. sınıf başkanı bile olurum...
ahh kuzuumm üzgünüm ama senden tombalağı varrr.. bennnnn :lepi: olsun sende benim yardımcım olll vereliniortakkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 tamam tatlım sen sınıf başkanı ol bende 75 ile başkan yardımcısı:CüvCüv:
dualarım seninle bebeğim :Saruboceq:inşallah sende iyi ve cinsiyetli haberlerle dönüceksiin.. :Saruboceq: ayy cinsiyetlii ne demekk yaa.. neyse uykum geldi.. başladım saçmalamaya kaydirigubbakcemile3Kızlar yarın sabah 10 da doktora gidecegim.Dua edin.Bakalım cinsiyetini gösterecek mi?Ense kalınlığı normal mi?Boyu uzamış mı?Şimdiden heyecanlandımopuyorumnanaktan
çooookkk geçmiş olsun güzeliimm a.s. o kadar geçmiş okudum farketmedim valla... karışık yazdığın iletiler oluyo bazen ya onlardan birinde arada sıkışıp dikkatimizi çekmemiş olabilir.. kusura bakma canımmopuyorumnanaktankızlar bende çıkayım zaten konuşmuyomuz bideaşk olsun hepinize hastayım dedim kimse bi geçmiş olsun demedi :sinifsinif::çok üzgünüm:
hoşgeldin canımm... cidden kıymetli hıı bebeğin.. sende kıymeini bill ve dikkat et iyi bak onaa.. .. öptüm ikinizi de opuyorumnanaktanİnşallah allah kısmet ederse nisan 2010 bende anne olacam. Doktor kıymetli dedi bebğe o yuzden biraz dikkat ediyoruz. Tirioid problemim var birde prolaktin eşimde de varıkoasl bunlara rağmen hemen hamile kaldıgım için bebek kıymetli oldu. İnşallah darısı herkezin başına ..
:teytey::teytey::teyteymeraba kızlar ben geldim doktordan yeni geldik bebişim şükürler olsun iyi teyzeleri maşşallah kuzucuğuma büyümüş annesine babasına el salladı ense kalınlığıda iyi dedi doktorumuz 1cm ölçmüş boyu kuzucuğumun 6.20 cm sattan 3 gün önce çıktı yani 12+4 birde bomba sanırım nisan annelerinden ilk kız bizimki olacak teyzeleri doktorumuz yüzde 99 kız dedi eşim hep kız istiyodu yarında kan testi vereceğim inşallah o da öğleden sonra çıkacak sonuçları iyi çıkar sonuçları şu an ultrasyon resmi yanımda öpe öpe bititremiyorum kuzucuğumu maşallah
slm bebeg hoş geldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?