2010 Nisan Anneleri

aşkolsun size.... bizde şişicez bizde o kilolara gelicez bi kaç ayımız kaldı sabredin:CüvCüv:

Aaaaa zemuszemus canım gözünüz aydıııın , çok sevindim :) topiğimizin ilk kız haberi seninki ne güzeeel.

ne olacak yiyenimizin adı

Neva düşünüyorum :)

slm kızlarrr... ben gelene kadar kimseler kalmamışş.. kocişim geç geliyodu hep bu aralarr.. akşam girebiliyodum.. bu akşam erken geldi.. yemek,çay,meyva derken bu saat olduu.. bayaa kaynatılmışş.. aşk olsun sizee... nasıl okucam ben şimdi bunlarıı :)))

son sayfada gözüme çarpanlarrr......

bende tombalak anne adayı oluyorumm... bende varım tombalaklık listesindee kaydirigubbakcemile3
zeyraa.. yanlış mı anladım canımmm... kızın mı olcakmışş... ayyy dur bi okuyiim iyice öyle kutlucamm kaydirigubbakcemile2
nazlıcım.. benim göbişte seninkinin görünümünden farksız aslındaa... sadece ben 79 kiloyum kaydirigubbakcemile3 sen kaçsın bilmiyorum ama benden az duruyosun... sadece göbişimin şeklini benzettim hee büyüklüğünü değil kaydirigubbakcemile3

nazlıcım.. benim göbişte seninkinin görünümünden farksız aslındaa... sadece ben 79 kiloyum kaydirigubbakcemile3 sen kaçsın bilmiyorum ama benden az duruyosun... sadece göbişimin şeklini benzettim hee büyüklüğünü değil kaydirigubbakcemile3[/I][/B][/QUOTE]

ben daha 50 kiloyum:)) tombalak anneler grubuna alınmıyorum((

canim valla begenemiyoruz da ama mecbur biseyler alacaz
burda cok pahali ya yeminle bir pantolon 30-40 euro olurmu ya yani 70-80 tl
ama dedim ya mecburen alacaz

canim benim cok migdem bulaniyor ve istahim hic yok hamilelik boyunca 6 kilo verdim
bir gramm geri almadim malesef
dedigin dogruysa kizimda olabilir
bir oglum var allah bagislarsa ne güzel olur ya gerci ben hep oglanmis gibi düsünüyorum ama bakalim nasip kismet

aşkolsun size.... bizde şişicez bizde o kilolara gelicez bi kaç ayımız kaldı sabredin:CüvCüv:

Neva düşünüyorum :)

çok güzel sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallahhhhh[/QUOTE]

http://img208.imageshack.us/img208/2214/img0037q.jpg

Buda benim göbüş. ama yükleyemedim galiba... bu deneme olsun:))

canim neva ismini bende cok begeniyorum insallah kizin olurda bu güzel ismi koyarsin canim
gönlünden gecen olur insallah
göbüsünede mansallah benimkide okadar ama kilo nerde bilmiyorum valla ya
gerci zaten kilolu oldugum icin bilmiyorum artik

bu tombalak topigini direk dalmam gerek benden tombalak kimse yoktur herhaldezemuszemus

kutlarım canımm opuyorumnanaktan rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq: topiğimizin ilk kızı hoşgeldin.. hihoyyyt
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3valla bayıldım canım.. karnıma ağrılar girdii... alah yardımcın olsunn :Saruboceq:kaydirigubbakcemile3 ayy ama ne dicmm benim kocişte şeytan tüylüü... kızdırır 2 dk. sonra ne der ne yapar gönlümü alır zemuszemus
valla ben 82 kiloyum. sınıf başkanı bile olurum...
kaydirigubbakcemile3 yardımcın da geldii canımmm.. 79.3 düm en sonn hihoyyytkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 tamam tatlım sen sınıf başkanı ol bende 75 ile başkan yardımcısı:CüvCüv:
ahh kuzuumm üzgünüm ama senden tombalağı varrr.. bennnnn :lepi: olsun sende benim yardımcım olll vereliniortak
Kızlar yarın sabah 10 da doktora gidecegim.Dua edin.Bakalım cinsiyetini gösterecek mi?Ense kalınlığı normal mi?Boyu uzamış mı?Şimdiden heyecanlandımopuyorumnanaktan
dualarım seninle bebeğim :Saruboceq:inşallah sende iyi ve cinsiyetli haberlerle dönüceksiin.. :Saruboceq: ayy cinsiyetlii ne demekk yaa.. neyse uykum geldi.. başladım saçmalamaya kaydirigubbakcemile3
kızlar bende çıkayım zaten konuşmuyomuz bideaşk olsun hepinize hastayım dedim kimse bi geçmiş olsun demedi :sinifsinif::çok üzgünüm:
çooookkk geçmiş olsun güzeliimm a.s. o kadar geçmiş okudum farketmedim valla... karışık yazdığın iletiler oluyo bazen ya onlardan birinde arada sıkışıp dikkatimizi çekmemiş olabilir.. kusura bakma canımmopuyorumnanaktan
hoşgeldin canımm... cidden kıymetli hıı bebeğin.. sende kıymeini bill ve dikkat et iyi bak onaa.. .. öptüm ikinizi de opuyorumnanaktan
:teytey::teytey::teyteyhhhh kızmıymışşş :dance::dance: ne güzell canımm yaaa.. çok sevindim valla... benim ilkim kız yaa daha zevkli oluyo kız evladını giydirip süslemesii ondan sevindirik oldum birdenn :1hug: rabbim sağ salim kucağına alıp koklamayı nasip etsin inş.. :Saruboceq: hayırlı bir evlat olsun anne babasına canımm :Saruboceq:
slm bebeg hoş geldin canım

hoşbulduk canımm da... geçmiş almış başını gitmişşş.. oku cevapla gözlerim fecii olduu... bide bilg. kızımın odasında.. karanlık şu an.. daha bi fena oldu gözleriim... iyisinizdir inş. kızınla ikinizz :teytey: :Saruboceq:

batuhanım.. canımmm tombalaklar topiğine dalman için kilonu söylemen lazım öncee zemuszemus bekliyoruzzz :teytey:
ben çıkıyorum artıkkk.. sabah görüşürüüzz inş.. :Saruboceq: iyi gecelerr tatlı rüyalarr herkese a.s. opuyorumnanaktan

günaydınlar herkese.nasılsınınız nisan anneleri*ben kahvaltı yaptım oturdum.malum dün akşam kpcayla tartışınca erken uyandım karnım acıktı.

günaydınnn güzel annişler...

yosuncumm.... budebe.... nasılsınız kızlarr ?

yaa bi de akşam yazmayı unutmuşum... isimler yazılmışş.. özge.. sedaa.. fln... ama ben bunları aklımda tutamam kii.. hadi konuştuğumuz az kişi olsa ok.. ama bi dünyayız yaa...
hıı bu arada.. benim adım da
refiye... duymuşmuydunuz daha öncee... belki de ilk kez duyanlar da varr.. zor bi isim ... bazen ben bile unutuyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 siz nasıl aklınızda tutçaksınız.... isimle hitap daha sıcak,samimi doğru ama bence biz yine nick e göre konuşalımm.. yani ben öyle yapçam en azındann söliimm... kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…