günaydıınnn. kahvaltımı yaptım. bi şey sorcam gece yatağa yatınca donuyorum. o yüzden önden elektrikli battaniye ile ısıtıyorum. sakıncalı diyolar. doğru mudur?
canım neden sakıncalı olsun ısıttıktan sonra fişi çekip yat ama.fiş takılıyken yatma.buda zaten genel kuraldır.elektrik kaçağı falan olur diye fiş takılı uyumayın derler hep.üşümekten iyidir valla.aman Allah(c.c.) korusun biz hasta olsak ilaçta alamayız.ne yapcaz o zaman.
günaydın arkadaşlar okadar çok yazmışsınız ki oku oku bitiremedim.
Ben akşamları pek girmiyorum iş yerinde hep bilgisayar başındayım diye:
http://www.pregnology.com/preggoticker120/CCFF66/0066FF/sükürler olsun rabbime/04/18/2010.png
canımcımm.. içimden mavi geçti nedense.. hayırlısı olsun hakkında yine de.... kız olursadeğiştiririz rengini.. inşallah beğenirsin güzelimm.... nereyeekliceğini biliyomusun?
günaydın kızlar hayırlı cumalar bende geldim ..
günaydın canımm.. ohhh yarasın meleğine inş. :Saruboceq: vallabebişim hiiç bilemiyorum kii. ben hayatımda kullanmadım o yüzden bir fikrim yokk.. genelde kocişle ısınıyorum :kedi:günaydıınnn. kahvaltımı yaptım. bi şey sorcam gece yatağa yatınca donuyorum. o yüzden önden elektrikli battaniye ile ısıtıyorum. sakıncalı diyolar. doğru mudur?
sana da günaydın güzelim opuyorumnanaktan sorma canımm dün bayaa kaynatılmışş ben bile hepsini okuyamadım valla.. dün son 20 sayfayı fln okuyabildim sadece.. kaydirigubbakcemile3günaydın arkadaşlar okadar çok yazmışsınız ki oku oku bitiremedim.
Ben akşamları pek girmiyorum iş yerinde hep bilgisayar başındayım diye:
hııııımmmm hiiçduymamıştımm. ama bi araştırmak lazımmm... doğum sancısı başlamayanlara sıccakk duş alın bol bol dendiğini biliyorum daa bunu duymadım..sıcak kanalları açarmış, düşük tehlikesi olurmuş.
günaydın canımm.. ohhh yarasın meleğine inş. :Saruboceq: vallabebişim hiiç bilemiyorum kii. ben hayatımda kullanmadım o yüzden bir fikrim yokk.. genelde kocişle ısınıyorum :kedi:
valla bende eskiden aynı ISITICIYI kullanıyodum ama sağolsun kendisi ' senin kocan senden önce doğuracak herhalde 9 aylık göbeği var' şakalarına maruz kalacak kıvamda olduğu için yanaşınca ağırlık yapıyo nefes alamıyorum.naniknanik
ne demek güzeliimm yaa.. bende öğrenene kadarr neler çekmiştimm.. sağolsunlar birileri de bana yardım etti de öğrendim.. yoksa kolay kolay çözülcek şeyler değil... utanılcak bi durum yok bebeğim opuyorumnanaktan bak canım şimdi o verdiğimçok teşekkür ederim canım.eline sağlık.ya canım valla hiçbişey bilmiyorum.utandım bak şimdi.sen bana aşama aşama anlatabilirsen bende işallah beceririm.
hoşşgeldinnn opuyorumnanaktan günaydın canımm.. sana da hayırlı cumalarr..günaydın kızlar hayırlı cumalar bende geldim ..
selam kızlar...uzun bir aradan sonra geldim yine:)
umarım tüm anneler ve bebişleri iyidir:)))
Bizim bu aralar çok midemiz bulanıyo onun için pek giremiyorum nete...girsemde 2 dk okuyup çıkıyorum
Zeyracım çok sevindim demek kızın olucak allahım sağlıcaklı bi şekilde kucağına almak nasip etsinmeraba kızlar ben geldim doktordan yeni geldik bebişim şükürler olsun iyi teyzeleri maşşallah kuzucuğuma büyümüş annesine babasına el salladı ense kalınlığıda iyi dedi doktorumuz 1cm ölçmüş boyu kuzucuğumun 6.20 cm sattan 3 gün önce çıktı yani 12+4 birde bomba sanırım nisan annelerinden ilk kız bizimki olacak teyzeleri doktorumuz yüzde 99 kız dedi eşim hep kız istiyodu yarında kan testi vereceğim inşallah o da öğleden sonra çıkacak sonuçları iyi çıkar sonuçları şu an ultrasyon resmi yanımda öpe öpe bititremiyorum kuzucuğumu maşallah
Canım sanada başarılar diliyorum İnşallah bebeğin sana ugur getirir.Bu kez sınava tek başına girmeyeceksin o da bir avantaj bence:)))bu arada kızlar aranızda bu hafta sonu olacak olan ÜDS (üniversiteler arası dil sınavı) girecek varmı.ben hiç çalışamadım ama giricem.dualarınızı bekliyorum.iaşşalh kazanırım ve bu son girişim olur.
selam kızlar...uzun bir aradan sonra geldim yine:)
umarım tüm anneler ve bebişleri iyidir:)))
Bizim bu aralar çok midemiz bulanıyo onun için pek giremiyorum nete...girsemde 2 dk okuyup çıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?