2010 Nisan Anneleri

renk çok önemli değil pembe yada mavi olabilir belki senin içinden ne geçiyorsa kabulümdür.

ok.. canımm.. uğraşiim accıkk.. birazdan hazır olur inş..

günaydıınnn. kahvaltımı yaptım. bi şey sorcam gece yatağa yatınca donuyorum. o yüzden önden elektrikli battaniye ile ısıtıyorum. sakıncalı diyolar. doğru mudur?

günaydın arkadaşlar okadar çok yazmışsınız ki oku oku bitiremedim.
Ben akşamları pek girmiyorum iş yerinde hep bilgisayar başındayım diye:

günaydıınnn. kahvaltımı yaptım. bi şey sorcam gece yatağa yatınca donuyorum. o yüzden önden elektrikli battaniye ile ısıtıyorum. sakıncalı diyolar. doğru mudur?

canım neden sakıncalı olsun ısıttıktan sonra fişi çekip yat ama.fiş takılıyken yatma.buda zaten genel kuraldır.elektrik kaçağı falan olur diye fiş takılı uyumayın derler hep.üşümekten iyidir valla.aman Allah(c.c.) korusun biz hasta olsak ilaçta alamayız.ne yapcaz o zaman.

sıcak kanalları açarmış, düşük tehlikesi olurmuş.

günaydın canım.bende senin gibiyim.fakat evimizin etrafında kablosuz ağ dolu.her odada 4-5 tane kablosuz ağ buluyor bilgisayar.bende çok endişeleniyorum.manyetik alan içinde yaşıyoruz.hamilelik öyle geçiyor.ama günümüzde bunu engellemeninde bir yolu yok.Allah(c.c.) cümlemizin bebeklerini çocuklarını ve tabi bizleride korusun.

günaydın canımm.. ohhh yarasın meleğine inş. :Saruboceq: vallabebişim hiiç bilemiyorum kii. ben hayatımda kullanmadım o yüzden bir fikrim yokk.. genelde kocişle ısınıyorum :kedi:
sana da günaydın güzelim opuyorumnanaktan sorma canımm dün bayaa kaynatılmışş ben bile hepsini okuyamadım valla.. dün son 20 sayfayı fln okuyabildim sadece.. kaydirigubbakcemile3
sıcak kanalları açarmış, düşük tehlikesi olurmuş.
hııııımmmm hiiçduymamıştımm. ama bi araştırmak lazımmm... doğum sancısı başlamayanlara sıccakk duş alın bol bol dendiğini biliyorum daa bunu duymadım..

bu arada kızlar aranızda bu hafta sonu olacak olan ÜDS (üniversiteler arası dil sınavı) girecek varmı.ben hiç çalışamadım ama giricem.dualarınızı bekliyorum.iaşşalh kazanırım ve bu son girişim olur.

selam kızlar...uzun bir aradan sonra geldim yine:)
umarım tüm anneler ve bebişleri iyidir:)))
Bizim bu aralar çok midemiz bulanıyo onun için pek giremiyorum nete...girsemde 2 dk okuyup çıkıyorum

çok teşekkür ederim canım.eline sağlık.ya canım valla hiçbişey bilmiyorum.utandım bak şimdi.sen bana aşama aşama anlatabilirsen bende işallah beceririm.
ne demek güzeliimm yaa.. bende öğrenene kadarr neler çekmiştimm.. sağolsunlar birileri de bana yardım etti de öğrendim.. yoksa kolay kolay çözülcek şeyler değil... utanılcak bi durum yok bebeğim opuyorumnanaktan bak canım şimdi o verdiğim
*kodu sağ tuşla seçip kopyala diyosun...
*sayfanın üstünde kullanıcı paneli varr.. oraya tıklıyosunn..
*vee profil düzenleyi seçiyosun.
*açılan sayfanın en altında kilo-doğum takip çizelgesi fln diye biyer oılması lazım. adını tam hatırlıyamıyorumm..
*oraya yine sağ tuşla tıklayıp yapıştır diyosun.
*vee son olarakk değişiklikleri kaydet deyipp.. buraya geri dönüyosunn.. opuyorumnanaktan olmazsa yine tarif ederim bacımm ...
günaydın kızlar hayırlı cumalar bende geldim ..
hoşşgeldinnn opuyorumnanaktan günaydın canımm.. sana da hayırlı cumalarr..

herkese hayırlı cumalarr kızlarrr...

kızlar bende elektrikli battaniyenin ii olmadığını duydum.bebeğimizden önce kendimiz içinde zararlıymış zaten ki mutlaka bebeğe zarara olur diye düşünüorum çünkü vucüdun suyunu kurutoyormuş duyduğuma göre.önceden ısıtılsa sorun yok yani mutlaka yatağa fişi çektikten sonra girmeliyiz elektrik sonuçta..opuyorumnanaktan

Bizim bu aralar çok midemiz bulanıyo onun için pek giremiyorum nete...girsemde 2 dk okuyup çıkıyorum

daha kesilmedi mi yav. şahsen aratırmacı hamile biri olarak 12. hafta itibariyle kesilir diyoo sanal alemdeki doktorlar.

Zeyracım çok sevindim demek kızın olucak allahım sağlıcaklı bi şekilde kucağına almak nasip etsin

Canım sanada başarılar diliyorum İnşallah bebeğin sana ugur getirir.Bu kez sınava tek başına girmeyeceksin o da bir avantaj bence:)))

çok geldin güzelim kendine dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…