meraba kızlar ben geldim doktordan yeni geldik bebişim şükürler olsun iyi teyzeleri maşşallah kuzucuğuma büyümüş annesine babasına el salladı ense kalınlığıda iyi dedi doktorumuz 1cm ölçmüş boyu kuzucuğumun 6.20 cm sattan 3 gün önce çıktı yani 12+4 birde bomba sanırım nisan annelerinden ilk kız bizimki olacak teyzeleri doktorumuz yüzde 99 kız dedi eşim hep kız istiyodu yarında kan testi vereceğim inşallah o da öğleden sonra çıkacak sonuçları iyi çıkar sonuçları şu an ultrasyon resmi yanımda öpe öpe bititremiyorum kuzucuğumu maşallah
Günaydın kızlar doktora gidecem saat 10 da sormak istedikleriniz varsa yazın doktora gittigimde sorayım.
kızlarr geçmişi mi okuyosunuz... çıt çıkmıyo kimseden yine...
atala.. günaydın canımm... şükür birisi yazdı bişeyler. :)))
bende kendi dr. 12+2 de çağırdı ense kalınlığı için... özelde 12. haftanda gel dedi ama kaçıncı günde gidiyim karar veremiyorum yaa...
kadın gelicek temizlik için toparlanmaya çalışıyorum. Bilgisayarın başında değilim arkadaşlar... Çok işim var çokkkkk:))
atala.. canımm sende bi ticker yapsana... kaç haftalıksın şu an meselaa.. görmüş olurr ona göre konuşurduk.. :hulya:
hımmm.. kolay gelsin canım o zamannn... çok yorma kendini sen yine dee... opuyorumnanaktankadın gelicek temizlik için toparlanmaya çalışıyorum. Bilgisayarın başında değilim arkadaşlar... Çok işim var çokkkkk:))
günaydın şekerciimm opuyorumnanaktan olabilir canımm.. hadi doyur bebişlerini de öyle gel .. kaydirigubbakcemile3günydın kızlar;bgün daha enercikim daha bi iyiyim ,erken yatmadım ondanmı acep???nese ben bi kocişle kahvaltı yapim geliyommmm......
hımm anladım canımm.. aslındabu test konusunda bende senin gibi düşünüyorum... ama yine de yaptırıcam sanırım..tıp bize böyle bir imkan sunmuşsa yararlanmak lazım diye düşünüyorumm.. ama biliyorum kii çıkacak sonuç sadece ihtimallerrr :hulya: Rabbim bebeklerimizi korusun :Saruboceq:canım bende aradım bu hafta 12 içindeyim doktor erken haftaya gel dedi.haftaya 13 içinde olucam işallah.işallah iyi haberler alırız hepimiz.ben hiç ense kalınlığı test falan düşünmüyorum.şükürler olsun evham yapmıyorum.zaten bazı doktorlar normal teste gerek yok bile diyormuş.ama insanın içi rahat etmeyebilir tabi.bide Allh (c.c.) bilir ne olacağını.çokda ciddiye alıp abartmaya gerek yok diye düşünüyorum.
canım ben nasıl yapılıyor bilmiyorum :sinifsinif:
düşündüm yapmayıda beceremedim işte sen kısaca anlatırsan yaparım yazı bile yazamıyorum sadece ifade değiştirmeyi becerebiliyorum.
canımm istersen benimki gibi yapabilirim sana daa... ne kadarlık hamiş olduğunu, tablonun rengini bi de tablodaki yazıda ne yazsın onu yaz bana sana yapıp kodu yaziimistersen öyle eklersin... opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?