2010 Nisan Anneleri

merhaba canım günaydın.benim adımda funda.bende aklımda tutamam isimleri kalabalığız ne olsa.......bende nickle konuşmaya devam edeceğim.

haklısın canımmm.. bayaa kalabalığızz....memnun oldumm....

hıııı kızlarrrr yeni bi topikk açtımmm.... 2010 nisan annelerinin göbişleri diyee.... resim eklemek isteyenler ve buraya resim ekleyenler lütfen buyursun yeni topiğimize... mayıs annelerinin bile var kızlarr göbiş topiği ve resimlerii...

Ayyy canım ne kadar sevindim anlatamam.Bir prensesimiz mi var şimdi(şimdilik)tebrik edeirm canım.Dua edin bana da .:Saruboceq:

ayşecim... hayırlı haberlerle dönüceksin canımm.. dualarımız seninle...

kızlar günaydın.ayşecim işallah herşey çok güzel olur doktor ziyaretinde.
bu arada zeyracım çok tebrik ederim seni canım.erkek anneleri kızmayın ama nihayet bir kız bebek haberi aldık.kızlar geç belli oluyor demişlerdi sen kaçıncı günündesin canım.bende 12+5 de falan gitmeyi düşünüyorum malum ense bakılacak test falan ama hayal kuruyorum belki gösterir bebiş diye bakalım.heyecanlı bekleyişler sürüyor.

kızlarr geçmişi mi okuyosunuz... çıt çıkmıyo kimseden yine...

atala.. günaydın canımm... şükür birisi yazdı bişeyler. :)))

bende kendi dr. 12+2 de çağırdı ense kalınlığı için... özelde 12. haftanda gel dedi ama kaçıncı günde gidiyim karar veremiyorum yaa...

günydın kızlar;bgün daha enercikim daha bi iyiyim ,erken yatmadım ondanmı acep???nese ben bi kocişle kahvaltı yapim geliyommmm......

canım bende aradım bu hafta 12 içindeyim doktor erken haftaya gel dedi.haftaya 13 içinde olucam işallah.işallah iyi haberler alırız hepimiz.ben hiç ense kalınlığı test falan düşünmüyorum.şükürler olsun evham yapmıyorum.zaten bazı doktorlar normal teste gerek yok bile diyormuş.ama insanın içi rahat etmeyebilir tabi.bide Allh (c.c.) bilir ne olacağını.çokda ciddiye alıp abartmaya gerek yok diye düşünüyorum.

atala.. canımm sende bi ticker yapsana... kaç haftalıksın şu an meselaa.. görmüş olurr ona göre konuşurduk.. :hulya:

kadın gelicek temizlik için toparlanmaya çalışıyorum. Bilgisayarın başında değilim arkadaşlar... Çok işim var çokkkkk:))

aman canım dikkat et ben temzilikte üşüttüm bak kadın heryeri açtı kurusun ev diye bide ayakta kalmaktan karnım çok ağrıdı.gece mide bulantısı ve kusma ataklarıyla uyandım.ayaklarını ve sırtını sıcak tut.çok kolay gelsin.

atala.. canımm sende bi ticker yapsana... kaç haftalıksın şu an meselaa.. görmüş olurr ona göre konuşurduk.. :hulya:

canım ben nasıl yapılıyor bilmiyorum :sinifsinif:
düşündüm yapmayıda beceremedim işte sen kısaca anlatırsan yaparım yazı bile yazamıyorum sadece ifade değiştirmeyi becerebiliyorum.

kadın gelicek temizlik için toparlanmaya çalışıyorum. Bilgisayarın başında değilim arkadaşlar... Çok işim var çokkkkk:))
hımmm.. kolay gelsin canım o zamannn... çok yorma kendini sen yine dee... opuyorumnanaktan
günydın kızlar;bgün daha enercikim daha bi iyiyim ,erken yatmadım ondanmı acep???nese ben bi kocişle kahvaltı yapim geliyommmm......
günaydın şekerciimm opuyorumnanaktan olabilir canımm.. hadi doyur bebişlerini de öyle gel .. kaydirigubbakcemile3
hımm anladım canımm.. aslındabu test konusunda bende senin gibi düşünüyorum... ama yine de yaptırıcam sanırım..tıp bize böyle bir imkan sunmuşsa yararlanmak lazım diye düşünüyorumm.. ama biliyorum kii çıkacak sonuç sadece ihtimallerrr :hulya: Rabbim bebeklerimizi korusun :Saruboceq:

canım ben nasıl yapılıyor bilmiyorum :sinifsinif:
düşündüm yapmayıda beceremedim işte sen kısaca anlatırsan yaparım yazı bile yazamıyorum sadece ifade değiştirmeyi becerebiliyorum.

canımm istersen benimki gibi yapabilirim sana daa... ne kadarlık hamiş olduğunu, tablonun rengini bi de tablodaki yazıda ne yazsın onu yaz bana sana yapıp kodu yaziimistersen öyle eklersin... opuyorumnanaktan

canımm istersen benimki gibi yapabilirim sana daa... ne kadarlık hamiş olduğunu, tablonun rengini bi de tablodaki yazıda ne yazsın onu yaz bana sana yapıp kodu yaziimistersen öyle eklersin... opuyorumnanaktan

olur canım yazı olarak ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİME yazabiliriz.tam olarak 11 hafta 5 günlük oldu günümde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…