kızlar bende elektrikli battaniyenin ii olmadığını duydum.bebeğimizden önce kendimiz içinde zararlıymış zaten ki mutlaka bebeğe zarara olur diye düşünüorum çünkü vucüdun suyunu kurutoyormuş duyduğuma göre.önceden ısıtılsa sorun yok yani mutlaka yatağa fişi çektikten sonra girmeliyiz elektrik sonuçta..opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 o zamann haklısın canımm sanırım ısıtıcıyı kullanmakta kaydirigubbakcemile3 ayy benimki 70 i pek görmezz.. sinir oluyorum bende.. benim 5 katım yemek yerr adam sürekli fit :umursamaz: neyse ama ben buz gibiyimdir soğukta onun sağolsun vücut ısısı battaniyenin papucunu dama attırır:kedi: zemuszemusgünaydın canımm.. ohhh yarasın meleğine inş. :Saruboceq: vallabebişim hiiç bilemiyorum kii. ben hayatımda kullanmadım o yüzden bir fikrim yokk.. genelde kocişle ısınıyorum :kedi:
valla bende eskiden aynı ISITICIYI kullanıyodum ama sağolsun kendisi ' senin kocan senden önce doğuracak herhalde 9 aylık göbeği var' şakalarına maruz kalacak kıvamda olduğu için yanaşınca ağırlık yapıyo nefes alamıyorum.naniknanik
hoşgeldin esros... evet canımm ya yoksun ne zamandırr... biz iyiyiz valla buralardayızz... inş. sizde iyisinizdir bebişlee... bulantı hepp var canımm.. benim de 2 gündür yok sağolsun ama bi gidiyo bi geliyoo :))) andım yaa bugün yoklar yineee... özletme kendinii..selam kızlar...uzun bir aradan sonra geldim yine:)
umarım tüm anneler ve bebişleri iyidir:)))
Bizim bu aralar çok midemiz bulanıyo onun için pek giremiyorum nete...girsemde 2 dk okuyup çıkıyorum
hayırlı cumalar güzel anne adayları
zeyracım tebrik edrim canım kkızın oluyomuş allah tamamına erdirsinnn
atalacım sana da başarılar dilerim canım alah yardımcın olsun güzel geçer inşşş
daha kesilmedi mi yav. şahsen aratırmacı hamile biri olarak 12. hafta itibariyle kesilir diyoo sanal alemdeki doktorlar.
Zeyracım çok sevindim demek kızın olucak allahım sağlıcaklı bi şekilde kucağına almak nasip etsin
Canım sanada başarılar diliyorum İnşallah bebeğin sana ugur getirir.Bu kez sınava tek başına girmeyeceksin o da bir avantaj bence:)))
çok geldin güzelim kendine dikkat et
kızlar yemek çok yiyom doymuyorum nolcak benim halim çok çabuk acıkır oldum bu gidişle 9 aylık halimi düşünemiyom
benim gibi olan var mı kızlarrrr
ne demek güzeliimm yaa.. bende öğrenene kadarr neler çekmiştimm.. sağolsunlar birileri de bana yardım etti de öğrendim.. yoksa kolay kolay çözülcek şeyler değil... utanılcak bi durum yok bebeğim opuyorumnanaktan bak canım şimdi o verdiğim
canım senin gönderdiğin link açılmadı ama ben siteye girip kendim bişeyler yaptım bakayım olmuşmu becerebilmişyim.
ne demek canımm. lafı bile olmazz... okul saatimize kadar buralardayımm... hemen sende yaz canım bilgilerini yazıyı ne istediğini.. rengini fln yapiim sana da eklemeyi yazdım bi ön sayfada bebeğim... opuyorumnanaktanya bende istiom bende o takvimden bebeg83zemuszemus
becerebilmişsin canımm. ama yine de benimkinden istiyosan ya<z sende kuzum bilgilerini aynenn... opuyorumnanaktanRefiyecim sanada günaydın canım...Bende becere bildim sanırım takvim yapmayı..SEninkinden yapamadım malesefff bir türlü beceremedim o sitede yapmayı
günaydın canımm... sakin ol ama güzelim.. bebişini de germe içerdee... oluyo arada hamilelikten hormonlar alt üst malumm.. ama sen yine de sakin olmaya çalış hep.. sinirlenince dur bi derin derin nefes all.. bana iyi geliyoo.. opuyorumnanaktangünaydın kızlar ben bu aralar acayip sinirliyim,gerginim,agrasifim.
niye böyle oluyor küçücük şeylere sinirleniyorum.sizde de oluyormu bu.
amaann da amaannn ikiz annemiz de gelmişşşş zemuszemus sana da hayırlı cumalar canımm ..hayırlı cumalar güzel anne adayları
inşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?