2010 Nisan Anneleri

Refiyecim sanada günaydın canım...Bende becere bildim sanırım takvim yapmayı..SEninkinden yapamadım malesefff bir türlü beceremedim o sitede yapmayı

günaydın kızlar ben bu aralar acayip sinirliyim,gerginim,agrasifim.
niye böyle oluyor küçücük şeylere sinirleniyorum.sizde de oluyormu bu.

valla ben çok yararını göemüştüm hamile kalmadan önce. adet sancım kesilmişti, kışın hastalanmaz olmuştum. ama şimdi tırstım. sıcak tehlikeli diye..

hayırlı cumalar güzel anne adayları
zeyracım tebrik edrim canım kkızın oluyomuş allah tamamına erdirsinnn
atalacım sana da başarılar dilerim canım alah yardımcın olsun güzel geçer inşşş

sütlü gayfe sakin ol canım bebişini sıkma içeride ben de de ara ara oluyo normal bence vücutta ki hormonal değişimdennn elinden geldğince sakin olmaya çalışşşş

ya kızlar bende bebişime takvim yapmak istiom bana bi site adı verin bende yapim

günaydııınnn kıslarrrr
zeyracımmm tebrik ederim canımmm x
bu ikinci kızı topiğin dimi 2 oğlumuz iki kızımız var şimdilikk
unutanlara hatırlatimm
jnaz, umudumsunbebeğim; erkekyazgülüm, zeyra; Kız

daha kesilmedi mi yav. şahsen aratırmacı hamile biri olarak 12. hafta itibariyle kesilir diyoo sanal alemdeki doktorlar.

yok canım kesilmedi..benim geç başladı zaten benim neden bulanmıyor deyip duruyordum bulandırttım sonunda:)))
bakalım benimde tek ümidim bu haftadan sonra kesilmesi:)))

kızlar yemek çok yiyom doymuyorum nolcak benim halim çok çabuk acıkır oldum bu gidişle 9 aylık halimi düşünemiyom
benim gibi olan var mı kızlarrrr

hoşbulduk canım sende hoşgeldin :))))))opuyorumnanaktan

angelsky hoşgeldn canım bende yarın dr gidicem benim ikizlerinde yarın cinsiyeti belli olcakkkk

kızlar yemek çok yiyom doymuyorum nolcak benim halim çok çabuk acıkır oldum bu gidişle 9 aylık halimi düşünemiyom
benim gibi olan var mı kızlarrrr

evet var benkaydirigubbakcemile3 acaip yiyorum 42 kiloyla hamile aldım ama 2,5ayda 4 kilo aldım işyerinde heran aklım yemekte heran bişeler atıştırıyorum.gecede öle hafif şelerle geçiştiriyorum.umarım hamilelikten sonra kilolarımız kolay gider..:icecream:

ya bende istiom bende o takvimden bebeg83zemuszemus
ne demek canımm. lafı bile olmazz... okul saatimize kadar buralardayımm... hemen sende yaz canım bilgilerini yazıyı ne istediğini.. rengini fln yapiim sana da eklemeyi yazdım bi ön sayfada bebeğim... opuyorumnanaktan
Refiyecim sanada günaydın canım...Bende becere bildim sanırım takvim yapmayı..SEninkinden yapamadım malesefff bir türlü beceremedim o sitede yapmayı
becerebilmişsin canımm. ama yine de benimkinden istiyosan ya<z sende kuzum bilgilerini aynenn... opuyorumnanaktan
günaydın kızlar ben bu aralar acayip sinirliyim,gerginim,agrasifim.
niye böyle oluyor küçücük şeylere sinirleniyorum.sizde de oluyormu bu.
günaydın canımm... sakin ol ama güzelim.. bebişini de germe içerdee... oluyo arada hamilelikten hormonlar alt üst malumm.. ama sen yine de sakin olmaya çalış hep.. sinirlenince dur bi derin derin nefes all.. bana iyi geliyoo.. opuyorumnanaktan
hayırlı cumalar güzel anne adayları
inşşş
amaann da amaannn ikiz annemiz de gelmişşşş zemuszemus sana da hayırlı cumalar canımm ..
atalacım.. inşallah başarılı ve süper geçer sınavınn :Saruboceq: bebeğin sana uğur getirsin cnım :Saruboceq:

benim gibi olanı buldum oleyy sende mi öylesin gelincik atıştırmalık bir şeyler yiyom ama nedense kesmiyooo bende 2kilo aldımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…