bende bugun saglık ocagına gıttım kayıt yaptırmaya kan ıdrar testılerımı sordu yok dedım daha yapılmadı yaptırınca bızede getırın dedıler kılomu tansıyonumu olçtu besınlerle ılgılı bıraz bılgı verdı 1 ay sonra tekrar cagırdı
canım bişey dicem hamilelikte maydonozu önermiyolar bence yemesin iyi olur
canım aşılar için yaptırılıyor yaptırmadıysan yaptır gıdıp
naz saglık ocagına neden kayıt yaptırılıyo bunlardan haberım yok benım..
ayrıca bizim burda sağlık ocağı 6. aydan itibaren her gün bir kilo paket süt veriyo...
bende kayıt yaptırıcam..
aaa hiç bilmiyodum bak bunları ben... aşıları gıttıgımız hastanelerde vururlar dıyodum yanı ne asıları olucak ondanda haberım yok ya.
gözün aydın canım inşallah allahım hepimize bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip eder tüp bebekte genelde çoğul gebelikler oluyor seninki bir tanemi
tam kan sayımı
tam idrar tahlili
idrar kültürü
toksoplazma
rubella(kızamıkcık)
sifiliz(frengi)
bu testler harıcınde neler yapıldı sıze kıslar
canım merhaba nasıl oldun gectımı agrılar...
nazcım bende sağlık ocağına testleri yaptırmak için gittim,doktora özel doktorumun testlerini verdim bunları yazarmısın dedim,yaptırdım testleri orda ama onun dışında bu aşılardan,sütten haberim yok benim.her sağlık ocağı için geçerli mi bilmiyorum,bilgisi olan varsa????bende bugun saglık ocagına gıttım kayıt yaptırmaya kan ıdrar testılerımı sordu yok dedım daha yapılmadı yaptırınca bızede getırın dedıler kılomu tansıyonumu olçtu besınlerle ılgılı bıraz bılgı verdı 1 ay sonra tekrar cagırdı
tam kan sayımı
tam idrar tahlili
idrar kültürü
toksoplazma
rubella(kızamıkcık)
sifiliz(frengi)
bu testler harıcınde neler yapıldı sıze kıslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?