2010 Nisan Anneleri

naz saglık ocagına neden kayıt yaptırılıyo bunlardan haberım yok benım..

onu bılmıyordum bızım burdada verıyolarmı acabakaydirigubbakcemile3
bıde eve gelıyolarmıs sanırım ama nıye bılmıyorum

ayrıca bizim burda sağlık ocağı 6. aydan itibaren her gün bir kilo paket süt veriyo...
bende kayıt yaptırıcam..

aaa hiç bilmiyodum bak bunları ben... aşıları gıttıgımız hastanelerde vururlar dıyodum yanı ne asıları olucak ondanda haberım yok ya.

aaa hiç bilmiyodum bak bunları ben... aşıları gıttıgımız hastanelerde vururlar dıyodum yanı ne asıları olucak ondanda haberım yok ya.

canım hastanede de aşı vuruyolar ama sağlık ocaklarında daha çok sirkulasyon olduğu için aşılar daha taze oluyomuş..hem de sağlık ocağına ulaşmak daha kolay...

tam kan sayımı
tam idrar tahlili
idrar kültürü

toksoplazma
rubella(kızamıkcık)
sifiliz(frengi)

bu testler harıcınde neler yapıldı sıze kıslar

gözün aydın canım inşallah allahım hepimize bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip eder tüp bebekte genelde çoğul gebelikler oluyor seninki bir tanemi

teşekkür ederim canım amin hepimiz inşallah sağlıklı bir hamilelik yaşarız şu anda canım tek gözüküyo ama haftaya perşembe konturollerim var kalp atışını falan duyacağız inşallah doktor ikizler bazen saklanıyo falan dedi bakalım hayırlısı canım benim tek çift farketmez sğlıklı olsun yeter çünkü 5 senedir hasrettim bu duyguyaopuyorumnanaktan:Saruboceq:

tam kan sayımı
tam idrar tahlili
idrar kültürü

toksoplazma
rubella(kızamıkcık)
sifiliz(frengi)

canım bu testler ne zaman yapılıyo ben yaptırmadım doktorda bişey demedi bana nazcığım acaba gidincemi isteyecek:uhm:

banada yapılmadı canım ben kızlardan duydum ısterler herhalde ben sabah gıp yaptırmak ıstıyorum baska bı yerde doktorumada goturur gosterırım

nazcım bende sağlık ocağına testleri yaptırmak için gittim,doktora özel doktorumun testlerini verdim bunları yazarmısın dedim,yaptırdım testleri orda ama onun dışında bu aşılardan,sütten haberim yok benim.her sağlık ocağı için geçerli mi bilmiyorum,bilgisi olan varsa????
tam kan sayımı
tam idrar tahlili
idrar kültürü

toksoplazma
rubella(kızamıkcık)
sifiliz(frengi)

bunların dışında benden demir,b12 ,TSH,vs.testlerini istedi.bunlar da çok önemli arkadaşlar.benim tsh sorunum olduğunu biliyorum ve zaten ilaç kullanıyorum,ama b12 eksikliği çıktı.bakalım doktorum yarın ne diyecek.umarım önemli değildir.

kızlar bende gidiyorum doktora ama benden sadece tiroid tahlillerini istedi. hepsini sırayla yaptıracaklarını acelemiz olmadığını söyledi. bide tetanoz için nereye ne yazdırıyorsunz? doktorum bana hastahanede yapıcaklarını söyledi...

saglık ocagına gıdıp kayıt yaptırıcaksın canım
ben yarın gıdıp yaptırıcam tahlıllerımı doktorlara kalsa hıcbırsey ıstemıyorlar zaten ama ben yınede yaptırıcam baska bı yerde ıcım rahat etsın çok zor kavuştum yavruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…