2010 Nisan Anneleri

canım ıhsallah hayırlı haberler alırsın benımkıde tup bebek çok sukur tuttu
ben 7.gun ıdrar testı yapmıstım dayanamayıp sen hıc yapmadınmı:))

t3 ve t4 ölçülüyor troidde canım. benim gittiğim hastahane bu konuda çok bilinçli ama.bütün aşıları ve tahlilleri kendi bünyesinde yapıyor. zaten sadece kadın doğum üzerine bir hastahane. daha önceden gidenlerden de arkadaşlarım olduğundan içim rahat doktor konusunda.
bu arada ben yarın için çok heyecanlıyım :))

nazcım benden bunlardan cok daha fazla test istedi doktorum, biraz fazla titiz :) kan alan adam bile kim bu doktor bu kadar test istemiş dedi. 8 test kan ve idrar. istersen detaylarına bakarım..

zaffulcum hayırlısı olsun inşallah. benimki normal yolla ama çok erken çıkmıştı idrarda. daha ultrasonla bile görünmüyordu. doktorumda çok şaşırmıştı. inşallah hayırlı sonuçlar alırsın.

idrarda çıkmaz diye yapmadım.sen ilk denemendemi hamile kaldın.

evet canım ılk denemede 7.8.gun ıdrar yaptım çok sılık 2.cızgı cıktı
dayanamadım 8.gun kan testı yaptırdım degerım 111 çıktı sonra 13.gun yaptırdım 562 cıktı çok sukur ıhsallah sende hamılesındır

nazcım benden bunlardan cok daha fazla test istedi doktorum, biraz fazla titiz :) kan alan adam bile kim bu doktor bu kadar test istemiş dedi. 8 test kan ve idrar. istersen detaylarına bakarım..

canım yazarsan sevınırım yarın sabah gıdıp yaptırıcam cunkuopuyorumnanaktan

kızlar nasıp olursa ben de nisan annelerınden olucam insallah.
bişi sorcam maydonoz dusuge neden oluyo demıssınız ben de 2 gundur aksam yemeklerınde bol bol yedım ya dedıgınızı duyunca sok oldum bısı olurmu ya cok korkuyorum sımdı ya.

yazıyorum doktorun yazdıgı listeyi ama neyin ne oldugunu sorma bilmiyorum bende :))

tam kan sayımı
tam idrar tetkiki
akş-alt ast üre
indirect coombs
THS
rubella Ig G
CMV Ra 6 RaM
Toxop Ig G RaM
Hbs Ag HCV HIV VDRL Rblem

Harf hataları olduysa cok uzgunum ancak bu kadar okuyabiliyorum ama tahlil yaptıracagın yer ne olduklarını çözme konusunda eminim bizden daha başarılı olacaktır :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…