sarı çok acık kahve gibi
meraba kızlar bende nisan ayı annesi olucam rabbim izin verirse şimdiden hepimiz içinsağlıklı bir hamilelik diliyorum ben tüp bebkle hamile kaldım rabbim isteyen bütün anne adylarına nasip eğlesin bu duyguyu şu an 6. haftamdayım:ecrin_bebek:
canım pardon simdi gordum yazdıgını... hic canını sıkma akıntılar oluyor ne yazıkki normal. hele bende kahverengi akıntı var zar gibi birseyler. ilaç icip kafaya takmamaya calılşıyorum. cok normal bunlar olucak hepsi...
nazcım ben 6. haftada bebeğimizi karnımdan gördüm. ama kalp atışlarını aşağıdan gördük.
bu arada oruç tutmaya gelince;evet bebeklerimiz ilk üç ay kandan besleniyor ancak yediklerimizin kandaki besine çok büyük etkisi var. eğer düzenli olarak besin alamazsak kanımızdaki besin değeri düşer. ve bu üç ay bebeğin gelişimi için en önemli üç ay. özellikle kalsiyum ve flor almalıyız. çünkü kemikleri oluşmaya başlıyor.eğer bunları yeteri kadar alamazsak bebekte yeteri kadar gelişemez.
kızlar mutluyum günlerdir çok hoş bi öğle yemeği yedim sizinle paylaşmam lazımzemuszemus marul+maydonoz+domates+salatalık+tuz ve bol limon harika oldu valla yemek yiyemeyenler bi denesin bence
kıslar doktor sızden tahlıller ıstedımı kan ıdrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?