2010 Nisan Anneleri

nazcım ben 6. haftada bebeğimizi karnımdan gördüm. ama kalp atışlarını aşağıdan gördük.
bu arada oruç tutmaya gelince;evet bebeklerimiz ilk üç ay kandan besleniyor ancak yediklerimizin kandaki besine çok büyük etkisi var. eğer düzenli olarak besin alamazsak kanımızdaki besin değeri düşer. ve bu üç ay bebeğin gelişimi için en önemli üç ay. özellikle kalsiyum ve flor almalıyız. çünkü kemikleri oluşmaya başlıyor.eğer bunları yeteri kadar alamazsak bebekte yeteri kadar gelişemez.

kızlar mutluyum günlerdir çok hoş bi öğle yemeği yedim sizinle paylaşmam lazımzemuszemus marul+maydonoz+domates+salatalık+tuz ve bol limon harika oldu valla yemek yiyemeyenler bi denesin bence

slm kızlar bende allah nasip ederse 2010 nisan annesi olucam şimdi 5 haftalık bizim minik iki gün önce keseyi gördük dr 2hafta sonra kalp atışı için gel dedi sadece folik aside devam et testler 2 hafta sonra olacak dedi şimdi merakla bekliyorum hiç bulantım yok sadece kokuları daha keskin alıyorum tatildeydim bir iki mesaj atmıştım 20. sayfalarda ama baktım 90lara gelmişiz şimdiden sonra burdayım inşallah

meraba kızlar bende nisan ayı annesi olucam rabbim izin verirse şimdiden hepimiz içinsağlıklı bir hamilelik diliyorum ben tüp bebkle hamile kaldım rabbim isteyen bütün anne adylarına nasip eğlesin bu duyguyu şu an 6. haftamdayım:ecrin_bebek:

gözün aydın canım inşallah allahım hepimize bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip eder tüp bebekte genelde çoğul gebelikler oluyor seninki bir tanemi

saol canım ıhsallah olmaz kotu bırsey salı gunu doktoruma gıdıcem şuanda zaten progestan ıgne oluyorum

ay ıhsallah gorurum 6+4 de gıdıcem doktora
evet canım bende tutmıcam oruc

kızlar mutluyum günlerdir çok hoş bi öğle yemeği yedim sizinle paylaşmam lazımzemuszemus marul+maydonoz+domates+salatalık+tuz ve bol limon harika oldu valla yemek yiyemeyenler bi denesin bence

canım bişey dicem hamilelikte maydonozu önermiyolar bence yemesin iyi olur

senacım afiyet olsun güzelim. yarasın hem sana hemde bebişe :))
naz6+5 de gidiceksen büyük olsılıkla dışardan görebilirsiniz.ama kalp atışlarını ancak alttan görebilirsiniz. oşuanda ortama 2.5 mm falan olmalı :))
bu arada bende yarın gidicem doktora bu düşük tehlikesinin kontrolü var.çok heyecanlıyım umarım ters birşey yokyurkafamçokkarıştı

kıslar doktor sızden tahlıller ıstedımı kan ıdrar

benden istedi canım. kan ve idrar aldılar.
bir sürü test yaptılar. 105lira ödedim fark olarak demekki bayağı kapsamlı testler...
3-4 sayfa sonuçları vardı...
sorun yok herşey çok iyi dedi. tek idrar yolu enfeksiyonu varmış, bir kerelik ilaç verdi içtim...umarım geçmiştir...

bende bugun saglık ocagına gıttım kayıt yaptırmaya kan ıdrar testılerımı sordu yok dedım daha yapılmadı yaptırınca bızede getırın dedıler kılomu tansıyonumu olçtu besınlerle ılgılı bıraz bılgı verdı 1 ay sonra tekrar cagırdı

merhaba arkadaslar yenı gelen arkadaslar hosgeldınız..allah hepımıze ınsallah bebeklerımızı kucagımıza almayı nasıp eder saglıkla sıhhatle...

kızlar bugün sabah bulantıyla kalktım...bismillah basladık dedım ve dua etttım hemen... yeterkı bebegım sen ıyı ol.. ben bu sıkıntılara razıyım dıye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…