2010 Nisan Anneleri

geçmiş olsun canım benimde hep düşüktü 10 8 di hamile kaldımdan beri 12 ye 11 oldu. bu üç ay dolunca kendime geldim bende üç ayım berbattı ya tam 3 ayı doldurdum düzeldim bıçak gibi kesildi bişeyim kalmadı.

selam kızlar
nasıl gidiyo hayat umarım herkes ii idr benim tansiyonum çok düşüyo 9-6 şekerli su yapıp içtimmi kendime geliyom ama gelde yap o halde ooofff allah yardımcım olsun hem benim hemde hepimizin

çok geçmiş olsun canım,dikkat et kendine....

selam kizlar nasilsiniz bugün bakim bebisler nasil?

bebeg83 sagol canim dinlenmeye calisiyorum ama bilirsin iste

cok cok gecmis olsun dikkat et kendine canim

işte canlarım bebişimin hediyeleri ,sadece oyuncağı babasıyla biz kazandık,oyuncak makinasından kuzumun ilk oyuncağı çok şirin,......gamyoncuiremsu

güle güle giysin hepsi cok güzel

işte canlarım bebişimin hediyeleri ,sadece oyuncağı babasıyla biz kazandık,oyuncak makinasından kuzumun ilk oyuncağı çok şirin,......gamyoncuiremsu
ayy çok hoşlar yaa hele beşiktaşlı olmama rağmen galatasaraylı tuluma bayıldım
ayy nasıl yaa benim o zaman küçük dahha hem pantolonlar hemde etekler daha oluyo bana ama benim karnımın içi genişmiş ilk hamileliğimde öle dediler
ayyy kızlar evi temizlemem lazım en azından bi süpürge tutmam lazım ama hiç canım istemiyor ne yapsam yarınımı beklesem eşim de evde ya beraber yaparız kaydirigubbakcemile5
insan biraz rahatıyo zaten hareketsiz kalırsak doğum zor olur bence kendini yormadan yap biraz
ayy benim gibi evhamlı olma canım yaa druna güven bişey düşünme
yaa benim nasıl olcak hiç bilmiyorum valla çok düşüyo nerde olduğumu bile unutuyom bazen 3 ay bitti benim ama geçen hafta başladı yoktu şimdiye kadar
çok geçmiş olsun canım,dikkat et kendine....

teşekkürler canım

bebişin cicileri için yaptığınız yorumlara çok tesekkür ediyorum kızlar...saolun ama beni yalnız bırakmayın sizleride bekliyorum....

ya arkadaşlar bebişinizle ilgili hiç rüya görüonuzmu ??ben niye hiçbişe görmüom :sinifsinif:

ben hamile olduğumu öğrenmeden önce hep görürdüm erkek bebeğim olduğunu ama nedense şimdi hi göremiyorum,,,,
ayyy ben bugün gördümm... kundakta sarılı bir erkek bebek varr.. esmerr kara kaşlı kara saçlı bişeyzemuszemus eşime diyorum kii. baakk ben sana demedimmi eda bana benziyo beyaz tenli,kumral , bu kesin sana benzicek diye kaydirigubbakcemile3 ama minicik çok şekerdii.. ööyle çipil çipil bakınıyodu.. ağlama fln yokk kaydirigubbakcemile2 allahım hayırlı evlatlar versin hepimizee... kızımda da bi bebek görmüştüm bembeyazz.. ama cinsiyetini görememiştim kaydirigubbakcemile3 bunun için baakk erkek dedim ama hayırlısı artıkk... bakalım görcez bana malummu oldu yokda bi tarafım açıkta mı kaldıı :roflol:
ayyyyyy bayıldım yaaa... o galatasaraylı badiden bende alıcam hemenn.. kızım allahtan benden cimbomlu da babamız bunu beşiktaşlı yapçam diyoo akannehir önlemi önceden almam lazımm.. tabi o benden önce davranmazsa :roflol: ayy bide o oyuncak ne şirinmiş yaa... hemen oraya geliyoruz kociş işten gelince.. o oyuncak makinası nerdeyse sen bizi götürüyosun ve bizde alıyoruz bi tanee:roflol: şaka bi yana da rabbim cicilerini sağlıkla giymeyi nasip etsin.. oyuncağını da inş. kendi meeeletsin :Saruboceq:
canımmm ben teste gitmedim daha .. kızımda da yaptırmamıştım ama güzelimm yaa boş yere üzüyosun kendini.. risk 3 mm ve üzeri için sözkonusu bunu çok net biliyorumm... seninki ne güzell 1 mm. çıkmışş..inşallah benimkide öyle çıkarr :Saruboceq:
zemuszemus kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt valla bugünlük öylee... sefam olsunn... :CüvCüv: hihoyyyt canımcım ben kahvaltı yaptım kocişle saat 7 de :))) bu öğle yemeği yerinee... zemuszemus uyku bende de yok canımm... 3 gündürbulantım daçok yokşükürler olsun.. o yüzden çook yiyesim var frenliyorum kendimii... diyete başlamıştım nisan da.. 92 kiloyla akannehir 79 a inene kadar neler çektimm.. durum vahimm.. doğumdan soonra ilk 3 ayda gidebilecek kadar kilo almam lazımm :Saruboceq: sonra yapışıp kalıyolarr akannehir
benimde ççok düşüyo yaa.... 3ayı geçince inş. düzelir benimde aöa benim progestan da döndürüyo başımı yaa.. hııı canım sana sabh yazdım ama okumadın sanırımm.. bursadaymışsın.. geçen gün köydeyim fln demişsin.. denk gelip de soramadım.. neresindesin?
selam kızlar
nasıl gidiyo hayat umarım herkes ii idr benim tansiyonum çok düşüyo 9-6 şekerli su yapıp içtimmi kendime geliyom ama gelde yap o halde ooofff allah yardımcım olsun hem benim hemde hepimizin
geçmiş olsun tatlım.. dikkat et kendinee... ayy bende şekerli su içsam normale dönermi acaba?

bebeg83 tansiyonu çok güzel dengeliyo ama benimkini dengelemedi şimdi tuzlu ayran yaptım içti biraz ii geldi

kızlar bişey sorcam geçen gün doktora gittim ya bu arada felaket bi diş ağrısı çekiyorum doktorum çektirebilirsin dişçiyle görüştük o da bi sorun olmaz dedi ilk 3 ay la son 3 ay dişe müdahale edemiyoruz dedi pazartesiye gün vardı bana dişim çekilecek ama ister istemez bi tedirginlik yaşıyorum

bbeg83 cumalıkızık köyündeyim biliyosundur belki kınalı kar

ayy bilmezmiyim canımmm.. yazın az pikniğe gitmedikk :))) bide arada su doldurmaya geliyoruz oraya... bende osmangazideyim canımm.. merkezdee... beşyolda oturuyorum... duymuşsundur belki.. opuyorumnanaktan

bebeg83 canım benim o oyuncak makinası benim dükkanın kapısın önünde eşim almış,bittikçe yeniliyo çok güzel oyuncaklar var içinde,gecen ilk kez biz oynadık bebeğin şansına bu kuzucuk geldi.....

valla canım sakin ol tedirgin olma diycem ama ben acayip korkarım bu yaşta bile dişçiden oyuzden ne desem bilmem ki,sonuçta sağlığın önemli olan bence rahatlamaya çalış.....

benim kociş acıkmış gelirim gine görüşürüz.
görüşürüz canımm opuyorumnanaktan
bebeg83 tansiyonu çok güzel dengeliyo ama benimkini dengelemedi şimdi tuzlu ayran yaptım içti biraz ii geldi
tuzlu ayran içiyorum bende sürekli.. ama iyi de oluyo bi yandan süt içemiyorum.. ayran içmiş bari oluyorumm kaydirigubbakcemile3 şekerli su diye bi düşününce içemem gibi geldi bana yaa.. canım hiç şekerli bişey istemiyoo.. kızımda hepbaklava yemiştim oysa.. normalde de içinde şeker olsun da şekerli yoğurtta yeter derdim.. ama şimdi tuzlu yiyesim var sadece zemuszemus
geçmiş olsun canımm.. bende çektim o ağrıyı 2 hafta fln önce.. dr. izin vermediği için diş çekilmesine.. 3 gün kıvrandım ama şimdi sorunum kalmadı allaha şükr...opuyorumnanaktan

bence de bişey olmaz çok ağrıyosa çektir geçmiş olsun canım yaa

ruzenin... negüzell canım yaaa... içinde beğendiğin bi oyuncak olduğunda oynarsın alırsın.. burda alışveriş merkezlerinde var canımm... bak oyuncak makinasından oyuncak almaya aşerdim şimdi de :roflol: en kısa zamanda almam lazımm :roflol:

kızlarr bişey sorcam size ama 2. çocuğu bide.. ne cahil demeyiinn..:1rolleyes: kızımdayken böyle hafta hesabı yapmadı dr.. hep 3 aylık 5 aylık derdii...

bizşimdi 3 aylık olduk dememiz içinn.. 12+0 mı olmamız lazım yoksa 13+0 mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…