2010 Nisan Anneleri

:roflol: ayy öyle şeylere hiiç inanmayın yok ye tatlıyıye elşiyi fln... ben kızma hamişken baklava yedim 2 günde birr... eltimin 3 oğlu var .. ben sadece 3. ye yetişebildim..diğerleri ben evlenmeden doğmuş ama neyse... 3ünde de kilo kilo limon yemişş...:sm_cool:

kızlar şimdiden ben kara kara düşünür oldum bebek doğduğunda nerde yatıracam diye çocuk odası yok oğlumda yatak odasında karyolasında yatıyo bebek doğsa karyolasını kesinlikle vermez verse bile onu nerde yatıracam oturma odasında tek başına yatamaz 4 yşını daha bitirmedi küçük yani bana bi fikir versenize

hehe:))) Allah iyiliğini versin senin emi,kız güldürdün beni hee,nerden aklına geldi anacım bunuda aşermek,ben bundan sonra ağzımı açmıyorum ,valla kocan içinden kulaklarımı çınlatcak sonunda kim getiriyo bu kadının aklına bunalrı diye.....bazen oluyo öle çok ağlıyo çocuklar bende dayanamıyorum veriyorum eşim de kızılcık sopasıyla kovalıyo beni...sanada yolliyim şekerim

evet canım aynene öle 12+0 oldumu 3 ay bitiyo
ayrıca ben zaten inanmıyom da cinsiyetini çok merak ediyom

valla kızlar takmayın kafanıza yiycemiz şeyler canımızın çektiği şeyler bazıları artık klasik olmuş ona bakarsanız benim yüzde yüz kızım olacak,eninde sonunda ya ıSMET YADA KISMET olcak bitane....bana neler yaptılar yok bıçakla makas koydular oturttular ,bıçak çıktı,oğlan demek,kafamdan tuz serptiler burnumu kaşımışıım kız demek,ne olcak bende sonunda merakla bekliyorum...:lepi:

şu an 12+3 haftalık bebeğim 2 hafta sonra yani14+3 haftalık hamile iken dr a gidecem acaba cinsiyeti belli olmuşmudur öğrenirm,yim acaba

ruzenin alemsin sen yaaa valla durup bi laf atıyon gülme krizine giriyorum ama senin oğlun olcak dermişimmm :roflol:

Kizlarrrrrrrrrrrrrr moralim cok bozuk
dün gece yarisina kadar hastanede idim apandist süphesi ile simdide basima kist cikti bakalim ne olacak bilmiyorum kist iyi huylumu yoksa kötü huylumu sag kasimda cok agri oluyor dokunamiyorum asil en büyük süpriz safra kesem tas doluymus ben ne yapacagim yaaa neler oluyor böyle
:Saruboceq:

evet malesef ahh şimdi öle pişmanım ki keşke evlendiğimde almasaydım evden çıkma gibi bi şansım da yok ne yapacam

aa çok geçmiş olsun canım yaa allah yardımcın olsun

ruzenin alemsin sen yaaa valla durup bi laf atıyon gülme krizine giriyorum ama senin oğlun olcak dermişimmm :roflol:

kızz bende sizin cem yılmaz ' ınız oldum valla merak ettim hangi dediğime güldün valla okadar çok şey diyorum ki,bende unutuyorum......yaaa benim oğlum olmuycakkkkk kızım olcekkkkk.........nedense kim derse bak görürsün ben kız doğurcam diyorum,tabi eğer bebişim erkekse bana çok kızıyordur,ama nedense içimden öle geçiyo,rabbim sağlıklı eli ayağı dügün aklı fikri yerinde bi evlat nasip eylesinde gerisi boş herşey latife tabi....kaydirigubbakcemile2

elifcim rabbim çok acil şifalar versin senin ve meleğinin yanında olsun ,sizleri korusun...çok zor canım ya hem gebelik hemde bu hastalık gercekten zor...inşlh hamilelikte bir tedavisi vardır cnım,hayatda her sıkıntımız bir imtihan bir yandan seviniyoruz bir yandan üzülüyoruz,başımıza gelen herşey bzim dayanma gücümüzü sınıyor canım dualarım seninle,geçmiş olsun....

şekerim oturma odanı iptal et orayı oğluna oda yap bebişi de yanına alırsın

ee canım bneim daha çok yeni otrma gurubum onu ne yapcam yaa yazık atamam satamam bide kalabalık aileyiz geldilermi yer bile olmuyo sandalyede oturuyolar ooooooofffffff düşündüm de ben öle ama olmuyo yaa

yaa kızlar bazen düşünmüyo değilim acaba biz böle netin başındayız diyemi hep bu sorunlar çıkıyo bebişlerimizde etkileniyolarmı acaba herkeste bi hastalık varya yani en azından %80 de var

ee canım bneim daha çok yeni otrma gurubum onu ne yapcam yaa yazık atamam satamam bide kalabalık aileyiz geldilermi yer bile olmuyo sandalyede oturuyolar ooooooofffffff düşündüm de ben öle ama olmuyo yaa

ayy canım ya valla zormuş senin işinde kalabalık olmak bir yandan iyi bir yandan kötü,ben hiç sevmem kalabalığı,ama iyi yanlarıda yok değil,bende kararsızım acaba çocuk odası yapsammı diye,yoksa büyüyünce genç odasımı alsam bi süre yanımda yatar beşikte diye düşünüyorum ,benim yer sorunum yok allahtan ama evimi sevmiyrum hep bi taşınma aşkı var içimde belkide ondan bişi yapasım gelmiyo....

ayyy ne uğuşuk biriyim ben yaa daha sabahtır bi iş yapmadım adam beni kapının önüne koycak az kaldı ama napiimm canım istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…