ruzenin... negüzell canım yaaa... içinde beğendiğin bi oyuncak olduğunda oynarsın alırsın.. burda alışveriş merkezlerinde var canımm... bak oyuncak makinasından oyuncak almaya aşerdim şimdi de :roflol: en kısa zamanda almam lazımm :roflol:
kızlarr bişey sorcam size ama 2. çocuğu bide.. ne cahil demeyiinn..:1rolleyes: kızımdayken böyle hafta hesabı yapmadı dr.. hep 3 aylık 5 aylık derdii...
bizşimdi 3 aylık olduk dememiz içinn.. 12+0 mı olmamız lazım yoksa 13+0 mı?
Kizlarrrrrrrrrrrrrr moralim cok bozuk
dün gece yarisina kadar hastanede idim apandist süphesi ile simdide basima kist cikti bakalim ne olacak bilmiyorum kist iyi huylumu yoksa kötü huylumu sag kasimda cok agri oluyor dokunamiyorum asil en büyük süpriz safra kesem tas doluymus ben ne yapacagim yaaa neler oluyor böyle :Saruboceq:
ruzenin alemsin sen yaaa valla durup bi laf atıyon gülme krizine giriyorum ama senin oğlun olcak dermişimmm :roflol:
Kizlarrrrrrrrrrrrrr moralim cok bozuk
dün gece yarisina kadar hastanede idim apandist süphesi ile simdide basima kist cikti bakalim ne olacak bilmiyorum kist iyi huylumu yoksa kötü huylumu sag kasimda cok agri oluyor dokunamiyorum asil en büyük süpriz safra kesem tas doluymus ben ne yapacagim yaaa neler oluyor böyle :Saruboceq:
şekerim oturma odanı iptal et orayı oğluna oda yap bebişi de yanına alırsın
ee canım bneim daha çok yeni otrma gurubum onu ne yapcam yaa yazık atamam satamam bide kalabalık aileyiz geldilermi yer bile olmuyo sandalyede oturuyolar ooooooofffffff düşündüm de ben öle ama olmuyo yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?