2010 Nisan Anneleri

işte canlarım bebişimin hediyeleri ,sadece oyuncağı babasıyla biz kazandık,oyuncak makinasından kuzumun ilk oyuncağı çok şirin,......gamyoncuiremsu

bayıldım bebişin cicilerine opuyorumnanaktan çok tatlılar hayatım. baba galatasarayı tutuyor sanırım hihoyyyt ayrıda oyuncağıda çok ciciymiş hihoyyyt . güle güle giysin hepsini meleğin annesi opuyorumnanaktan

ruzeninnnnnnnnnn çok kötüsün yaaaaaaaaaaaaaa
bende alışveriş yapmak istiyorummmmm
şaka bi yana güzelim hepsi çok güzeller inşallah meleğinin giydiği günleride görürürz

saol canım benim.....daha güzelleri sizleri olsun inşlh....evet tatlım babamız fanatik cimbomlu maalesef annanesine zorla aldırdı onu,hele bide erkek olursa yandık valla,oyuncağımız tam bi kuzu ya bide melemesi yokmu bende bayıldım....

bende bugun işden 1 gibi çıkıcam bebeğimden önce kendime pantolan almam lazım

Düğme açık gezmek den tedirgin oluyorummmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Eşimde dalga geçiyo dikkat et ansızın düşer falan diyo deliii

ruzeninnnnnnnnnn çok kötüsün yaaaaaaaaaaaaaa
bende alışveriş yapmak istiyorummmmm
şaka bi yana güzelim hepsi çok güzeller inşallah meleğinin giydiği günleride görürürz

çok saol canım ya bi gelsin minik kuşum oyy oyy içinde olduğunu düşünemiyorum,akşam hepsini tek tek sevdim kıyamam ya hepsi çok minik.....ben hiç alışveriş yapmadım ki canım hediye bunlar sorma benimde nası içim gidiyo anlatamam......

al valla canım bak bi dene acayip rahatlar,anlatamam,benim vazgeçilmezim oldular.....tamam fiyatlar acık tuzlu normale göre ama bende şimdi bitane siyah aldım herseyle kullanıyorum......

ay bende senle aynı durumdayım canım hiçbişeyim olmuyo benim karnım bide normalden daha büyük.bende alışverişe çıkcam yarn.:icecream:

ya ben hala 36 bedenim :hulya: etekler oluyor pantolonlarım olmuyor. 8-9 haftalıkken gazım vardı ya bende göbek sanıp hamile pantolonu almıştım .kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama şimdi pek giymiyorum. akşam belli oluyor ama göbişim çok hoşuma gidiyor :asigim::1hug:

ayyy kızlar evi temizlemem lazım en azından bi süpürge tutmam lazım ama hiç canım istemiyor ne yapsam yarınımı beklesem eşim de evde ya beraber yaparız kaydirigubbakcemile5

ayyy kızlar evi temizlemem lazım en azından bi süpürge tutmam lazım ama hiç canım istemiyor ne yapsam yarınımı beklesem eşim de evde ya beraber yaparız kaydirigubbakcemile5

yaaa bana ev temizliği demeyin ,aklım zaten hep evde,çalışmasam dinlene dinlene yaparım azcık amaben pazar günleri bile çalışıyorum hiç vaktim yok sadece akşamları....ben ne yapcam bilmiyorum canım istiyo ama.....mafoldumben

şekerim belki çalıştığın için temizlik yapmak istiyosundur sürekli evde olsan valla istemezsin nefret ediyorum yaa üüfff sevmiyorum temizliği

evet çalışınca zaman kısıtlı olunca herşeyi hemen yapma isteğin oluyo ...ama evde olunca
bugun yaparım yarın yaparım diye sürekli erteliyorun ...birde bir düzen bi plan olmuyo iş konusunda..

Özgecim sen ne kadara aldın pantolonunu?

şekerim belki çalıştığın için temizlik yapmak istiyosundur sürekli evde olsan valla istemezsin nefret ediyorum yaa üüfff sevmiyorum temizliği

ewt canım belkide haklısın evi böle dandini görmek sıkıyo beni,evde kaldığım dönemlerde oldu seviyorum ben ya,ama tmizlikten çok yemek yapmayı.....onu bile özledim artık son bir ay kala evde olursam eğer tadını çıkartıcam ......aslında bi kadın alayımm diyorum ama başımda kocamdan çok karışanım olduğu için olmuyo maalesef....

40 lira etiket fiyatıydı yanında bişiler daha alınca indirim yaptı pantalon 35'e gelmiş oldu....ama ben çok araştırdım en uygunu buydu,birde kot olanlar vardı 55 liraydı,mesela birde kot elbise aldım onu 4 aylık olunca anca giyerim 69 lira fiyatı yani uçuk rakamlar bence bidada kullanamayız....ama çok hoş şeyler var fiyatlarıda uygun olsa alınır ama.....

üst almayı düşünmüyorum genelde hep geniş üstler moda olunca:))
ama pantolon almam lazım en az 2 tane ....iş yerine gelirken olmuyo evde olsam eşofmanlarla idare ederim bu ayları lakin iş yerinde düzgün giyinmek lazım

günaydın kızlar nasılsınız bakalım ya benim biraz moralim bozuk dün ikili testimi almaya gitmişti eşim doktor normal demiş değerlere ama ben internetten biraz araştırdım riskli falan diye yorumladım kendi kafama göre doktor derdi gerçi risk görse ama ne bilim çok pimpirikliyim çok ense kalınlığı 1mm çıkmıştı ya başka sonucunu alan yokmu arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…