işte canlarım bebişimin hediyeleri ,sadece oyuncağı babasıyla biz kazandık,oyuncak makinasından kuzumun ilk oyuncağı çok şirin,......gamyoncuiremsu
sevdalinka07, ilke_nur, mademoiselle_, ruzenin, semmm GÜNAYDIN arkadaşlar.....
hasta olan arkadaşlara da çok geçmiş olsun diyorum ...
Hepsi çok güzeller iyi günlerde giymey nasip etsin allahım...
bayıldım bebişin cicilerine opuyorumnanaktan çok tatlılar hayatım. baba galatasarayı tutuyor sanırım hihoyyyt ayrıda oyuncağıda çok ciciymiş hihoyyyt . güle güle giysin hepsini meleğin annesi opuyorumnanaktan
ruzeninnnnnnnnnn çok kötüsün yaaaaaaaaaaaaaa
bende alışveriş yapmak istiyorummmmm
şaka bi yana güzelim hepsi çok güzeller inşallah meleğinin giydiği günleride görürürz
Özgecim bunlar çok güzellll iyi günlerde giysin bebişin
bende bugun işden 1 gibi çıkıcam bebeğimden önce kendime pantolan almam lazım
Düğme açık gezmek den tedirgin oluyorummmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Eşimde dalga geçiyo dikkat et ansızın düşer falan diyo deliii
Düğme açık gezmek den tedirgin oluyorummmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayyy kızlar evi temizlemem lazım en azından bi süpürge tutmam lazım ama hiç canım istemiyor ne yapsam yarınımı beklesem eşim de evde ya beraber yaparız kaydirigubbakcemile5
şekerim belki çalıştığın için temizlik yapmak istiyosundur sürekli evde olsan valla istemezsin nefret ediyorum yaa üüfff sevmiyorum temizliği
evet çalışınca zaman kısıtlı olunca herşeyi hemen yapma isteğin oluyo ...ama evde olunca
bugun yaparım yarın yaparım diye sürekli erteliyorun ...birde bir düzen bi plan olmuyo iş konusunda..
Özgecim sen ne kadara aldın pantolonunu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?