üst almayı düşünmüyorum genelde hep geniş üstler moda olunca:))
ama pantolon almam lazım en az 2 tane ....iş yerine gelirken olmuyo evde olsam eşofmanlarla idare ederim bu ayları lakin iş yerinde düzgün giyinmek lazım
zaten çalışınca zor canım ben her sabah ne uydursamda giysem diye düşünüyorum üstlerimde olmuyo artık benim,dün akşam farkettim artık sütyende bakmam lazım çünkü olmuyo,evde bitane varmış iyiki süngersiz penye 85 beden yuhh dedim kendime ama tam doldurdu vallahi,ne yapcaz bilmiyoum canım üst olarak ben LCW bakmayı düşünüyorum çok uygun ve şık şeyler var.....
günaydın kızlar nasılsınız bakalım ya benim biraz moralim bozuk dün ikili testimi almaya gitmişti eşim doktor normal demiş değerlere ama ben internetten biraz araştırdım riskli falan diye yorumladım kendi kafama göre doktor derdi gerçi risk görse ama ne bilim çok pimpirikliyim çok ense kalınlığı 1mm çıkmıştı ya başka sonucunu alan yokmu arkadaşlar
günaydın zeyracım,ya sıkma böle kendini kimdi şuanda hatırlamıyorum isim olarak ama aynen test sonnucunu kendi yorumlamış ve gereksiz üzülmüştü,kendini sıkıyorsun bebekte etkileniyo yapma bence,doktor hem kötü bişi olsa Allah korusun neden sölemesinki....
günaydın kızlar nasılsınız bakalım ya benim biraz moralim bozuk dün ikili testimi almaya gitmişti eşim doktor normal demiş değerlere ama ben internetten biraz araştırdım riskli falan diye yorumladım kendi kafama göre doktor derdi gerçi risk görse ama ne bilim çok pimpirikliyim çok ense kalınlığı 1mm çıkmıştı ya başka sonucunu alan yokmu arkadaşlar
günaydın kızlar
zeyra sıkma canını benim bebeğiminde 1 cm di ense kalınlığı ben ısrarla sordum doktora normal bu dedi 1,5 cm e kadar normalmiş ikili testide cok takma ben yaptırmadım acıkcası merakda etmiyorum çünki kendi kendimize sıkıntı yapıyoruz durduk yerde bebişin artık herşeyden etkilenir sen içini ferah tut bence herşey yolundadır
ruzenin bebişinin eşyaları cok tatlı Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin bende cinsiyeti öğrenir öğrenmez alacam bişeyler :)) şimdilik onun sadece bi kumbarası var eşimle düşündük doğuma kadar birikitirecez onun için sizede tavsiye ederim daha ne için kullanacağımızı bilmiyorum ama mutlaka işe yarar:))
saol canım benimbende dedimya çok pimpirikliyim o yüzden sanırım evet doktorlar bazen ense kalınlığı iyi çıkınca yaptırmıyomuş kan testini duydum canım aslında hiç yaptırmamak gerek bencede boşuna stres yapıyoz rabbim korusun meleklerimizi canım:Saruboceq:
günaydın kızlar
zeyra sıkma canını benim bebeğiminde 1 cm di ense kalınlığı ben ısrarla sordum doktora normal bu dedi 1,5 cm e kadar normalmiş ikili testide cok takma ben yaptırmadım acıkcası merakda etmiyorum çünki kendi kendimize sıkıntı yapıyoruz durduk yerde bebişin artık herşeyden etkilenir sen içini ferah tut bence herşey yolundadır
ruzenin bebişinin eşyaları cok tatlı Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin bende cinsiyeti öğrenir öğrenmez alacam bişeyler :)) şimdilik onun sadece bi kumbarası var eşimle düşündük doğuma kadar birikitirecez onun için sizede tavsiye ederim daha ne için kullanacağımızı bilmiyorum ama mutlaka işe yarar:))
slm kızlarrr... kaydirigubbakcemile2 ayyy şişmişim uyurkenn.... kaydirigubbakcemile3 sabah uykum yok der de uyumazsan toptan çıkar acısıı.. eee ama çok güzel uyumuşuk kuzumla yaa.. tabi ablamız uyandı arada.. bide kalkıp ona kahvaltı hazırlayıp yine yattım yaa kaydirigubbakcemile3inanamıyorum kendimee... işler beni bekliyoo.. tostumu yerken birikenleri okuyiim de çook işim var soonraa.. opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?