2010 Nisan Anneleri

ölüyorum senin laflarına ya kdv lerinmiş,valla yeni bitane daha ekleniyo,hiç gelemzsin anlaşıldı,siz oturun anacım ben gelirim sararım çocuğu sırtıma ,yaww anacım biliyorum azman göbeğim evet yüklüycem de işte,nese bu akşam çekincem kız sırf senin hamiş kıyafetimide giycem hem bi topiğe daha sözüm var bari tek resimle halledelim değilmi....senden de bekliyorum ben ya,hem ben seni acayip merak ediyorum biliyomusun insan avatar resmi koyar....:dance:

bence göstericektir 16. haftasında canımm...

kızlarr haziran anneleri de gelmiş gördünüz mü? 4-5 haftalık hamişlerr.. aayyy cidden bizde geçtik o dönemlerdenn.. şu an kese görme aşamasındalarr.. biz cinsiyet derdine düştük kaydirigubbakcemile3

ayy sağol canım benim.. bende senin laflarına bayılıyorum opuyorumnanaktan gel kuzum gell.. ne demekk... başımın üstündeyerin varr... şey yemeye götürürüm seni bursaya gelince.. şey iştee.. isim vermiinn.. meşhur ya bursanın :roflol: güzelim bekliyorum resmii o zamann.. bende ekliycim de evdeki bilg. olmuyoo.. eski bi model ve sürümü de öylee.. annemlere gittiğimde kardişiminkinden yüklücemm..

benim profilde vardı bol bol resimm... ama arkadaşlara özelmiydi bilemiyom valla... 92 kilo halimde var 80 kilo halimdee :roflol: boy boy.. beden bedenn :roflol: du bi ariyim bilgisayarda varsa tek resmim koyiim.. yoksa kdv li koyarım canım.. göbişteki olmıcak ama resimde olsun artıkk kaydirigubbakcemile3

Kızlar merhaba,
bu sabah 6 da uyandım wc ye gittim birde ne göreyim kıpkırmızı kan korktum hemen eşimi uyandırdım hastaneye gittik, bebişim sağlam duryuyor ama rahim duvarında kanama varmış, kanama devam eder parça falan gelirse hemen gel dedi çok korktum ya. şimdide sanki kasıklarımda ağrı var...

Bu arada dün istifa ettim istifa süreci baya stresli oldu saolsnlar anlayışlı oldular ama baya üzücüydu ondan mı oldu bilmemki...

Allahım sen yavrumu koru

biliyomusun canım ya biz bursaya geldik kaç kez eşimle,hele bu yaz üç kez geldik,ama senin o dediğin meşhur yeri bulamadık ya biz bilmiyoruz bursayı,şehir merkezinden içeri girdik gezdik dolandık durduk yok adam gibi biyer içime sinmedi benim,bide yabancı oluyosun tabi...bursanın ipeği meşhurmuş benim babanem bursalı canım ,hep söler...akrabalrımızda varmış orda ama hiç gitmedik...ben gelcem tamam söz resmini nerden görcem senin profilindemi var....

canım çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin,neler oluyor bu ara nisan annelerine anlamıyorum,nazarmı değdi acaba....rabbim senin yavrunuda tüm yavrularımızıda korusun ,Allah'a emanet olsunlar....

gecmis olsun canim dikkat et kendine

..................................................

Son düzenleme:

bende bu yaz bi kere gittim ve buldum şeyciyi. Kent meydanı diye bi alışveriş merkezi var onun altında:))))

canımm çok geçmiş olsunn.. dediğin gibiistifa seni etkilemiş olabilirr.. bol bol dinlen canım.. rabbim yavrunu ve seni korusun :Saruboceq:
profilimde de var evettt... buraya da ekledim... gel canımm.. ne güzel babannen bursalı demekk.. ondan sevdim onu demekki hemencecik :roflol: ciddeen bak pazarda demiş ya 4 aylık diye o an bittim ben kaydirigubbakcemile3

resimli olan iletimden alıntı olmazsa sevinirim kızlarr.. siliciiim çünküü.. kaydirigubbakcemile5

Güzel Allah im insallah sana yavrunu bagislar da hayirlisi ile kucagina almak nasip olur moralini bozma gülüm benimde dün apandist yumurtaligimda kist safra kesemde full tas cikti ama diyorum Allah tan hayirlisi herseyin
Moralini yüksek tut Herseyin basi moral Allah hepimiz hakkinda hayirlisini versin Allah a emanet canim

bebeg83kızın çok tatlı maşallah canım benim,kıyamam,koca kız olmuş valla,tam abla olmuş
sende çok kilolu değilsin bi kere şekerim boğun uzun kaldırıyo çok abartılı durmuyo,rabbim mutluluğunuzu bozmasın inşlh.....

sil şekerim .....saolasın zahmet oldu sanada çok mersüüüü......babanemde ayrıca çok şekerdir yüklerim ikimizn resmini bi ara ...şimdi çıkmam lazım kocam çok sinirlendi azcıkta o takılcakmış bende bi pazara gidim gelim öüpüyom hepinzi.....

güle güle bebeğim.. çook sağol iltifatların içinn opuyorumnanaktan

dikkat et kendine ve bebişinee... zemuszemus opuyorumnanaktan

sende güle güle canımm.. görüşürüz inş. tabiki... opuyorumnanaktan

bende bi mutfağa gidiimm.. akşama ne pişirim bakim bii. kociş 4 de çıktı işten valla.. gelince der yine kaynayan oynayan yok diye kaydirigubbakcemile3 bugün midem iyi adamın boğazından yemek geçsin bari.. bilg. açık ama arada bakarım yinee..

canım çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin,neler oluyor bu ara nisan annelerine anlamıyorum,nazarmı değdi acaba....rabbim senin yavrunuda tüm yavrularımızıda korusun ,Allah'a emanet olsunlar....
Amin canım çok teşekkür ederim...
gecmis olsun canim dikkat et kendine
Teşekkürler

canımm çok geçmiş olsunn.. dediğin gibiistifa seni etkilemiş olabilirr.. bol bol dinlen canım.. rabbim yavrunu ve seni korusun :Saruboceq:
amin canım cümlemizinkini

Canım benim Allah bağışlasın yavrunu sana da acil şifalar versin canım.. haklısın herşey moral ile dün üzüldüm böyle oldu...

bende bu yaz bi kere gittim ve buldum şeyciyi. Kent meydanı diye bi alışveriş merkezi var onun altında:))))

ohhh ne güzelll... gelin bacım gelinn.. güzeldir bursamızz... aynı şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum ama kaydirigubbakcemile3 o şeyin hakikisi heykelde var... benim profilimde hatta o şeyden yerken 92 lik tombalak olarak resmim de varr... bide utanmadan resim çektirmişim yaa.. kat kat yağlarımla akannehir

Canım çok üzüldüm geçmiş olsun korkma banada olmuşdu
önemli bişiy diğildir inş doktor bana ilaç verdi bir daha olmadı
sanada verecekdir yüksek ihtimalle gene olacak sakın korkma hemen
doktora git progestan verecek rahat ol

merhaba kızlar bende geldimmm nasılsınız bakalım
zeyracım çok fazla takma kafana lütfen doktoruna güven
ama çok da merak ediyorsan kendin de git bir sefer yeme kendini böle
canım eşim bugün işte nöbetçiydi onu aradım bana kızdı dedimya sana dedi neden o kadar kafaya takıyosun dedi doktor bişey olsa söylerdi dedi bana yaa gerçekten ben abarttım sanırım canım klava:
1 mm risK yok ki.. SonuçlArını nasıl yorumladın ki benim sonuÇlarımda zaten yazmış laboratuar düşük risk diye. Seninkinde yazmıyor mu??
doğru söylüyorsun canım ben sadece 1:103 diye bişey vardı ona kafayı takmıştım ondan benim pimpirikliğim işte benimkinde yazmıyo canım öyle bişey sonuç olarak kısa olarak:uhm:
canım benim çok geçmiş olsun bitanem benim aslında hamilelikte kist olabiliyormuş zararı yokmuş inşallah herşey güzel olacak içini ferah tut bitanem benim eltimdede taş vardı canım doktor ilaç tedavisi yapmıştı şükürler olsun iyileşmişti hamileliğinde bitanem ayaklarını sıcak tut bol bol dinlen canımopuyorumnanaktan

kız yerim ben seni çok tatlı çıkmıştın resminde canım benim yaa kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş resmen bitanem senin şirinede ne kadar tatlıymış maşşallah canım benim rabbim benim şirinemide kucağıma almayı böyle aile fotığrafı çekmeyi nasip eğler inşallah canım benima.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…