Kızlar merhaba,
bu sabah 6 da uyandım wc ye gittim birde ne göreyim kıpkırmızı kan korktum hemen eşimi uyandırdım hastaneye gittik, bebişim sağlam duryuyor ama rahim duvarında kanama varmış, kanama devam eder parça falan gelirse hemen gel dedi çok korktum ya. şimdide sanki kasıklarımda ağrı var...
Bu arada dün istifa ettim istifa süreci baya stresli oldu saolsnlar anlayışlı oldular ama baya üzücüydu ondan mı oldu bilmemki...
Allahım sen yavrumu koru
merhaba canım,kumbara hiç aklıma gelmemişti,ben annemle hesap açarız diye düşünüyodum doğunca gelen takılar falan orda birikim yaparız 18 yaşına kadar brikir diye...ama kumbara işide çok mantıklı canım,neden olmasın muhakkak kullancak bir yer çıkar,ben dükkana bi kumbara yapiyim en iyisi,bozuklukları falan atarım hem bide yanıma dayısı ,dedesi,anneannesi geliyo onlarada derim yüzsüzlük yaparız kuzumla....çok saol canım valla.....
kızlar size bir kitap tavsiye edicem ,ben geçen sene okumuştum dün aklıma geldi ve kütüphanemden tekrar okumak için yanıma aldım....duymuşsunuzdur belki elif şafak'ın SİYAH SÜT kitabı.....tamda bizler için hazırlanmış bir başucudu kitabı,kendiside hamile kaldığı günden itibaren yaşadığı stresi,lohusa döneminde içine girdiği buhranları anlatmış,kadınlık çıkıpta annelik sıfatı kazanmanın bir ödül kazanmaktan daha zor olduğunu anlatmış,ben kendimden çok şey bularak okumuştum ve tekrar okumak keyif verecek çünkü artık bende bir anneyim,bembeyaz sütünüzün siyah süt olmaması için yapmamız gerekenler....
Kızlar merhaba,
bu sabah 6 da uyandım wc ye gittim birde ne göreyim kıpkırmızı kan korktum hemen eşimi uyandırdım hastaneye gittik, bebişim sağlam duryuyor ama rahim duvarında kanama varmış, kanama devam eder parça falan gelirse hemen gel dedi çok korktum ya. şimdide sanki kasıklarımda ağrı var...
Bu arada dün istifa ettim istifa süreci baya stresli oldu saolsnlar anlayışlı oldular ama baya üzücüydu ondan mı oldu bilmemki...
Allahım sen yavrumu koru
kızlar benim karnımda sabah beri çok kötü bi ağrı var hala geçmedi gaz sancısı gibi.
dr gitsem acaba.
kızlar bide ben bişey diyeceğim ama yanlış anlaşılmasın listemiz çok sekteye uğruyor jnaz alınma canım eminim işin olmasa yaparsın ama içimizde daha sık girenler var sanırım jnaz kendiside bunu istemişti yanlış hatırlamıyorsam mesela zeyra ruzenin bebeg83 bunlar şimdilk aklıma gelenler tabi isterlerse listeyi daha sık giren biri devralsa hem hepimiz daha kolay takip ederiz arkadaşların bilgilerini jnaz tekrar özür diliyorum alınma nolur
kızlar benim karnımda sabah beri çok kötü bi ağrı var hala geçmedi gaz sancısı gibi.
dr gitsem acaba.
canım bana teklif etmişti jnaz ama inan ben beceremem sanırım hiç analmıyorum listemize evet yazsak güzel olur cinsiyet yapılan ölçümleri falan bilgilendirmek amacıyla olmazsa ben yaparım beceririm diyen birisi yapabilir jnazcığım alınmaz merak etme bitanem o çok anlayışlıdır :1hug:
canım önce bi soda iç yada gazını geçirecek bişeyler eğer rahatlamazsan yada cok şiddetliyse git doktora ihmal etme geçmiş olsun..
kızlarr ben kapatıyrum artıkk... eşim gelir nerdeyse.. :)))
akşam girebilirsem görüşürüz yine.. öptüm hepinizii..
canım liste zaten hazır o sana gönderir sen sadece yeni bilgileri gireceksin ama istem
yorsan zorlamak olmaz ben sürekli giremiyorum yoksa bende yapardım yinede sen bilirsin canımvereliniortak
amin canım allah yavrunu korusun allah şfa versinKızlar merhaba,
Allahım sen yavrumu koru
yaa bu kk nın bu yönünü çok seviyom yaa...... bak seninde sorunun var ama arkadaşınada destek olup morel veriyosun ne güzel yaaGüzel Allah im insallah sana yavrunu bagislar da hayirlisi ile kucagina almak nasip olur moralini bozma gülüm benimde dün apandist yumurtaligimda kist safra kesemde full tas cikti ama diyorum Allah tan hayirlisi herseyin
Moralini yüksek tut Herseyin basi moral Allah hepimiz hakkinda hayirlisini versin Allah a emanet canim
güle güle bebeğim.. çook sağol iltifatların içinn opuyorumnanaktan
dikkat et kendine ve bebişinee... zemuszemus opuyorumnanaktan
dr gitsem acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?