2010 Nisan Anneleri

canım çok çok geçmiş olsun bol bol dinlen bitanem rabbim tez zamanda şifalar nasip eğlesin canım :Saruboceq::Saruboceq::1hug:

önemli deil canım sizinde varsa farklı fikirleriniz paylaşalım bende koydum salonuma dedesi teyzesi annennesi hepsine attırıyoruz parayı :)) eşimde sıkıca kapıyorki almayalım içinden hiç diye şimdiden oldu baya:lepi:

adını duymuştum ama okumadım bulursam okurum zaten akşamlrı pek uyku tutmuyor iyi olur benim için saol canım...

geçmiş olsun canım sen içini fareh tut bebişler herşeyden etkileniyor artık o yüzden takma hiçbirşeyi kafana rahat ol Rabbim korusun bebeğinide..

kızlar bide ben bişey diyeceğim ama yanlış anlaşılmasın listemiz çok sekteye uğruyor jnaz alınma canım eminim işin olmasa yaparsın ama içimizde daha sık girenler var sanırım jnaz kendiside bunu istemişti yanlış hatırlamıyorsam mesela zeyra ruzenin bebeg83 bunlar şimdilk aklıma gelenler tabi isterlerse listeyi daha sık giren biri devralsa hem hepimiz daha kolay takip ederiz arkadaşların bilgilerini jnaz tekrar özür diliyorum alınma nolur

kızla buda benim göbüş diğeride fırlama oğlum az önce çekindim.belli oluyormu göbüşhihoyyytalıntı yapmayalım da birazdan kaldırırım.Şeniz

Son düzenleme:

canım bana teklif etmişti jnaz ama inan ben beceremem sanırım hiç analmıyorum listemize evet yazsak güzel olur cinsiyet yapılan ölçümleri falan bilgilendirmek amacıyla olmazsa ben yaparım beceririm diyen birisi yapabilir jnazcığım alınmaz merak etme bitanem o çok anlayışlıdır :1hug:

kızlar benim karnımda sabah beri çok kötü bi ağrı var hala geçmedi gaz sancısı gibi.
dr gitsem acaba.

geçmiş olsun canım öncelikle bitanem o bu haftalarda oluyomuş bendede var canım rahim genişliyo ondanda olabilir bitanem
kız maşşallah canım sana yaa ben nasıl çekip ekleyecem analamıyorum şu bilgisayardan keşke anlasam hemen çeker atarım bilgisayara bir kere fotoyu eklemeyi beceremiyorumki ben yaaklava::roflol:

canım liste zaten hazır o sana gönderir sen sadece yeni bilgileri gireceksin ama istem
yorsan zorlamak olmaz ben sürekli giremiyorum yoksa bende yapardım yinede sen bilirsin canımvereliniortak

kızlarr ben kapatıyrum artıkk... eşim gelir nerdeyse.. :)))

akşam girebilirsem görüşürüz yine.. öptüm hepinizii..

canım liste zaten hazır o sana gönderir sen sadece yeni bilgileri gireceksin ama istem
yorsan zorlamak olmaz ben sürekli giremiyorum yoksa bende yapardım yinede sen bilirsin canımvereliniortak

bakarız canım jnazcığım geldiğinde sorarım ona kolaysa yaparım bitanem ok ama ben beceririm diyen birisi daha iyi olur :lepi:

zeyracımm.. sayfayı yenilemeden yazmıştım görmedim canım yazdıklarını... güzel sözlerin için sağol canımm.. o senin kalbinin güzelliğii... inşallah rabbimde benim şirinem gibi bi tane sana nasip etsin kucağına alıp koklamayı ve büyütmeyi.. (yanlış anlama tabi göbişindekini de.. ne biliim cinsiyeti kesin olmuyomuş ya bu haftalarda o yüzden genel yazdım canım.. sakın yanlış anlama)... öptüm canımm...

rabia fatma... canımm çok iyi olur bencede.. liste pek görünmüyoo.. naz arkadaşımızda pek sık giremiyo haklısınn.. canımm olistenin yapıldığı program bende varmı yada hazırliste gönderdiğinde ben girip değişiklik yapabilecekmiyim bilemiyorum kii.. eğer olabiliyosa ben yada sık giren bi arkadaş yapabilir tabiki canımm...

sütlügayfe... canımm maşallah oğluşuna da göbüşüne de.. belli oluyo tabi canımm.. ama normaldeki halini bilmediğimden tabii.. :))) rabbim sağlıkla doğurmayı da nasip etsin göbişlerdekilerii... göbiş topiğine ekledin mi kıı bu resmiii... yüzlerinizi silipte de ekleyebilirsiinn...

sütlü gayfem çok şirin çıkmışsınız,oğluşunuda Allah bağışlasın,göbüşte baya çıkmış seninde,severim ben kuzucuğumuzu....

amin canım allah yavrunu korusun allah şfa versin
yaa bu kk nın bu yönünü çok seviyom yaa...... bak seninde sorunun var ama arkadaşınada destek olup morel veriyosun ne güzel yaa
güle güle bebeğim.. çook sağol iltifatların içinn opuyorumnanaktan

dikkat et kendine ve bebişinee... zemuszemus opuyorumnanaktan

yaa bende merak ettim ama göremedim şimdi geldim olmaz ama kıskandım

slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli. benim bulantılar çok olduğuğu için annemlerde kalıyordum o nedenle uzun süredir giremedim.

kızlar benim karnımda sabah beri çok kötü bi ağrı var hala geçmedi gaz sancısı gibi.
dr gitsem acaba.

benimde öle gayfem ya arada bi vuruyor öfffff atim kendimi yere diyom
bizim müdür gülüyor bana soda içdim şimdi yemek dokundu biraz
yemekden de tiksindim artık aman ne olacak böle yaaaa:gitme:
allahımın gücüne ggitmesin :Saruboceq:

zeyracım evet canım sen biraz abarttın ama tabikide hepimiz evhamlıyız malesef
ben ilk haftalarımı hatırlıyorumda işden çıkıyordum nerdeyse:sinifsinif:

hacercimm.. sen benim arkadaş listemde varsın sanırımm..profilimdeözel albümde de var resimlerim bakabilirsin ordan canımm.. göremezsen de bi arkadaşlık talebi gönder ben kabuıl ederim canımmm...

bu arada kociş geldi ben hala burdayım... :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…