2010 Nisan Anneleri

sütlü gayfem çok şekersin yaa maşallah oğlunda çok şeker allah ikinci bebeğinide kucağına alıp resim çektirmeyi nasip etsin

bebeg83 canım çok şeker bi kızın var allah bağışlasın sen teklif göndermiştin sanırım eklemişim canım seni arkadaş olarak senin hamile halimi ordaki yoksaa

yazgülüm sanırım herkes yemek derdine düştü yada kocişleri gelmiştir ondan bu sessizlik

Merhaba kızlar.Biz doktordan geldik teyzeleri.Miniğim iyiymiş.Ense kalınlığı 1,1 dedi doktor.İkili test için kan verdim.Maşallah 6,3 cm olmuş.Doktorumuz cinsiyet için daha çok erken dedi.Hayırlısı.

hacercim.. göndermişimdir canımm.. sağolasın... hayır benim hamilehalim yok orda hiçç.. eklicem inş. en kısa zamanda...

kızlarr yemek derdindeyim şu ann... akşama girebilirim inş.. kesin çıkıyorum artıkk..öptüm hepinizii..

hazancım 1-2 tane kesin öğrenen arkadaşlarımız var bana da kıza benziyor dedi canım

bende bu hafta ikili tarama için gittim. ense kalınlığına bakıldı. 11+4 olduk teyzesi. benim içime kız doğuyo ama bakalım. ultrasonda sırtını dönmüş uyuyordu. dr. amcası doğru pozisyonu yakalamak için baya uğraştı.

Rabbim hepimize sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin inş.

yosuncum.. gözünaydın canımm.. çok sevindim herşeyin iyi olmasına.. rabbim korusun ikiizi de..

Merhaba kızlar.Biz doktordan geldik teyzeleri.Miniğim iyiymiş.Ense kalınlığı 1,1 dedi doktor.İkili test için kan verdim.Maşallah 6,3 cm olmuş.Doktorumuz cinsiyet için daha çok erken dedi.Hayırlısı.

maşallah diyelim bebişine. benim bebişin ense kalınlığı 1 dedi dr. 3'ün altında olması gerekiyormuş zaten. benimki biraz kısa boylu olcak :) 4 cm di.

canımm Allaha şükürler olsun bak iyi haberlerini getirdin bizlere ,çok sevindm darısı başıma inşlh....maşallah nazar değmesin...

bebeg83 canım benim gördüm resimlerini maşallah ne güzel zayıflamışsın bende öle tam zayıflıycam derken hamile kaldım mecbur böle tombalak oldum.....olsun kız balık etliyiz biz bölesi daha makbul......(kendimimi kandırıyorum acep).....bide ben gelince o resimde gittiğiniz yere gidek ,bizde çekinelim resim,ayy ben diye böle hayalperestim yaa iki dakkada uçtum valla bursa yollarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…