2010 Nisan Anneleri

burdaki sessizliğini orda çıkartıyosun yani :hulya:

oyy oyy benim çenemin maşalllası var valla,çenemde olmasa bu işi yapamazdım zaten hergün bi dünya insan geliyo hepsine laf anlat,kiminle lak lak yap,kiminin kocasının derdini dinle,off kimi çocuğunu kimi gelinini anlatır valla bazen diyorum yüz gram nane satıcam güzin abla oldum ben yapmıycam bu işi,buraya iki koltuk atıcam gelenin gidenin derdini dinliycem....hhaaa tabi bu arada sizede laf yetiştiriyorum helal bana yawww

kızlar bu arada sayfa sayımız 1000 'i geçti azmimizden dolayı hepimizi kutluyorm,nice 1000 lere inşlh....

kızlarrrrrr,'' 2010 nisan bebişlerinin cicilerine buyrun '' diye yeni bi topik açtım burası cicilerimizle dolmasın ayrı bir yerimiz olsun fikir alışverişi yaparız,birbirimize yardımcı oluruz,almak zorunda değiliz belki deneyimli annelerimiz bize kullanışlı ürünler önerebilirler,hepinzi bekliyorum kızlar beni yalnız bırakmayın....yarın size bebişimin kalan cicilerinide göstercem ....

Merhaba güzeller..
Bugün 2. cicisini ve hediyesini aldı benim minik kuşumda..
Sağolsun anneannesini durdurmasam daha neler neler alıcakta daha erken diye durduruyorum hevesini kırmamaya çalışarak..
Zaten belirli renkler alabiliyoruz cinsiyet belirsizliği yüzünden :)
Krem - beyaz- sarı - turuncu - yeşil :)
Yeni konumuzda çok hoş bende aranızda olucam en yakın zamanda miniğin cicileriyle..

oyyy oyy bekliyorum canım cicilerinzi en kısa zamanda....benimde şimdiden içlerinde kız için olanda var erkek için olanda,herkez içinden ne geçerse onu alıyo bende kırmıyorum....

tam helal valla nasıl yorulmuyon kııız

Merhaba kızlar.Biz doktordan geldik teyzeleri.Miniğim iyiymiş.Ense kalınlığı 1,1 dedi doktor.İkili test için kan verdim.Maşallah 6,3 cm olmuş.Doktorumuz cinsiyet için daha çok erken dedi.Hayırlısı.

:lepi: canım maşallah maşallah hadi güzel haberleri alıyoruz inşallah canım gözün aydın bende bugün kendimi yedim bir değer uğruna benimde 1mm çıkmıştı canım ense ama ben pimpiriklik yaptım yine:) rabbim inşallah kucağımıza almayı nasip eğler bitanem inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

:roflol::teytey::1hug:

Geçmiş olsun canım.DR UYGUN OLMASA ÇEKELıM DEMEZDı.rAHAT OL Kı BEBıŞıNDE RAHAT OLSUN.kaydirigubbakcemile2

CANIM OTURMA ODASINI SALONA ALIRSIN KIZIM OLDUGUNDA ÖYLE YAPTIK BıZ.

(Geçmiş olsun canım.

[
aminn canım.Dr bebiş iyi demiş çokşukur.Stres yapmamaya calış canım benim.

benide unutmayın bende bayılırım is..........kaydirigubbakcemile3

yosuncum.. gözünaydın canımm.. çok sevindim herşeyin iyi olmasına.. rabbim korusun ikiizi de..

maşallah diyelim bebişine. benim bebişin ense kalınlığı 1 dedi dr. 3'ün altında olması gerekiyormuş zaten. benimki biraz kısa boylu olcak :) 4 cm di.

canımm Allaha şükürler olsun bak iyi haberlerini getirdin bizlere ,çok sevindm darısı başıma inşlh....maşallah nazar değmesin...

yosun cum gözün aydın güzel haberler getirdin bizlere a.s.
Aminnn canları .Allahım yavrularımızı korusun.Güzel dilekleriniz için teşekkürler.Sizleri seviyoruma.s.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
helallll tabiii.nazar etme kendine bu arada canımm.

Saolasın canımcığım.Boşa kuruntu yapmışsın bak güzel anniş.ınşallahhh canım inşallahh.a.s.

Son düzenleme:
kızlar benim karnımda sabah beri çok kötü bi ağrı var hala geçmedi gaz sancısı gibi.
dr gitsem acaba.

benimde var nedense bir karin agrim bende anlamadim sebebini

cok tatli gözüküyon canim oglunu allah bagislasin insallah ikisiyle birde
resim cekmeyi nasip etsin yaradanim

Merhaba kızlar.Biz doktordan geldik teyzeleri.Miniğim iyiymiş.Ense kalınlığı 1,1 dedi doktor.ıkili test için kan verdim.Maşallah 6,3 cm olmuş.Doktorumuz cinsiyet için daha çok erken dedi.Hayırlısı.

mansallah güzel haberler almana sevindim

kiz bebeg83 sen 93 kiloyu tombalakmi diyon kaydirigubbakcemile3
beni hic görme 100 kaydirigubbakcemile3ay utandim simdi bak hele bide kat kat yag feln of ya neden kiloluyum ben yasenağlama

Son düzenleme:
kızlar ayın 12 sinde dr.a gidiyorum düşününce çok heycanlanıyorum ya en son 4 hafta önce gitmiştim dr.5 hafta sonra gel demişti çünkü
inanın beklemek o kadar zor geldiki biran önce gelsinde 12 si gidiyim diye bekliyorum 1 haftam kaldı biran önce geçsin:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…