burdaki sessizliğini orda çıkartıyosun yani :hulya:
valla allah kolaylık versin güzelim sana gerçekten zor iş insanlara laf anlatmak
Merhaba güzeller..
Bugün 2. cicisini ve hediyesini aldı benim minik kuşumda..
Sağolsun anneannesini durdurmasam daha neler neler alıcakta daha erken diye durduruyorum hevesini kırmamaya çalışarak..
Zaten belirli renkler alabiliyoruz cinsiyet belirsizliği yüzünden :)
Krem - beyaz- sarı - turuncu - yeşil :)
Yeni konumuzda çok hoş bende aranızda olucam en yakın zamanda miniğin cicileriyle..
oyy oyy benim çenemin maşalllası var valla,çenemde olmasa bu işi yapamazdım zaten hergün bi dünya insan geliyo hepsine laf anlat,kiminle lak lak yap,kiminin kocasının derdini dinle,off kimi çocuğunu kimi gelinini anlatır valla bazen diyorum yüz gram nane satıcam güzin abla oldum ben yapmıycam bu işi,buraya iki koltuk atıcam gelenin gidenin derdini dinliycem....hhaaa tabi bu arada sizede laf yetiştiriyorum helal bana yawww
Merhaba kızlar.Biz doktordan geldik teyzeleri.Miniğim iyiymiş.Ense kalınlığı 1,1 dedi doktor.İkili test için kan verdim.Maşallah 6,3 cm olmuş.Doktorumuz cinsiyet için daha çok erken dedi.Hayırlısı.
oyy oyy benim çenemin maşalllası var valla,çenemde olmasa bu işi yapamazdım zaten hergün bi dünya insan geliyo hepsine laf anlat,kiminle lak lak yap,kiminin kocasının derdini dinle,off kimi çocuğunu kimi gelinini anlatır valla bazen diyorum yüz gram nane satıcam güzin abla oldum ben yapmıycam bu işi,buraya iki koltuk atıcam gelenin gidenin derdini dinliycem....hhaaa tabi bu arada sizede laf yetiştiriyorum helal bana yawww
tam helal valla nasıl yorulmuyon kııız
Geçmiş olsun canım.DR UYGUN OLMASA ÇEKELıM DEMEZDı.rAHAT OL Kı BEBıŞıNDE RAHAT OLSUN.kaydirigubbakcemile2kızlar bişey sorcam geçen gün doktora gittim ya bu arada felaket bi diş ağrısı çekiyorum doktorum çektirebilirsin dişçiyle görüştük o da bi sorun olmaz dedi ilk 3 ay la son 3 ay dişe müdahale edemiyoruz dedi pazartesiye gün vardı bana dişim çekilecek ama ister istemez bi tedirginlik yaşıyorum
CANIM OTURMA ODASINI SALONA ALIRSIN KIZIM OLDUGUNDA ÖYLE YAPTIK BıZ.kızlar şimdiden ben kara kara düşünür oldum bebek doğduğunda nerde yatıracam diye çocuk odası yok oğlumda yatak odasında karyolasında yatıyo bebek doğsa karyolasını kesinlikle vermez verse bile onu nerde yatıracam oturma odasında tek başına yatamaz 4 yşını daha bitirmedi küçük yani bana bi fikir versenize
Kizlarrrrrrrrrrrrrr moralim cok bozuk
dün gece yarisina kadar hastanede idim apandist süphesi ile simdide basima kist cikti bakalim ne olacak bilmiyorum kist iyi huylumu yoksa kötü huylumu sag kasimda cok agri oluyor dokunamiyorum asil en büyük süpriz safra kesem tas doluymus ben ne yapacagim yaaa neler oluyor böyle :Saruboceq:
aminn canım.Dr bebiş iyi demiş çokşukur.Stres yapmamaya calış canım benim.Kızlar merhaba,
bu sabah 6 da uyandım wc ye gittim birde ne göreyim kıpkırmızı kan korktum hemen eşimi uyandırdım hastaneye gittik, bebişim sağlam duryuyor ama rahim duvarında kanama varmış, kanama devam eder parça falan gelirse hemen gel dedi çok korktum ya. şimdide sanki kasıklarımda ağrı var...
Bu arada dün istifa ettim istifa süreci baya stresli oldu saolsnlar anlayışlı oldular ama baya üzücüydu ondan mı oldu bilmemki...
Allahım sen yavrumu koru
benide unutmayın bende bayılırım is..........kaydirigubbakcemile3ohhh ne güzelll... gelin bacım gelinn.. güzeldir bursamızz... aynı şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum ama kaydirigubbakcemile3 o şeyin hakikisi heykelde var... benim profilimde hatta o şeyden yerken 92 lik tombalak olarak resmim de varr... bide utanmadan resim çektirmişim yaa.. kat kat yağlarımla akannehir
yosuncum.. gözünaydın canımm.. çok sevindim herşeyin iyi olmasına.. rabbim korusun ikiizi de..
maşallah diyelim bebişine. benim bebişin ense kalınlığı 1 dedi dr. 3'ün altında olması gerekiyormuş zaten. benimki biraz kısa boylu olcak :) 4 cm di.
canımm Allaha şükürler olsun bak iyi haberlerini getirdin bizlere ,çok sevindm darısı başıma inşlh....maşallah nazar değmesin...
Aminnn canları .Allahım yavrularımızı korusun.Güzel dilekleriniz için teşekkürler.Sizleri seviyoruma.s.yosun cum gözün aydın güzel haberler getirdin bizlere a.s.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bebeg83 canım benim gördüm resimlerini maşallah ne güzel zayıflamışsın bende öle tam zayıflıycam derken hamile kaldım mecbur böle tombalak oldum.....olsun kız balık etliyiz biz bölesi daha makbul......(kendimimi kandırıyorum acep).....bide ben gelince o resimde gittiğiniz yere gidek ,bizde çekinelim resim,ayy ben diye böle hayalperestim yaa iki dakkada uçtum valla bursa yollarına
helallll tabiii.oyy oyy benim çenemin maşalllası var valla,çenemde olmasa bu işi yapamazdım zaten hergün bi dünya insan geliyo hepsine laf anlat,kiminle lak lak yap,kiminin kocasının derdini dinle,off kimi çocuğunu kimi gelinini anlatır valla bazen diyorum yüz gram nane satıcam güzin abla oldum ben yapmıycam bu işi,buraya iki koltuk atıcam gelenin gidenin derdini dinliycem....hhaaa tabi bu arada sizede laf yetiştiriyorum helal bana yawww
Saolasın canımcığım.Boşa kuruntu yapmışsın bak güzel anniş.ınşallahhh canım inşallahh.a.s.:lepi: canım maşallah maşallah hadi güzel haberleri alıyoruz inşallah canım gözün aydın bende bugün kendimi yedim bir değer uğruna benimde 1mm çıkmıştı canım ense ama ben pimpiriklik yaptım yine:) rabbim inşallah kucağımıza almayı nasip eğler bitanem inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
merhaba canım.Hoşgeldin.zemuszemusmerhaba kızlar
kızlar benim karnımda sabah beri çok kötü bi ağrı var hala geçmedi gaz sancısı gibi.
dr gitsem acaba.
Merhaba kızlar.Biz doktordan geldik teyzeleri.Miniğim iyiymiş.Ense kalınlığı 1,1 dedi doktor.ıkili test için kan verdim.Maşallah 6,3 cm olmuş.Doktorumuz cinsiyet için daha çok erken dedi.Hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?