2010 Nisan Anneleri

kızlar bana dua edin yarın test yaptıracağım belki nisanın son günlerine yetişirim..

kızlar bana dua edin yarın test yaptıracağım belki nisanın son günlerine yetişirim..

inşallah canım yarın güzel haberler vermen dileğimle rabbim bebişine kavuşturur bizede müjdeli haberi verirsin en kısa sürede bitanem:Saruboceq:

ceylancim merhaba nisan anneleri sayfasini ilk actigimda ilk senin yazinla karsilasiyorum ilk gördügümde "bebegim umuduna gebeyim" sözü beni cok etkilemisti mart anneleri sayfasindada yazilarini okudum bende bu umudla uzun yillar yasadiktan sonra Allah im bana emanetini uygun gördü Cok hayirli olan bu gecede Allah im alemlerin nurunu kuran kerim i kullari ile paylasmaya basladi Yüce Allah im insallah senide insallah sana verecegi evladinla sevindirir ,Bu gece senin icin dua edecegim canim insallah hayirlisi ise güzel haberlerini aliriz.

Allah yardimcin olsun hayatim ve asla unutma sakin ama sakin umutsuzluga kapilma.Olmaz artik deme hersey Allah in "OL" demesidir insallah senin icinde hayirli olan olacaktir.

Sevgiyle kal canim Allah a emanet ol

Tüm anne adaylarinin kuzucuklari ile ramazan i hayirli ugurlu olsun Allah bebislerimizle ve aramiza katilacak anne adaylari ile hayirli nice ramazanlar nasip etsin.

herkese sevgiler hayirli ramazanlar

canım hamilelerin duası kabul olurmuş rabbim gönlüne göre hayırlı uğurlu bi bebiş versin sana opuyorumnanaktan

herkese hayırlı mübarek ramazanlar olsun allah yuvalarımızdan bereketi ve huzuru eksik etmesin..

bu arada benim sat 8 temmuz tahmini doğum 14 nisan yaşım 27 kilom ise 58 benide listeye eklermisiniz

ya kızlar bişey soracağım benim daha hamileliğim 6 haftalık olmasına karşı dar bir gömlek giysem karnım hafif belli oluyo daha erken değilmi bazı pantalonlarımda olmuyo bu arada ben heralde çok kilo alıcağıma benziyo gerçi çokta yemiyorum sadece az sık sık

arkadaşlar benimde öyle karnım şiş arkadaşlar direkt sen 3-4 aylık varsın diyorlar ama öyle değilmiş deneyimli arkadaşlarım söyledi 3. ayda tüm kıyafetlerimiz normal olacak ilk başta şişlik ve gaz oluyormuş öyle söylediler

ya kızlar benim saçlarım acayip bi şekilde dökülüyo sizde de var mı yarın dr uma söliyim bakalım belki bi şeyler eksiktir

arkadaşlar günaydın ve hayırlı ramazanlar... buarada dünden beri sol tarafımda göbeğimin biraz üst tarafında pıt pıt diye bişey atıyo çok garip dışardan bile fakediliyo böyle bişey yaşayanınız veya duyanınız varmı kendimi çok karip hissediyorum :kedi:

bende de var canım uzun zamandır ama ben bebeğe bağlamıyorum mümkün olmayacağını düşünüyorum hem de benim miniğim sol kasığımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…