2010 Nisan Anneleri

ya kızlar benim saçlarım acayip bi şekilde dökülüyo sizde de var mı yarın dr uma söliyim bakalım belki bi şeyler eksiktir

daha bu neki hamileyken dökülenler hiç bişey doğum dan sonra avuç avuç gidicek olurmuş bu böyle kel kalmayız inş.

ya benimde hem saclarım daha cok dokuluyor hem de iki gundur surunuyorum kızlar grip oldum. bogazlar burun tıkalı, kafam bi ton.. corbalarla ıhlamurlarla gecirmeye calışıyoruz (

kızlar ya birde benim hapşırma sorunum var. kendimi çok sıkıyordum önceden hapşırırken ama şimdi sıkmamaya çalışıorum. ne kadar kasmasamda kendimi karnım ağrıyor ve korkuyorum. sizde oluyormu

Merhaba :lepi:
Bende hamileyim.:CüvCüv:Hamile olduğumu ayın 3 ünde öğrendim.Ama çok ağrılarım var.Yumurtalarım ve kasıklarım inanılmaz ağrıyor.:çok üzgünüm:Hele de sürekli oturunca.Derin nefes alırken bile ağrıyor arada siz düşünün.Normal olduğunu düşünüyorum.Bebişim anneciğine tutunuyor.O yüzden pek sesimi çıkartmıyorum.:dance:Bu arada son adet tarihim 07.07.2009 beklenen doğum tarihi 13.04.2010
inşallah kızlar.Rabbim bebişlerimizi korusun.

Merhaba canım hosgeldın aramıza bebegını gordunmu

Evet gördüm minicik keseyi.Ayın 8 inde.Bana eşim dedi sen hamilesin dedi.Antalyaya tatile gitmiştik bir idebulantısı baş dönmesi.3 ünde idrar yaptım çizgi önce görünmedi attım çekmeceye 5 dakika sonra bir baktım ki 2 çizdi.kan testi yaptırdım.Önce 32,5 çıktı sonra 89,9 en son da 2 hafta önce 1711 çıktı.Keseyi de gördük.Haftaya cuma ikinci randevumuz.28 ince ruyalarıma bile giriyor artık.Kesenin içinde bebeğimi görüyorum hep rüyamda

canım ıhsallah hayırlı haberler alırsın benımkıde tup bebek çok sukur tuttu
ben 7.gun ıdrar testı yapmıstım dayanamayıp sen hıc yapmadınmı:))
Nazcım bende senin gibi sabredemeyip yapmıştım idrarda:)pozitifti ama eşim yinede sen yinede kendini çok ümitlendirme demişti:)))Çok şükür Rabbime .İnşallah kalp atımlarınıda görüp rahatlarız.

günaydın kızlar yine dolmuş sayfalar ben yetişemiyorum hızınıza

jnazcım benimkide yolk kesesiymiş doktor dedi dün kontrol vardı tekrar duydum bebeğimin kalp atışlarını ilk seferde daha cılızdı şimdi o kadar yüksek çıktı ki cok güzel bi duygu rabb,m herkese nasip etsin bebeğimin gelişimi hızlandı ilk gittiğimde bir bucuk hafta gerideydi şimdi 6 günlük bi ara var yavaş yavaş kapatacağız arayı inşallah tabi bir sürü ilaç kullanıyorum bunun için hiç sevmiyorum ilaçları ama bebeğim için katlanıyorum özellikle iğnelere

bu arada bende oruç tutamayacağım ne yazıkki benneyaptımki

Merhaba arkadaşlar,
Bende aranıza katıldım uzun bir bekleyişten sonra....
Salı günü öğrendim hamile olduğumu:Saruboceqkasar güzel bir duygu ki rabbim isteyen herkeze yaşatsın:))

çok heyecanlanıyorum.Ama nazar değecek diye çok korkuyorum.
Bu arada kızlar kilo almaktan çok korkuyorum ben yaaa galiba şimdiden 1 ya da 2 kilo aldım.Almaya meğilli bir yapım var malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…