2010 Nisan Anneleri

valla ben 13 kiloyla tamamladım ama kendimi tuatrak çünkü sonlarda feci iştahı açılıyo insanın bi fili bile yiyebilirim diyosunuz(yememek lazım tabii) en az 15. haftaya kdr almasanız da olur kilo

kıslar tanıdıgımız doktorun orda işimiz varsa gıtmısken onada bı baktırıyım dıyorum belkı gorurum cıvcıvımı sızce gozukurmu karından

ben süt içiyorrum ama zorla meyve yerinede meyve suyu asitsiz olanlardan çünkü meyveyle aram pek yok ya nazcığım erken değilmi sağlık ocağına kayıt yaptırmak için benim bildiğim 3. ayda falan yapılıyo:1no2:

bugün doktordaydim o kadar uykusuz düsünceli streski geceler den sonra ALLAH ima sükürler olsun Ramazan a bebegimizin kalp atislarini duyarak girdimhihoyyyt

"PIT PIT atiyor kalbi kuzucugumun yaaaa:CüvCüv: ilk duydugum sesde gözlerimden yas bosaldi tüylerim diken diken oldu iste diyorsun yasiyor yasiyor sükürler olsun hayatimda duydugum en güzel seslerden birisi idi allah im herkese nasip etsin insallah:Saruboceq:

kıslar tanıdıgımız doktorun orda işimiz varsa gıtmısken onada bı baktırıyım dıyorum belkı gorurum cıvcıvımı sızce gozukurmu karından

benimki 5 haftalık karından gözüktü

gözün aydın balım kucağımızada alırız allahın izniyle inşallah

yok canım erken degıl hamıle olunca hemen kayıt yaptırman gerekıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…