2010 Nisan Anneleri

Merhaba arkadaşlar Ramazanınız mübarek olsun.Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.

ıstanbul avr.yakasındaki arkadaşlar önerebileceğiniz bir doktor adı varmı?ıstanbullu değilim ve hiç bir doktor bilmiyorum?

benım doktorum bagcılarda çok ıyı bı bayan doktordur tavsıye ederim gıtmek ıstersen bagcılar yenı ufuk hastanesınde beylıkduzundede dogum yapıyor ben ona gıdıcem sureklı

meraba güzel nisan anneleri ben bugün baya bir uyumuşum hepimizin ramazanı şerifi hayırlı olsun ilk önce

birde sahurda eşimle kalkmıştım baya bir midem bulandı benim hemen yatttım uyudum içerde sanırım hummalı bir çalışma vardı ondan olsa gerek

yok bitanem oruçlu değilim inşallah daha sonra doğumdan sonra kaza yapıcam canım rabbimin bizlere emanetleri onlara iyi bakmalıyız bu arada sen nasılsın bugün tahlil yaptırmaya gideceğim diyordun gittinmi bitanem

bende ıyıyım canım çok sukur doktorumla konustum salı gunu burda yaparız dedi hemen gorurum sonucları dedi bende gıtmedımmm

bende perşembe gideceğim ama özel yerinde test yapılmıyo sadece ultrasyon ilk önce kalp atışlarını bir duysak canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…