aaa ayıp valla kimsemiz yok. burnumun dibindesin ayol. haber ver gelelim...
Günaydın kızlar.
Bugün tahlil sonucumu aldım.İkili test sonucumu.Değerleri veriyorum
hCGb:31,37
PAPP-A:563,1
NT:1,3
Bunların altında da şöyle yazıyordu
Gebelik haftasına göre PAPP-A düzeyindeki düşüklük dikkat çekmektedir.PAPP-A testi tekrar çalılşılarak sonuç teyit edilmiştir.
Bu kötü bişi mi anlamadım
Günaydın kızlar.
Gebelik haftasına göre PAPP-A düzeyindeki düşüklük dikkat çekmektedir.PAPP-A testi tekrar çalılşılarak sonuç teyit edilmiştir.
Teşekkürler kızlar birazcık içim rahatladı.Olasılıklara baktım hepsi de düşük risk diyor.bhcg değerini bende sordum alakası yokmuş yüksek olmaması gerekiyormuş.Gebeliğin bu zamanlarında düşüyormuş bu değer.yani düşmesi gerekiyormuş
evet düşmesi gerekiyor benim ki yüksekmiş ama 130 du sanırım 12 haftamda. dr önemli diil dedi. bende rahatım aslında. dün bebişimin hareketlerini hissettikten sonra daha da rahatladım:))
Günaydın kızlar.
Ne hisettin dün yani hareketleri nasılsın
günaydin hamisler ve güzel bebisleri
dün akşam yazdım ama arada kaynadı herhalde:) dün karnımda parmak ucu gibi yer acayip acıdı. Noluyo acaba diye parmağımla bastırdım oraya parmağımın ucuna yumuşacık bişi 3-4 kere tık tık dedi. Kesinlikle eminim bağırsak hareketi değildi.
dün akşam yazdım ama arada kaynadı herhalde:) dün karnımda parmak ucu gibi yer acayip acıdı. Noluyo acaba diye parmağımla bastırdım oraya parmağımın ucuna yumuşacık bişi 3-4 kere tık tık dedi. Kesinlikle eminim bağırsak hareketi değildi.
günaydın kızlar;bende dün akşam dizi izlerken kasıklarıma yakın bir yerde göz seyirmesi gibi yada böle bişi baskı yaptı 3-4 kez yanımdada eşim ve görümcem vardı....dedimki insanın göbeği seyirirmi??? görümcemde dediki tamam artık senin ufaklık ben burdayım diyo ve sen ilk bize baktın kesin ikimizden birine benziycek ......amanın dedim bilseydim koynumda ayna taşırdım yawwww.....ama çok güzel bir duyguydu tesadüfen dün iki arkadaşın daha olmuş ,hayırdır bizim bebişlerin dün toplu eylemimi vardı acaba????
günaydın kızlar;bende dün akşam dizi izlerken kasıklarıma yakın bir yerde göz seyirmesi gibi yada böle bişi baskı yaptı 3-4 kez yanımdada eşim ve görümcem vardı....dedimki insanın göbeği seyirirmi??? görümcemde dediki tamam artık senin ufaklık ben burdayım diyo ve sen ilk bize baktın kesin ikimizden birine benziycek ......amanın dedim bilseydim koynumda ayna taşırdım yawwww.....ama çok güzel bir duyguydu tesadüfen dün iki arkadaşın daha olmuş ,hayırdır bizim bebişlerin dün toplu eylemimi vardı acaba????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?