2010 Nisan Anneleri

günaydın güzell nisan annelerii...

işlerimi bitirip .geldiiimm...

ayşecim... test sonçlarını almışsın.. ben daha yaptırmadım cnımm.. ama dr. bir sorarsan daha iyi olur sanırımm.. ama kötü bişey olduğunu sanmıyorumm... hıı bide test sonucuna göre erkek galiba senin bebiş.. bakalım ttçakmıı..

doktorunu arayıp sorsana canım. benimki yanımda değil anca akşama bakabilirim karşılaştırmak için. Benimde gebelik haftasına göre b-hcg yüksek çıkmıştı dr önemli değil. diğer ölçülere bak dedi. Olasılıklar var ya onlara bakacaksın.

herkeze günaydın.cnm ben hiç anlamam bu sonuçlardan içini ferah tut kötü bişi yoktur.
seninde erkek görünüyor test sonucuna göre ama dr bu tespite çok kızıyor bununla hiç bir ilgisi yok diye.ama genelde de tutuyoor.nisan ayı erkek ayı olacak bu gidişle.benim kız hayellerim suya düşecek.3. de düşünmüyorum 2 erkekle kalıcam.bunun kız olmasını çok istedim ama dr daha 10 haftalık erkeğe benziyor dedi bana.hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşallah.

Teşekkürler kızlar birazcık içim rahatladı.Olasılıklara baktım hepsi de düşük risk diyor.bhcg değerini bende sordum alakası yokmuş yüksek olmaması gerekiyormuş.Gebeliğin bu zamanlarında düşüyormuş bu değer.yani düşmesi gerekiyormuş

evet düşmesi gerekiyor benim ki yüksekmiş ama 130 du sanırım 12 haftamda. dr önemli diil dedi. bende rahatım aslında. dün bebişimin hareketlerini hissettikten sonra daha da rahatladım:))

günaydın kızlar..

bir hafta grip arasından sonra normal moduma döndüm çok şükür.. hayatımda bu kadar ağır grip geçirdiğim çok sayılıdır.. paçavra gibiydim, şükür düzeldim şimdi..

Allah aşkına dikkat edin kendinize.. hasta olmayın, çok fena oluyor insan...hava bi tuhaf, insan ne giyeceğini bilemiyor, ama üşütmemeye dikkat edin, bol bol meyve yiyin, hasta insanlardan vebalı gibi kaçın, kollayın kendinizi...

bu arada çok özlemişim forumu :)
kaçırdığım günleri okuyayım dedim ama ne mümkün, nerdeyse 200 sayfa biriktirmişsiniz, muhabbet almış yürümüş :) ben kaçırdıklarıma yanayım..

canım, arkadaşların dediği gibi kötüye yorma hiç sonuçları. biz bu tıbbi terimleri yorumlamayı da bilmiyoruz sonuçta, hiç vesvese yapmadan doktorunun yorumunu bekle. boş yere üzme kendini..
ama bak ikili testini yaptıranlar değerler normal diyor. çok şükür öyleyse, gözün aydın :)

Ne hisettin dün yani hareketleri nasılsın

dün akşam yazdım ama arada kaynadı herhalde:) dün karnımda parmak ucu gibi yer acayip acıdı. Noluyo acaba diye parmağımla bastırdım oraya parmağımın ucuna yumuşacık bişi 3-4 kere tık tık dedi. Kesinlikle eminim bağırsak hareketi değildi.

günaydın kızlar;bende dün akşam dizi izlerken kasıklarıma yakın bir yerde göz seyirmesi gibi yada böle bişi baskı yaptı 3-4 kez yanımdada eşim ve görümcem vardı....dedimki insanın göbeği seyirirmi??? görümcemde dediki tamam artık senin ufaklık ben burdayım diyo ve sen ilk bize baktın kesin ikimizden birine benziycek ......amanın dedim bilseydim koynumda ayna taşırdım yawwww.....ama çok güzel bir duyguydu tesadüfen dün iki arkadaşın daha olmuş ,hayırdır bizim bebişlerin dün toplu eylemimi vardı acaba????

Darısı bize olur inşallahhopuyorumnanaktan

Günaydın kızlarrr hihoyyyt

nazlıcım bende hissediyorum diyorum ama burdan kimse inanmıyo bana :dance:
zaten eşime felan kimseye sölemedim, kaynanamlar hep şey diyolar çünkü; erken oynadığını hissedersen erkek olurmuş. ben şimdi sölemek istemiyorum ki erkek diye başımın etini yemesinler, hayırlısı olsun inşallah benim için kız olmuş erkek olmuş farketmez, sağlıklı, sıhhatli,hayırlı, aklı başı yerinde, Din'ine bağlı bir evlat olsun inşallah. hepimizinki :Saruboceq:

Canım benim yaaa.
Çok sevindim gerçekten.Annesine annecim benburadayım beni unutma sakın demiş kıyamam ben ona.Canım benim inşallah ilk adımlarını da böyle bize anlatırsın.opuyorumnanaktan

eheh demek eylem varmış ruzenincim :)

ay çok heyecanlandım sizin bu yaşadıklarınızı okuyunca valla, darısı bizim başımıza...

valla darısı başınıza arkadaşlar. ınşallah en yakın zamnda sizde hissedersiniz. E biz 15.haftadayız artık bırakın da duyalım dimi:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…