Baş ağrısı genelde mevsim değişirken olabiliyor tabi ki birde günlük stresin eklenince kaçınılmaz oluyor.Dinlen biraz .pc de artırıyor baş ağrısını malesef.canım yaa dikkat et kendine sinirlenme okadar ben sakin ol buket sakin ol diyerek geziyorum okulda dersanede bakalım nolacak sonunmuz
öle canım ama napcan bırakamıyon işte.. saçlarım çok fena ama anlamıyorum iki gündür başladı, bide başım çok ağrıyoo o çok daha fena geçer inşallah...
kızlar inanması zor ama ben bugün bebişimin hareketlerini hissettim:teytey:
Dışarıdaydım, bir dükkanda otururken karnımda parmak ucu gibi bi yer öyle bi acıdı ki nolduğunu anlayamadım. Parmağımı bastırdım oraya noluyo gibisinden birden parmağımın ucunda 3-4 tane tık tık oldu yumuşacık. Öyle heyecanlandım ki eşimde yanımdaydı ama bişi diyemedim o sırada.Öyle güzeldiki... bakıyorum bu haftalarda ilk anneler duyamaz bağırsak hareketidir diyor ama hiç bağırsak insanın parmağını ittirir mi??? :lepi:
canım iki gündür bende bişeyler hissediyorum. seninki gibi tık tık değil ama içeride bi kayma gibi hafif bi his. ama bence de gaz değil :)
güzel hemde nasıll önce sıçradım yerimden eşime falan söyledim sonra bayaa bi oturdum ama bi daha olmmadı o gün ertesi gün gene hissettim. ama tam hareket ettiğini hissettiğimizde allah aklıma mukayet olsun bu sefer tavana sıçrarım heralde .. :))
allahtan dışarıdaydım bende:) etrafımda bir sürü yabancı insan. sevincimi tam yaşayamadım ama aklımı korudu çok şükürlaelaelaelaelae
:) şanslıymışsın senn..hayırlısıyla doğursak artık diyorum ben yaa sabrım kalmadı ama zamanında gelsinler. zaman çabucak aksın gitsinn..
inşallah hayırlısıyla, sağlıkla alırız kucaklarımıza.
kızlar ii geceler yarın iyi haberlerle görüşmek üzere
:enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?