2010 Nisan Anneleri

güzeller bende yavaştan kaçıyım diyorum.. babamız gelene kadar ödevlerimizi bitirelimm.. sonra da o gelince yemek,çay derken saat geç oluyo zatenn.. bilemiyorum ama bu gece bi daha giremem sanırımm... öptüm hepiniziii... yarın görüşürüzz... opuyorumnanaktan

Öncelikle yeniden slm.Özür kızlar ben namaza kalktığımda saolsun kocacık kapamış sayfamıyemek faslı daha yeni girebildim.

hoşgeldin canım. benim uylum geldi şimdi yaa. onun dışında iyiyim çok şükür sen?
Çokşükür canım bende iyiyim.

Balım bizim pc 9-14 hafta diyor ilk görüşmeye.Ben daha önce yapıp kaydını sonrada giriyorum.Şöyleki sonuçta düşük bile olsa düşük istatistiği değişiyor.Her durumda kayıt yapmaları lazım.Diyorum ya biz arıyoruz mahallemizde varmı diye hemen sağlık ocağına davet ediyoruz.opuyorumnanaktan
Bende biliyorum ayva konusunu kocacık topladı ama yiyen kimkaydirigubbakcemile3

Gözün aydın canımmmmzemuszemus

Kıslar benim eşimde sınıf öğretmeni ve 1. sınıf.Garibim geliyor birde benim kaprisleri çekiyorkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Sağolun kızlar, ben bugün üzgünüm. :çok üzgünüm:
Eşim görevli olarak gitti ve ben onsuz kaldım. Haftasonları gelmeye çalışacak ama yinede bir garip oldum. Üzüldüm.
Haklısın yalnızlık zor ama bak bebişin var onunla konuşursun artık miniğinle.
ben oturarak yapamam ki,ütü masam dolaplı.....hiçç yapamak en iyisiii yada eşime ütü yapmayı öğretsem....yerimseniben
keşke benim kocişte öğrense hiç sevmiyorum ütüyü..

kızlar bugün çok heyecanlı iki dizi var inşlh uykum gelmezde çayımıda alır çekirdek çitler izlerim.....
al işte canım çekirdek istedi.Dışarda yağmur varCADIARZU

kızlar buda benim en son halim büyümüşmü ne yine.......:1no2:
maşallahhh.Bilmesek tek olduğunu ikiz diyeceğiz:):lepi:
ay selam vermeden direk dalis yaptim ya kusura kalmayin :a015:
kizlar benim canim cok sykiliyor ya
neden canım hayırdır?

hadi güzel haberlerini bekliyoruz canım.zemuszemus

sorma canım ama yararlı seylleri yemiyorum tiksinti oldu çünkü.......şimdide aklıma elli tane sey geliyooo ya ben neyapcam kızlar böle
canım ye de çok hamurlu ve tuzlu yeme.ödem-tansiyona yol açtığı için tehlikeli

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

selam herkese....kabak talisi yaptim...anneminki gibi olmadi
a.s.canım.hoşgeldin.Allahtan sevmem kabak tatlısını bu saatte nerden bulacaktım:))

helalll arkadaşımakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3eniştemin kıymetini bil bu aradakaydirigubbakcemile3

gidelimde canım o yurtdışında varabilirmiyiz:)

valla 8 senede onlar doyamiyo ama bize bikkinlik veriyo
su kabak tatlisi kim dedi neden dedi canim cekti bak:hulya:
ben simdi burda tatli kabak bulup nasil yapacam onu:umursamaz:
öpüyorum canim seni allah rahatlik versin simdiden

daha karpuz kesecektik canım ya ben yeni geldiopuyorumnanaktanm:)

çin kamerine göre benim bebek kız görünüyor.çin takvimine göre erkek.benim içimede kız doğuyor.bunun cevabını pazartesi inşallah gösterirse doktor verecek

[
çin kamerine göre benim bebek kız görünüyor.çin takvimine göre erkek.benim içimede kız doğuyor.bunun cevabını pazartesi inşallah gösterirse doktor verecek
benimde erkek diyor ama hayırlısı.Doktorumuzda daha erken dedi.

banada kız diyor ama hayırlısı olsun hiç farketmez sağlıklı olsun yeter

off bu hastane işi çok zor azönce tam karar verdim dedim ve hastaneden randevu almak için aradım birde ne duyayım kadın işten ayrılmış,yerine başka doktor bakıyormuş,off çok şanssızm:)))

canım kız kardeşim medicana ya gidiyordu orada da doğum yaptı çok memnundu istersen senin icin doktorunun adını öğrenebilirim.

canım kanaman nasıl başlamıştı? benimde 4 hatalıkken şiddetli bi kanamam oldu 10 gün kadar sürdü. ama iğne verdi doktorum 2 gün arayla, şimdi iyiyim. ama yatak istirahati çok önemli ne kadar yatarsan o kadar çabuk ayağa kalkarsın.. tekrar geçmiş olsun tatlımm. endişe etme bence 12 haftayı geçtikten sonra doktorum bana istesende bu çocuğu düşüremezsin artık demmisti :) gerçi şimdi de plasenta previa tanısı kondu bana ama düzelme ihtimali varmış..

canım bende aradım ama bulamadım. en sonunda güzel jileler aldım kendime sonuna kadar giyerim. bizim şansımıza hamilelik boyunca 2 bayram geçiricez. illaki kıyafet lazım yani..

canım bende sinanobadayım burdan bakırköye gittim hamile kotu için 90 tl dedi ben de almaktan vazgeçtim 3 ay için

canım bu konuda gerçekten haklısın kimsenin dilini tutamıyorsun herkes bişeyin mücadelesini veriyor ama neden bu çekişme anlamıyorum..

tatlım hiiiççç duyma onları ben böyle şeyleri duyduğumda" amaaaannnnnn boşşverrrr deli bunlar" deyip geçiyorum sesli sesli insanın içini açıyo valla dene bak

bu arada meraba kızlar oku oku bitiremedimm valla aslında okumiim bidahaki sefere direk size katılırımm

canlarım slm nasıl güzel anneler bugün biz çok yoruluyoruz malum hafta içi okul hafta sonu dersane var ayakta kalmaktan helak oluyomm ama napcan işte boş duranada kimse para vermiyo işte.. bu arada bulantılarımız tiksinmelerimiz azaldı bizim ama acayip saçlarım dökülüyo tutam tutam yaa kel kalacam, bbişeyde aşermiyom garip yani ama ellerim ayaklarım şişiyo bi ateş ateş sormayın kocamın durumu içler acısı yakında boşar benimafoldumben cinsiyet konusu konuşulmuş garip ama ben hiç merak etmiyom açıkçası şu üçlü test temiz çıksında başka bişey istemiyom gerçi herkes kız diyo banada kız gibi geliyo ama bakalım sağlıklı olsunda.çin takvimide acayip doğum günüm temmuz 6 çin takvimi kız çin kamer takvimi erkek diyo bakalım.. ya ben özlüyom sizi okuldsa arada bakıyom ama yazamıyom sizde unutmayın beni olurmusenağlama

a.s canım hoşgeldin.Kolay değil öğretmenlik helede hamiş olunca.Saçlar benopuyorumnanaktanimde çok dökülüyor.

Canım kolay gelsin. Dersahane olunca zor olmalı. Ben bu sene 15 saat ders aldım sadece.kaydirigubbakcemile2
Onda bile geçen gün küçükler tenefüste neredeyse kendilerine zarar veriyorlarmış. Derse gelince nasıl sinirlendim. Resmen kasıklarıma ağrı girdi

canım yaa dikkat et kendine sinirlenme okadar ben sakin ol buket sakin ol diyerek geziyorum okulda dersanede bakalım nolacak sonunmuz
a.s canım hoşgeldin.Kolay değil öğretmenlik helede hamiş olunca.Saçlar benopuyorumnanaktanimde çok dökülüyor.

öle canım ama napcan bırakamıyon işte.. saçlarım çok fena ama anlamıyorum iki gündür başladı, bide başım çok ağrıyoo o çok daha fena geçer inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…