Çokşükür canım bende iyiyim.hoşgeldin canım. benim uylum geldi şimdi yaa. onun dışında iyiyim çok şükür sen?
Balım bizim pc 9-14 hafta diyor ilk görüşmeye.Ben daha önce yapıp kaydını sonrada giriyorum.Şöyleki sonuçta düşük bile olsa düşük istatistiği değişiyor.Her durumda kayıt yapmaları lazım.Diyorum ya biz arıyoruz mahallemizde varmı diye hemen sağlık ocağına davet ediyoruz.opuyorumnanaktanyosuncum..hoşgeldin güzelim... ben iyiyim accık yorgun amaiyi.. sen nasılsın?
hııı kızlarr ne dicemm.. ben bide bugün sağlık ocağına uğradım... bursa'da aile hekimliği başladı artık... neyse.. normaldebizim mahallemize bakan sağlık ocağı bizim sokağa bakmıyomuşşş. yan mahalleye daha yakın diye orası bakıyomuşş.. neyse gittim.. her sokağın ayrı doktoru (mesela 10 sokağa 1dr) her dr. ayrı hemşiresi var.. hangi dr. sana bakıyosa gebeyken de ebeler değil o hemşire ilgilenicekmiş... neyse benimkinin hemşiresi dedi ki bugün 11 haftalık birini bilg. kayıt ediim demiş..bilg. da ona demiş ki :) 15 haftadan önce kayıt edemezsin... yani acil durum olunca hemen gel ama kayıt için 15 haftalıkken gel dedii.. ne alaka anlamadımm.. yalnızz.. ben gittiğimde başka bi dr. hemşiresi sat 15 temmuz olan bi kadını kayıt ediyodu.. karton bi form fln vardıı.. hatta kart verdiii.. aklım karıştıı... neden kine.. yosuncum ne dersin?
Bende biliyorum ayva konusunu kocacık topladı ama yiyen kimkaydirigubbakcemile3kızlar dın kulturu hocamız bana gecen hafta bol bol ayva ye dedı neden dedım?: peygamber efendımız bebegı olacak be beyefendıye, eşıne cokca ayva yedırkı bebegınız hos guzel olsun demış.bı heves aldık bızde ama 1 tane yedımkaldı.
Gözün aydın canımmmmzemuszemuskızlar kaynatmışsınız yine bi saattir geçmişi okumaya çalışıyorum
bugün ikili test sonucum çıkmış hastanede çalışan arkadaş doktoruma göstermiş çok iyi bi sorun yok demiş kaydirigubbakcemile2 bu arada bhcg sonucum da 41.9
Kıslar benim eşimde sınıf öğretmeni ve 1. sınıf.Garibim geliyor birde benim kaprisleri çekiyorkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ilke nur cum yetısemedım cıktın galıba.esın sanırım 1.sınıf ogretmenıymıs.bende oğetmenım ama 6-7-8 benımkıler.1.sınıfı okutan arkadaslarla konusuyoruzda gercekten zor.bı gorsen ruh gıbıler.konusmaya bıle dermanları yok bızı konusturmayın dıyolar teneuste dınlenelım dıyolar.bakısları bıle degıstı arkadasların.
Haklısın yalnızlık zor ama bak bebişin var onunla konuşursun artık miniğinle.Sağolun kızlar, ben bugün üzgünüm. :çok üzgünüm:
Eşim görevli olarak gitti ve ben onsuz kaldım. Haftasonları gelmeye çalışacak ama yinede bir garip oldum. Üzüldüm.
keşke benim kocişte öğrense hiç sevmiyorum ütüyü..ben oturarak yapamam ki,ütü masam dolaplı.....hiçç yapamak en iyisiii yada eşime ütü yapmayı öğretsem....yerimseniben
al işte canım çekirdek istedi.Dışarda yağmur varCADIARZUkızlar bugün çok heyecanlı iki dizi var inşlh uykum gelmezde çayımıda alır çekirdek çitler izlerim.....
maşallahhh.Bilmesek tek olduğunu ikiz diyeceğiz:):lepi:kızlar buda benim en son halim büyümüşmü ne yine.......:1no2:
neden canım hayırdır?ay selam vermeden direk dalis yaptim ya kusura kalmayin :a015:
kizlar benim canim cok sykiliyor ya
hadi güzel haberlerini bekliyoruz canım.zemuszemuskızlar iyi akşamlar.cicişler...canım göbüşler nerdeydi linkini bir yolarmısınız.eve geldim.k...l... çorbasnı içtim hemde 2 tabak.tencerenin dibini bulcaktım ama.cesaret edemedim malum midem buanıcak diye.şimdi banyo zamanı ama üşütmekten korkuyorum malesef.yarın doktordayız şekerler.dualarınızı bekliyorum.
canım ye de çok hamurlu ve tuzlu yeme.ödem-tansiyona yol açtığı için tehlikelisorma canım ama yararlı seylleri yemiyorum tiksinti oldu çünkü.......şimdide aklıma elli tane sey geliyooo ya ben neyapcam kızlar böle
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hehe:))) valla sırıtarak okudum biliyomusun aynen öleyim bende üzülmüyo değilim,ama benim hormonlar resmen altüst oldu yaww hiç istemiyorum ,bedenim zaten uyarı sinyalleri çakıyo göğüsler bana dokunma diyo....beyin zaten hiç oralı değil fişi çekilmiş valla bi sor bakalım canım dohtor ne diycek....vereliniortak
a.s.canım.hoşgeldin.Allahtan sevmem kabak tatlısını bu saatte nerden bulacaktım:))selam herkese....kabak talisi yaptim...anneminki gibi olmadi
helalll arkadaşımakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3eniştemin kıymetini bil bu aradakaydirigubbakcemile3ayy ruzenin.. canımm allahıma binlerce kez şükürler olsunn... eşime o konuda çok güvenirimm...babamı duysam görsem inanırım biliyomusunuz... yapabilir çünkü :roflol: ama kocişim asla yapmaz ... adam 8 yılda daha doyamadım sana diyo ayoolll :sm_cool: :kedi:
ayy çok ayıp mı olcak bilmem ama rahmetli babannem derdi ki annemlere(gelinine yani:) kızım adetliyim diye kaçmayın kocalarınızdann... kadının heryeri kadınn :jeyyar: anladınız siz onuu... :roflol:
gidelimde canım o yurtdışında varabilirmiyiz:)zümmincim selam cnım... daaa bu kabak tatlısı işi olayın tuzu biberi yani :roflol: hergün bi aşerme sebebi söyleniyo cnımm.. bizbunu mercimek köftesiyle bugünlük kapattık diyodukk.... nolcek şimdii...
kızlarrr toplanın... zümmine gidiyooozzzz.... :roflol:
ayy ruzenin.. canımm allahıma binlerce kez şükürler olsunn... eşime o konuda çok güvenirimm...babamı duysam görsem inanırım biliyomusunuz... yapabilir çünkü :roflol: ama kocişim asla yapmaz ... adam 8 yılda daha doyamadım sana diyo ayoolll :sm_cool: :kedi:
ayy çok ayıp mı olcak bilmem ama rahmetli babannem derdi ki annemlere(gelinine yani:) kızım adetliyim diye kaçmayın kocalarınızdann... kadının heryeri kadınn :jeyyar: anladınız siz onuu... :roflol:
zümmincim selam cnım... daaa bu kabak tatlısı işi olayın tuzu biberi yani :roflol: hergün bi aşerme sebebi söyleniyo cnımm.. bizbunu mercimek köftesiyle bugünlük kapattık diyodukk.... nolcek şimdii...
kızlarrr toplanın... zümmine gidiyooozzzz.... :roflol:
güzeller bende yavaştan kaçıyım diyorum.. babamız gelene kadar ödevlerimizi bitirelimm.. sonra da o gelince yemek,çay derken saat geç oluyo zatenn.. bilemiyorum ama bu gece bi daha giremem sanırımm... öptüm hepiniziii... yarın görüşürüzz... opuyorumnanaktan
daha karpuz kesecektik canım ya ben yeni geldiopuyorumnanaktanm:)güzeller bende yavaştan kaçıyım diyorum.. babamız gelene kadar ödevlerimizi bitirelimm.. sonra da o gelince yemek,çay derken saat geç oluyo zatenn.. bilemiyorum ama bu gece bi daha giremem sanırımm... öptüm hepiniziii... yarın görüşürüzz... opuyorumnanaktan
benimde erkek diyor ama hayırlısı.Doktorumuzda daha erken dedi.çin kamerine göre benim bebek kız görünüyor.çin takvimine göre erkek.benim içimede kız doğuyor.bunun cevabını pazartesi inşallah gösterirse doktor verecek
çin kamerine göre benim bebek kız görünüyor.çin takvimine göre erkek.benim içimede kız doğuyor.bunun cevabını pazartesi inşallah gösterirse doktor verecek
slm annişler ben geldimm
off bu hastane işi çok zor azönce tam karar verdim dedim ve hastaneden randevu almak için aradım birde ne duyayım kadın işten ayrılmış,yerine başka doktor bakıyormuş,off çok şanssızm:)))
yy gerçekten bu hastane işi çok zor. Ben de gittiğim hastane hakkında neler duyudm neler aslında çok ta fena değildi ama doktorlar kısaca muayene ediyorlar yani beslenme hareketlerin hamilelikte dikkat edeceğin şeyler v.s. sormadan kmse bişi anlatmıyor.. kafamçokkarıştı
Bu arada kızlar bugun 4. gün kanamam devam ediyor doktor rapor verdi annemlere taşındım yatıyorum ya ben ne yapıcam ya bebeğime bişey olursa, taktiri ilahi tabi ama Allah korusun...
sabah gittim hamile pantalonu almaya. Tabii önce internetten araştırma yaptım. efendim 3. aydan itibaren alıp sonuna kadar giyilebilir falan.... Aaa girdiğim her dükkan yok ööle şey. şimdi alsanız 6. ayda falan bi daha almanız gerekir. eşofman giyinin bi süre demesin mi çıldırdım. alamadım ayol bi pantalon bile. ne halt edecem ben yav.
Kızlar ben alalı 2 hafta oldu o kadar rahatki beli kasığa kadar penye hem göbişinizi sarıyor bebecik rahat etsin. Hemde hiç belli olmuyorki dışarıdan. Sıkıştırmayın yavruları
kem kot aldım hemde işte giymek için kumaş. Avcılardan almıştım biri 40-biri 50 liraya
sonuç olarak diyeceğim kızlar ne yaparsak kendimize yapıyoruz.etraftakilermi bakıcak çocuğa yoksa onlarmı taşıcak karınlarında.kulaklarımızı lafa söze kapatalım.
inannın herşey stresten.hadi yalnız olsak neyse ama bide bebişlerimiz var artık.herkez lafını esirgemiyor saolsun sokuşturuyor.bende mümkün olduğunca kimseyle görüşmüyorum.zaten çalışınca bahanemde o oluyor.yatın dinlenin yiyin için.boşverin etrafı lafı sözü.
alla canım hersey karşılıklı değilmiş ben onu anladım,sen çok sanşlısın rabbim iyi insanlarla karşılaştırmış,hamdolsun.....herkez senin kadar şanslı olmuyor maalesef,bende bu insanların tepesine çıkmıyorum ya,kötülükte yapmıyorum,saygısızlıkta ama yaranamıyorum ,belki onlar dışardan çok iyi insanlar olabilrler ama bana değiller nedense,benim kapımda çöp görseler basıp gecerler,aynı binadayız,bana gecen ne dedi biliyormusun sen al al bukadar kıyafet ,nazlan bebeğim olcak diye ölürse eşyalarına bakar çok ağlarsın dedi,bu laf denirmi canım,insanın düşmanı olsa demez amann işte boşver.....
canlarım slm nasıl güzel anneler bugün biz çok yoruluyoruz malum hafta içi okul hafta sonu dersane var ayakta kalmaktan helak oluyomm ama napcan işte boş duranada kimse para vermiyo işte.. bu arada bulantılarımız tiksinmelerimiz azaldı bizim ama acayip saçlarım dökülüyo tutam tutam yaa kel kalacam, bbişeyde aşermiyom garip yani ama ellerim ayaklarım şişiyo bi ateş ateş sormayın kocamın durumu içler acısı yakında boşar benimafoldumben cinsiyet konusu konuşulmuş garip ama ben hiç merak etmiyom açıkçası şu üçlü test temiz çıksında başka bişey istemiyom gerçi herkes kız diyo banada kız gibi geliyo ama bakalım sağlıklı olsunda.çin takvimide acayip doğum günüm temmuz 6 çin takvimi kız çin kamer takvimi erkek diyo bakalım.. ya ben özlüyom sizi okuldsa arada bakıyom ama yazamıyom sizde unutmayın beni olurmusenağlama
canlarım slm nasıl güzel anneler bugün biz çok yoruluyoruz malum hafta içi okul hafta sonu dersane var ayakta kalmaktan helak oluyomm ama napcan işte boş duranada kimse para vermiyo işte.. bu arada bulantılarımız tiksinmelerimiz azaldı bizim ama acayip saçlarım dökülüyo tutam tutam yaa kel kalacam, bbişeyde aşermiyom garip yani ama ellerim ayaklarım şişiyo bi ateş ateş sormayın kocamın durumu içler acısı yakında boşar benimafoldumben cinsiyet konusu konuşulmuş garip ama ben hiç merak etmiyom açıkçası şu üçlü test temiz çıksında başka bişey istemiyom gerçi herkes kız diyo banada kız gibi geliyo ama bakalım sağlıklı olsunda.çin takvimide acayip doğum günüm temmuz 6 çin takvimi kız çin kamer takvimi erkek diyo bakalım.. ya ben özlüyom sizi okuldsa arada bakıyom ama yazamıyom sizde unutmayın beni olurmusenağlama
canım yaa dikkat et kendine sinirlenme okadar ben sakin ol buket sakin ol diyerek geziyorum okulda dersanede bakalım nolacak sonunmuzCanım kolay gelsin. Dersahane olunca zor olmalı. Ben bu sene 15 saat ders aldım sadece.kaydirigubbakcemile2
Onda bile geçen gün küçükler tenefüste neredeyse kendilerine zarar veriyorlarmış. Derse gelince nasıl sinirlendim. Resmen kasıklarıma ağrı girdi
a.s canım hoşgeldin.Kolay değil öğretmenlik helede hamiş olunca.Saçlar benopuyorumnanaktanimde çok dökülüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?