2010 Nisan Anneleri

aminnn kızlar darısı başınıza ,gercekten tuaf bi duygu,içinde bir varlık var ve o senin......hatda artık arsızlık yapıp ben burdayım diyo....annelik çok farklı bişey kızlar yaa şimdi daha iyi anlıyorum annelrin hakkı ödenmez,valla babalar hep bir adım arkada kalıyo, sen yaşıyosun bebişle tüm duygusal bağları.....

günaydın elifcim nasılsın sağlık sorunların ne alemde??

Canim benim günaydin dpktorlarin süphelendigi apandist beklemede ne olacagi belli degil bende operasyon falan istemedim ama baska bir süpriz cikmisti paylastim mi bilmiyorum 2cm kist hamilelikle olusan ve safra kesem tas ile doluymus ama bugüne kadar farkedilmemis miyomda varmis ama önemli degil degi kistlerde 5 cm den sonra rahatsiz edermis doktor belki dogumla gider gitmezse sonradan operasyon dedi bakalim Herseyi Allah a emanet ediyorum tedbir kuldan taktir ALLAH tan ama elden gelen bir sey yok kistin kötüye gitmemesi icin kontrol altinda olacak bakalim ilerleyen günler gösterecek

Bebegin cinsiyetini söylemediler hala erkenmis bu ayin sonunda tekrar bir randevum var bakalim belki orda cikar ama bebis cok saglikli imis ve kipir kipir bir saniye durmuyordu onu görmek beni o kadar mutlu ediyorki icim ferahliyor herseyi unutuyorum

Sen nasilsin tatlim nasil bebis sagligin

Ilk hamileligin ise cok erken degilmi hayatim 20.haftadan itibaren baslarmis hissetmeler bende sag alt kasimda agri hissettgimde asagida hep tas gibi 1-2 cm lik bir sey hissediyorum ama bilmiyorum o ne?

Çok geçmiş olsun canım, yüreğini ferah tut :Saruboceq:

günaydın tatlı annelerrrra.s.

canım diğer olasılıklar önemli diye biliyorum ben. önemli birşey olsa doktorun arardı zaten. sıkma canını.

hoşgeldin canım. çok çok geçmiş olsun. atlattığına sevindim hastalığını. istanbulda bu aralar herkes hasta. bende haftasonu griptim ama çabul atlattım. inşallah gelmez birdaha.a.s.

günaydın ruzencim.. çok sevindim senin adına :lepi: inşallah bizde en yakın zamanda hissederiz hareketlerini. bana sadece batmalar oluyor şuan. :hulya: göbekte hala gösterilecek derecede değil. iki hafta sonraa inşallah eklerim :CüvCüv:hihoyyyt

GÜNAYDIN CANIM.nasılsın*ay canım bebeğin hareket etti hı ne güzel.bu konu daha önce konuşulmuştu burada,gazdandır falan denilmişti.benimde gegeçen hafta sonu karnımda yatarken 2 defa tık hareketi oldu.kimseye söylemedim.tvye bakıyordum bende......ama erkendir diye önemsemedim.anneme söyledim hareket etmiş olabilir dedi.

kuzucuğumun kahvaltısını hazırlayıp geldim tekrar...

ruzenin... selam cnm.. sende hissetmişsin bebişini hıı.. kızz daha bu haftalarda hissedilmiyo diyo dr.lar ben hiç ona yormadım kıpırtılarıı... benimde 3-4 gündür özellikle çok yorulduumda oturup yada yatarsam dinlenirken hissdiyorum bişiler ama ne biliim... ayy kızz.. öyleyse ben kıpırdanınca görümceme hiçç bakmıyıımm :sm_cool:

hoşgeldin canım. çok çok geçmiş olsun. atlattığına sevindim hastalığını. istanbulda bu aralar herkes hasta. bende haftasonu griptim ama çabul atlattım. inşallah gelmez birdaha.a.s.

günaydın ilkenurcum :)
çok çok teşekkür ederim mesajın için.. ben de bi hafta giremedim, herkes beni unuttu, kimse cevap yazmıyor diye dertleniyordum..

valla hamileyken hastalık hepten fenaymış. bi de insanın aklı hep bebekte oluyor, o iyi mi, hastalık onu etkiledi mi, hissettiğimi o da hissediyor mu diye..

sana da çok geçmiş olsun.. iyi ki çabuk atlatmışsın... tekrarı olmasın inşallaha.s.

herkese günaydın arkadaşlar.
ayşe-denizy canım doğrusunu doktor bilir.o yüzden kendini ve bebeğini üzme.
elifelif canım tekrar geçmiş olsun büyümez inşallah kistin.bizim küçük gelininde vard,doğumla gitmişti.umArım seninkide öyle olur.

canım mesajın son bölümüne çok güldüm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 tam anlamadım ben kıpırdadığı zaman kime bakarsak ona mı benziyor bebiş ?

sorma canım bu hissettiklerimden farklıydı ya anlatamıyorum ayırt eder insan heralde.....bende dememiştim ama tuaf bi his olunca dedim...

canım geçmiş olsun.gribi atlattığına sevindim.

ilk kıpırtısı çok önemli derlermiş,kime bakarsan ona benzermiş allaaahh yandıımmm ben kız.....valla ben ilk tv ye bakıyodum zaten kış masalını izliyodum esmerle-ali murat vardı.....hehe:))) artist mi olcak kuzum ne???? yani ne alaka aslında ama çıkıyomuş öle diyolar annemde öle diyo annemde halama bakmış nedense karsısında o varmış ben halamın fotokopisiyim nerdeyse ses tonumuz bile aynı.......görümcemde annesine bakmış çocuk aynı kaynanam sanki onun çocuğu,ne kadar doğru ne kadar yanlış bilinmez şekerler.....kaydirigubbakcemile2

canım mesajın son bölümüne çok güldüm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 tam anlamadım ben kıpırdadığı zaman kime bakarsak ona mı benziyor bebiş ?

öle derlermiş eski bi inanış sadece,bebek ilk kıpırdadığında kime bakarsan ona çok benzermiş.....valla ben hep aynaya bakmak isterdim ama olmadı.....yerimseniben

sorma canım bu hissettiklerimden farklıydı ya anlatamıyorum ayırt eder insan heralde.....bende dememiştim ama tuaf bi his olunca dedim...

canım dün fotoğraf eklemiştinya benim karnımda aynen seninki gibi.gündüzleri daha küçük gibi,ahkşam ise kocaman oluyo.seviyorum karnımı,konuşuyorum bazen onunla.sabahları günaydın diyorum.bu arada ben fotoğraf eklemeyi bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…