günaydın elifcim nasılsın sağlık sorunların ne alemde??
dün akşam yazdım ama arada kaynadı herhalde:) dün karnımda parmak ucu gibi yer acayip acıdı. Noluyo acaba diye parmağımla bastırdım oraya parmağımın ucuna yumuşacık bişi 3-4 kere tık tık dedi. Kesinlikle eminim bağırsak hareketi değildi.
Canim benim günaydin dpktorlarin süphelendigi apandist beklemede ne olacagi belli degil bende operasyon falan istemedim ama baska bir süpriz cikmisti paylastim mi bilmiyorum 2cm kist hamilelikle olusan ve safra kesem tas ile doluymus ama bugüne kadar farkedilmemis miyomda varmis ama önemli degil degi kistlerde 5 cm den sonra rahatsiz edermis doktor belki dogumla gider gitmezse sonradan operasyon dedi bakalim Herseyi Allah a emanet ediyorum tedbir kuldan taktir ALLAH tan ama elden gelen bir sey yok kistin kötüye gitmemesi icin kontrol altinda olacak bakalim ilerleyen günler gösterecek
Bebegin cinsiyetini söylemediler hala erkenmis bu ayin sonunda tekrar bir randevum var bakalim belki orda cikar ama bebis cok saglikli imis ve kipir kipir bir saniye durmuyordu onu görmek beni o kadar mutlu ediyorki icim ferahliyor herseyi unutuyorum
Sen nasilsin tatlim nasil bebis sagligin
Günaydın kızlar.
Bugün tahlil sonucumu aldım.İkili test sonucumu.Değerleri veriyorum
hCGb:31,37
PAPP-A:563,1
NT:1,3
Bunların altında da şöyle yazıyordu
Gebelik haftasına göre PAPP-A düzeyindeki düşüklük dikkat çekmektedir.PAPP-A testi tekrar çalılşılarak sonuç teyit edilmiştir.
Bu kötü bişi mi anlamadım
günaydın kızlar..
bir hafta grip arasından sonra normal moduma döndüm çok şükür.. hayatımda bu kadar ağır grip geçirdiğim çok sayılıdır.. paçavra gibiydim, şükür düzeldim şimdi..
Allah aşkına dikkat edin kendinize.. hasta olmayın, çok fena oluyor insan...hava bi tuhaf, insan ne giyeceğini bilemiyor, ama üşütmemeye dikkat edin, bol bol meyve yiyin, hasta insanlardan vebalı gibi kaçın, kollayın kendinizi...
bu arada çok özlemişim forumu :)
kaçırdığım günleri okuyayım dedim ama ne mümkün, nerdeyse 200 sayfa biriktirmişsiniz, muhabbet almış yürümüş :) ben kaçırdıklarıma yanayım..
günaydın kızlar;bende dün akşam dizi izlerken kasıklarıma yakın bir yerde göz seyirmesi gibi yada böle bişi baskı yaptı 3-4 kez yanımdada eşim ve görümcem vardı....dedimki insanın göbeği seyirirmi??? görümcemde dediki tamam artık senin ufaklık ben burdayım diyo ve sen ilk bize baktın kesin ikimizden birine benziycek ......amanın dedim bilseydim koynumda ayna taşırdım yawwww.....ama çok güzel bir duyguydu tesadüfen dün iki arkadaşın daha olmuş ,hayırdır bizim bebişlerin dün toplu eylemimi vardı acaba????
günaydın kızlar;bende dün akşam dizi izlerken kasıklarıma yakın bir yerde göz seyirmesi gibi yada böle bişi baskı yaptı 3-4 kez yanımdada eşim ve görümcem vardı....dedimki insanın göbeği seyirirmi??? görümcemde dediki tamam artık senin ufaklık ben burdayım diyo ve sen ilk bize baktın kesin ikimizden birine benziycek ......amanın dedim bilseydim koynumda ayna taşırdım yawwww.....ama çok güzel bir duyguydu tesadüfen dün iki arkadaşın daha olmuş ,hayırdır bizim bebişlerin dün toplu eylemimi vardı acaba????
hoşgeldin canım. çok çok geçmiş olsun. atlattığına sevindim hastalığını. istanbulda bu aralar herkes hasta. bende haftasonu griptim ama çabul atlattım. inşallah gelmez birdaha.a.s.
kuzucuğumun kahvaltısını hazırlayıp geldim tekrar...
ruzenin... selam cnm.. sende hissetmişsin bebişini hıı.. kızz daha bu haftalarda hissedilmiyo diyo dr.lar ben hiç ona yormadım kıpırtılarıı... benimde 3-4 gündür özellikle çok yorulduumda oturup yada yatarsam dinlenirken hissdiyorum bişiler ama ne biliim... ayy kızz.. öyleyse ben kıpırdanınca görümceme hiçç bakmıyıımm :sm_cool:
GÜNAYDIN CANIM.nasılsın*ay canım bebeğin hareket etti hı ne güzel.bu konu daha önce konuşulmuştu burada,gazdandır falan denilmişti.benimde gegeçen hafta sonu karnımda yatarken 2 defa tık hareketi oldu.kimseye söylemedim.tvye bakıyordum bende......ama erkendir diye önemsemedim.anneme söyledim hareket etmiş olabilir dedi.
günaydın kızlarrr
günaydın ilkenurcum :)
çok çok teşekkür ederim mesajın için.. ben de bi hafta giremedim, herkes beni unuttu, kimse cevap yazmıyor diye dertleniyordum..
valla hamileyken hastalık hepten fenaymış. bi de insanın aklı hep bebekte oluyor, o iyi mi, hastalık onu etkiledi mi, hissettiğimi o da hissediyor mu diye..
sana da çok geçmiş olsun.. iyi ki çabuk atlatmışsın... tekrarı olmasın inşallaha.s.
kuzucuğumun kahvaltısını hazırlayıp geldim tekrar...
ruzenin... selam cnm.. sende hissetmişsin bebişini hıı.. kızz daha bu haftalarda hissedilmiyo diyo dr.lar ben hiç ona yormadım kıpırtılarıı... benimde 3-4 gündür özellikle çok yorulduumda oturup yada yatarsam dinlenirken hissdiyorum bişiler ama ne biliim... ayy kızz.. öyleyse ben kıpırdanınca görümceme hiçç bakmıyıımm :sm_cool:
canım geçmiş olsun.gribi atlattığına sevindim.
canım mesajın son bölümüne çok güldüm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 tam anlamadım ben kıpırdadığı zaman kime bakarsak ona mı benziyor bebiş ?
günaydın kızlarrr
sorma canım bu hissettiklerimden farklıydı ya anlatamıyorum ayırt eder insan heralde.....bende dememiştim ama tuaf bi his olunca dedim...
canım.. sağolasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?