2010 Nisan Anneleri

valla bilemiyorum nasıl çıkmış ama kocamanmış bide ufacık gider deliği var. neyseki tek değildim..
aman canım makineleri çalıştırıp gitme biyerlere ne olacağı hiç belli olmaz. ben erken farkettimde sadece mutfak su oldu. yoksa düsünemiyorum. benim halılar falanda beyazz. neyse şükür hallettik.

zeyracım geçmiş olsun migren kötü kız kardeşimde de var. tuttumu ağrısı duramıyo hiç. hamilelikte artıyomu acaba yoksa bi fark yokmu?

zeyra canım birde susuz kalma derler ne kadar doğru bilemem ama tetikliyormuş baş ağrısını falan..

canım bana doktorum hep geçebilirde dahada artabilirde demişti benimkisi geçmedi canım o şansızlığım işte çok kötü mahvediyo beni ne yemek yiyebiliyorum ne bişey hayattan kopuyorum bitanem :çok üzgünüm:

zeyra canım birde susuz kalma derler ne kadar doğru bilemem ama tetikliyormuş baş ağrısını falan..

bol bol içiyorum bitanem benim suyu ama bilemeiyorum ağrıyası gelince ağrıyo sanırım birde dişimle alakalı dişlerim kanamaya başladı dururp dururken ağrımaya kanamaya mazgnezyum eksikliğinden kaynaklanıyomuş sanırım canım:uhm:

hoşgeldin zeyracım . inşallah geçer biran önce . çok kötü bir durum baş ağrısı çeken bilir en iyi. canım ilaç konusunu doktorunla bir konuş istersen üç aydan sonra ilaçların etkisi azalıyor diye duymuştum.

canım bana minoset birde parol alabilirsin demişti ama ben yinede almıyorum canım çekmeye devam ediyorum olsun herşey bebişlerimiz için ne yapalım çekeriz bu ağrıları onlar iyi olsun yeterki bitanem

Canım yaa çok geçmiş olsun bu migren illet bişi ilet.kaydirigubbakcemile

zeyracım günaydın.. hoşgeldin ve de geçmiş olsun canımm... ağrın en azından hafiflemiş canımm... inşallah tamamen geçer de rahatlarsın biraz... öpüyorum cnımm.

kızlarr ben çıkıyorum artık... ki zaten sabahtan beri öyle kendi kendime yazıp durdum her defasında.. :))) kaydirigubbakcemile3 bana bi cvp yazıpta diyaloğa giren olmadı ama neysee... kaydirigubbakcemile3

okul dönüşü iyi olursam girerimm... vücudumda kırıklık var biraz.. belki yatar dinlenirimm.. öptüm hepinizii..

Canım yaa çok geçmiş olsun bu migren illet bişi ilet.kaydirigubbakcemile
saolasın bitanem benima.s.

saol canım benim bekleiyorum gel bende az daha dinleneceğim zaten bitanem ne yapim canım uzun zamandır dertleşemedik gelde bir kaynatırız canım benimopuyorumnanaktan

aynen canım bende kendi kendime yazıyorum kaynıyo herhalde aralarda -tatlicadiarzu-

ben de yoğunum yaww tam katılamıyorum sohbete bugün,canım dikkat et kendine...yat dinlen biraz aman üşütme c vitamini al.....

bende migren hastasıyım canım,şu migren bantlarından denedinmi,alnına yapıştırıyosun ve karanlık bi odada yatınca gercekten işe yarıyo canım,ağrıyı alıyo ....bana nane yağıda çok etkili geliyo,boynumu ve ensemi ovuyorum.....

kızlar bende gidip biraz uzanıcam sabah 8 den beri temizlikle uğraşıyorum ara ara ama artık yoruldumm. görüsürüzz

tünaydın kızlar ben geldim acıkılmış sanıyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…