valla bilemiyorum nasıl çıkmış ama kocamanmış bide ufacık gider deliği var. neyseki tek değildim..
aman canım makineleri çalıştırıp gitme biyerlere ne olacağı hiç belli olmaz. ben erken farkettimde sadece mutfak su oldu. yoksa düsünemiyorum. benim halılar falanda beyazz. neyse şükür hallettik.
zeyracım geçmiş olsun migren kötü kız kardeşimde de var. tuttumu ağrısı duramıyo hiç. hamilelikte artıyomu acaba yoksa bi fark yokmu?
zeyra canım birde susuz kalma derler ne kadar doğru bilemem ama tetikliyormuş baş ağrısını falan..
günaydın güzel annişler sabahı şerifleriniz hayır olsun inşallah gerçi öğlen oldu ama ben henüz yeni kalktım mahvetti bu migren beni dünden beri yatıyoırum şimdi biraz daha hafif ağrısı inşallah geçer artık
hoşgeldin zeyracım . inşallah geçer biran önce . çok kötü bir durum baş ağrısı çeken bilir en iyi. canım ilaç konusunu doktorunla bir konuş istersen üç aydan sonra ilaçların etkisi azalıyor diye duymuştum.
günaydın güzel annişler sabahı şerifleriniz hayır olsun inşallah gerçi öğlen oldu ama ben henüz yeni kalktım mahvetti bu migren beni dünden beri yatıyoırum şimdi biraz daha hafif ağrısı inşallah geçer artık
saolasın bitanem benima.s.Canım yaa çok geçmiş olsun bu migren illet bişi ilet.kaydirigubbakcemile
zeyracım günaydın.. hoşgeldin ve de geçmiş olsun canımm... ağrın en azından hafiflemiş canımm... inşallah tamamen geçer de rahatlarsın biraz... öpüyorum cnımm.
kızlarr ben çıkıyorum artık... ki zaten sabahtan beri öyle kendi kendime yazıp durdum her defasında.. :))) kaydirigubbakcemile3 bana bi cvp yazıpta diyaloğa giren olmadı ama neysee... kaydirigubbakcemile3
okul dönüşü iyi olursam girerimm... vücudumda kırıklık var biraz.. belki yatar dinlenirimm.. öptüm hepinizii..
zeyracım günaydın.. hoşgeldin ve de geçmiş olsun canımm... ağrın en azından hafiflemiş canımm... inşallah tamamen geçer de rahatlarsın biraz... öpüyorum cnımm.
kızlarr ben çıkıyorum artık... ki zaten sabahtan beri öyle kendi kendime yazıp durdum her defasında.. :))) kaydirigubbakcemile3 bana bi cvp yazıpta diyaloğa giren olmadı ama neysee... kaydirigubbakcemile3
okul dönüşü iyi olursam girerimm... vücudumda kırıklık var biraz.. belki yatar dinlenirimm.. öptüm hepinizii..
canım bana doktorum hep geçebilirde dahada artabilirde demişti benimkisi geçmedi canım o şansızlığım işte çok kötü mahvediyo beni ne yemek yiyebiliyorum ne bişey hayattan kopuyorum bitanem :çok üzgünüm:
slm kizlar acayip gaz sorunum var sizde de varmi??
slm kizlar acayip gaz sorunum var sizde de varmi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?