Canım ya.Özellikle ilk gebelikse bu imkansız gibi birşey.Barsak hareketlerini hep bebişin hareketleri sanıyoruz.Tuhaf ki akşam bende hisettim eşime dedim,Değildir dedi:))kızlar inanması zor ama ben bugün bebişimin hareketlerini hissettim:teytey:
Dışarıdaydım, bir dükkanda otururken karnımda parmak ucu gibi bi yer öyle bi acıdı ki nolduğunu anlayamadım. Parmağımı bastırdım oraya noluyo gibisinden birden parmağımın ucunda 3-4 tane tık tık oldu yumuşacık. Öyle heyecanlandım ki eşimde yanımdaydı ama bişi diyemedim o sırada.Öyle güzeldiki... bakıyorum bu haftalarda ilk anneler duyamaz bağırsak hareketidir diyor ama hiç bağırsak insanın parmağını ittirir mi??? :lepi:
Canım geç kalıyorsun erken git bence.bebeg83 canım benim durumum farklı bende plasenta previa var belki onunla bi ilgisi vardır. belkide ben böyle bişeyin olmasını çok arzuladım ondanda olabilirr :)
bide bişey sorucam bana doktorum ikili testten bahsetmedi 14+2 de kontrolüm var. geç kalmış olmuyomuyumm. gitsem mi daha erken
ya arkadaslar...buyrun gelin diycem...ama...ben biraz uzaktayim...isvicrede oturiyorum...alp daglarinda...insallah bi tatil yaptigimizda bebis toplantisi yapariz seneye yazin....hihi ne güzel olur....hele zeyranin bide yosununkini merak ederim.....onlarla beraber girdik bu yola....opuyorumnanaktan :1shok:yanlis anlamayin ha tüp bebek....demek istedim
neyse pazar gününden beri de bende bebisi duyiyorum...pit pit ediyor...minik kizim kucagimda karnimda bebis...esimde oh gel keyfim gel...uzaniyo tv basinda...esime dedim vah halime...simdiden bebisler annelerini birakmiyor.....esimin cevabi...sen annesin ya ondan...haklida... hihoyyyt sükür Rabbime
CANIM DOKTORUN NORMAL DEDİYSE SORUN YOK.kaydirigubbakcemile2Günaydın kızlar.
Bugün tahlil sonucumu aldım.İkili test sonucumu.Değerleri veriyorum
hCGb:31,37
PAPP-A:563,1
NT:1,3
Bunların altında da şöyle yazıyordu
Gebelik haftasına göre PAPP-A düzeyindeki düşüklük dikkat çekmektedir.PAPP-A testi tekrar çalılşılarak sonuç teyit edilmiştir.
Bu kötü bişi mi anlamadım
hOŞGELDİN YENİDEN CANIM.gEÇMİŞLER OLSUN.iNANIN AKLIMDAN GEÇTİNİZ SEN VE ELİFELİF NASIL OLDU GELMİYORLAR DİYEopuyorumnanaktangünaydın kızlar..
bir hafta grip arasından sonra normal moduma döndüm çok şükür.. hayatımda bu kadar ağır grip geçirdiğim çok sayılıdır.. paçavra gibiydim, şükür düzeldim şimdi..
Allah aşkına dikkat edin kendinize.. hasta olmayın, çok fena oluyor insan...hava bi tuhaf, insan ne giyeceğini bilemiyor, ama üşütmemeye dikkat edin, bol bol meyve yiyin, hasta insanlardan vebalı gibi kaçın, kollayın kendinizi...
bu arada çok özlemişim forumu :)
kaçırdığım günleri okuyayım dedim ama ne mümkün, nerdeyse 200 sayfa biriktirmişsiniz, muhabbet almış yürümüş :) ben kaçırdıklarıma yanayım..
AMİNNN CANIM AMİNNNN.Günaydın kızlarrr hihoyyyt
nazlıcım bende hissediyorum diyorum ama burdan kimse inanmıyo bana :dance:
zaten eşime felan kimseye sölemedim, kaynanamlar hep şey diyolar çünkü; erken oynadığını hissedersen erkek olurmuş. ben şimdi sölemek istemiyorum ki erkek diye başımın etini yemesinler, hayırlısı olsun inşallah benim için kız olmuş erkek olmuş farketmez, sağlıklı, sıhhatli,hayırlı, aklı başı yerinde, Din'ine bağlı bir evlat olsun inşallah. hepimizinki :Saruboceq:
RABBİM KOLAYLIK ACİL ŞİFALAR VERSİN CANIM.Canim benim günaydin dpktorlarin süphelendigi apandist beklemede ne olacagi belli degil bende operasyon falan istemedim ama baska bir süpriz cikmisti paylastim mi bilmiyorum 2cm kist hamilelikle olusan ve safra kesem tas ile doluymus ama bugüne kadar farkedilmemis miyomda varmis ama önemli degil degi kistlerde 5 cm den sonra rahatsiz edermis doktor belki dogumla gider gitmezse sonradan operasyon dedi bakalim Herseyi Allah a emanet ediyorum tedbir kuldan taktir ALLAH tan ama elden gelen bir sey yok kistin kötüye gitmemesi icin kontrol altinda olacak bakalim ilerleyen günler gösterecek
Bebegin cinsiyetini söylemediler hala erkenmis bu ayin sonunda tekrar bir randevum var bakalim belki orda cikar ama bebis cok saglikli imis ve kipir kipir bir saniye durmuyordu onu görmek beni o kadar mutlu ediyorki icim ferahliyor herseyi unutuyorum
kaydirigubbakcemile3sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeykuzucuğumun kahvaltısını hazırlayıp geldim tekrar...
ruzenin... selam cnm.. sende hissetmişsin bebişini hıı.. kızz daha bu haftalarda hissedilmiyo diyo dr.lar ben hiç ona yormadım kıpırtılarıı... benimde 3-4 gündür özellikle çok yorulduumda oturup yada yatarsam dinlenirken hissdiyorum bişiler ama ne biliim... ayy kızz.. öyleyse ben kıpırdanınca görümceme hiçç bakmıyıımm :sm_cool:
GEÇMİŞ OLSUN CANIM BENİMM.opuyorumnanaktanŞenizgünaydın güzel annişler sabahı şerifleriniz hayır olsun inşallah gerçi öğlen oldu ama ben henüz yeni kalktım mahvetti bu migren beni dünden beri yatıyoırum şimdi biraz daha hafif ağrısı inşallah geçer artık
afiyet bal şeker olsun yarasın bebişe.Benimde canım dışardan yemek istiyor.gideceğiz birazda.İsim vermeyimkaydirigubbakcemile3ben makarna yedim peynirli,kolay ve çabuk bulunur diye isim veriyorum
h.g canım ne dedi doktor peki?hepinize selamlar kızlar.bende doktordan geldim dinlenşyorum.acıktım ama bugün mide bulantım var jhafif.gazım yok şükür ama yediklerime dikkat ediyorum
selam kızlarr a.s.
.
selam kızlarr a.s.
canım bende yok ama olanlar kayısı öneriyor iyi geliyormuş.
Kızlar ben doktora gideceğim az sonra 2'li sonucumu almaya.İnşallah güzel çıkar.Şimdilik hoşçakalın.a.s
hepinize selamlar kızlar.bende doktordan geldim dinlenşyorum.acıktım ama bugün mide bulantım var jhafif.gazım yok şükür ama yediklerime dikkat ediyorum
Kızlar ben doktora gideceğim az sonra 2'li sonucumu almaya.İnşallah güzel çıkar.Şimdilik hoşçakalın.a.s
selam canım*ne dedi doktorun?herşey iyidir iinşallah.
meraba kızlar nasılsınız ben geldim
canım inşallah güzel haberlerle gel canım benim bekliyoruz seniŞenizKızlar ben doktora gideceğim az sonra 2'li sonucumu almaya.İnşallah güzel çıkar.Şimdilik hoşçakalın.a.s
canım hayırlı haberlerin olsun inşallah bende bu sabah gittim.şükürler olsun doktor normal dedi.test istemicem senden 3lü yapalım dedi.bende tamam dedim.yani 2li yapmadım ben bugün onun için gitmiştim.
hoşbulduk canım benim tekrar gözün aydın bitanem a.s.
güzel haberlerini bekliyoruz yosuncum
canım şüükürler olsun iyi herşey ölçümleri yaptı izah etti.sıpa ya görseniz bir genleşti kalktı gidiyor sanki.eşimle ikimiz inanamadık.babasına el salladı.tam kalkarken dedim doktor hanım test.siz dedim ne derseniz öyle olucak size burakıyorum.ben dedi 2li istemicem 3lü isticem.maşallah iyi görünüyordu.bende zaten illa yaptırcam demiyordum doktora burakıcaktım.tamam dedim geldim.1 ay sonraya kontrol ve 3lü teste gitcez nasip olursa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?