2010 Nisan Anneleri

hepinize selamlar kızlar.bende doktordan geldim dinlenşyorum.acıktım ama bugün mide bulantım var jhafif.gazım yok şükür ama yediklerime dikkat ediyorum

Canım ya.Özellikle ilk gebelikse bu imkansız gibi birşey.Barsak hareketlerini hep bebişin hareketleri sanıyoruz.Tuhaf ki akşam bende hisettim eşime dedim,Değildir dedi:))

Canım geç kalıyorsun erken git bence.

SÜPER OLUR SÜPER ALPLERDE GEZMEK BEBİŞLERLE.kaydirigubbakcemile5
CANIM DOKTORUN NORMAL DEDİYSE SORUN YOK.kaydirigubbakcemile2

hOŞGELDİN YENİDEN CANIM.gEÇMİŞLER OLSUN.iNANIN AKLIMDAN GEÇTİNİZ SEN VE ELİFELİF NASIL OLDU GELMİYORLAR DİYEopuyorumnanaktan

AMİNNN CANIM AMİNNNN.

RABBİM KOLAYLIK ACİL ŞİFALAR VERSİN CANIM.

kaydirigubbakcemile3sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

GEÇMİŞ OLSUN CANIM BENİMM.opuyorumnanaktanŞeniz

ben makarna yedim peynirli,kolay ve çabuk bulunur diye isim veriyorum
afiyet bal şeker olsun yarasın bebişe.Benimde canım dışardan yemek istiyor.gideceğiz birazda.İsim vermeyimkaydirigubbakcemile3

hepinize selamlar kızlar.bende doktordan geldim dinlenşyorum.acıktım ama bugün mide bulantım var jhafif.gazım yok şükür ama yediklerime dikkat ediyorum
h.g canım ne dedi doktor peki?

selam kızlarr a.s.

.

a.s. canım hoşgeldin.

Kızlar ben doktora gideceğim az sonra 2'li sonucumu almaya.İnşallah güzel çıkar.Şimdilik hoşçakalın.a.s

Kızlar ben doktora gideceğim az sonra 2'li sonucumu almaya.İnşallah güzel çıkar.Şimdilik hoşçakalın.a.s

canım hayırlı haberlerin olsun inşallah bende bu sabah gittim.şükürler olsun doktor normal dedi.test istemicem senden 3lü yapalım dedi.bende tamam dedim.yani 2li yapmadım ben bugün onun için gitmiştim.

selam kızlar..
herkez iyimi bakalım...bebişlerin hareketlerini hissedenler var:))))maşallah...
bende 2-3 gün önce bişeyler hissettim ama konduramadım çok...gazdır dedim..şimdi heyecanlandım siz öyle söyleyince:))))

selam canım*ne dedi doktorun?herşey iyidir iinşallah.

canım şüükürler olsun iyi herşey ölçümleri yaptı izah etti.sıpa ya görseniz bir genleşti kalktı gidiyor sanki.eşimle ikimiz inanamadık.babasına el salladı.tam kalkarken dedim doktor hanım test.siz dedim ne derseniz öyle olucak size burakıyorum.ben dedi 2li istemicem 3lü isticem.maşallah iyi görünüyordu.bende zaten illa yaptırcam demiyordum doktora burakıcaktım.tamam dedim geldim.1 ay sonraya kontrol ve 3lü teste gitcez nasip olursa.

canım inşallah güzel haberlerle gel canım benim bekliyoruz seniŞeniz
canım hayırlı haberlerin olsun inşallah bende bu sabah gittim.şükürler olsun doktor normal dedi.test istemicem senden 3lü yapalım dedi.bende tamam dedim.yani 2li yapmadım ben bugün onun için gitmiştim.

canım gözün aydın bitanem benim sonuçların güzel çıkmasına evet bazen doktorlar ikili istemiyor direk üçlüyü istiyor bitanem Şeniz

güzel haberlerini bekliyoruz yosuncum

canım sen nasılsın ben 2 gündür nerdeyse bir uğrayıp çıkıyorum başım felaketti şükürler olsun şimdi daha iyi hissediyorum mide bulantımın dışında canım eskilere birazcık bakabildim evet canım ben kaydolmuştum sağlık ocağına burada bitanem aslında geçti tarihi 3de tekrar gitcektim neyse yarın giderim artık bugün kendimi iyi hissetmiyorum sen kaydolmadınmı canım:uhm:

çok güzel canım herşeyin iyi olduğuna sevindim.güzel haberler aldıkça mutlu oluyorum.ne güzel hareket etmiş.ben en son 2hafta önce gittim.uyuyordu o zaman pek hareket etmedi.pazartesi bende gitcem inşallah iyi olur sonuçlarımız.bizim doktordan 3 lü testten yana bende 2liyi pek düşünmüyorum.tabi inşallah ense kalınlığı iyi çıkarda.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…