saol canım şükürler olsun Rabbimize (c.c.) bize bu günleride gösterdi.cümle isteyenlere bu mutluluk ve heyecanları yaşatsın inşallah.
meraba kızlar nasılsınız ben geldim
canım sen nasılsın ben 2 gündür nerdeyse bir uğrayıp çıkıyorum başım felaketti şükürler olsun şimdi daha iyi hissediyorum mide bulantımın dışında canım eskilere birazcık bakabildim evet canım ben kaydolmuştum sağlık ocağına burada bitanem aslında geçti tarihi 3de tekrar gitcektim neyse yarın giderim artık bugün kendimi iyi hissetmiyorum sen kaydolmadınmı canım:uhm:
hoşgeldin canım.nasıl oldu migrenin.dün sana yazmıştım ama araya kaynadı görmedin sanırım.sendebenim gibi ilaç almak istemiyosun dimi.insan yinede bebeğini düşünüyor
çok güzel canım herşeyin iyi olduğuna sevindim.güzel haberler aldıkça mutlu oluyorum.ne güzel hareket etmiş.ben en son 2hafta önce gittim.uyuyordu o zaman pek hareket etmedi.pazartesi bende gitcem inşallah iyi olur sonuçlarımız.bizim doktordan 3 lü testten yana bende 2liyi pek düşünmüyorum.tabi inşallah ense kalınlığı iyi çıkarda.......
canım iyiyim bende.oturuyorum öyle evde.ben kayıt olmadım haftaya inşallah.3de nereye gitcektin anlamadım.neler yapıcaklar sağlık ocağında bize*benim doktorum tetanoz aşısını vurdurtmuyor.
hoşbulduk canım benim evet düşünmezmiyim eşimde başımda sürekli bugün telefon üstüne telefon etti kalkmıştım sabahtan biraz daha yattım şimdi kalktım birşeyde yiyesim gelmiyo midemde bulanıyo ah canım çok kötü bu baş ağrısı dişimde ağrıyınca ikisini bir çekmek ızdırap oldu bitanem ben sağlıık ocağına kaydımı yaptırmıştım geçen ay canım sende yaptır yaptırmadıysanopuyorumnanaktan
canım ayın 3.de her ayın sağlık ocağına gidip bilgi veriyorum giderkende yanımda doktorumun yaptırmış olduğu testleri götürecekmişim birde tansiyonunu ölçüyolar kilonu ilerleyen haftalardada bebişininharetketlerini dinliyolarmış canım benimki bişey demedi ama sanırım yaptırırım canım ben çünkü ameliyat sırasında herhangi bir mikrop kapmamk için sezaryan dedi zatenya o yüzden bak ne diyeceğim rüyamda ben doğum yapmışım hemde sezeryanla bu gece ama bebiş erkek doğuyo ankarada oluyoruz annem babam kardeşim falan ben diyorumki ama herşeyini biz pembe aldık nasıl erkek olmuş diyorum yine doktorum levent beydi orda bile adam rüyalarıma bile giriyo artık kaydirigubbakcemile3
canım ayın 3.de her ayın sağlık ocağına gidip bilgi veriyorum giderkende yanımda doktorumun yaptırmış olduğu testleri götürecekmişim birde tansiyonunu ölçüyolar kilonu ilerleyen haftalardada bebişininharetketlerini dinliyolarmış canım benimki bişey demedi ama sanırım yaptırırım canım ben çünkü ameliyat sırasında herhangi bir mikrop kapmamk için sezaryan dedi zatenya o yüzden bak ne diyeceğim rüyamda ben doğum yapmışım hemde sezeryanla bu gece ama bebiş erkek doğuyo ankarada oluyoruz annem babam kardeşim falan ben diyorumki ama herşeyini biz pembe aldık nasıl erkek olmuş diyorum yine doktorum levent beydi orda bile adam rüyalarıma bile giriyo artık kaydirigubbakcemile3
slm kızlarr.. ben geldim opuyorumnanaktan gerçi genelde burdayım zatenn ama olsun...
çok acıktımm.. eve girdiğim gibi yemek hazırladım.. şimdi bi yandan yiyip bi yandan bakıcam sanırımm...
atala... cnmm.. geçmişe bakmadım daha ama arkadaşlar cvp yazmışlar ordan gördümm... gözün aydın cnımm.. bebişin çok iyiymiş... dr. 3lü yü uygun gördüyse onu yaptırırsın cnımm.. inş.. bende böyle haberlerle gelirim p.tesi... dua et cnım... darısı başıma...
ters çıkarmış ama erkek bebek ferahlık çok güzel canım işallah ağrıların sona eriyor.
slm kızlarr.. ben geldim opuyorumnanaktan gerçi genelde burdayım zatenn ama olsun...
çok acıktımm.. eve girdiğim gibi yemek hazırladım.. şimdi bi yandan yiyip bi yandan bakıcam sanırımm...
atala... cnmm.. geçmişe bakmadım daha ama arkadaşlar cvp yazmışlar ordan gördümm... gözün aydın cnımm.. bebişin çok iyiymiş... dr. 3lü yü uygun gördüyse onu yaptırırsın cnımm.. inş.. bende böyle haberlerle gelirim p.tesi... dua et cnım... darısı başıma...
hoşgeldin canıma.s.slm kızlarr.. ben geldim opuyorumnanaktan gerçi genelde burdayım zatenn ama olsun...
rüyan hayırlara çıksın canım.ben de sezaryan olcam ama bizim doktor istemiyo tetanoz aşısını.bende haftaya kaydolayım bari.aslında eve geliyolardı ama gelmediler daha.ben giderim.canım ben biraz uzanayım ağırlık çöktü yemek sonrası.
hayırlı haberlerini bekliyoruz cnımm... :Saruboceq:Kızlar ben doktora gideceğim az sonra 2'li sonucumu almaya.İnşallah güzel çıkar.Şimdilik hoşçakalın.a.s
opuyorumnanaktan bende geldim zemuszemus hoşbuldum cnımm ..meraba kızlar nasılsınız ben geldim
çok sağol cnımm... bol bol dua ediyorum cnım.. kendim,bebeğim ve sizler için.. aklıma inan hiç kötü bir düşünce gelmiyo zatenn.. rabbim cümlemizin yardımcısı olsun :Saruboceq:dualarımız hepimizle beraber canım.aklına sakın kötü bişey getirme.herşey yolunda Allah (c.c.) izni ile.
ahh teyzesi yerr o prensesii opuyorumnanaktan rabbim gönlüne göre versin bebeğim :Saruboceq:evet canım ben şimdiden kendimi prensesime odakladımya sanırım ondan yatarken bile aklımdaydı canım kızım senağlama
sen git uzan cnımm.. ben buralardayım.. bişey çıkmazsa okul saatine kadar kaydirigubbakcemile3 inanıyorum cnımm.. ikimizde güzel hayırlı haberlerle gelicez dr.dan.. :Saruboceq:selam canım sen geldin ben uzanmaya gidiyorum.aynı gün doktora gitcez inşallh güzel haberlerle geliriz.benim pc açık hep kalkınca yazarım yine.bye
hoşgeldin canıma.s.
tamam bitanem görüşrüz iyi istirahetler bitanem bebişe iyi bak annesi:CüvCüv:
kızlar bende yatışa geçiyorum.öpüldünüz.AEO
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?