2010 Nisan Anneleri

saol canım şükürler olsun Rabbimize (c.c.) bize bu günleride gösterdi.cümle isteyenlere bu mutluluk ve heyecanları yaşatsın inşallah.

inşallah canım benim inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım iyiyim bende.oturuyorum öyle evde.ben kayıt olmadım haftaya inşallah.3de nereye gitcektin anlamadım.neler yapıcaklar sağlık ocağında bize*benim doktorum tetanoz aşısını vurdurtmuyor.

hoşgeldin canım.nasıl oldu migrenin.dün sana yazmıştım ama araya kaynadı görmedin sanırım.sendebenim gibi ilaç almak istemiyosun dimi.insan yinede bebeğini düşünüyor

hoşbulduk canım benim evet düşünmezmiyim eşimde başımda sürekli bugün telefon üstüne telefon etti kalkmıştım sabahtan biraz daha yattım şimdi kalktım birşeyde yiyesim gelmiyo midemde bulanıyo ah canım çok kötü bu baş ağrısı dişimde ağrıyınca ikisini bir çekmek ızdırap oldu bitanem ben sağlıık ocağına kaydımı yaptırmıştım geçen ay canım sende yaptır yaptırmadıysanopuyorumnanaktan

canım herşey güzel olucak Allah (c.c.) izniyle.ben burdan öyle pozitif elektrik alıyorumki.hepimiz birer melek taşıyoruz.inan dün akşam düşündüm dedimki yarın doktora gidicem bana dua edin yazıcam.düşünsene bütün görenler dua ediyor.herşey yolunda gidicek hepimiz için ben buna inanıyorum ve dua ediyorum.

canım iyiyim bende.oturuyorum öyle evde.ben kayıt olmadım haftaya inşallah.3de nereye gitcektin anlamadım.neler yapıcaklar sağlık ocağında bize*benim doktorum tetanoz aşısını vurdurtmuyor.

canım ayın 3.de her ayın sağlık ocağına gidip bilgi veriyorum giderkende yanımda doktorumun yaptırmış olduğu testleri götürecekmişim birde tansiyonunu ölçüyolar kilonu ilerleyen haftalardada bebişininharetketlerini dinliyolarmış canım benimki bişey demedi ama sanırım yaptırırım canım ben çünkü ameliyat sırasında herhangi bir mikrop kapmamk için sezaryan dedi zatenya o yüzden bak ne diyeceğim rüyamda ben doğum yapmışım hemde sezeryanla bu gece ama bebiş erkek doğuyo ankarada oluyoruz annem babam kardeşim falan ben diyorumki ama herşeyini biz pembe aldık nasıl erkek olmuş diyorum yine doktorum levent beydi orda bile adam rüyalarıma bile giriyo artık kaydirigubbakcemile3

canım Rabbim şifa versin.şifa ayetlerini oku bolbol.ben kusmayım diye çok okudum.şükürler olsun az kustum o kadar bulantıya.ama aç kalma ağrıyı arttırır açlık.

slm kızlarr.. ben geldim opuyorumnanaktan gerçi genelde burdayım zatenn ama olsun...

çok acıktımm.. eve girdiğim gibi yemek hazırladım.. şimdi bi yandan yiyip bi yandan bakıcam sanırımm...

atala... cnmm.. geçmişe bakmadım daha ama arkadaşlar cvp yazmışlar ordan gördümm... gözün aydın cnımm.. bebişin çok iyiymiş... dr. 3lü yü uygun gördüyse onu yaptırırsın cnımm.. inş.. bende böyle haberlerle gelirim p.tesi... dua et cnım... darısı başıma...

ters çıkarmış ama erkek bebek ferahlık çok güzel canım işallah ağrıların sona eriyor.

rüyan hayırlara çıksın canım.ben de sezaryan olcam ama bizim doktor istemiyo tetanoz aşısını.bende haftaya kaydolayım bari.aslında eve geliyolardı ama gelmediler daha.ben giderim.canım ben biraz uzanayım ağırlık çöktü yemek sonrası.

dualarımız hepimizle beraber canım.aklına sakın kötü bişey getirme.herşey yolunda Allah (c.c.) izni ile.

ters çıkarmış ama erkek bebek ferahlık çok güzel canım işallah ağrıların sona eriyor.

evet canım ben şimdiden kendimi prensesime odakladımya sanırım ondan yatarken bile aklımdaydı canım kızım senağlama

selam canım sen geldin ben uzanmaya gidiyorum.aynı gün doktora gitcez inşallh güzel haberlerle geliriz.benim pc açık hep kalkınca yazarım yine.bye

hoşgeldin canıma.s.

tamam bitanem görüşrüz iyi istirahetler bitanem bebişe iyi bak annesi:CüvCüv:

Kızlar ben doktora gideceğim az sonra 2'li sonucumu almaya.İnşallah güzel çıkar.Şimdilik hoşçakalın.a.s
hayırlı haberlerini bekliyoruz cnımm... :Saruboceq:
meraba kızlar nasılsınız ben geldim
opuyorumnanaktan bende geldim zemuszemus hoşbuldum cnımm ..
dualarımız hepimizle beraber canım.aklına sakın kötü bişey getirme.herşey yolunda Allah (c.c.) izni ile.
çok sağol cnımm... bol bol dua ediyorum cnım.. kendim,bebeğim ve sizler için.. aklıma inan hiç kötü bir düşünce gelmiyo zatenn.. rabbim cümlemizin yardımcısı olsun :Saruboceq:
evet canım ben şimdiden kendimi prensesime odakladımya sanırım ondan yatarken bile aklımdaydı canım kızım senağlama
ahh teyzesi yerr o prensesii opuyorumnanaktan rabbim gönlüne göre versin bebeğim :Saruboceq:
selam canım sen geldin ben uzanmaya gidiyorum.aynı gün doktora gitcez inşallh güzel haberlerle geliriz.benim pc açık hep kalkınca yazarım yine.bye
sen git uzan cnımm.. ben buralardayım.. bişey çıkmazsa okul saatine kadar kaydirigubbakcemile3 inanıyorum cnımm.. ikimizde güzel hayırlı haberlerle gelicez dr.dan.. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…