2010 Nisan Anneleri

bebeg ve zeyra hoşbuldum canlarım. Başıma ağrılar geliyor yavaştan yavaştan hayırdır inşallah

merhaba kızlar evde deildim hafta sonu evdede pc bozuldu giremedim annemlere gelmişken bakayım dedim nasıl gidiyor hamişlik bazı arkadaşlar hissetmeye başalmışlar bebişlerini bende arada karnımda batmalar hissediyorum yada kıpırdanma gibi seyirme gibi ama hiç ona yormadım acaba benimkide bebişimmidir:))

bu arada kızlar listemiz noldu aradım biraz ama göremedim

Kızlar sanki benimde karnımda hareketler falan oldu grip oldugun için zannettim.Ama anlattıklarınıza göre bebişmiş.Ben tam o sırada sevgili kocacıma bakıyordum.ınşallah benzer ona.Özellikle de gözleri

slm kızlar bende geldim yarın doktora gidicem bende 11 haftadayım doktor yarın ikili test istermi bide özelde çok pahalımı oluyo bu test bilen varmı içinizde

kızlar internetten okuduğum kadarıyla bu hissettiklerimiz bağırsak hareketleriymiş 20. haftalarda hissedebiliyormuşuz rahat bi şekilde ama önceden doğum yapmış anneler daha erken hissettiklride olurmuş

kızlarr .. yaa sizinle bişey paylaşmak istiyorum...

dün kızımı okula almaya gittim... bahçede zilin çalmasını bekliyoruzz... aynı sınıfta geçen yıl anaokulundan da arkadaşı olan bir çocuk var.. annesiyle bende sınıf annesi olduğumuz için samimiydik.. neyse.. o da 2 ay önce 13 haftalık bebeğini düşük yapmışş.. aynı zamanlarda bırakmıştık korunmayı fln... 1 yıldır istiyodu onlarda.. neyse zaten olayıduyduğumda feci üzülmüştüm ama yapıcak bişiyimiz yok.. sonuçta bende bir düşük yaptım... eee iştee çok uzattım... bahçede beklerken benim kasığıma herzamanki batmalardan oldu.. içerden biri çimdiriyomuş gibi :)) benim yüzüm değişti sanırım noldu dedii.. bende söyledim.. bana ne dese beğenirsiniz.. tamam işte benimde öyle çok batıyodu.. bak nolduu.. haha batsın batsınn.. sonu böyle olcak işte.. ayy bir üzüldüm bir üzüldüm anlatamam... neden öyle davrandı anlam veremedim...

kızlarr dün gece arkadaşlar ilk bunu yazdığında ben netten bilgileripaylaştım.. öyle bişeyin mümkün olmadığını... ilk hamileliğini yaşayanlar 18-20. haftalarda , tecrübeli anneler ise 14-16.haftalarda hissedermiş.. o hissettiklerimiz ya bağırsak hareketii.. sonuçta içimizdeki tüm organlar yer değiştiriyo.. :)) yada rahim kasılıp genişlemeye çalışıyo ondann.. yosuncum da yapmış açıklamasını.. tabikii yine de rabbim bilirr.. belki de sizinkiler daha erken hissediliyodur ne biliim...

canım herkesin aynı olmaz batmalar bazen bebek büyümesiylede alakalı olabiliyo bence arkadaşın kendi kötü deneyimine benzetmiş birazda densizlik yapmış üzme canını her söylenene kulak asmaa.s.

kusura bakmada canım o kadın tam bir dengesizmiş bitanem hiç hamile ve düşük yaşamış bir insana bunlar denilirmi yaa rabbim tez zamnda merhamet versin o kadının yüreğine sen canını sıkma bitanem benim rabbimden başkası bilemez ne olup biteceğine hem her batma kötüyemi işaret rahim genişliyo tatlım hey yarabbim çok kızdım şimdiklava:

Sen kafana takma derim. Bence kusura bakma ama ya o arkadaş çok düşüncesiz yada kendini komik sanan ama aslında yaptığı patavatsızlık olan bir kişilik.
Hamilelik esnasında olan batmalar kramplar ve ağrılar gayet normal karşılanıyor. Kanama olmadığı sürece düşük tehlikesi genellikle olmuyor.
Sen bence o kadından uzak dur. Kendini boş yere üzüp bebeğini de strese sokma canım. Sen buradaki arkadaşların sohbetinden şaşma :enbuyukkk:

selam kızlar biz geldik bebişimle :CüvCüvpuyorumnanaktan

slm kızlar bende geldim yarın doktora gidicem bende 11 haftadayım doktor yarın ikili test istermi bide özelde çok pahalımı oluyo bu test bilen varmı içinizde

canım ben özele gidiyorum 150 tl aldılar. ama hastaneden hastaneyede değişiyormuş.

canım benim ya bende olsam çok üzülürdüm.:hulya: arkadaşın baya bir patavatsızlık yapmış.sen bence onunla elinden geldiğince hamilelik hakkında konuşmamaya çalış. o laf açarsada hemen değiştir.:hulya:

canım herkesin aynı olmaz batmalar bazen bebek büyümesiylede alakalı olabiliyo bence arkadaşın kendi kötü deneyimine benzetmiş birazda densizlik yapmış üzme canını her söylenene kulak asmaa.s.

öncelikle hoşgeldin cnımm.. umarım iyisinidir bebişlee sen :))

canımm.. arkadaşım bu düşük olayından sonra benim hamile olduğumu öğrendi.. o andan itibaren bir garip zatenn.. her konuda laf sokmalar fln.. bayramda da eşimin köyüne gidicez diye(70 km) gitme bak yollarda düşçek buda fln dedii.. bende rabbime emanet dedim... ve gittim.. ama bin kez dedii. bakgitme görürsün düşçek fln.. neyse inanırmısın değil uzun yol gitmek bizimkiler tarlaya patates çıkarmaya gidiyolardı.. bende gittim.. gölgede oturursun dediler sağolsunlar ama ben dayanamadım ve accık yardım bile ettim.. ama allahıma şükür onun canını veren kararlamış demekkine kadar ömrü olduğunu.. bebeğim hala ben,imle :Saruboceq:

ama tabi denmemesi gereken sözler.. bu diller konuşuyo da laflar nereye gidiyoo.. hangi kalplerikırıyoo hiç düşünülmüyoo..

aman boşver bebegcim kimseyi de takma o arkadaşının terbiyesizliği böyle kişiler için can sıkmaya bile değmez

kızlarr çok sağolun desteğiniz için.. ben de zaten bundan sonra sadece slmlaşmayı düşünüyorum canlarım... düşünüp konuşan biriyimdir..çok konuşanı da patavatsızı da haz etmemişimdir yanii... bide sürekli "anlıyosun demi" diye konuşmuyomu.. Allahım sanki ben anlayışı kıt olan birisiyim de.. neyse yaa.. allahaşükür meleklerimiz bzimle... ve allahıma binlerce kez şükür ki sizler gibi arkadaşları tanıdım... kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

ezgicik bende özele gidiyorum tatlım muayene ve ikili test için 123 tl ödedik 35 tl muayene gerisi ikili test ücreti

boşverdim bile.. onun için bebeğimi üzmeme değmez... iyi ki varsınız... opuyorumnanaktan :enbuyukkk:

iyiyim canım bebişimde iyi Allah'a şükür yolada doktor izin verdiği sürece gidebilirisin bende istanbula gittim kac kez bişey olmadı hiç ev işide yapıyoruz yeri gelince bi rahatsızlığımız olmadığı sürece de yapalım rabbim sağlık versinde yeterki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…